Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 899)
  • Autor
    Thielli

Jedna bublinka v návaznosti na Kimi zmínku o tom, jak odhaduje, že si předchozí panička s Betynkou asi hodně povídala…

Attachments:
      Thielli

Dnes ráno se zpěvem na rtech.

Attachments:
        Petrs01

To vony se ti dámy takhle… názorujou?

Thielli

Dámy, když máme to štěstí a narazíme na opuštěné pískoviště, ožijí jako po extázi. Písek úplně milují. A hrají si v něm jako štěkanátka. A já stojím a slzím dojetím.
            Pak slzím znovu, když jim ten písek ještě další den padá z různých zákoutí jejích kožíšků.

PetraK

Dnes ráno se zpěvem na rtech.

😀 😀 😀 to sou kravěny!! 😀

Thielli

No hlavně, jestli jste si všimly, jak má hnědá na zadní noze ty „volný tepláky“… 😂

EvaC

Někdo slzí, když padá písek – já slzím tady – smíchy 😂😂.
                  Jsou výborný – jako vždy a Ty jsi pohotový fotograf, že to tak vždycky krásně zachytíš 👍a pak ještě trefně doplníš komunikaci..

EvaC

Mimochodem ta nechuť poskytnout pelech k úklidu je asi tak nějak obecně rozšířená, že….🙈

Attachments:
                    EvaC

A tady jedno „Deja vu“ – promiň to jsem musela..
                      Na obranu Sindibádky musím říct, že v jiné situaci -jenom jsem ji sušila po velkém lijáku..

Attachments:
                      Thielli

No, to je ale BOŽÍ dejavu! 😊
                        Ta je krásnáááá.

Kimi

Evo, Deja vu se tváří vděčně, zato šedivka, to je tedy pohled 🤭🤭

Thielli

A dnes opět déšť a opět opuštěné pískoviště.

Attachments:
                            Thielli

Na přání Petrs přikládám fotos Eliette s dudlíkem.
                              Tak takhle náš pejsek spinká. Občas začne padat na stranu, tak se musí narovnat, znova si chytí dudlík rukama, zakousne se a zase usíná…

Attachments:
                              Petrs01

Jo, to je přesně vono! No viděli jste už něco takového??? 😴🤣

Fifi

Nunu fenecka s dudu, asi ji to uklidnuje? Vi buh, ze ktery vzpominky nebo zkusenosti to dela, to mela odmala takhle?
                                  Ruzice ma taky svyho milaska (cerny gumovy kolecko na posilovani prstu), porad ho musi mit v merku, kam si ho hodila, kam ho zakopla, kam ji ho odnesl Pepin – ale takhle s tim nespi, staci ji, kdyz ho ma pred spanim na dohled.

Thielli

Návyk přišel s tímto typem hračky, takže poměrně záhy. Děti dotáhly odložené reklamní supermarketové plyšáky pro pejsky a bylo. Ukázalo se, že kulaté hlavy Angry Birds jsou trefou do černého.
                                    Nejdřív je černá jen nosila a pak jednou únavou zalehla, zapomněla to pustit z huby a vytvořilo se spojení „dudlík“.
                                    Od té doby již sedm let vykupuju tyhle plyšáky po bazarech, protože samozřejmě dostávají zabrat a nejdou dokola zašívat.
                                    Žádný jiný druh není ten pravý, pouze serie viz obrázek. Na chatě má něco podobného a tohle s tím nedělá.
                                    Tímto prosím všechny zdejší čtenářky, kdyby náhodou měly volné kusy v rodině či u známých, zda by mi nebyly tyto lapače prachu poskytnuty.

PetraK

No ale ty jsme měli! dva – možná nějaký roztrhanec ještě po zahradě pobíhá 🙁 . Tak to mě ale mrzí teda, protože na roztrhání by mohlo být cokoliv jinčího, dudlík je důležitá věc. Broučka malinká černá něžná. Až se někdy zase vypravím do sekáče u nás vedle ve vesnici – blbý je, že tam mají otevřeno tak, že to z práce nestíhám, tak se po nich budu koukat. Fšade se budu koukat.

Asteris

Elietka je s dudlíkem kouzelná, má to jako dudlíkopolštářek. Jasně, plyšáky Angry Birds jsem měla, odvezla už kdysi dětem na tábor, mám pocit, že s nimi spaly podobně. Doufám, že Thielli už nemoc zahnala. Kdyby to bylo možné, řekla bych, že ji virtuálně přeposlala na mne. Sklátilo mě to minulý týden, při venčení jsem v Chuchelském háji sklesla na lavičku a přemýšlela, jestli na ní nemám přespat, ale nakonec mě Emča přesvědčila a domátožila jsem se dom.

Thielli

ji virtuálně přeposlala na mne

No tak to se tedy velmi ohrazuji! Omluvou je bídný tvůj stav těla a tedy i mysli. 🤣🤣
                                          Svůj zánět dutin jsem na nikoho nepřenesla, ani na nejbližší pečující.
                                          Zato s Covidem je půlka firmy doma… teď, když jsem konečně dorazila do práce.

Maya

Dudlik teda super, ja teda neco takoveho nikdy nevidela 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.