- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.11.2020 v 22:20 #111921
Maya
MirkaD
krásný fotky, takový hubertí kapličky tady nemáme
Fifi
u vás taky hony? u nás jsou teď, některý dny se stříli jak u verdunu, asi myslivci maj vyjímku ze srocování nebo co
akorát pochybuju, že u nás picnou daňka 😀21.11.2020 v 16:29 #111922kachna
Děti si zkouší zimní oblečení
„jsou mi krátký rukávy“
„no a taky jí nemůžeš zapnout“
„můžu jí zapnout, jenom pak nemůžu dejchat“21.11.2020 v 18:06 #111923kachna
úvaha třeťáka
Tady píšou, že dělení nulou nemá smysl
Nojo, to maj pravdu. A taky dělení trojkou, čtyřkou, pětkou…21.11.2020 v 18:32 #111924cernej caj
kachna
😀 ty tvoje deti sou fakt vtipny 🙂Ja dostala od Mirky jeziska, uplne suprovyho, orisky na vylety a knizku o viklanech, tak si hned muzu nadavat, ze sem nektery presla uplne natesno a nevedela ani o nich:D ale uz se tesim, az si poctu o tech, co znam.
jinak vylet super, takovej mrazivej, ale jen 20 km, mela sem naplanovano 25 ale nejak sem se moc zdrzovala focenim ptacich zadku… 😀
21.11.2020 v 18:39 #111928cernej caj
21.11.2020 v 18:59 #111934Petrs01
21.11.2020 v 19:38 #111936cernej caj
petrs01
brrrrr je mi zima jen to vidim21.11.2020 v 22:36 #111937Maya
Petrs01
kecáš a to bylo focený v létě 😀
cernejcaj
krásný zmrzlý fotky, ptáci na tebe evidentně prděli 😀
kapličky fakt v lese nemáme, jen krmelce 😀21.11.2020 v 22:58 #111938MirkaD
no já Čajdě děkuju za kopu dárkůůůůůů-stůl se pod nimi prohýbal….
né,vážně-dostala jsem toho velice převelice moc
ponožky,svíčku vonnou,sprcháček,roušku z nanovlákna…..
já vždycky musím potichu strávit,když od někoho dostanu dárek/dárky,vzhledem k tomu jak to má můj tatka-díky debatě s váma,a díky Petrs01-to respektuju
že jako káždej to má s dárkama jinak…..,a už si dárky trapně nevynucuju-jako od tatky-jako-jééé tati v knize mají,víš,nechceš mi to koupit k narozkám?
jako jsem to podvakrát udělala—–a ted se stydím…..
ale,je mi to takový divný….
jako,že kdybych nedostávaůa od nikoho…..
ale takhle….
no ale tak každý to máme jinak,že….
takže já pak vždycky tak půlhodiny tiše sedím a koukám
jinak Čajdo hezký fotky!
Petrs01-zase si plete roční období a leze do vody!:D
ehm-pro neplavce-a vodního zbabělce-jak to děláš?ty v té vodě stojíš na hlvě,nebo co?21.11.2020 v 22:59 #111939MirkaD
Fifi-taky pěkná čtverka psů!!!
jak se ti to přihodilo,že jsi měla 4 psi naráz?
záměr,nebo se to tak sešlo?22.11.2020 v 0:11 #111940Petrs01
Maya – nekecám…
stojíš na hlvě,nebo co?
normálně udělám stojku – teda stojím na rukách, vytáhnu nohy nahoru a snažím se tak chvíli vydržet. Ještě bych měla vyladit to roznožení – tohle byla nejlepší, jinak se mi nohy rozlítávají, mají být samozřejmě u sebe.
