Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,881. až 1,900. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Fifi

Jj, pamatka na kurvavir na deset let. 😀 Sfoukly to bude, az to vyhotovej a prijde mi sms, ze si to veledilo muzu vyzvednout, cca do mesice. Pres vanoce asi premavat nebudou, tak to vidim na leden. Coz me pani hodna, urednicka, upozornila, ze kdyby me cajti staveli, no problem, mam papir o zadosti o vydani novyho OP (propada zacatkem prosince), ale kdyby mi prislo neco doporucene, na poste mi to po propadnuti nevydaj, ani kdyz mam ten papir. 😀 Coz mi prijde na hlavu postaveny.

cernej caj

jo je zajimavy, ze na neco to plati a na neco ne… vlastne to nedava smysl, jak kdyby si propadlou obcankou a potvrzenim najednou zmenila identitu nebo co 😀

psala sem na polstarky a nejak jim selhala technika, pocitaji spis ze lidi moc nejsou zdatny a maji tam nejaky auto orez aby obrazky byli hezke a moje pruhledne pozadi se nepotkalo s autoorezem 😀 tak priste mam pry napsat, ze posilam pruhledny obrazek, a pohlidaj si to nejak rucne. Tak to me fakt nenapadlo 😀

jinak hrnicky co sem nechavala udelat jsou hezky. A nevim moc, co tatovi k narozeninam. Dalnicni znamka je blba kdyz ted bude elektronicka… to mu tezko nejak dame nebo na ktery auto to bude chtit, misto do obalky hezke zdobne proste fuk kupon z posty…

Fifi

Ja se polstarkarum nedivim, ze nepocitaj s velkou zdatnosti zakazniku a pc. 🙂 Ale libit se snad budou.
          Tatkovi – kdyz je to tradice, tak co dat obalku zdobnou s oznacenim Dalnicni znamka a do toho proste prachy, za ktery byste to kupovali?

Maya

Cernejcaj
            My tatovi i kupovali darkovou kartu na benzin u benzinky, byla to normalne plastova karta se kterou pak platil benzin a sla dat do obalky
            Fifi
            Neznam nikoho koho by na urade vyfotili pekne tak neboj nejses v tom sama 😀

Fifi

Maya
              tak na ridicaku vubec vypadam jak uteklej chovanec z Bohnic, tam to je total des, ani snaha od urednice mi fotku ukazat na monitoru, pak jsem pri vydani fakt zirala. Ale RP clovek moc nevytahuje. Obcankou se tu a tam prokazujes… 😀 Pani obcankova se snazila, davala sanci. „Nezirejte tolik do toho, nepredklanejte se tolik…“ Prd platny. 😀

Mate nakej dobrej recept na hlivu? Pocitam s falesnou drstkovou. Ale kdyby este neco dalsiho? Meli krasnou v zelenine, jsem ji nabrala hodne moc. Edit – tip pro Esusku, me tak v souvislosti s hlivou napada… Vy byste ted mohli v Domecku zacit s velkohoubovou produkci, zampiony a hliva i dalsi treba druhy, koupit naockovany pytle se sadbou, mate moznost chladno a teplo – jen napad. 🙂 Ja to tu nemam, kde mit, ale kdysi jsem zampikama (pytle s hlinou) a hlivou (slama byla do pytle potreba) zasobovala siroke pribuzenstvo.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Fifi.
              MirkaD

