Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 899)
  • Autor
    Petrs01

A vůbec, neplať rozstříhanýma, ale rovnou si předplať do konce života.
      (Naprosto mne rozsekal… detail… našla jsem narozeninové, novomanželům a TOHLE)
      milion

Thielli

TOHLE

Jo, tak to je dobrá česká realita ?

Maya

Petrs01
          jee kde tohle vedou? to by byl super darek pro synovce, co vsechny prachy utrati za neresti, tak je lepsi mu zadny prachy nedavat 😀

Petrs01

kde tohle vedou?

gůgli „dárek milion korun“ 😉

cernej caj

tak ten milion korun nutne potrebuju :D:D

Kuskus

Thielli
                nejspíš jsem si uhnala podobný moribundus, kterým trpíš i ty. Motolice, bolest hlavy, celková slabost, blbě se mi dýchá… tož jsem si sama diagnostikovala zánět uzlin. Nebo dutin. Běhala jsem totiž celý den po městě opakovaně se zpocenou hlavou a docela foukalo… a druhý den se nemohla učesat ani dotknou hlavy jak je bolestivá a citlivá na dotek. Ale jen z jedné poloviny! Nejvíce kolem ucha až dolů směrem ke klíční kosti a nahoře na temeni. Ležet na tý bolavý straně nejde vůbec. Trochu soplím, motám se, mám nachlazenou kebuli obalenou měkkou mohérovou šálou, pocitově fajn, ale nevím jestli dělám dobře, bo zánět a teplo….
                Nicméně píšu, páč mi poradila jedna šarlatánka, že na uzliny, nebo dutiny (hi hi teď nevím) je nejlepší máčet lokty do horké vody. Co nejteplejší sneseš.
                Já se du opařit. Nechceš taky vyzkoušet? 🙂
                Uzdrav se brzo.

Thielli

Kuskusi,
                  ano lokty do vody se dávají. Kdo nesnese inhalace, má si máčet lokty. Já už ani nevím, co funguje a co ne, bo když to na mě vleze (trpím na to od základní školy), začnu dělat všechno. Takže z lékárny něco na ředění hlenu, třeba Sinupret, to mi poradila alergoložka, obvoďák mi dal ACC long, ORLožka mi dala Claritin na splasknutí sliznice, k tomu ATB, mám brát i Panadol na bolest hlavy a probiotika zase proti těm ATB… čelo v teple, nos v chladu…
                  a pani Zrzavcová mi dnes dala měsíčkový čaj 🙂

Rozhodně se to ale nemá přecházet tak ať tě ani nenapadne jít zítra do práce ?. Já taky nejdu.

PetraK

ajajaj, koukám, že máme epydémyji.

Mně na uvolnění – ne ovšem tak zasekanýho, jako má Thielli a asi Kuskus, pomáhá náhražka za ty lokty – sprchování se horkou vodou a brát právě kolena, ramena, velký klouby, co to jde teplá voda. V tento moment si dopřeju ne tak úplně šetřit vodou i když to taky nejsou žádný hektolitry, ale prohřívám tělo přes velké klouby. Taky mi máma dělala – jsem si vzpomněla teď – nažehlila kapesník a s šátkem uvázala na čelo, za chvíli znovu přežehlit, frknout na makovici a takhle párkrát dokola.

Kuskus

Já teda na radu Thielli nešla do práce ani nikam. 🙂 Pekla jsem mrkvovou buchtu podle internéta jen z poloviny dávky a dala tam třetinu cukru a nahoru podivný krém z uvařeného pudinku a 18% zakysanky a celé to bylo nedobré, vše totiž přebil chutí prdopeč. Fuj. Zato vraniska si štrejchly. Straka jim ukradla taky kus, ale nejspíš ho za rohem vyflusla.
                      Měla jsem raději tu dobrou mrkvičku sníst s nastrouhaným jabkem.

