- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.9.2020 v 7:45 #89962cernej caj
Denny
Co hole? Trosku by vebku odlehcovaly kloubu a nejsou jak orteza ze by to ochabovalo tolik21.9.2020 v 7:48 #89963Mayatak mi to nedalo a našla jsem to
Na pracovišti by měli jako první zdravit podřízení šéfa, bez ohledu na věk a pohlaví. V ostatních případech vždy zdraví muž ženu. A pokud jde o dva lidi stejného pohlaví, pak samozřejmě vždycky mladší zdraví staršího.21.9.2020 v 8:11 #89964Petrs01našla jsem to
taky mi to nedalo:
Pamatujme si, že muž zdraví ženu, mladší lidé starší osoby a podřízení nadřízené. Toto je zakotveno pevně. Některé možnosti jsou pak individuální. Muž by měl jako první pozdravit ženu i tehdy, je-li to jeho podřízená.jiný zdroj:
Pro muže platí: zdraví vždy první ženu – a to dokonce i když mu je podřízena. Výjimku by mohly tvořit jen velmi mladé dívky, ale i v tomto případě muž, který chce být pokládán za gentlemana, zdraví první.21.9.2020 v 8:43 #89965Dennyčajdo
Co hole
jojo ty mi doporučovala i teta doktorka 🙂
Doma je mám chtělo by to asi s nima začít chodit.No s tím zdravením je to takový dvousečný no…
Páč ony většinou uklizečky jsou ve fimách více než šéf alespoň moje zkušenosti
z firem a taky ze nemocnic.No mě taky „podřízení“ nezdraví jako první ale tak to mi je docela fuk.
21.9.2020 v 8:49 #89966PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
to je krásnovej podzim co? Na houbách jsem zase nebyla, ale mám! Mámin modřín vydal spoooostu klouzků, tak si udělám klouzkový rizoto! Mňam.
Víte, že když se klepnete zednickým kladívkem do kotniku, že to docela jako i bolí? 😀 😀 Taky máme vozejk písku už. co vozejk, dva!
Taliprtka vrčí na Rumíčka a Rumíček kvoká 😀 . jest veselo. A fčéra jsme do dvanácti drali a předlisovávali víno. Dneska se bude lisovat. Možná budu mít i burčáák! 😀Hlasuju, aby Mirka svázala Martina a pouštěla mu jako smyčku něco, kde jsou vysvětlený pravidla zdravení, aby vedle ní nepůsobil jako buran.
Dennyky
S kolenem to ku*va drát moc nende
tak to zní blbě teda 🙁
takže jdu na to.
můžem spolu, jestli chceš.Željko mi hned ráno poslal tvůj článek z Neviditelnýho psa ?
a líbilo se mu to? 🙂
Petrs01
cos provozovala, že ses krásně zničila?A psi ač se flákali, tak taky vypadají padle.
i flákání dokáže vysílit 😀černej čaj
já sem tě chtěla politovat, když jsem četla tadyto:
doma a monitor udelal papa lala
enemže…pak jsem zachytila todle a musela se smát:D
se těšil, že někam vypadne, no!
kachno – vrahu jeden! 😀
Fifi + Maya
Tak bracha ma reserve na fenku, pekne to klaplo, predevcirem se narodily pupikove. ?copa ste spolu upíkly, děfčice??
21.9.2020 v 8:53 #89967PetraKááách jo, musim makat, hrozmě moc makat, ať už bydlíme v Domečku
21.9.2020 v 8:54 #89968Petrs01nezdraví jako první
ono je to pak taky o těch nuancích, jako že vejdu-li do místnosti, zdravím první bez ohledu na pohlaví a funkce atd.
V každém případě stát jako tele a tiše čučet je buranství.
V tomhle ráda vzpomínám na manželku jednoho mého šéfa, která místní spoluobčany tmavé pleti naučila zdravit prostě tak, že je vždy s úsměvem zdravila první. Po čase začali odpovídat a nakonec zdravili první.21.9.2020 v 9:06 #89969PetraKK tomu zdravení
líbí se mi jak to píše kachna – mám to taky tak
Když si ve škole všimu dítěte první, pozdravím ho. Pozdrav je pro mě i gesto, jsem ráda, že tě vidím, že jsi zdráv…
klidně pozdravím jako první dítě – slušný dítě a ještě od určitýho věku říkávám spíš dobrý den, než ahoj. To mi přijde takový slušnější, ne nadřazený.21.9.2020 v 9:10 #89970cernej cajDenny
Tak sup sup vytahnout ze 13. Komnaty 😀Petrak
Tsss:D21.9.2020 v 9:12 #89971PetraKDennyky
No mě taky “podřízení” nezdraví jako první ale tak to mi je docela fuk.Ani Elvíra Kopřivová? Nebo jak se jsmenuje? Edžika?
