Pudlí kotec

Fóra Ostatní Pudlí kotec

• Toto téma obsahuje celkem 898 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Thielli a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 201. až 220. (celkem z 899)
  • Autor
    Milena z Prahy

Náhodou, půdle sou megaotomilý ?!

Thielli

PetraK
        nikoli. Tam buli ve tme panicka se svymi nedevizovymi psy. ?

Petrs01

megaotomilý

no tak jako zaručeně jsou roztomilejší než Čárlík když čůrá do postele

Thielli

Mileno, děkuju. ??

…debáš kapesník?

Thielli

Denny

děkuju za odkaz. 🙂
              Přidávám si do stránek. V tuto chvíli zkoušíme CBD kapky 5 %, půl hodiny před cestou. Dnes se prý snad tolik neklepala… zkusíme je dobrat (! OMG ta cena) a když se nezadaří, půjdeme na další berličku.

cernej caj

Thielli
                A ja si rikala ze se ti pudlici uz rozmnozujou, kdyz mas troje voci:D

Kolik vazi a meri takovej kralovak? To by me vytlacovalo z postele asi a neveslo by se nam to ani do auta:D

Milena z Prahy

Petrs
                  Závidím vám energii. Tohle počasí, co je dneska, mě inspiruje jenom ke spaní ?.
                  Ále v neděli, to jsme konečně vyrazili na výlet. Do sklářskýho muzea v Novým Boru:

Milena z Prahy

A tady ještě „skleněnka“ firmy Lasvit, co dělá krásný lustry:

cernej caj

Milena
                      nejsou v novym boru dve muzea skla? ja tam byla v takovym dome, kde je i sklarstvi a kolem vyhne restaurace

Milena z Prahy

Černej čaj
                        Jj, jsou tam dvě muzea. A tady ta sklářská huť, na kterou je výhled z restaurace:

Kimi

Sklo – nádhera. V jednom z těch muzeí jsem asi byla. Manžel mé kamarádky měl sklárnu v Boru a pak v Lindavě. Mám i vázu, bohužel poškozenou. Myslíte, že při úklidu se mi podařilo poškodit kousek, co jsem vyhrála v tombole na maškarním? Nééé, shodila jsem tu novoborskou parádu. Kousek se uštípl, tak jsem ji musela umístit do rohu, aby prasklina byla trochu skrytá, protože vyhodit ji by mě nenapadlo ani ve snu.?

Thielli

Tak už máme přihlášku.

Attachments:
                            Fifi

Juu, do podzima daleko, do ty doby uz budete uplne nekde jinde a zazarite tam jak hvezdy jasny. 🙂

Thielli

do ty doby uz budete uplne nekde

Ba ne, Fifi. Do podzimu budeme tam, kde jsme teď. A já to sem nenapíšu, kde to je… jsme tam měsíce a měsíce, i když cvičíme. Páč, když se zjeví nepřítel, mozeček se v pikosekundě stane jen shlukem rudých molekul.
                                Od tábora si slibuji, že skutečně budeme cvičit s dalšími nebožáky, kteří vydechují vystresované molekuly, které jsou u hnědé spouštěčem. A budeme tam s nimi 4 dny. Účastníků má být 14, to by bylo, aby alespoň u jednoho hnědá nechytala ty svoje záchvaty. Ty se potřebujeme naučit zvládat a ideálně je minimalizovat.
                                Mezi normálními klidnými psy se to s ní s malými zaškobrtnutími zvládnout dá.

EvaC

Ano, tak tahle koláž s bublinami je na nějakého Oscara… bezchybný…naprosto…vtipný…ty jejich výrazy naprosto odpovídají tomu co mají nad hlavou.. ?????
                                  Držím moc palce, ať to přinese nějaký posun…

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem EvaC.
                                  PetraK

😀 😀
                                    když vadná je jenom jedna

😀 😀 😀
                                    moc přeju Thielli, aby se tam podařilo to, co potřebuješ.

cernej caj

a navic se fakt tvari docela vycitave :D:D

PetraK

černej čaj
                                        docela vycitave

docela? Docela hodně dost 😀

Thielli

PetraK

jak jsi říkala, že bys klidně taky mohla mít pudla, doporučuji bílého. Je to takový velký obláček. Jako by z nebe spadl.
                                          Na fotce náš bývalý kamarád Marley. Už se odstěhoval. Když byl štěně, páníček tak zvysoka koukal na naše dvě košťata a že on prý bude česat a držet ten střih… jsem si pro sebe říkala… se uvidí do roka a do dne.
                                          Se vidělo. Už jede taky na ovci. ?

cernej caj

Thielli
                                            😀 tohle je cesanej a strizenej pudlicek ? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 201. až 220. (celkem z 899)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.