tak nebyla jsem tu a sem tu
                v pondělí mě vytáčely lidi v práci na ranní-strašně se dohadovali s ostrahou,kvůli košíkům-že sou manželé,že mají 2 věci a tak-tak já z toho za celej den na nervy,sem ráno pekla,pak na kase,a pak sem vypadla bez nákupu-hlad jak kůn,tak jsem si koupila pár věcí ve zdravé výživě-tam nikdo nebyl protože do zverimexu se může pojednom,a do květinářství po 3-na schodech fronta,ve zdravé výživě nikdo….
                dojela jsem dom,obstarala zvěř,a šla chvílu ze psama,a sbalila se a smou drahou půlkou-s Dafi:D-jsem zmizla po půl pazé bus,v 5 vlak směr-BK….
                dojela jsem,dala dlouhýýýýýý pokec s tatkem a v noci šla na rychlovenčení nejkratší trasu u nás-když nechci přes koleje,kolem parku kde se slízají bezdomovci spsama,takže v noci tam už nechodím-jako ne tam,ale už ani do centra města a zpět,protože bych musela kolem toho parku,kde mimochodem leží parte chlápka co ho tam zabili…
                no takže v noci hezky kousek do kopečka ke kostelu sv.Martina na který mám výhled z okna,a tam nahoře u kostela hromada stojanů o sv.Martinovi-pověsti,co se kdy jedlo,atd.,,,,docela zajimavý,ale moc světla tam v noci na to nebylo,tak jsem přečetla co šlo,a šupajdila sem dolů-Dafča vyvenčaná tak jdem hají
                v úterý nabitý to den-jelikož v říjnu jsem nestihla v lijáku dvouddením hřbitov,tak v ted v úterý ráno rychlovenčení ke kostelíku a zpět-je to tak 10minutek,pak snídaně,tatka mezitím vyrobil kafe a šli jsme přes koleje,přes most-kde jsme sebou oba málem švihly pár čtverců čerstvýho asfaltu namrzlo…a přes město,zámecký park,kolem sýpky na hřbitov,DAfi v parku a kolem SýpKY na volno,mimochodem schody v parku posolený jak chleba-úplný kopce soli:-((((
                u hřbitova jsem narychlo koupila dekorativní větývku s ozdobou-máme jen pomník tak tam moc místa není,protože tam mám partu andílku+vázu s kytkama+pidi věneček-tak je tam vše mini s tatkem jsem šly na střídačku a pak přes město dom-takže velká vycházka za náma,na chvilku se k nám stavila teta,po obědě jsme si zdřímly,no,pak jsem šla chvílu na socializační vycházku městem-s Dfi jsem si udělala dlouhodobý odložení u obchodu-obchod s elektrickými posuvnými dvřemi-pultový-nokdo venitř-takže Dafi sedni čekej,neuvázaná-já na vteřinu dovnitř,čapnu ocet,chvílku doma a no a v 5jsem měla být na návštěvě u mé tzv.druhé mamky,co s ní chodívám od té doby co je v důchodě na dlouhý vycházky s Dafi+na kafe…no x měsíců jsme se neviděly,a šla jsem k ní,že si narazila žebra,skříplý nerv,tak vycházka nět-ehm tatka-dokdy tam budeš?
                já no budu tam od 5odpo-tak do osmi….
                no co dodat-když sem po desáté v noci!!!!:D:D:Dšla dom-tak mi volal,že krom další podvečerní vycházky s Dafi kolem mlýna,s ní byl i v noci na čurací vycházce….no,takže jsme jen zasedli k tv a dali film Díra u Hanušovic….
                a ve středu/dnes-další to náročný den …ale využila jsem každou minutku
                takže ráno zase rychlovenčící vycházka ke kostelu-s tím,že tatka,at tam rovnou nad kostelem skočím do pekárny-kde se taky může po jednom+pultový prodej-takže Dafi druhý odložení u obchodu,já hlavu přes rameno abych na ni viděla,a za pár vteřin venku-pak šupky hupky dom-na stole mezitím kafe
                dnes mlha,vlhko…dala jsem trochu větší vycházku po městě
                a pak ven s mou bývalou švagrovou a Kryštůfkem-teda bez Dafi-protože s ní se moc soustředím na ni-kde jakej pes a tak…,a už za sebou měla 2 vycházky,takže
                já na hodinu ven s Kryštůfkem pak na hodku k nim na čaj a dom na oběd
                po obědě větší úklid u tatky-takže umýt okna,pak vitrýny u sekretářů,knihovny,+nábytek trochu otřít ,vytahat všchny slonečky figurky kočiček,vyleštit,narvat zpět a vydrhnout koupelku pořádně-takže sprcháč,zdi ve sprcháči,kachličky a tak….
                no pak tv relax,další kratší vycházka odpo a o půl paté dom-no ehm dom
                do Brna-v Brně měl jet 17,28 rychlík….já od čtvrt na nástupišti,že už tam bude vlak….pudu s Dafi do něj….
                půl-vlak nikde-10minut-zpoždění,pak 25,pak 40,pak 45minut a změna nástupiště-tak Dafi kosila-já s ní chodila sem a tam….a když koněčně!dojel vlak,tak jsem vlítla dovnitř-zabalila Dafi zepod do dečky a pak do šály velké černé hunaté co mám od Petry od Jéžíškaco jsem-takže Petro promin-ale Dafule se v tom hezky zachumlala a hned usnula….
                no k vlaku pro nás dojel Martin,protože bus tak dlouho nečekal…
                doma jsm šela ještě chvíli s Žerykem at má vycházku navíc samotnou se mnou
                i když na dvouch s ním Martin byl…
                a mezitím než jsme došli tak večeře,kafe…
                -no tatkovi jsem dovezla mikuláše+kalendář přírodu na další rok
                a fakt jsem si to maximálně užila-už mi tady všecko lezlo na mozek
                i Dafi si to užila-na vycházkách vrtěla furt ocáskem,doma na mě žalovala tatkovi,že se s ní nehci dělit o jídlo…a měli jsme se jen pro sebe
                a kdž v pondělí zjistila,že jedem my 2 pryč-tak ze štěkotem valila k vratům jak střela-pozná to podle tašky kterou beru jen s ní na její věci+batoh

