- Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 4 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
19.12.2024 v 11:39 #181216
Thielli
…jedna „dočaska“ je na horizontu.
Ale rozhodnutí padne v lednu.
I když sama za sebe furt bulím po hnědé, černá asi potřebuje a ta „na horizontu“… no, zasloužila by si podle mě taky vysvobodit. Kdyby si to sedlo, byla by z toho dlouhodobá/doživotní adopce asi.
Ale musí se to uležet ještě.19.12.2024 v 11:48 #181217PetraK
Tak- přesně takhle nějak jsem to myslela. Budu se teď v noci odkopávat zvědavostí, která ta duše by mohla přijít.
Máte šance se vídat víckrát?19.12.2024 v 12:51 #181227Maya
PetraK
jo takhle, to me nenapadlo 😀19.12.2024 v 14:47 #181228PetraK
Maya
no já jsem to takhle měla v záloze s Bubi, kdyby si to nesedlo, že by to bylo dočasně a hledal by se nový majitel. dohodla jsem se s útulkem, že to prostě zkusíme, že musíme, protože tam Bubinka byla zoufalá. A tak že se to zkusí a když by bylo úplně nejhůř, tak by jela zpátky no a nebo dočaska a hledal by se nový majitel, kdyby to nebylo nějak úplně na krev. Ale lepší zkusit pro ni něco.19.12.2024 v 15:05 #181229Thielli
19.12.2024 v 16:42 #181233PetraK
pomoooct 🤣
a kde jsou bubliny?no ale vezmi si že Tys taky leckdy překonala sama sebe. aautogramiada, cesta se mnou, kterou jsi neznala, návštěvy u nás….. a takhle to umí i ten pes a je pak o to sebevedomejsi, když to zvládne.
- Odpověď byla upravena před 4 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
19.12.2024 v 18:32 #181239Fifi
Thielli
Jezuskote, jak po flatce Cerna loupe belmem, tam je zjevnej dost diskomfort. 🙂
„I když sama za sebe furt bulím po hnědé, černá asi potřebuje a ta „na horizontu“… no, zasloužila by si podle mě taky vysvobodit.“
Takze nejaka fenecka pudloidni? Prozradis vic nebo budeme muset cekat az na leden? Kez by to klaplo na vsechny strany, moc bych vam to prala. Fakt vyhoda tehle plemen, ze muzes ke stavajici fene pridat nejen stene, ale i treba dospelaka, to u rtw byva velmi vyjimecny.19.12.2024 v 18:39 #181242PetraK
Thielli a co bylo s černou a fleticí pak?
19.12.2024 v 19:02 #181243Fifi
Ja na ty fotce vidim uplne Trolditko. Pricucka moje libezna, na myslenku fungujici, ja byla jeho stredobodem vesmiru. Krasne umel leta komunikovat i s ostatnima psama, ale stejne mu bylo nejlip jen v domaci smecce. Po tom svym slinivkovym badabum se zmenil, vedel, ze je nemocnej a cizi psi mu prisli najednou o dost vic neprijemni, nebezpecni. Presne takhle monitoroval okoli, snazil se vyhnout kontaktu, sel za mnou, at to poresim.
Verim, ze Thielli byla Cerny oporou. Takovyhle setkani v kanclu je o hodne tezsi nez treba venku.20.12.2024 v 7:38 #181252Thielli
Fifi,
chjo… zase mě tvůj popis Troldíka dojal.
Já zatím nebudu psát o dočasném horizontu. Ještě není rozhodnuto a není to snadné rozhodování. Mozek a srdce jsou částečně ve při.
…
Včera se ty dvě černé tlamy potkaly nejdřív venku na zahradě. Eliette jí zaštěkávala, protože štěkanátko bylo vítací a kontaktní, pak flatka ubrala a mně se podařilo černou vyhecovat, ať se s ní pohoní, nicméně černá to vzala jako povel, takže jí pohonila tak, že se začala flatka bát, teprve když to obě vzaly do vody přes zahradní jezírko, byla z toho na chvíli hra pro obě.
