- Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.2.2024 v 11:10 #167267
Thielli
čajíku – kudrnatý pes není samosprašný. Prostě neopadá. Rozhodně ne za jednu hodinu, jeden den… ?
20.2.2024 v 11:13 #167269cernej caj
Thielli
Ja sem si na stari chtela poridit pudlicka ale diky tobe to NIKDY neudelam:D20.2.2024 v 11:18 #167271Thielli
to NIKDY neudelam:D
?
NJN. je to tak. Ale zase malýho pudlíka dáš do umyvadla.
Problém je fakt u těchhle královský, tam ta péče o srst je právě díky váze a velikosti psa horší.21.2.2024 v 17:46 #167428Thielli
24.2.2024 v 19:28 #167733Thielli
Tak a máme tady novou příhodu. Můžete hádat, která barva je v tom namočená. Nevíte? Fakt ne? OK. Prozradím – je to hnědá.
Hnědá jezdí sedm let v autě jako madam. Nikdy žádný problém. To černá je v autě poblijón. Ale hnědá si lebedí (jezdí na zadní sedačce) buď v klubku nebo kouká z okna.
A poslední dva dny… Hnědá nechce do auta. Když už tam je, celou cestu stojí, olizuje se, zívá, cpe se dopředu nad řadící páku… a klepe se strachy jak na stole na veterině.
Takže CO se stalo? Žádná příhoda, žádné brždění, žádná nehoda, nikdo cizí v autě… TVL… tak co to je!?? Co je jinak?
…
?Minerálky.
Normálně nekupujeme balené vody ani limonády ani nic takového. Prostě je to ten zbytečný plast, voda z kohoutku je v Praze dobrá. Ale teď výjimečně právě kvůli těm „minerálům“ leží už druhý den v kufru balík Magnesie. A jak se auto třese, lahve o sebe občas vrznou a to neslyšně pro mě, pro člověka… nebylo to takové to běžné skřípání, co zatahá za uši, když to člověk nese… ale ona to slyšela a byla z toho doslova vyklepaná. Stačilo balík rozebrat, lahve dát od sebe po kufru a pes na cestě z výletu zase spokojeně seděl na sedačce a koukal z okna.
24.2.2024 v 19:43 #167740Fifi
Ouje, bych mohla vypravet hodiny, Troldik a jeho nejruznejsi bubaci. Dobre, zes nasla pricinu a odstranila ji, hneda ma tak jako trochu vycitavej, podeziravej pohled. 🙂
24.2.2024 v 19:45 #16774224.2.2024 v 19:50 #167744Thielli
bych mohla vypravet
…vyprávěj, když budeš mít čas. Protože nebýt zvýšené vnímavosti vůči psím projevům mj. díky tady těm všem odstavcům popisujícím různé příčiny a následky, možná bych nezačala tak rychle hledat příčinu v autě…
24.2.2024 v 20:01 #167747Petrs01
díky tady těm všem odstavcům
?
Dnes
Tady je ale někdo drzej! Tady asi někoho hodíme do Vltavy! nebo klidně do Berounky! (jo, Podolí je teplé… zkus si uplavat 750m prsa ve 10°C vodě – bez porušení pravidel samozřejmě ?)
24.2.2024 v 20:30 #167750Fifi
Jsem si myslela, ze Petrs oceni pudlovity koupanicko. 😀 😀
A vypraveni ohledne Troldy aspon zaklad tady, jsem rada, ze jsem to onehda sepsala.
25.2.2024 v 10:52 #167763Thielli
Fifi
děkuju! přečetla, ouzko bylo z těch dvou příběhů, z toho erdelího asi víc. Proklela jsem zpětně rodinu orgána, že nebude jejich rod mít klid do roku 2150…. ?25.2.2024 v 18:13 #16778825.2.2024 v 18:36 #167790cernej caj
je libor hneda a cerna zvlast nebo dohromady? 😀
25.2.2024 v 19:25 #167795Thielli
Petrs
Piksle je úplně boží. ?
Ale ty jsi úplně šílená… a přitom nevypadáš ?Fifi
tak jo, to o čem jsi psala… ty strachy… včera jsem jásala, že je problém za námi, dnes nastoupila hnědá do auta a začala se třást, že málem vypadla okénka. Ještě to v ní je. Celou cestu se dožadovala kontaktu s mou dlaní. V průběhu cesty se uklidnila, cestou zpět už zase po vycházce byla skoro klidná.čajík
nerozumím otazce… ? kdo je libor ?25.2.2024 v 20:55 #167813MirkaD
teda holky,vy si tady mácháte pséky jak v červenci:-)
a já hystericky fénuju mokrá prstíky…:/26.2.2024 v 7:06 #167822PetraK
Eh, v čem se to slečna hnědá upíchla? 🙁
Kam jste jely naposled před tou minerálkovou jízdou?
a přesně jak Fifi – ten pohle! To je výčitek 😀
26.2.2024 v 7:24 #167823Thielli
Kam jste jely naposled před tou minerálkovou jízdou
Žádná cesta jinak.
Ve čtvrtek se jen popojelo do Hostivařského lesoparku, deset minut autem max. Všechno známé cesty. Byla úplně v klidu. V pátek Krčák, cestou zpět minerálky.
První cesta bez minerálek vpoho, od minerálek dě-běs…
A černá nemá nic, ta si leží vycentrovaná na střed vozidla tak, jak je zvyklá.Hnědá je od těch petard, co po ní házeli z okna, zlomená. Smetám smítko z gauče, letí mi pomoct „zahnat nepřítele“, ležím a čučím pod postel, kam mi něco spadlo, zase letí a štěká na pomoc. Na veterině rozvibruje celou místnost. Za tmy jsou všude bubáci.
Podařilo se nám docela dobře už zvládat Silvestr nebo rány ze střelby v dálce v lese, ale jak vidíš, přijdou minerálky a zase máme co řešit… ?jj. Ta fotka je pořízená, když byla „špatná“, jinak kouká ze zadního okna opřená o opěradlo, nebo si lebedí složená.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem Thielli.
26.2.2024 v 8:58 #167831cernej caj
Thielli
Ptala sem se zda je libo hneda a cerna barva zvlast (ve dvou psech) nebo dohromady (hneda a cerna barva na jednom psovi:D26.2.2024 v 9:10 #167836Thielli
čejík…
jo tááákkkk..No při mém štěstí, kdybych to dala do jednoho hrnce a čekala spojení toho dobrého = tzn. vyšel by mi zdravý, vysportovaný, poslušný, hravý (černé geny) a velmi inteligentní a mazlivý (hnědé geny) pes, tak při tom mém štěstí by vyšel pes velmi natvrdlý (černé geny) a exteriérově vadný a psychicky nevyrovnaný (hnědé geny). Tak asi tak.
Takže to raději nechám takhle ve dvou kusech. ?26.2.2024 v 10:02 #167847PetraK
Thielli
Hnědá je od těch petard, co po ní házeli z okna, zlomen
:-/ dopr…..čic! Jsem nevěděla ani?? Mi uteklo? Jo tohle se mi stalo s Muprhym taky, to je špatný.
Teď nevím, jak vy a ten Alavis Calming? Nedalo by se to tady použít – dát alavis, projet se párkrát autem, jen tak, pak s minerálkama, ať si zvyká – s tím, že já před ní klidně na ty minerálky zavržu, odměním, posedím s ní, zavržu….dokolečka tak nějak, pak popojedem………
Je to peklo, jak je pes takhle načnutej 🙁 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.