Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,861. až 1,880. (celkem z 2,167)
  • Autor
    kachna

Me tata, kupodivu ac cholerik, byl klidnej a nekecal mi do toho

Mně posunuli termín pro řidičák, tak jsem si to všechno krásně naplánovala a najednou volaj, jdete na zkoušky v pondělí (po měsíci neježdění) a kdybych odmítla dělala bych podle jiných pravidel, páč nějak zrovna zavřeli asi polovinu zkušebních komisařů.
      Nejvíc mi pomohlo jet samotná asi těch 300 nebo kolik km do Přerova a 500 zpátky. A taky, když jsem pochopila, že nemusím použít každou objížďku 😀

kachna

Právě jsme shlédli čtvrtou sérii červenýho trpaslíka! Ó my se máme

Fifi

páč nějak zrovna zavřeli asi polovinu zkušebních komisařů.
          To byla nejaka divoka doba. Esli neslo o karantenu… 😀

kachna

Esli neslo o karantenu…

nevím, jak dlouho byli v karanténě, ale zjevně to byla nějaká první vlna, v archivech jsem našla až tu druhou D:

Maya

Fifi
              zavřel je král bramborových lidí 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Jsem kantáre, totál kantáre, protože jsem šla spát v půl druhý. Řekla jsem si, že to prostě dodělám…. tohleto:

Je jich sedm a jsou docela hezký, že jo? Brtnik se rán ptal, proč vyrábim věnce pro celou Prahu?? 😀 nejni blbej? 😀 Jeden si dám na stůl, jeden si dám na dveře, jeden si vezmu do prasé do kanclu, jeden si pověsím v Domečku na branku, jeden je pro Peťu, jeden je pro Sokola a jeden je pro Danušku. A Rumoušek si včera nějak zranil očičko, ale ráno snad už dobrý. Vběhnul do křoví, když jsme byli na haldách a pak se vrátil a byl „divnej“ takovej klidnější, skákal pak na mě a já nevěděla co mi chce, bobík jeden. Ani doma, když jsme se pak vrátili, až pozdějš jsem si všimla toho oka, že ho má červený. Ale nic tam nemá, koukal i Brtnik, kterej vidí značně líp. Tak snad to nic není.

kachna
                já se taky hlásim s nabídkou pomoci.
                😀 hoodná, ale jsi matka od tří dětí, nebudeme radši riskovat 😀

300 nebo kolik km do Přerova a 500 zpátk
                těch dvěstě navíc – to bylo bloudění, že? 😀

Fifi
                Ale asi mu vadi ten zvuk, kdyz kapka vody zasyci na sporaku
                to je troubelín pruhatej. Ale tak tohle by se dalo ochodit nějak, snad?
                recepis je výbornej, líbí se mi moc. Co nejdřív ho vyzkouším a dík, žes to přehodila do receptůch. Drží palce, ať jsi z úřadu co nejdřív fuč.

nestacil by ti Brtnik, aby si s nim parkrat vyjela? Nebo by ti z nej prdla cevka? 🙂
                jo stačil, taky to tak bylo – je v plánu, protože to je nejjednodušíí, ale říkala jsem, si že odstup inštruktóra by byl třebas dobrej. Vzájemný půtky – ty největší už máme za sebou v dobách pradávných. To mě jednou tak ale nas..štval, že jsem zadupla auto na místě – byla to teda bohužel křižovatka, vylítla ven a třískla dveřma a šla pryč 😀 😀 To se mu nelíbilo úplně, tak se poté krotil. Jak von je hrozně hodnej pán, tak tohle nám spolu teda nešlo vůbec 😀 . Až když už jsem se fakt vytočila a řekla mu, že s každým cizím by se choval jinak, ale se mnou se chová jako kretén a že to teda tohle ani náhodou. Tak se opanoval, ale úplně vyladěný to občas nejni, protože má představu, že budu hnedle řídit jako von, když jsem furt ten začátečník, že jo.
                Představa, že by mě měl učit něčemu – natož řízení auta – můj magorskej fotr mi ještě dnes, kdy je již několik let pod drnem způsobuje defibrilaci osrdí 😀

Maya
                zavřel je král bramborových lidí 😀

kdo je král bramborových lidí?

Maya

PetraK
                  to jsou krasny vence
                  tak jeste ze to Rumicek nema nic vazneho, nejspis ho vzala nejaka vetev
                  ty neznas krale bramoborovych lidi? 😀

PetraK

Maya
                    že jo, že jo, že jsou háský? Včera večer, když jsem odpadla jsem to úplně jako nedocenila, ale ráno! Pěkný kucí z nich jsou.