MirkaD

tak ted k vám
                  děkuju za přání k narozkám všem,ale mám je až za týden 4.12.
                  Dafi přinesl Mikuláš-ta je pátýho
                  Max-prvního-a Žeryk taky tak nějak-on má teda přineseniny-on je nalezenec…
                  Černejčaj-Čajdíku-jsem ti říkala že to máš tak jako za ten obrrr velký obraz od Denyky,že ten obraz od tebe beru jako k jéžišku,narozkám-že jako ty už nic nesháněj pro mě i tak jsi mě dala hodně dárků-jsem se úplně v tu sobotu připadla blbě….
                  PetraK-honem nám řekni to překvapení-nebooooooo ti pošlu Žeryka a k němu přibalím Michala Davida-písničky….tak-je to velká výhružka?:D:D
                  a jinak krásný věnce-moc
                  náhodou se taky těším na Vánoce….-korát kdyby otevřeli papírnictví….

Fifi-ted vy to máte složitý s veterinou…
                  tak přeju at to stihnete všecko
                  a teda velko nákup jsi u řezníka udělala
                  a s fotkou si nic nedělej-holt je těžká doba i na focení-ono mejkap+rouška…
                  já se po x týdnech namaloovala a s rouškou jsem byla pak jak panda…,jak padala mlha,a člověk funí do roušky…..

Maya-bože ty máš zážitky ze zubama…bych taky měla k mudr,ale holčičímu,ale bojím sa,tak to odkládám…

Denny-je na světě,to su ráda,sem už měla strach o tebe,
                  tak akvárko už za chvílu bude?
                  zak su zvědavá na výslednou podobu

Maya
                    Denny

Morgen ve spolek,
                      tak hlásím, že mám první obyvatele, vzbudila jsem se v jednu hodinu a pozorovala, jsou úžasní

https://www.facebook.com/denisa.hrotikova/videos/3552589908117896

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Denny.
                      Denny

Včera bylo venku fuj očklivo, vlezlo. Sice nic nepadalo,
                        ale.
                        Koněf si včera hrála než jsem přišla z práce.
                        Natahala si z ložnice listí (suším pod radiátorem bukové a dubové)
                        stáhla si moje kalhoty ze židle, z nich vyžrala kokína a šlohla i kapesníčky.
                        S kapesníčkama a listím si vystlala pelech, vítala mě s větvičkou v hubě
                        a pak si takhle lehla…no nedali byste jí korunu?! :-DDD

a jedna víkendovka a „moje“ lípa

Attachments:
                        PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak jsem včera po bytě dodělala resty a dneska můžu co? Zdobit, hurarááá. A taky jsem koupila ten rum a smetanu a když bude čas, uvařím ešče rovnou vaječňáka. huraráááá. No a od příštího týdne zase budu jezdit s Brtnikem.

Dennyky

no nedali byste jí korunu?! :
                          dali, páč vypadá, žes ji zmlátila 😀 Tak už pěstuješ krevety?? 😀

Lípa krásná. Ešče nemáte sníh jo?

Já huž si říkala, ešivá seš v pořádku, když jsi nereagovala ani na to Rumoušovo vídejo. Páč jsem si říkala, že zrovna Tebe stoprocentně rozloží 🙂

Mirka D.

