Pravy kecaci jaro 2023

Fóra Ostatní Pravy kecaci jaro 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,774 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 dnem a 8 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,775)
  • Autor
    cernej caj

Novy jaro pravy ne falesny!

Zlata

Čajdo
    Tamto bylo předjaří.
    Tak sis užila i dobrou véču.

Fifi

Bryvecir,
    novy kvokaci jaro akorat vcas na rovnodennost. 🙂
    Rano me trochu vydesil Trolda, vyblil granule po x hodinach od posledni davky. Pres den cajk, tak mozna se vcera jen uhnal, radil a hodne pak blbnul s Ruzici na zahrade, dneska je takovej spaci pef z nej. Toz snad zadna hruza se na nej nechysta.

Petrs
    Gratulire k medajli, na Kristynu jsme se jezdili koupat s nasima, je to tam moc pekny. Na vitr si zvykej, kdyz trenujes na LM. 🙂

Dennyky
    Pokracuju v palcodrzeni, at porod Balbi probehne v poradku a tentokrat bez trabls.

Cajdo
    2x zmoknula, prorazila si ponco holema protoze su blba
    Tak hlavne, zes sis prozatim neprorazila nic jinyho, ponco muzes zalepit. Prijemny dalsi den preju. 🙂

Esusova
    Teda ste meli prekerku, vot technika. Capy vyhlizim hlavne v mym oblibenym bohuslavickym hnizde, snad se vrati. Zavidim, ze mas ty vase takhle z prvni ruky. 🙂

K tem radovkam – jednu mam velmi blizko a jsem rada, ze tam nebydlim. Jeden pan je tramp a jakmile se vycasi, pusti si dost hlasite Country radio a jde zahradnicit. Jako mit pruh zahrady hned vedle, tak nadsena nejsem. Vedle na parcele se prestavuje, tam vzniknou nejspis tri takovyhle nudle, moc se na to tesim. Dneska bagr srovnaval teren a presunoval ornici, sejmul i mladou/malou svestku strom, ta plodila hodne slusne.

Maya

PetraK
    tak bakterie máme tyhle, návod je dobře na netu, na tý piksle je to trochu jinak, pro 2 lidi dvě odměrky jednou za měsíc stačí
    https://dmychadla-secoh.cz/bacti-dc-bakterie-do-cov-500g/

Fifi

tak bakterie máme tyhle
    Jsem se lekla, cim se to jdes chlubit. 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

My už máme zasejc jaro? Druhý? No to je krása!

JÁ SEM FČÉRA BYLA VELKÁ HOLKA! UĎÁLA SEM RADOST SOBĚ A RUMOUŠKOVI! UĎÁLI JSME SI VELKOVÝLETA! Sem řídila. Sama. Na chalupu a pak jsem vzala Rumouše do New Bubu. SUUUUPRRRR TO BYLO VÁŽENÍ, SUUUPR!
    Potřebuju nějakej trik, abych chodila dřív spát. Nejsem schopná se donutit. I třeba už jsem rozhodnutá, že jdu, ale ešče tohle sklidim v kůchni, támdle to votřu, pomudlat ohaře…… a vono už je zase jedenáct!!
    Nějakej nápad, jak s tim zatočit?

Maya
    díkec za ty bakterie, mám to zkopírovaný na papíře, ešče si to uložím do fóra s potřebnejma odkazama, páč papír stopro ztratím 😀

Fifijová

jak Troldík dneska?
    Může být opravdu jen unavený, jaro, větší aktivita – já včera přivezla domů naspídovanýho Rumouše, kterej se ešče porval s Taliprdnicí a pak odpadnul jako špalíček. Taliprdnice taky odpadla, jen Bubrdle byla na stráži.

Mně vyděsila včera odpoledne důchodkyně švihlá. Ukradla misku od kočičího krmení, takovou tu hliníkovou, půlku jí rozkousala a doufám, že nic z toho nesežrala. je normální vona?

Čápy mám taky ráda a tak jsem byla nadšená, že jsem tyhle dva v naší blízkosti objevila. POjmenovala jsem si je a pozoruju je furt, ale enem z dálky, kamera tam není.

Koukám, že čajda si to užívá do plnejch!

Petrs01

Petro, ono už to tu nějak nepadlo – objevil se Mouses?

PetraK

Petrs01

žiš já jsem hovado, jasně, objevil se, dneska ráno jsem ho chovala, než jsem mu dávala dlábes. Zapomněla jsem dát vědět – Abyt, čistírna….. mám v hlavě nastláno.
    Volaly jsme si s Olinkou, ta ho ten den taky neviděla – u nás nebyl v podstatě den a půl, tak jsem už byla nervní. Pak se přikorendal, jako že nic.

Zlata

Jj,to voni kocouři uměj.Vyděsit,nechat vás všecko prolezt jestli nejsou omylem někde zavřený,nechat vás trnout co se s nim stalo,a pak se klidně dokohátat jak kdyby se nic nestalo.

Attachments:
    PetraK

Jéé jak tam spolu spinkaji! Já bysem taky chtěla, aby měl Mouses kamaráda, ale von nejni úplně pumplně kamarádskej k jinejm kočkám. Je to diktátor Somoza.