22.11.2020 v 11:23 #111941cernej caj
MirkaD
su rada, ze jsi mela radost 🙂 ja uz si prosla vcera knizku a ze zminenych kaminku vyklanu balvanu znam 8, takze tam toho sou fakt fury a fury co mam mezery, i sem to muzi ukazovala nektery mista, kde sme byli spolu 🙂petrs01
stojku nechapu, to sem nikdy nezvladla ani v ty vode, ktera te trochu podrzi, ale zas akvabela v listopadove vode, to je jiste dobra silenost 😀22.11.2020 v 16:58 #111942cernej caj
tak sem nakonec clanek udelala…
Nemojany okruhem – první letošní mrazivý výlet, listopad 2020
22.11.2020 v 19:27 #111943MirkaD
tak víkend za náma
včera ranní-mražený,od sedmi kasa,ve dvě nakoupit a dom
no,mín lidí-odpadly ti co tam chodily zabíjet nudu-a to je dobře
odpo vyprat,vycházka kus ke křížku a zpět s trochou cvičením,
pak kocháním dárkama:-)
dnes brzo ráno mrazivá vycházka s kamarádkou s basendžim ke křížku,od něj kus dozadu mezi pole-tam jsem fotila ty běžící psy na slunku-je tam široko daleko vidět,tak si tam risknu pustit všecky 4 na volno,pak zpět a dolů do dědiny a dom
vycházka nebyla nějak veliká-jak mám ve zvyku dělat delší vycházky ranní ve volnu,ale tak aspon jsem umyla kuchyn-sporák,dvířka-prosklený dvířka byl nápad roku…,a jednu skřnku venitř,další pračka
odpo chvílu ležing,vycházka k hájence,k vysílači a zpět-já chtěla do lesa,ale Martin šílel,že bude tma!no,tak na zahradě jsem si ještě pohrála ze psy,takže dom za tmy,ted jsem umyla trochu vnitřku v knihovně-mám letos zajimavý styl úklidu,to,že umývám po kouskách,po skřínce,by jetě tak divný nebylo-nemám chut a náladu prouklízet půl dne,tak to každej rok dělám po kouskách
ale dělat po kouskách každou místnost…
no nic,hlavně,že se v tom vyznám pak…
no a zítra na ráno
Černejčaj-ty jsi byla tam kde my-teda u toho rybníku,a asi jsi šla i po jedné z těch divných nesympatických mostků-jak mám na těch fotkách ten potok-taky je tam vidět kousíček pletiva z té zahrady,první most od toho rybníku…
Maya-jo,u nás je různých křížků a kapliček-mám ráda,když jde člověk k něčemu-ke křížku a zpět-jedna vycházková trasa-nejkratší,a ne do kopce
pak kolem toho obrázku to je mini okruh v lese za hájenkou
-lípa další trasa22.11.2020 v 19:54 #111944cernej caj
MirkaD
vis, ze sem v tech mistech na tebe myslela, jestli to neni to, co jsi popisovala s vodou a mostkama?ja uz neuklizim ani na etapy, uz jen lezim doma anic nedelam 😀 uzivas si ty nedele, ze? ze vis, ze nikdo volat nebude..
22.11.2020 v 20:27 #111945Fifi
Zdravicko vespolek.
Cajdo
Peknej clanek i fotos, jako vzdy. 🙂 Tu taky v noci mraziky.Mirko
To je fajn, ze lidi min a v praci tudiz vetsi pohoda.
jak se ti to přihodilo,že jsi měla 4 psi naráz?
záměr,nebo se to tak sešlo?
