Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 4 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 899)
  • Autor
    Fifi

Mi az ted docvak tvuj nick. 😀 Snad se nemylim. A Hneda teda dobra, ze takhle vetrelce vzala. 🙂 Co to mas za neklouzaci podlozku na smikani?

Thielli

Fifi

Ikea podložka pod koberce.
        Nick. Ano. Slila jsem si jejich jména do jednoho škopku. 🙂

Milena z Prahy

Thielli
          Dobrej sedmdesátkovej look 😁.

PetraK

Další stránka do alba. 😀 😀 😀

Je to fajn, že jsou dvě, co? 🙂

Fifi, já jsem si to srovnala už před časem ten nick, jen nejsem schopná schopná si zapamatovat správnej tvar jména Hnědky, ale tetkon už vim, pomůžu si fotbalem!

Jak na na Thierry vlastně Thielli voláváš?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem PetraK.
            Attachments:
            Thielli

PetraK

No, jasně, abys to zase tou svou bublinou nepřisvítila 😂

Na psy volám tak, jak se jmenují. Záměrně jsem si zvolila trojslabičná jména, aby se odlišila od všech těch „stejných“ 🤣 s intonací nahoru-dolu (jak např. Ta-li, Bu-bi, Ru-mi… 😁)

No a první pes měl být pes, takže jméno už bylo a pes ještě ne, ale hnědé je úplně jedno, jak se jmenuje. Zmatky to působí lidem. Myslí, že mám psa a podle toho manévrují se svými kusy. (A jak hnědé visí dole ta kůže, tak není vidět, co by tam u pes mělo být vidět).

PetraK

Thielli

Tak já jí budu řikat Tyjery Ánry!

Já zas volávám třebas: Ru-míč-kůůů,Bu-bí-kůů, Ta-lin-kooo (to přijde zpravidla Rumíček 😀 )
                U Tali si s tou její obří frndou pár -paradoxně chlapů!! – taky myslelo, že je pes 😀

Petrs01

Já mívám naopak psy naučené na co nejkratší: Bar, Ro, Ššš, Pik (Barry, Rocky, Vašík, Piksle)

Thielli

Já mívám naopak psy naučené na co nejkratší: Bar, Ro, Ššš, Pik (Barry, Rocky, Vašík, Piksle)

Jako jo u tvých psů. 🙂 Ale ty moje kudrnky, nejsem si jistá, že by si třeba hnědá neřekla… „to jen něco zachrčelo, to mě asi nikdo nevolá…“ 😂 takhle je to tak dlouhý, aby se opravdu NESPLETLA. 🤣

Thielli

Spolu s blížícím se odjezdem přidávám další sérii:
                      Foto 1: čekání na paničku 2017
                      Foto 2: čekání na paničku 2020
                      Foto 3: čekání na paničku 2024

Attachments:
                      PetraK

Foto 3: čekání na paničku 2024

😀 😀 😀 pomoooooct!!!
                        Ty fakt tu stračenu zasloužíš 😀 😀

Fifi

At cekani letos holky dobre zvladnou! 🙂

cernej caj

Thielli
                            cekani je luxusni! 🙂 krasny fotky.

Ti musim predstavit FeTi Lie (Feri, Tim, Charlie). Má i kámoše, toho kámoška pojmenovala jako LieT. Fet :D, a kdyz jsme si z para zoo vzali parastene, tak bylo jasny, ze musi byt Lie, takze ParaLieZa 😀

MirkaD

Petrs01-ty mi s těma jménama připomínáš jednu agilitáckou mistryni,zahraniční,a ta měla jména-LA,Lo……
                              -a na parkuru to pak bylo-LA,LA,LA..:-)
                              jinak já mám teda nejradši jména co nejkratší,takže Riku,Dafí-Ufí,Týno,Max
                              a občas je z toho-RIK!DAF!-prostě čím kratší,tím rychlejší….
                              Thielli-mám pocit,že u těchto jmen bych si zlomila jazyk:-)
                              moc dlouhý na mě….
                              ale to je mým vyjadřováním…
                              když se potřebuju rychle vymáčknout,zestručnuju-takže v práci-Miračko-co děláte?
                              já-no,odtáhnu to železný velký cosi,z toho vyndám to co tam je(laskonky a kokosky) a dotáhnu menší železný cosi a dám to do toho a to velký do skladu..
                              šéf-dobře..
                              -takže-já potřebuju,když se potřebuju rychle vymáčknout zkrácený stručný verze:-)))
                              přeji přijemnou dovču!!!!!

Thielli

Attachments:
                                cernej caj

Thielli
                                  ty je hned po navratu musis zridit 😀

EvaC

Já bych se s dovolením také zastavila, paní kadernice mi nějak neposlala termín o který jsem prosila.. 😉

Thielli

Já bych se s dovolením také zastavila, paní kadernice mi nějak neposlala termín o který jsem prosila.. 😉

OK. takže vyholit bradu a nahoře na 3 cm. Uši v tvém případě necháme. Dnes už mám plno. Příští neděli?

Petrs01

Sem myslela, že uši se nestříhají… nebo ne tolik… Ale tak jestli je stejně nepoužívá… 🤣

EvaC

Bradu zatím hodit nepotřebuju ( ale ta doba možná jednou taky přijde🤔). 3 cm by mi klidně vyhovovaly, s tím bych asi problém neměla..Příští neděli už bych měla mít na hlavě narvanou helmu a lyžovat, ale podle předpovědi to spis vypadá na popíjení svařáku nebo Bombardina🙈

Thielli

Ale tak jestli je stejně nepoužívá… 🤣

Dávám plný počet bodů. Bůůůů 😂

(Uši se buď nechávají až na zem nebo se jim naopak holí úplně do hladka. Nedodržujeme ani jeden předepsaný způsob.)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.