ááá tady si někdo užíval relax v civilizaci :-), když odmyslím tu cestu zpátky teda.

strašně se dohadovali s ostrahou,kvůli košíkům-že sou manželé,že mají 2 věci
                          to jsou prostě kreténi, to se nedá nic dělat. Jsou kreténi o to víc, že ostraha je asi tak poslední, co s tím může něco dělat. A komu to nedojde je tupo a s tupem nemá cenu se co? Rozčilovat. 🙂 (se mi to mluví, viď?, ale kašli na ně, zkus to, jinak Ti švihne a jim je to fučík)

honem nám řekni to překvapení-nebooooooo ti pošlu Žeryka a k němu přibalím Michala Davida-písničky….tak-je to velká výhružka?:D:D

neřeknu!! 😛 ale je pravda, že vyhrožovat mi Michalem Davidem se rovná skorem jako vyhrožovat mi smrtí , jo jako jo 😀 😀 Já toho pána naprosto nesnášim, ty jeho prasečí prstíky na klávesách mě děsej ve snech 😀

Maya
                          Cernejcaj

My tatovi i kupovali darkovou kartu na benzin u benzinky, byla to normalne plastova karta se kterou pak platil benzin a sla dat do obalky

hele ale to je výbornej nápad tuhleto!! to by se čajdo mohlo tatínkovi taky líbit, šikovná Maya

Maya
                          hele – mám pro Tebe krabici na cukroví se sobama, plechovou, schovanou. od loňska, myslela jsem, že to k Tobě nějak dostanu i s tou pjoumatikou a žárofkama, ale nejsem si jistá, ešivá to klapne do Vánoc, ešivá mladý přijedou a ešivá bude situace k tomu si to vyzvednout. A štve mě to, páč ta krabice měla bejt velkopřekvapení, páč vim, žes na sobíky úhyl.

Fifi
                          Ofšem lápalie s OP fotkou je mi teda líto děfčico. Skutečně. Mám taky takovou podobnou, a utěším tě, že možná ještě horší. Na každý fotce se tvářim jako vrah malejch dětí, tady se ešče povedlo, že mě blbě ostříhali a já vypadala jako Daniele Šinkorová v sedmdesáti letech, lehce střižená králem Kazisvětem. A…….. hele dá se to. Jen se prostě nesmíš na tu fotku koukat no 😀

Na hlívu nevím člověče – možná v garáge potom? Ešivá tam bude místo? páč potřebuju ty dva mrazácí, aby tam byli. Musí se tam vejít taky traktůrek, kterej budem muset koupit na chalupu, aby se zvládlo sekání, ale možná by se to tam vměstnalo. To je dobrej nápad.

ale kdyby mi prislo neco doporucene, na poste mi to po propadnuti nevydaj, ani kdyz mam ten papir. 😀 Coz mi prijde na hlavu postaveny.
                          ano pošta je totiž celá postavená na hlavu a měli by ji zrušit! Hodlám letos Petě poslat dárky, protože se neuvidíme :-(( :-(( a zkusím k tomu využít právě Zásilkovnu, která je normálnější než nejnormálnější poštovní úřad.

Maya

PetraK
                            krabice se sobama teda musi bejt super, to bych byla opravdu velkoprekvapena, ale to kdyz tak budu i tak protoze neco takoveho jsem nikdy nevidela 😀
                            ale vono to nespecha, blba situace ted, vsak nic z toho neutece
                            jo Zasilkovna prej dobry, pokud to teda maj oba nekde po ruce
                            pokud chces odvoz dovoz dvere dvere, doporucuju https://www.zaslat.cz/ cena jak na poste a i vyzvednou to u tebe doma, netereba se vlascet s balikem kamkoliv
                            i kdyz asi kdyz jsou vsici v praci, tak taky moc nepouzitelny
                            Denny
                            krasny, jak se chudak s tim domeckem taha 😀
                            cim se to krmi?

PetraK

Maya

helee, todle neznám, už jsi to zkoušela?
                              Doručení by bylo v pohodě kdykoliv, Peti maminka je doma, ale to odeslání, asi nejezděj po pracovních hodinách třeba ve čtyři co?