Prvni byla Dorotka, k ni perdelka Agatka, nasledoval Kremylek, protoze Dorotka mela problemy s nohama a nevedeli jsme, jak dlouho nam vydrzi. Vydrzela dlouho. 🙂 No a Bajitko perdelovy zustalo doma s maminkou, protoze se tak rozhodla a neslo ji odolat. Takze asi zamer? 😀 Ale 4 bych uz nikdy nechtela, bylo to narocny. Ideal jsou dva.22.11.2020 v 22:13 #111946MirkaD
Černejčaj-jo-k tomu úklidu
Martin se vždycky diví,proč to dělám,že to není vidět-a je fakt,že když máš neumytý nádobí,špinavý sporák,a na zemi psí tapky-tak je to borčus i když bys měla všecky dveře,okna,vnitřky skříní umytý….
ale prostě jsem zjistila,že jednou za roknení marný všecko vytahat-když už je to venku-tak se ty vnitřky umyjí-pk teda právě zabere čas ani ne tak ten úklid,ale já vždycky čekám,až to trochu ještě oschne-ale mě na těch úklidech nejvíc baví-to,že vždycky něco vyhodím,vytřídím,před rokem teda toho bylo hodně-nádobí,knížek i oblečení,ted už toho logicky tolik není….ale i tak
no,a já to dělám po kouskách-i když bych to třeba za 2dny volna sfoukla,tak já to dělám x týdnů po něčem-prostě se mě chce část umyju-su utahaná,nehce se mi tak nic-a za těch 5 týdnů to nějak udělám,nebo taky ne…
-k výletu-jo určitě jsi byla tam co my:-()
k práci-jo a máš pravdu-užívám si ten pocit-že to volno určitě mám,že nikdo nemůže zavolat,že mi nikdo nemůže přehodit směnu,nebo dát směnu navíc
i když jasně-když nemůžu-tak umím říct ne-ale vždycky je to divný pocit…není to pak ono….Fifi-jo,taky si myslím,že ideál jsou 2 psi
ruce má člověk 2-vím to zvlastní zkušenosti-x let jsem denně chodila s třema psama-tady-můj vycvičenej vychovanej osmiletej GERO-a k tomu jedenáctiletej BOBEŠ-nevychovanej pes rodičů který neuměl nic-slovy nic!a znal jen pole a les,neviděl co je před vratama-rodiče psy do dědiny a města nebraly
a k tomu štěně Btty,pak Betty a štěně jejich-Gerovo a Betty-Maxe-cvičení,vycházky,hraní,česání a první rok co jsem měla TUHLE DVOJKU CO MÁM TED TAK KAŽDYÝ RÁNO ZE TŘEMA PSAMA,S dAFI ZVLÁŠT-KDYŽ BYLA ÚPLNĚ MIMI,PAK VE VOLNU NA HODINU S NÍ KAŽDÝ TÝDEN DO MĚSTA JEDNOU A VEČER VEN SE 2 PSAMA SVÝMA-PAKÁRNA
a i ted su ráda,že s náma občas beru jako třetí Betty+s ní cvičím-3 mě ještě na zvládnutí přijdou v pohodě-v jedné ruce vodítko s Betty,v druhé ti 2,kteří jsou stejně většinou na volno
ale,když chodím denně se všema čtyřma ven,když sou rodiče pryč,tak brrrr je to náročný-nevím,že jsem se z toho za ten jeden rok nezbláznila,když sem chodila se všema…
a to jsou všichni malý
takže klobouk dolů před tebou-4 velcí hafani to už je umění23.11.2020 v 7:12 #111947cernej caj
Ano, 4 psi i kdyz seltie se dost uz motaly 😀 (no ma druhou stranu hrosik zemrel v 6 letech, takze sme 4 dlouho nemeli… ale chodit sbtim ven do mesta – takze rafsi na voditkaxh – byl docela opruz.
Achjo se mi klube opar – mi to neustale dela z rousky:( a stve me ze sem si v patek koupila mast ale vzala s sebou na vylet a nevratila do batohu.
