Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 161. až 180. (celkem z 899)
  • Autor
    Thielli

čajíku – kudrnatý pes není samosprašný. Prostě neopadá. Rozhodně ne za jednu hodinu, jeden den… ?

cernej caj

Thielli
        Ja sem si na stari chtela poridit pudlicka ale diky tobe to NIKDY neudelam:D

Thielli

to NIKDY neudelam:D

?

NJN. je to tak. Ale zase malýho pudlíka dáš do umyvadla.
          Problém je fakt u těchhle královský, tam ta péče o srst je právě díky váze a velikosti psa horší.

Thielli

Z netu stažená přiložená fotka jasně ukazuje, že ani při intenzivní práci s pozadím nelze zachránit mizerný střih. ?

Attachments:
            Thielli

Tak a máme tady novou příhodu. Můžete hádat, která barva je v tom namočená. Nevíte? Fakt ne? OK. Prozradím – je to hnědá.

Hnědá jezdí sedm let v autě jako madam. Nikdy žádný problém. To černá je v autě poblijón. Ale hnědá si lebedí (jezdí na zadní sedačce) buď v klubku nebo kouká z okna.
              A poslední dva dny… Hnědá nechce do auta. Když už tam je, celou cestu stojí, olizuje se, zívá, cpe se dopředu nad řadící páku… a klepe se strachy jak na stole na veterině.
              Takže CO se stalo? Žádná příhoda, žádné brždění, žádná nehoda, nikdo cizí v autě… TVL… tak co to je!?? Co je jinak?

?

Minerálky.

Normálně nekupujeme balené vody ani limonády ani nic takového. Prostě je to ten zbytečný plast, voda z kohoutku je v Praze dobrá. Ale teď výjimečně právě kvůli těm „minerálům“ leží už druhý den v kufru balík Magnesie. A jak se auto třese, lahve o sebe občas vrznou a to neslyšně pro mě, pro člověka… nebylo to takové to běžné skřípání, co zatahá za uši, když to člověk nese… ale ona to slyšela a byla z toho doslova vyklepaná. Stačilo balík rozebrat, lahve dát od sebe po kufru a pes na cestě z výletu zase spokojeně seděl na sedačce a koukal z okna.

Attachments:
              Fifi

Ouje, bych mohla vypravet hodiny, Troldik a jeho nejruznejsi bubaci. Dobre, zes nasla pricinu a odstranila ji, hneda ma tak jako trochu vycitavej, podeziravej pohled. 🙂

Thielli

Dnes na výletě.

Attachments:
                  Thielli

bych mohla vypravet

…vyprávěj, když budeš mít čas. Protože nebýt zvýšené vnímavosti vůči psím projevům mj. díky tady těm všem odstavcům popisujícím různé příčiny a následky, možná bych nezačala tak rychle hledat příčinu v autě…

Petrs01

díky tady těm všem odstavcům

?

Dnes

Tady je ale někdo drzej! Tady asi někoho hodíme do Vltavy! nebo klidně do Berounky! (jo, Podolí je teplé… zkus si uplavat 750m prsa ve 10°C vodě – bez porušení pravidel samozřejmě ?)

Fifi

Jsem si myslela, ze Petrs oceni pudlovity koupanicko. 😀 😀

A vypraveni ohledne Troldy aspon zaklad tady, jsem rada, ze jsem to onehda sepsala.

Thielli

Fifi
                          děkuju! přečetla, ouzko bylo z těch dvou příběhů, z toho erdelího asi víc. Proklela jsem zpětně rodinu orgána, že nebude jejich rod mít klid do roku 2150…. ?

Petrs01

Aby si půůůdlice nemyslely, že jsou v tom samy.

Attachments:
                            cernej caj

je libor hneda a cerna zvlast nebo dohromady? 😀

Thielli

Petrs
                                Piksle je úplně boží. ?
                                Ale ty jsi úplně šílená… a přitom nevypadáš ?

Fifi
                                tak jo, to o čem jsi psala… ty strachy… včera jsem jásala, že je problém za námi, dnes nastoupila hnědá do auta a začala se třást, že málem vypadla okénka. Ještě to v ní je. Celou cestu se dožadovala kontaktu s mou dlaní. V průběhu cesty se uklidnila, cestou zpět už zase po vycházce byla skoro klidná.

čajík
                                nerozumím otazce… ? kdo je libor ?

MirkaD

teda holky,vy si tady mácháte pséky jak v červenci:-)
                                  a já hystericky fénuju mokrá prstíky…:/

PetraK

Eh, v čem se to slečna hnědá upíchla? 🙁

Kam jste jely naposled před tou minerálkovou jízdou?

a přesně jak Fifi – ten pohle! To je výčitek 😀

Thielli

Kam jste jely naposled před tou minerálkovou jízdou

Žádná cesta jinak.
                                      Ve čtvrtek se jen popojelo do Hostivařského lesoparku, deset minut autem max. Všechno známé cesty. Byla úplně v klidu. V pátek Krčák, cestou zpět minerálky.
                                      První cesta bez minerálek vpoho, od minerálek dě-běs…
                                      A černá nemá nic, ta si leží vycentrovaná na střed vozidla tak, jak je zvyklá.

Hnědá je od těch petard, co po ní házeli z okna, zlomená. Smetám smítko z gauče, letí mi pomoct „zahnat nepřítele“, ležím a čučím pod postel, kam mi něco spadlo, zase letí a štěká na pomoc. Na veterině rozvibruje celou místnost. Za tmy jsou všude bubáci.
                                      Podařilo se nám docela dobře už zvládat Silvestr nebo rány ze střelby v dálce v lese, ale jak vidíš, přijdou minerálky a zase máme co řešit… ?

jj. Ta fotka je pořízená, když byla „špatná“, jinak kouká ze zadního okna opřená o opěradlo, nebo si lebedí složená.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem Thielli.
                                      cernej caj

Thielli
                                        Ptala sem se zda je libo hneda a cerna barva zvlast (ve dvou psech) nebo dohromady (hneda a cerna barva na jednom psovi:D

Thielli

čejík…
                                          jo tááákkkk..

No při mém štěstí, kdybych to dala do jednoho hrnce a čekala spojení toho dobrého = tzn. vyšel by mi zdravý, vysportovaný, poslušný, hravý (černé geny) a velmi inteligentní a mazlivý (hnědé geny) pes, tak při tom mém štěstí by vyšel pes velmi natvrdlý (černé geny) a exteriérově vadný a psychicky nevyrovnaný (hnědé geny). Tak asi tak.
                                          Takže to raději nechám takhle ve dvou kusech. ?

PetraK

Thielli
                                            Hnědá je od těch petard, co po ní házeli z okna, zlomen
                                            :-/ dopr…..čic! Jsem nevěděla ani?? Mi uteklo? Jo tohle se mi stalo s Muprhym taky, to je špatný.
                                            Teď nevím, jak vy a ten Alavis Calming? Nedalo by se to tady použít – dát alavis, projet se párkrát autem, jen tak, pak s minerálkama, ať si zvyká – s tím, že já před ní klidně na ty minerálky zavržu, odměním, posedím s ní, zavržu….dokolečka tak nějak, pak popojedem………
                                            Je to peklo, jak je pes takhle načnutej 🙁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 161. až 180. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.