Hele, pokud by mladý před Vánočkama přijeli, zkusím je využít, ale zatím to moc nevidím.
                              Krabice je kulatá, červeno bílá a jsou na ní sobíci. Syslim Ti jí od loňskejch Vánoček 🙂

Maya

PetraK
                                jo uz jsem parkat pres tohle zasilala, ono to je normalni PPL, DPD a pod. akorat tam zadas ty rozmery balicku a ono ti to vyhodi nabidky, ty si vyberes, kterou chces, objednas, zaplatis a ta prepravka ti to pak doruci
                                nekde ani nemusis vypisovat adresu na balik
                                ceny jsou nizsi nez kdybys to objednala primo u tech prepravek, asi to maj nejak na smlouvu
                                klidne si tam ten balicek muzes zadat a uvidis ty nabidky, objednava se to az pak, tak to uz nemusis, ale uvidis tam ceny a tak
                                jestli se tam da dohodnout nejaka urcita hodina, to nevim, to jsem nepotrebovala
                                krabicka se sobikama teda musi bejt moc pekna

Denny

PetraK
                                  , žes ji zmlátila
                                  a já myslela, že to nepoznáte 😀

Tak už pěstuješ krevety?
                                  zatím jen šneky, ale jsou nádherníííí

ani na to Rumoušovo vídejo.
                                  kde prosííííííííííííím?

Maya
                                  krasny, jak se chudak s tim domeckem taha
                                  jo jsem z nich nadšená. Takže s krevetkami budou ještě +2ks
                                  Žere řasy, zbytky rostlin, pampelišku, spařenou kopřivu, ořešákové, bukové dubové listí…včera jsem jim dala sušenou hokaido

cernej caj

MirkaD
                                    dobre, ze sis odpocala 🙂 a ze pro tebe martin zajel…

Maya
                                    hadam ale ze to plati jen treba pro vsechny omv karta od omv a tak, ze nemuzes tankovat kdekoli? to ja bohuzel nevim, kde se pohybuje a kde rad tankuje:( pac v brne mas moznosti milion… ale napad to taky neni spatnej

fifi
                                    prave nechci davat pod stromecek penize na znamku…

petrak
                                    ale i ta zasilkovna je fajn, tam zas nemusis mit tiskarnu, nevim zda na ppl treba nemusis tisknout stitek (coz ja tiskarnu nemam, tak mi vyhovuje zasilkovna)

denny
                                    prvni obyvatele sou super 🙂

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem cernej caj.
                                    Maya

cernejcaj
                                      uricte jsem na ty baliky prave taky stitky netiskla, adresa se zada do pc pri tom objednani
                                      no asi ty karty platej jen v ty dany siti, ale zase tak jestli je v brne vyber, tak bych vybrala neco blizko domu a kdyz by to mel zadaco, tak by si zajel treba i k pumpe kam jindy ejezdi
                                      a nebo potajmu vyzvedet kde tankuje 😀
                                      Denny
                                      tak to zere to samy co krevetky, to je dobry
                                      videla jsem v nejakym videu, ze meli na dne takovou jako asi sklenenou vanicku a jidlo v tom, pak to asi nedela binec v celym akvarku
                                      me se libi krabi, libilo by se mi mit krevetky a krabi

cernej caj

Maya
                                        tak to je super 🙂

zitra na odbery a nepamatuju si jestli sem dobre jedla leky, tak snad to nebude uplne pruser 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn FRAJTÁK majne líbe Kindr.

Jáááá už sem tak vospalá, že nevim, jak se jmenuju 😀

Venku je očklivo, šedivo, takže je jasný, že vbrzku uslyšíte tupý úder hlavy o stůl, až v nestřeženým okamžiku usnu 😀

Huž to začlo, huž zdobim!

Dneska ešče balkon. Musela jsem uklidit muškáti, tak dneska vypadnu z prasé dříf – mám milijoun hodin a půjdu ozdobit truhlíky, páč to se po tmě teda nedá.

černej čaj
                                          hele , to by se Ti mohlo hodit třeba někdy jednou…

https://www.drevostavitel.cz/clanek/betonovy-bunkr-dostal-druhy-zivot-prohlednete-si-utulnu-v-ceskem-pohranici#dop_ab_variant=0&dop_req_id=CUsVVOsnz7r-202011270633&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

a a´t Ti dobře dopadnou odběry

Dennyky
                                          kde prosííííííííííííím?

ve článku přeciž 🙂

jo a já Ty tvoje šneci nevidim, páč nejsem na fakbůku

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
                                          Denny

Morgen ve spolek,
                                            ááá pátečééék!

PetraK
                                            KRÁSNOU VÝZDOBU MÁŠ! Aj ty věnce, žádný nalepený žvejky 😀

páč nejsem na fakbůku
                                            NEMUSÍŠ BEJT, je to dostupný.
                                            Video sem nenahraju tak aspoň fotečku…
                                            Mám dva a ještě dva přibudou.
                                            Mají chobůtek říkám jím slůňátka

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,881. až 1,900. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.