Máčet lokty bylo na prd, chytře jsem si lavorek vzala do postele a jasně, že kol všecko zlité. To spíš vydržím pod ručníkem inhalovat páru ze slané vody. Do dochtora nejdu, bože jak já to tam nesnáším. Ze samé hrůzy z případné návštěvy se mi udělalo líp. 🙂 Lemtám vodu z kysaného zelí, su v teple, čajíčkuju, polehávám s termoforem pod hlavou…. kdyby bylo nejhůř, zajdu se poradit do lékárny. I ten panadol musím ofafrně, bo ledviny se hned čílí.

PetraK

Fuj. Zato vraniska si štrejchly.

😀

Attachments:
                        Kuskus

Krátila jsem si cestu přes dvůr a po trávě si vykračovaly vrány a jedna straka. Ta byla nejblíž. Polohlasem jsem zavolala Káčo a ona otočila hlavu a dlouze se na mne dívala.
                          Chce se mi věřit, že to byla ta samá, co přilítá na okno na zavolání. Spíše v zimě /teď moc nekrmím/ a než buchty jim chutnají srdíčka a kousky syrových jater. Ale strak je tady v okolí povícero.

Tůdle nůdle půdle -já jen něco k tématu, bo jsme v pudlím kotci. 🙂

PetraK

Stráče, Káče
                            Kuskusovi po parapetě skáče.
                            Poděl ty se maličko,
                            mrskni mi sem srdíčko.

🙂

Thielli

Tak zatímco já jsem v sobotu lazar lazarovič ležela jak hromada pudinku, pudlice byly venčeny tak, jak jsou zvyklé každý víkend, pěkně do lesů a luk.
                              A zatímco většinou je to černá, která vyhrává sportovní klání, tentokrát byla v neděli při směně vajec oceněna hnědá.

1. místo za přespolní běh v délce jednoho kilometru!
                              Start: u lesa. Cíl: vedle kravína.
                              Letěla jak o závod po větru, aby se vyválela v hnoji. Vidno, že loni Dr. Daníček odvedl na ortopedii skvělou práci. I s chybějícími vazy v koleni předvedla osm let stará závodnice skvělý výkon.

Přikládám foto i s medailí od paní Zrzavcové.

Attachments:
                              Maya

Thielli
                                takhle inteligentni vyraz se hned tak nevidi 😀

PetraK

😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooooct ta medaile!!

PetraK

Maya
                                    tak vono jako vědomí, že si Hovnomil královský, to jedný nepřidá 😀

Zlata

Thiely
                                      Boží medaile a psovýraz?

Fifi

Přikládám foto i s medailí od paní Zrzavcové.
                                        😀 😀 😀 My vam ty medaile privezeme! Pomoooc.

Thielli

Nedostatkem kontaktu s pséky při procházkách díky té invazi bakterií ve mně, jala jsem se procvičovat hlavičky v obýváku.
                                          Jako vím, že se cvičí jen s jedním psem. Už. Po osmi letech. Když jsem to ještě nevěděla, bylo to takové živelné obě najednou nebo jedna čekala za dveřma.
                                          Řekla jsem si ale, že je to ostuda a že se vrátím do první třídy a začneme cvičit odložení. (obě mají odložení venku a funkční – s výjimkou, že jde třeba za plotem Molly… to hnědá nedá. asi nikdy…)

ale doma? aby jedna čekala v rohu obýváku a dívala se, jak druhá cvičí? nikoli.
                                          Tak jsem se rozhodla na starý kolena je to zkusit učit.
                                          Hnědá to pochopila hned. Pochopila, že když na povel „na pelíšek“, odejde na pelíšek a tam bude čekat, budou k ní létat odměny v podstatě za nic, jen za to čekání.
                                          černá… no, co budu psát, že ano. černá to nepobírala. Takže povel byl opakován, černá byla naváděna… chvilku dala a pak se jala opět se vrátit k učitelce… ? opět s radostným úsměvem blbečka a mávajícím ocáskem…
                                          takže zase „Eliette – na pelíšek!“
                                          No a hnědá, která už půl minuty nedostala povel pro sebe – odkráčela na vetbedku vedle pelíšku, tam se uložila a mrkala pravým okem na černou.

cernej caj

Thielli
                                            to se pani zrzavcova moc nepredvedla se svym fotoumenim :D:D chudera hneda:D

dekuju za ranni pobaveni se cvicenim pudlicek 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.