Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,901. až 1,920. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

Dennyky

jeditíí ten je ale ftipnej! A co na ně řiká stará drbna Koněf?

NEMUSÍŠ BEJT, je to dostupný.

vono to po mě chce ale nějakej souhlas s něčím, tak to radši zvlášť tady ne.

PetraK

Jo a kdo ste přestal bejt zvědavej, jaký to mám pro vás překvapeníčko…..tak…. nezapomeňte, dozvíte se to 4. prosince před druhou adventní nedělí. 😛

Denny

Jasně chápu
          Jo jsou fakt hezký mosím jim vymyslet jména 😀
          drbna brbla zatím na ně nějak nečumí, no voni jsou pomalí jak šneci.
          Myslím že bude Brblat až se tam budou prohánět krevetky 😀

PetraK

KRÁSNOU VÝZDOBU MÁŠ!

a svítiim

PetraK

kdyby tak nehltal!! 😀

narazila jsem na něj v pozitivních zprávách 😀

Svišť mu poničil zahradu. Muž vzal ale záškodníka na milost a baví spolu internet

Maya

PetraK
                jsem to ted zkusila denyky video na notasu, kterej nemam prihlasenej na fb a jak to vyhodi obrazovku s tema souhlasama atd tak tam je taky Ted ne, tak na to kliknout a mozno koukat na video
                dekorace moc pekny, moc peknej dzbanecek nebo co to, jak ti to pekne ladi, ty draty jsou ze to je svitici?
                neter s mamou vcera udelaly dva vence, takze jeden nam zustane a to bude asi tak vsechno
                ja dreveny sobiky nechala viset od stropu celej rok, tak uz jsem na vanoce pripravena 😀
                jsme si koupili novej umelej stromek, ale ma tam nejak zastrkavaci vetve, tak mi to bude asi muset slozit pred vanocema synovec a pak uz ho nesmim nikdy rozebrat, protoze co jsem koukala na navod, tak podle toho bych to asi neslozila a nebo bych mela misto stromku buhvico 😀

PetraK

tvl jak zednik!! 😀

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
                  PetraK

jeditííí miminkoo

Denny

Miminkoo a ta svinííí mu nic nedala, jen mu s tím kape na hlavu :-DDD

Já ještě ehm nezdobím, to jen Koněf si dělá advent f pelechu.

PetraK

Dennyky

jen mu s tím kape na hlavu :-DDD

😀 😀 macecha je to.Taky jsem si toho všimla. A taky jí bylo jednou, že s sebou chudera tam na začátku třísknu vo zem 😀 matka herodes 😀

PetraK

piknik 😀

PetraK

Maya
                            atd tak tam je taky Ted ne, tak na to kliknout a mozno koukat na video
                            jo to vim, al epřed tím to chce něco , že souhlasím, sem to nestudovala a radši zavřela

ty draty jsou ze to je svitici?
                            který dráty? ty červený? Ne to je takovej matroš jako kdyby tenoulinký dřevo, už se mi toho hodně odlámala, to jsou jen zbytky. Ten džbánek mám moc ráda, je takovej přesně vánoční a úplně právě stačí na ty větve červeno bílá kombinace a nic víc. zato stromeček…..ten bude….zase černeeej! A nevyfotila jsem vám ten věnec na dveřích a na stole, tak se musim v neděli polepčit.

A jak se neteři s mámou věnce povedly? Já zcela nechtíc taky nechala na stěně věnec z loňska. Je složitý ho odsinstalovat, protože je velikej, tak pak už jsem to odmávla. Stromeček náš jsem se naučila skládat vloni. Ale je to jednoduchý, dvě „roury“-kmen, do sebe, dát do stojánku a pak brát větve označený barvou, jaká je v otvorech na „kmeni, to bude nějakej podobnej princip, neboj.

Maya

PetraK
                              svisti super srandovni 😀
                              to ma pan takovou zivou telku
                              souhlas asi s cookies? to se musi odsouhlasit na kazdy strance, primo s fb to nema nic spolecnyho
                              stromek to nevim, ja ho radsi nevybalila, ale v navodu bylo neco jako vezmete vetev B a dejte ji do otvoru C 😀

PetraK

svisti super srandovni 😀

viď? má tam pak na jednom videu dost živoučko, svišti, veverky, mýval, sojky… háskej koutek má, to se mi líbí velice

to se musi odsouhlasit na kazdy strance, primo s fb to nema nic spolecnyho
                                🙁 grrr mě furt nutěj někde něco odsouhlasovat 🙁

Hele to opravdu nemusí bejt nic složitýho, myslím, že na tom kmeni bude barva pro danou velikost, abys věděla, kam co dát. to se jen zdá.

PetraK

Tak já valim domů, hrát s si větvema a pak tradáá do Domečku.

Mějte se krásnově

cernej caj

Abysme.to.do 4.12 nezapomeli 😀

PetraK

neboj Já vám to připomenu 😁

Maya

skvelej text 😀
                                        a je hezky, ze nekdo prezentuje svoje antirouskovstvi takto
                                        https://form.simpleshop.cz/3WgK/

cernej caj

krasny vanocni vyzdoby a svisti taky pobavili, jak maj tu malou lavecku 😀 😀

kachna

a je hezky, ze nekdo prezentuje svoje antirouskovstvi takto

Ten text je krásnej, vtipnej.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,901. až 1,920. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.