- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
30.11.2020 v 11:17 #112223PetraK
Maya
přišla jsem domů a pes nevítal. Pak přišel, bez plyšáka, nechtěl chodit kolem vejtahu, venku sice normálně chodil, čmuchal, vyvenčil se, ale bylo to divný. pak jsem si všimla, že se i třepe. Mno, takže to bylo jasný. Místo zdobení jsem mazala na veterinu. Kde ho pan dochtor proštudoval a…..závěr si nechám zase pěkně až do článku, protože je nečekaně ftipnej. každopáně, už večer byl cajk a rajtoval jako obvykle.
Jo v pátek by měli přivézt okna do tý první části domu, je to neskutečnej ranec, ale doufám, že to za to bude stát. Eurookna jsme si objednali. Jen teda to hned žádná hitparáda nebude, protože musí zůstat schovaný v tý folii, než se to tam zhruba dodělá, aby se to neponičilo. ale bude to rozhodně vypadat líp než teď a taky tam nebude táhnout už.
prekvapko bude driv?
jojojo, už jen 2x se vyspinkáte a bude to tady 😀30.11.2020 v 12:12 #112226cernej cajPetrak
Dobre ze rumicoovi je lip! A su teda zvedavson30.11.2020 v 12:13 #112227cernej cajJinak jo ty jednodenky sou OK od leta, s krosnou X dni to jeste v zari bylo citit, ale tak snad cas to zahoji:)
30.11.2020 v 13:24 #112232Mayatak na vtipnej zaver na veterine jsem teda zvedava, to moc casto nebejva
30.11.2020 v 17:40 #112233PetraKMaya – doufám, že i ftipnej zůstane – zase je takovej …. no nevím. U dochtora jsem byla dneska i já, letěla jsem na oční. V oku mi uvízlo vlákno ze sysalu. V kterým jiným, než v tom koukacím :-/
Huž mám dozdobíno i venku, hotový jedno těsto a jdu matlat těsto na vanilkový rohlíčky.30.11.2020 v 17:54 #112234FifiZdravicko vespolek.
Taakze jsme nakonec na veterine skoncily s obema cubkama, bojkot ockovani se jim povedl. Ruzice vecer a v noci vypadala ok, ALE v pet rano to zase vypuklo. Ukrutnej bruchabol, kroutila se jak zizala bolesti, i skrundat ji zacalo. Neblila, neprujmovala. Na veterine ji Renda pichnul degan a dostala famosan, platicko na tejden domu a uvidime. Ale rekla bych, ze se ji konecne ulevilo, radila by, bobek peknej hodila, si myslim, ze bude uz cajk. Rikal, ze ted radej takovyhle virozky, takze je to jasny. Pepina dostala probiotika a dietu, ta by mela bejt fit driv, brisko prohmatny a nebolavy.
Odervala jsem si prso od ust, kureci jako, a jdu varit Ruzici dietku. Kachno, pak se vrhnu na emila. 🙂Esusova
Copa bylo Rumickovi? Ses dura, nas furt s necim natahujes a nekvaknes nic. 🙁 Jejda, sysalovy voko, ses tak rozsoupla u zdobeni? Au, bulva uz cajk?30.11.2020 v 18:02 #112235kachnaKachno, pak se vrhnu na emila.
Děkuji.
Následovat by měla „povinná a doporučená očkování“, tak bych se pak zase vycenila a vy mi to zkritizujete. Ale fakt je, že mi mozek fakt stávkuje.
Článek jako takovej mi ale přijde smysluplnej, ne? Podklady pro platbu by měly být v plátku také, ale na jiném místě.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem kachna.
30.11.2020 v 18:30 #112237cernej cajfifi
ja cekala ze sis odervala kure od ust a pak se vrhnes na kachnu 😀dobre, ze ruzici je lip a ze ji radsi zkoukla vet
30.11.2020 v 18:38 #112238FifiKachni, mas to v emilovi. 🙂
Cajdo
Ja kachny, husy nejim, jsou na me moc mastny. 😀 Tuhle jsem dostala vynikajici vyvar s domacima nudlema a bylo mi po nem hrozne zle, pak vyslo najevo, ze to byla kachni poblifka.
Ruzice radi jak cerna ruka, vopruzuje, vohlodava Pipina, uz je to zase cerna nestvura. 😀 Ma hladicek, nebozatko…30.11.2020 v 20:04 #112239cernej cajfifi
tak je to znamka, ze je to uz lepsi 🙂 to je dobre30.11.2020 v 20:17 #112240FifiJj, vareny prso s bramborem a mrkvi vdechla na prvni dobrou. Injekce zabraly. Ja myslela po vcerejsku, ze uz bude v pohode, ale dnesni rano me presvedcilo, ze nene. Treti den takovyhle trabls, radsi jet. Pro jistotu, bo rozhaseny streva/zaludek srovnat trva dlouho (s Troldou jsem to resila vic jak mesic letos). Ockovani, pssst, at to neslysi a necte, mame domluveny na pristi pondeli. 🙂
30.11.2020 v 21:46 #112241PetraKtakže mám tři plechy išlvejch, těsto na vanilkový a jdu mixovat pana vaječňáka. A horko těžko přemejšlet, jak jsem to loni z vaječňáku vyrobila to „bejlís“
Fifi
Injekce zabraly.vivááát! To je dobře, to je dobře, to se dycinky jednomu uleví stejně jako tomu čoklovi 😀
Copa bylo Rumickovi?
zdá se, že taky nějaká střevní potíž, ale … nevím, dneska se zase jevil ne úplně tak jak ho člověk vidí běžně, snad jsem se neradovala předčasně.Ses dura, nas furt s necim natahujes a nekvaknes nic.
už asi 3x jsem se málem prořekla 😀
🙁 Jejda, sysalovy voko, ses tak rozsoupla u zdobeni? Au, bulva uz cajk?
no naopak . odzdobovala jsem branku z podzimního a při tom odvazování mi prostě tenký vlákno ze sysalu vlítlo do mýho koukacího oka. Dochtorka neviděla tentokrát nic, oko vobrátila vzhůru nohama, nakonec mi to prolila čímsi a to přineslo úlevu. Ale teď večer se to zase ozývá, tak nevím, snad je to jen podrážděný. sysal je ostrej.