Trpajzlíka neznám, na to jsem nekoukala, ale … já nekoukám na hromadu věcí, páč na to nejni moc čas. A jak to má moc dílu, tak mě to nebere, protože nemám ráda moc dílů, páč mě to nutí pak se dívat 😀

cernej caj

Petrak
                      Ooooccch aaaach to je nadhera!

Maya

PetraK
                        jj, krasny jsou, u nas bude delat neter, jsem ji koupila nejaky ty zaklady, jsem si vzpomnela na ty tvoje a jsem ji rikala, ze tam musi dat kolecka s pomerance, tak se divila 😀
                        tak uvidim co vytvori, ale my moc nemame ty veci na to a nic koupit ted nejde, sisky vsude jen smrkovy, no ona to nejak vymysli

Maya

jinak nam prisel katalog velkykosik a maj tam pekny dekorace, ale celkem me stve, ze dneska do vseho cpou ledky, ja to fakt nemusim a koupit dneska nejakou dekoraci bez ledek se snad uz ani neda
                          na fb ukazovala pani s lapinou soba na perkach, ten se mi moc libil, budu se ji muset zeptat kde se koupi

PetraK

černej čaj
                            nadhera
                            🙂 děkuju

Maya
                            hele zkus Stoklasu, tam se dá koupit na eshopu

já část měla právě doma od nich a část si dokoupila u nás na chalupě v mým oblíbeným krámku a pak taky v krámku cestou do Domečku, je to kavárna, cukrárna, ateliér a mají tam spoooooooooouuuuuuuuustu potřebných nepotřebností a tam já si udělám návštěvu místo adventních trhů

Maya

PetraK
                              tak na netu se to da sehnat, ale kupovat par serepeticek na netu a dat 150 za postovny se mi fakt moc nechce
                              v BN je taky s tim kramek, ale meli ted zavreno

Maya

za chvili anglina, to je peklo takhle jeden na jednoho, nastesti jen necelou hodinu, ale i tak mam zavarenej mozek a kecam uz kraviny pak
                                nastesti pani ucitelka je hodna 😀 cestovatelka v mym veku, takze uz to tak nehroti 😀

cernej caj

Maya
                                  tak to musi byt moc fajn lekce 🙂 uzij si ji

Maya

climate change, to byl teda rozhovor 😀
                                    ja fakt mam problem kroutit tou hubou anglicky, desny, se divim, ze mi vubec rozumi, asi bych si mela predcitat nahlas nebo tak neco
                                    alespon jsem se naucila jak se rekne metan 😀

cernej caj

maya
                                      jak se rekne metan? 😀 tak ale zas super ze vic potrenujes

kachna

jsi matka od tří dětí, nebudeme radši riskovat

proč jako myslíš, že se hlásim???

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                          tak na urade to bylo velmi rychly. Jen jsem mela co delat, abych stihla svuj objednanej cas, protoze repna kampan zase, grrrrr, silnice zasekana nakladakama, se stridaly a nejak jim to neklaplo s krajnici… Taakze jsem se priritla 5 minut pred terminem, nahlasila se na terminalu a za asi minutu jsem sla do kukane. Twe, fotka, co budu mit deset let na OP bude mou nocni murou a budu se prukaz stydet kdekoliv ukazovat. Splavena, jak jsem cupitala k uradu od auta, rejhy na hube od respiratoru, netreba zminovat, ze i epesni make-up se nekam rozplemznul, vlasy se spleskly… 😀 Pani urednice byla moc hodna a mela soucit, aranzovala me tam a cvakala asi trikrat, at si vyberu, kterou foto. Hrozny, hrozny, hrozny. 😀 Ta fotka, jinak uzasny jednani, na par minut.
                                          Za odmenu jsem si jela vystat venkovni frontu k reznikovi a trosku jsem to pojala globalne, ze jsem tasku malem neunesla. 🙂 Dve kruti stehniska, kureci ruzny maso, skeletony pro cokle, morkovky pro cokle, kotleta, tatarak, mlety maso, panenka, zavarka do polivky, maso na polifku… 😀

Esusova
                                          Jee, pani, krasny vence jste vyprodukovala! A recept jsem pojistila nakupem mletyho a vedle v zelenine i zelicko zakoupila, tak to nekdy prubnu.

Cajdo
                                          jak se rekne metan
                                          Methane. 😀

Maya
                                          Verim, ze mas mozek zavarenej. 1-1 lesson je dycky narocnejsi. Aby se ti huba snadneji kroutila, zkus treba texty oblibenych aj pisni a zpivat si je, neco jako karaoke. Bezva practice. 🙂

cernej caj

Fifi
                                            tak to budes mit ted krasnou podobiznu:) a aspon to mas zfoukly 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,861. až 1,880. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.