21.9.2020 v 9:15 #89972MirkaDPetroK-tak článek sem četla -seš velešikovná,že jsi to s fenkou zvládla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
četla jsem ho od komentářů a odzadu,začátek jsem vynechala po dnešní noci,kdy jsem se těšila,že volno!!!a kdy x SMS v noci,pak xkrát za noc vzhůru as v 7 zas SMSka.mám náladu pod psa,ruka,v háji,ale nálapda pod psa tak čtu jen dobrý zprávy a konce
mám nějakej super litovací den-jak řekl Martin-no ty seš ten největší chudáček na světě….ironie
no,nic
ZE ZDRAVENÍM-Martin řekl,že to bere dle věku,že můj tatka by tam taky nikoho nezdravil…
Denny-ty hole skus-jsou dobrý!to hubnutí zkus taky-to je pak taky dobrý,když se ti povbede,a když se ti to povede tak zhgubni i za mě§-protože já se díky zkur….odpoledním-proč kurna vždycky chce měnit směnu za odpolední?
protože dík debilním odpo se nezbavím zvyku žrát v noci jak prase a hlavně sladký….21.9.2020 v 9:18 #89973cernej cajMirkad
Chut na sladky je nedostatek bilkovin coz zejmena zeny mahi casto potize21.9.2020 v 9:20 #89974Petrs01to hubnutí zkus taky
a jak se to dělá? Omezila jsem čokoládu. Začala jsem do práce jezdit na kole místo MHD… a kilo jsem přibrala? (jídlo a další pohyb furt stejný)
21.9.2020 v 9:25 #89975cernej cajPetrs01
Treba to ms jak ja a malo jis a musis pridat jidla.protoze zvysenym pohybem jen zvetsujes nuzky…21.9.2020 v 9:30 #89976Mayacernejcaj
chut na sladky mam dojem ze je spis vrozeny, někdo to ma a někdo ne a me to nepreslo ani když jsem zrala tvarohy a podobny věci
Petrs01
jak pise caj, musíš místo cokolady zrat tvaroh nebo tak něco bilkovinnyho
ja teda v zime za dva mesice diky tomu zhubla tak 2 kg, ale od ty doby mam 6 kg navrch a nevim jestli teda zas budu mit takovou vuli něco shodit, mozna az se ted budu muset narvat do dzin, tak me to donuti 😀
ctu ted jak ma bejt na prodlouzeny vikend hnusne
a rikali ted v radiu, ze dneska je svetovy den alzhajmra, kdyby na to někdo zapomnel 😀21.9.2020 v 9:41 #89977Petrs01malo jis
no tak to já zaručeně nee 😀
Ale prostě místo abych shodila sádlo, tak jsem ještě přidala svaly.21.9.2020 v 9:51 #89978PetraKMirka
ci,kdy jsem se těšila,že volno!!!a kdy x SMS v noci,pak xkrát za noc vzhůru as v 7 zas SMSka.mám náladu pod psa,ruka,v háji,ale nálapda pod psa tak čtu jen dobrý zprávy a konce
mám nějakej super litovací denaj jak, chudero malá, Martin je fakt na pěst, chceš poslat koberec?
ZE ZDRAVENÍM-Martin řekl,že to bere dle věku,
tak mu řekni, že si má zopakovat lekce etikety, je vedle jak ta jedle, usnul ne na vavřínech, ale někde u komančů.21.9.2020 v 9:52 #89979MirkaDehm já už su z toho zdravení tak zblblá-že věším prádlo a dialog-vyjde Norinka -kočka od rodičů-a já-ahoooj,jak se máš,
ona vždycky jak někoho vidí tak zamnančí a ještě kolikrát odpovídá mnančením,tak to fakt vypadá,že si vykládáme,no a ted Norinka nic
tak já-jo ty už ani nezdravíš?no máš štěstí,že seš starší….
jo,s tou Dafi budem muset na veterinu,jsem tam volala,že má strup v kouptku,kterej,když se oddělá,udělá se zas,a nevím,z čeho to je-jestli jsem ju omylem neškrábla kartáčem drátěným u česání a doktor hned,že to je antibakteriální infekce,že s ní mám dojet,že antb.
tak ve středu tam pojedem-chjo,ta fena má každej měsíc něco chudák…Maya-a oni existují ženský co nemají chut na sladký?
to je na mě stejnej protimluv,jak to,že je chlap abstinent:D
no,u mě je to prostě od nervů,jak se vytočím,jdu do spíže,v práci musím mírt sladký,kdybych měla v kuchynce sežrat cukr…
jo s víkendem-mám mít volnej,má přijet tatka,má pršet,byly domluvený,že s rodiči na výletz dle počasí a u ná v pátek od sedmi od rána nepojede elektřina,takže bet kafe,čaje,teplé vody,oběda a tv
tak taky špica…21.9.2020 v 9:53 #89980MirkaDkoberec jo-ale pro mě-zabalím se a nevylezu….
21.9.2020 v 10:00 #89981PetraKMaya
e dneska je svetovy den alzhajmra, kdyby na to někdo zapomnel ?a co je to ten alzhajmr? 😀 😀
já jsem jako dítě byla exprt na sladký, fakt mega moc, máma kvůli mě přestala kupovat kostkovanej cukr, páč sem se tím živila. Já jí teda stejně pak obejvila ve špajzu dózu s cukrem pro koniky a užírala jim. Pak mě to najednou úplně přešlo, sladký mě nebralo , když něco tak hořká čokoláda. A pak – jak přišly ty nervíky, tak……..:-( a uuuž v tom jedu taky. Bojuju, ale musím bojovat.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.