Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 894 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 895)
  • Autor
    Thielli

Asteris – to je prostě náhoda. Už dávno nefotím na zrcadlovku, takže stejně jak všichni – „mobil v pazouře“ a bambilion fotek, jedna možná vyjde.

Thielli

A máme tu první štěkanátko. Hnědá byla u nás první, tak hnědá. Když byla zpočátku sama doma, měla jsem takový trauma, že kam se chudinka půjde vyčurat, když to přijde… tak jsem do přepravky nanosila zeminu (do prvního patra), vysela trávník, zalévala a vyrobila jí tak za měsíc eko-bio záchod.

Hnědá chytrá, naučila se hned. Za týden byla ta přepravka tak nacucaná její močí, že se to nedalo dýchat ani na té lodžii. Takže jsem těch dvacet kilo smrduté hlíny a spálené trávy zase nosila na zahradu a hnojila keříky.
        Tím byl projekt eko-bio záchod ukončen a já nastlala na lodžii jednorázové přebalovací podložky.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Thielli.
        Fifi

Tyyyblaho, to je ale dokonalej plan pro lidi s lodzii, bezva foto. Jen tomu projektu dat nejaky dreny, odvodneni a proplachnout obcas… Takhle obetavou panicku jsem jeste nevidela, ja radsi ani ty podlozky nepouzivam.
          Vlastne, jak to dopadlo? Hneda i Cerna se naucily curat venku, pricmez vi, ze doma se to taky muze stat bez nejakyho NOCOSITOUDELALA? 🙂

Thielli

Brzy obě prestaly chodit i na tu podlozku, i pak jsem jim ji tam jeste dlouho nechávala. Ted uz ne, ale kdyz mely nejaky “problem” (jako tuhle Bubi v knizce), jdou dvirky na lodzii a tam problem vypusti. Nejsou pak doma ve smradu a dlazky venku umyju jedna dve. Nastesti na tyhle problemy netrpi 🙂

Thielli

Druhé štěkanátko přišlo nevyžádané, deset měsíců po příchodu prvního. Příběh začal slovy: druhého psa ani náhodou. Ale odolejte tomu světlu v psích očích…

Zlata

To jsou přímo reflektory.

Milena z Prahy

Jú, to je ale hezkej a známej balkon 💕! Máte taky ty pěkný vlnovky na stropě? A pětiboký vstupy? Na baráky jsem vysazená, tudy často chodíme a obdivujeme, jak je většina těchhle domů vkusně zrekonstruovaná.

Thielli

😱

Thielli

vlnovky na stropě?

Máme. Skvěle se to škrábe a maluje. 🙈

Petrs01

😱

to mi ale dalo hodně zabrat abych pochopila co je kde

Thielli

Petrs – a ty mi vykládej o stračeně 🤪

Thielli

Dnes jsme si chtěli dát trochu oddech, nakonec z toho bylo alespoň 7 km dvounožci, 10 km hnědý pes a 31 km černý pes. Nová trasa, dosud nepoznaná.
                            Na jednom místě byly u cesty čtyři široké pařezy. Zastavili jsme.
                            Hnědá byla oslovena… podívala se na mě a už věděla. Hop na jeden, druhý, třetí a čtvrtý pařez a pak hop hop zpátky a na posledním do sedu. Odměna, pohov.
                            Černá byla oslovena. Podívala se na mě a vrtěla ocasem… dostala povel hop… vyskočila na pařez, seskočila hned dolů, oběhla všechny pařezy, znovu vyskočila na jiný a hned zase dolů, oběhla pařezy z druhé strany a smála se jak Viktorka u splavu.

Thielli

🐕‍🦺🦮

Attachments:
                              cernej caj

Thielli
                                desne se tlemim, ale protoze mi 2x spadl prohlizec pri psani komentare, tak po treti nemam silu.

ale krom bahnocumaku musim pochvalit toho duchopudla desivyho, ten me asi nenecha poradne vyspat 😀

Milena z Prahy

Thielli
                                  Vobjednaný koryta 😀 😀 :D!

PetraK

Thielli
                                    Proč se tak tváří?
                                    pomoooct
                                    😀 😀 😀 😀 tak tohle nemá nejmenší chybu 😀 . Já myslím, že je skvělý, žes postavila tendle kotec, páč jsem se smála tady nahlas. v pondělí! Ráno! V tramvaji . 😀 věc zcela neslýchaná 😀

znovu vyskočila na jiný a hned zase dolů, oběhla pařezy z druhé strany
                                    já to řikám, je snaživá. Viktorka jedna 🙂

Thielli

Další stránka do alba. Ještě z doby, kdy černá byla černá.

Attachments:
                                      Petrs01

Další stránka

Tebe by měli zavřít za týrání zvířat! Copak nějakej pes chce vypadat TAKHLE?!

Fifi

Thielli
                                          Druhé štěkanátko přišlo nevyžádané, deset měsíců po příchodu prvního.
                                          Jak ji Hneda vzala, sedly si holky hned?
                                          Elviska nema chybu! 😀

Thielli

Petrs01
                                            TKHLE neskončila 😆 …jen jsem to musela vyfotit, když jsem jí viděla. Kopeček z hlavy jsme sestříhali. Ty zvonáče takhle vypadají jak od ABBY, ale to vydrží jen chvilku, když jsou rozčesané, ony pak splihnou a jsou toho normální rovný nohy.

Fifi
                                            hnědka byla chvíli uražená a chovala se k Elitette jako káča z osmé bé k nové spolužačce, ale trvalo to tak dva týdny. Eli byla jako malá hodně submisivní až bázlivá, takže Thierry neměla „soupeřku“, tedy nebojovala. Nakonec to byla hnědá sama, kdo černému drobečkovi dodal takové sebevědomí, že když teď černá leží v cestě, hnědá se bojí jít těsně kolem, aby nechytla rozmrzelý štěk. A když se o něco tahají, už první pouští hnědá. Síly se vyrovnaly. Doplňují se. Hnědá je stále alfa a černá je její věrný stín. Pokaždé, když chystají nějakou taškařici, podívají se na sebe, aby si třeba odsouhlasily: letíme tamhle k tomu plotu si otevřít hubu na tu boxerku? Jo! A letí obě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 895)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.