Tak mam 13 prescasovych h, zitra vyberu cca 3 na doktora a 10h teda milostive daruju firme, za to, ze mam praci. Snad se ki jeste nejaka pul hodinka nebo tak podari trochu vybrat:)
23.11.2020 v 7:16 #111948cernej caj
MirkaD
Nojo ja nic nevyhodim:D vetsinou to bud nosim do roztrhani nebo se roho zbavim zcerstva kdyz mi to pristane dona…23.11.2020 v 8:26 #111953PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Čaute prdíci! Mám novinku, ale neřeknu vám ji 😀 počkejte si 😀 😀 a taky mám zasazene česnek, a umotaný základy věncůch. Víc jsem nestihla, kůlivá tý novince. Je mi děsná zima a půjdu si uvařit kafe, obvykle je to na mě brzo, ale vzhledem k tomu, že jsem velmi špatně spala (tímto doufám, že se černej čaj a Maya vyspaly naopak dobře???) , tak musím. Navíc jsem se vzbudila ve velmi špatnej moment snu, kdy se mi ztratil (kvůlivá Brtnikovi) Murphík a já lozila polema a bulela jako pitomá.Takže ráno nic moc, snad to kávička spraví. Jsem tu od čtvrt na sedum a ešče sem neusnula 😀
čajdíkuuuu krásný fotečky a článek – chodíš tetkon sama? Vozí tě drahá polovička? Ten štěbeták, co se na Tebe dívá, to je pan Brhlik, můj oblíbenec 🙂 pak tam je sýkora koňadra a to poslední je modřinka.
Petrs01
tý jofka, to je tak krásně čistá voda, já vůbec nechápu, že tam do tý ledárny někdo fakt vleze, natož se potopit teda. brrr.Fifijová
Zis, Esuska UZ pece?? Neni to brzo? A uz ji dosly fotky
peče, peče, ale málo, jindá už by měla hotovo.
Fotky došly i s reakcí pána 😀 poslal mi tlemícího se smajlíka 😀 😀 Myslím, že se dobře bavil. To ani jinak totiž nejde 😀 😀 😀 booože, pomooooct, já si na to zase vzpomnělaááá 😀pěknou čtyřku jsi sem dala, taky hezkej platákek. Ten čas tak hrozně letí, sakra. No nic, ale k těm čtyřkám – tetkon nemyslim prsa 😀 – já si vždycky moc přála mít pořádnou smečku , velkou, velikou. Se dvěma psy mi došlo, že pak člověk nemá tolik času a rukou, aby si to doopravdy užil. Už to asi jede v úplně jiným módu, kterej asi taky není špatnej, jen to není to ono, co si asi vysnil od dětství. Je to asi zase jinej vztah???
ezlobte se na nas, lajky pocitacivy, ze si to tu takhle vysvetlujeme…
vůbec ne, ba právě naopak. Lajka to lajce nejlíp vysvětlí. I když… vzpomněla jsem si na naše občasný hovory počítačový s mámou…. já myslela, že mě vždycky trefí, když mi sdělila „to tady nemám!“ „Mami, to je seznam, to tam mají všichni! Máš to tam, musíš to tam mít. Máš určitě jen roztaženej obraz!Sroluj dolů, nebo se posuň do strany.“ „To nejde!“ „MUSÍ TO JÍT!!!!!!!!!!!!!!“ pooomoooct 😀 😀 😀Mirka D.
krásná čtyřka psí 🙂
no venku fronty moc nebyly,ale lidi aby mohli jít 2-manželé třeba-tak chlap pár věcí
no tak aspoň, že se davy nekonají. U nás taky nikde nic.Máš to aspoň klidnější, tož si to užij.
-kurna dyt byla ve zverimexu,proč pro nás nic nemá?????
páč je panička lempl 😀 😀 chudera Žerda, takový zklamání 😀kde je Denyky?
doufám,že je v pořádku!jo to doufám taky.
no já Čajdě děkuju za kopu dárkůůůůůů-
jejda jejdááá! to to uteklo tak rychle?? TAK TO PŘEJU ŠÉÉCKO NEJ DĚFČICO! A HODNĚ ZDRAVÍHO A HODNĚ ŠTĚSTÍHO!A hodnýho Martina, a hodnýho Žerdu, Dafule hodná je. A taky hodný zákázník 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.