30.11.2020 v 21:50 #112242MayaPetraK
kup si oční kapky nebo umělý slzy a proplachuj si to
sisal je hnusej, zapíchává se i do kůže
virozky si nechte, blicí psy teda nechci30.11.2020 v 21:58 #112243Mayajsem dneska objevila na trubce korgáčový závody, ani jsem netušila, že to existuje, je to sranda to sledovat a to komentování taky super 😀
30.11.2020 v 22:05 #112244FifiEsusova
A horko těžko přemejšlet, jak jsem to loni z vaječňáku vyrobila to “bejlís”
Hele, to jsme vyresily spolu tenkrat! Si mela nakej kredenc, ingredienci a nevedela si, co s ni. Smetana? Zakysanka? Neco takovyho to bylo, rumu mas dost, ten to bejt nemoh. 🙂
Rumicek bude snad v pohode, ale fakt ty psi virozky s ochlazenim radej.
už asi 3x jsem se málem prořekla
Tak tentokrat jsem asi tuponka, nevim. Okna? Cerpadlo? Stehovani driv? Vanocky v Domecku? No, pocekam si na stredu. 🙂
oko vobrátila vzhůru nohama
😀 Promin. 😀 Nakreslis mi to, jako onehda me a ten bagr?
Tak to mas asi drapnuty jen, necht mas kukadlo co nejdriv nebolavy. Sysal saludny seknul sklivec… Kamose drapnul list draceny a bulva se hojila tak tejden, skrabanec, nic hlubokyho.Mayo
Neboj, psi virozy tu jsou snad do tretice – Ruzice, Pepina a Stajnik s mirnym prubehem.A hec, ja jedu zejtra prezout auto. 🙂 Konecne, asi akorat vcas, doted tu zima zadna nebyla, zato ted pri uplnku si klesame pod nulu.
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
30.11.2020 v 22:21 #112246FifiMaya
Corgiaci pekne bojujou. 🙂 Predstava, ze se neco takovyho coby kulturni vlozka odehraje treba na MR IGP RTW… 😀30.11.2020 v 22:21 #112247PetraKFifi
zato ted pri uplnku si klesame pod nulu.a v Domečku v neděli dopolko dokonce poletoval snííííh. Řičela jsem nadšením dolů do údolí. Si museli ťukat na čelo. Já vím, že mě to rázem přejde, až se bude dojíždět natvrdo, vím. Tak si to musím ešče užít 😀
Tak to mas asi drapnuty jen
jo taky v to pevně doufám, ale prostě to zlobí a já jak prt vidim, tak vidim pak dva prdy 😀Tak tentokrat jsem asi tuponka, nevim. Okna? Cerpadlo? Stehovani driv? Vanocky v Domecku? No, pocekam si na stredu
nenene, já to vůbec neřekla právě, ale máálem jo 😀ni. Smetana? Zakysanka?
nenene tam šla nějak čokoška, ale jak já to dělala?
asi mi nezbude nic jinýho, než jít hledat do stoupy zdejší 😀jako čerstvě upečený išlový zapíjený vaječňákem – to nemá děfčata chybku. Jen nevim, kdo půjde balit dárky pro Sokola. Zítra se staví za mnou v práci a já uvidím svýho kmotřence Neroška – krále fšech balonkovejch pošahanců 😀 . Jsou v lecčems s Tali jako dost podobný a tak si říkám, probohááá do čeho jsem to hodnýho Sokola uvrtala.
30.11.2020 v 22:32 #112248Fifiasi mi nezbude nic jinýho, než jít hledat do stoupy zdejší
Tak to good luck, esli najdes. 😀 Ckej, cokoska – si delala neco a nepovedlo se to, pri hovoru se mnou z toho vzniklo fifibejlis, sakra, co to bylo? Koukej to najit! 🙂
Sokoluv darek ti klidne zabalim, nebo rekni Rumickovi, ten je peclivej, navic by to asi zabalil lip, kdyz ty vidis dva prdy. 🙂30.11.2020 v 22:39 #112249PetraKRumíček hajinká, páč je celej zmoženej z ………. a neřeknu! Ne, neřeknu, my nesmíme ani naznačovat.
Myslim, že zejtra mi – díky ochutnávání kombinace čersvě upečenýho išlovýho cukroví a čerstvě vyrobenýho vaječňáku bude tak blbe, jako bylo tomu „medvědovi“ v tom včerejším filmu Chata na prodej. To sem si zase užila českýho filmu! To byla pohodička. Synková je příííšernááááá matka! 😀 😀 A Vořecha mám ráda.
30.11.2020 v 22:42 #112250PetraKMaaayaaaaa
Korgijové sou výýbornýý. málem sem kvůlivá nim spálila poslední dávku, ešče to nemám dokoukaný, viděla sem zatím druhej běh, jak se tam ten modrej pěkně vracel 😀 😀 😀 to je bombáááá závod! -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.