Maya

PetraK
    porid si kocku, jakoze kocku, v pul roce ji nechas vykastrovat a budou s mousesem kamosi, ona bude chodit na navstevu k nemu a on k vam 😀
    a nejaky zachraneny kotatko ti podekuje

PetraK

Maya
    on šikanuje i sousesovic kočenky, spratek jeden. A pak já sama od sebe kočku pořizovat nechci, je tady přeci jen ta silnice. Mouses přišel sám, nemohla jsem se tomu bránit 😀 (vyřešil to za mě) a měl to štěstí, že v době, kdy už rozum bral zjistil, že silnice může být nebezpečná. Naštěstí bez úhony to zjistil. A tak se zdá, že je obezřetný. Snad. Ale jistota pochopitelně není.Takže já sama prostě do útulku nepůjdu, bála bych se o to zvíře moc.

Zlata

PetraK
    Tak to jak tam leží je spíš výjimka.
    Micák spíš neví kam by se zdekoval.

Attachments:
    PetraK

Zlatka

potřebuje svůj vlastní bydlík, to je jasný 🙂

cernej caj

Ty cicibty sou skvely!

Swm vam v poledne psala ale prilozila sem koc velkou fotku a s 1 carkou signalu se to snazilo tak dlouho az signal zmizel i s prispevkem:D tak posilam svacici misto kde zrovna zacalo svitit po studenym lese slunicko

Dneska asi 28 nebo 29km a ted mam luxus pokojicek, kterej me utvrdil v tom ze zitra se tech 6km po silnici radsi svezu autobusem a uziju si rano cteci kresilko! 😀

Aneb kolik televizi mas, tolikray jsi clovekem:D

Attachments:
    Milena z Prahy

Čajdo,
    (dvoj)pokojíček máš fakt pěknej a útulnej 🙂
    Takhle bych si ten puťák uměla představit i já 😀

Dneska jsem šla od svýho oblíbenýho řezníka ve Vršovicích pěšky až domů, mám dobrou novou trasu. Bylo takový vedro, že jsem doma vytáhla z mrazáku zmrzlinu 😀

cernej caj

Milena
    😀
    Ja mam pripalenej gesicht ale unava takova ze jen veveri, umyt a spat.. ani pismenko sem neprecetla…

Fifi

Bry vecir vespolek,
    bliti dneska pruhaty zadny, huf. Zacla tu chodit jedna pani se starsi fenou. Pani je zaplotova krmicka! 😡 Dneska jsem koukala, jak sousedovic fene haze snad pul pytliku piskotu (zda to ma povoleny, netusim a doufam, ze mym psum nic nehaze). Twe, hnusokompost zmizi a jinej expert se objevi.

Cajdo
    Pokojicek krasnej, uzivej si vyleta na pohodu i nadale, dobre, ze se ozyvas. 🙂
    Ale Mirka nejak mlci, uz kmita v praci zase?

Esusova
    Nějakej nápad, jak s tim zatočit?
    Nesmrdlat se v kuchyni, nemudlat cokle, vycurat, pomodlit a spat. 🙂
    Blbka bubrdli, co ji to s miskou popadlo? Se opici po Charlikovi? Necht hlinik projde v klidu a odstehuje se do Humpolce. 🙂

Zlatko
    Kocici relax. 🙂

PetraK

HOLKY MÁM DVA SRNČÍ PARŮŽKY CETE NĚKDO? jsou komplet.
    Myslela jsem si na Čárlíka, že by měl co bezpečně hlodat třeba. Chceš čajdo? A kdo další?

černej čaj
    tak posilam svacici misto kde zrovna zacalo svitit po studenym lese slunicko

jéééé, to je krása!!! Můžeme závidět? Evidentně můžem, i podle pokojíčku. Paráda, paráda.

unava takova ze jen veveri,
    sem netušila, že žereš veverky, to Tě přestávám mít ráda, veverky jsou moje kámošky

Fifi
    Nesmrdlat se v kuchyni, nemudlat cokle, vycurat, pomodlit a spat. 🙂

No to jako vim, ale žel………nedbám. TEtkon tady budu dělat fotky, místo, abych šla spát. 🙁

Blbka bubrdli, co ji to s miskou popadlo? Se opici po Charlikovi? Necht hlinik projde v klidu a odstehuje se do Humpolce.

NO je úplně mignutá do makovice, blbka jedna. Do Humpolce – to má cestou do Hodonína, vodkaď pochází 😀

supr, že Trololo nic nerozjel, čekala jsem na hlásání. A bábu bych preventivně informovala o tom, že pokud hodí cokoliv psům, že Ti je hlídá kamera protože pes je na těžký dietě a staneli se mu něco, tak bude pani cálovat veterinu.

Míla
    Bylo takový vedro, že jsem doma vytáhla z mrazáku zmrzlinu 😀

jéé jaro, jeééé jaro tajou ledňáčciii!

Fifi

Baba vypada pohodove, snad sem nic nehazi, jakmile ji zachytim pri pruchodu, ujistim se.
    Probehla snaha i o seznameni s pidimalamutici, panicka by si to sama prala, ze “aby na sebe nestekali”. Ruzena voci fialovy vzteky, Trolda hrbet jak kartac, no nejak se snad domluvime, at se potkame ne u naseho plotu.
    Tys nasla paruzky? zjoova, gratulire. Ja to nevyuziju. Na polich se shozy nenachazeji. 😀

Milo
    “Dneska jsem šla od svýho oblíbenýho řezníka ve Vršovicích pěšky až domů, mám dobrou novou trasu.”
    Co si dobryho pokoupila? Ja se zitra chystam k novymu reznikovi na obhlidku, teda on novej neni, ale nikdy jsem tam nebyla. Naka inspirace kuchtici na vikend by nebyla? Ted klohnim kminovou polevku, tu jsem nemela leta, jak jsem polifkova, dochazi mi obcas napady.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,775)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.