Pak teprve do kanceláře na chvíli, kde se flatka rozhodla černou láskyplně olizovat a ňuňat a černá, nezvyklá na tak těsný kontakt, měla oči navrch hlavy. Nakonec si zalezla ke kolegům z marketingu pod stůl… tak jsme to ukončili a šli procházkou domů.Petro,
bubliny? bubliny stvořila v mé hlavě hnědá… psí legrace v bublinách zatím nejde. ani nemám sílu si povídat jen tak vedle v kecání 😔21.12.2024 v 18:12 #181268Thielli
21.12.2024 v 18:25 #181270Fifi
Holcicka smutnooka. 🙁 Ono to u nekterych pejsku opravdu nejde jinak, nez ze se poridi dalsi partak. Ja Pepina taky nechtela, ale kvuli Ruzici jsem musela, neb vadla, usychala… Pokud na Cernou neprenasis nejaky svy smutky a stesky, dumala bych o te horizontalni fene imaginarni pomerne realne. Podrbani posilam. 🙂
22.12.2024 v 11:46 #181283PetraK
Thielli
Petro,
bubliny? bubliny stvořila v mé hlavě hnědáomluvuju se. Protože sama moc dobře vím, že když odešel Ešus, přestalo mi to psát.
Pokud budete chtít přijet, aby si Eliett mohla na chvíli oddechnout od smutku, tak pořád platí – že klidně přijeďte.
28.12.2024 v 19:37 #181406Thielli
28.12.2024 v 19:56 #181409Fifi
To je banda kudrnata. 🙂 Byla v pohode, libilo se ji to? Fuj, chripajzna, uz ste ok?
28.12.2024 v 20:35 #181410Thielli
Fifi
byla vic v klidu nez minule.
Chripka byla umorna, ale uz je za nami. Drzime klidovy rezim, dnes to bylo narocnejsi, hodne lidi, ale vsichni v pohode.29.12.2024 v 14:16 #181443Asteris
Fajn, že jste chřipku zahnali, pudlí vycházka je bezva, to závidím. My teď moc strakatých vycházek nemáme a stejně bychom momentálně nemohly jít, už aby to hárání bylo za námi. Ale to si ještě počkáme. Však ona si Elietka časem bude kudrnaté procházky taky užívat.
30.12.2024 v 11:33 #181460PetraK
Thielli
to je božííí ta sprinterská fotka!!
30.12.2024 v 12:34 #181464cernej caj
to vypada jako skvela vychazka 🙂
30.12.2024 v 13:19 #181471Thielli
Ano, funguje to. (myslím tím nejen na nás). Paní, co si pořídila tu velkou rezavou královandu, chtěla své fence dopřát to psí „hřiště“ (protože ta paní kdysi cvičila psy a pomáhala útulkům, takže ví, co pes potřebuje). A tak vymyslela pudlí procházky. Původně to bylo „otevřené“, každou první sobotu v měsíci na stejném místě, ale prý se občas sešlo moc lidí a tak i moc různých psů a proběhly snad i nějaké konflikty. Teď je to na svolání po fb a startuje se z různých pozic. Lidí tak akorát a pudlů také.
A ti psi jsou v sedmém nebi.
Vždy je tam nějaký mladý roztleskávač, který různě rozpohybovává to stádo ovcí. Občas se musí i přibrzdit a přivolat, bo některé pubescentní rozjívené ovce rozšiřují okruh pohybu nebezpečně daleko…
A jdoucí lidé se shodují, že to je nejhezčí, vidět si ta svá „děcka“ takhle hrát. To se na stojáka na psí louce nevidí ani při nejlepší konstelaci.Eliette tam byla nejméně výrazná pohybem, nejvíce výrazná vestou. Ale i ona se párkrát nechala strhnout a hlavně se celkem v klidu motala mezi jdoucími lidmi i psy…bez toho svého ustrašeného utíkání pryč.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.