Toto téma obsahuje celkem 140 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 141)
já ten emil vidím v komentářích (uvnitř stránek, kam může jen autor, tedy já a admin, tedy čajda – ale nevím, zda ona vidí celý tý střeva) – můžu ho Evi Čajdě poslat?
Odpověď byla upravena před 2 roky a 1 měsícem uživatelem PetraK.
ja jen napisu, ze kdyz se sjede uplne dolu do toho hnedyho spodniho lemu na strance, tam email je “schovanej” proti spambotum aby nesel snadno kopirovat.
No tam jsem se to snažila rozkliknout – kontakt na správce webu – ale nepodařilo se mi to – chtělo to po mě přihlášení do “věcí” který nemám.. Ale já jsem v tomhle směru fakt marná, tak jsem to možná udělala blbě..
cernej caj
Fotka s trávou se mi taky moc líbí, …fotil muž – vyřídím mu to ..od Tebe to bude obzvlášť kompliment. Přemýšlím, že bych ji někam pověsila místo obrázku..
Dekujeme všem za komplimenty. Na chatě je krásně. Škoda ze tam nemůžeme být pořád. Zatím jsme ještě nevymysleli jak to udělat, abychom nemuseli pracovat 😂😂
Evi koukám na ten postroj, copa to máte? Ten náš dosluhuje . Mám od Zero DC s tím madýlkem, což je v Tali případě výborná vychytávka, čék ji drapne jak kufr a má smolikof 😀