Toto téma obsahuje celkem 140 odpovědí. Do diskuze (9 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 141)
žjofkáá užofkáá, to je skvělá Sindibádí náladovka. To jste holky ale dobrý, že při tom venčení ještě stihnete fotit, já to kdysi nezvládala ani náhodou, jinak hrozilo ohrožení na životě 😀
No, nejspíš jsem pyšná na dceru, jak to pěkně vyfotila a potom taky na mě z toho dýchá takovej nějakej klid ( což je teda dost fikce, protože klid je na procházce se Sinďou to poslední, co můžeš očekávat 😂😂🙈)…
TAK PŘESNĚ TAK, proto jsem se ptala 🙂 kvůli tomu klidu, to na mě dejchlo jak první a říkala jsem si, jakýpak to vzácný okamžik, z kterýho se podvědomí raduje 😀
Je to moc hezká fotka, asi bych si ji zvětšila a zarámovala.
Taky se mi moc líbí, ale obávám se, že vzhledem k tomu, že je to foceno mobilem, to nemá dostatečnou kvalitu a rozlišení na to, aby se to dalo zvětšit s nějakým dobrým výsledkem. 🙁
aj jaj, myši jsou špatně uhlídatelný, to je pecháček.
Já jsem kdysi viděla známých akitu, jak během pikosekundy s košíkem! ulovila a zároveň rovnou vdechla myš. Neuvěřitelný.
Myši jsou NEUHLÍDATELNÝ.. bydlí ve složeném dřevu a Sinďa to moc dobře ví… stojí tam jak socha a zírá a zírá… Tedy doteď jenom zírala – než se jí podařilo v sobotu ty dvě chudinky ulovit – ona je tedy jen zakousla a nechala ležet v trávě naštěstí… od tý doby je dost těžký jí tam odtud dostat, neb tím že slavila úspěch, zjistila, že to faaakt jde, tu myš chytit…
Eva neb tím že slavila úspěch, zjistila, že to faaakt jde, tu myš chytit…
a navíc si tím kompenzuje ten zákaz lovu obecně, to je pitomýý, to je pitomý. To by jedině musela být 24/24 a 60/60 furt pod dohledem, jištěná stopkou 🙁
taky doufám, že se tu Sindibádka zabydlí a bude se zviditelňovat fotograficky 🙂