Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,761. až 1,780. (celkem z 2,167)
  • Autor
    cernej caj

Aspon neni mirka jedina kdo posila omylem maily nekomu komu nema 😀 u esusky to byla prdel, u pana uz tolik ne 😀

Maya

cernejcaj
        to je mi lito se Sorbonkem, ale ty jo, to je ted paradni vek co se dozil
        me prisli fotky od Mirky, ale kouknu az vecer na pc, v mobilu to je na prt

tohle jako dobry, prachy navic, ale nevim, pri tom jak jsme se zadluzili tipuju, ze si to vyberou jinde a clovek na tom bude ve vysledku hur
        https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kalkulacka-zruseni-superhrube-mzdy-jaka-je-moje-cista-mzda-130214#dop_ab_variant=0&dop_req_id=Lh4rZV5yPWH-202011200736&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

cernej caj

Maya
          Taky hadam ze z toho zadny vyhody v realu enbudou

PetraK

Maya
            tohle jako dobry

já to moc nechápu, navíc- pro lidi s nižšíma příjmama to žádná výhra není, ne? nebo se pletu? Stejně tak nechápu, že zrušili daň z nabytí nemovitosti – nám to pomohlo, to jo, ale asi bych to radši zaplatila, protože v současný situaci tohle zrušit a připravit tak stát o velký peníze, to mi nepřijde jako dobrej nápad.

černej čaj
            u pana uz tolik ne

co víš, třeba je pán ftipálek a vezme to s nadhledem. Ta jeho reakce tomu napovídá 😀

PetraK

Petrs01
              Náhodou myslím, že pán se musel mlátit smíchy tak jako my 😀

já bych taky řekla 😀 😀 proto jsem mu psala.

cernej caj

A hadejte kdo ma dneska 11 🙂

PetraK

černej čaj
                  A hadejte kdo ma dneska 11 🙂

narozeniny už si měla, ne? 😀 😀 😀

cernej caj

Petrak
                    Bo dobre, priznavam ze ja to nejsem:D

PetraK

černej čaj

je to chundelatý, má to šedivej košíšek, špičatej čeníšek, oči jako korálky a skáče to jako hopík?

zde dar přítele řeznika

a k tomu hlavně hodně zdravího!

Maya

cernejcaj
                        hodne zdravi Ferince!
                        PetraK
                        tipuju ze to je priprava na navyseni dph, coz prinese statni kase mnohem vic a na dlouho a lidi alespon nebudou furt kupovat blbiny, kdyz budou mit tak akorat na jidlo

PetraK

Maya
                          tipuju
                          myslim, že Tě nemám ráda, povětšinou se trefuješ 🙁

cernej caj

Petrak maya
                            Dekuju:)

Maya
                            No ja hadam, ze to bude tak nejak ze prave misto zvetseni kupni sily ti jen pridaj aby mohli zdrazit… fakt ze se ted dost zdraizlo jidlo v poslednich 2letech ale vyplata nic tomu nepomaha, protoze misto aby to zas dorovnalo tu kupni silu tak se jen zvedne cena zbozi a hodjota vyplaty vuci nemu hadam zustane nakonec stejne jako ted…

PetraK

Háskej víkend, prchám, svítí slunkooo

Fifi

Zdravicko vespolek!
                                Jupiki, uz mam auto po servisu a technicky, zase je na dva roky klid s STK. Jak bez ruky jsem byla, nemit auto k dispozici. A bez ruky jsem vlastne temer byla, bo jsem porcovala danci nohu a pribrousila tudiz nuz… 😀

Cajdo
                                Achjo, to je mi moc lito se Sorbonkem, tohle rozhodnuti vzdycky moc boli. 🙁 Radsi veselejsi notu –
                                FERINKOOO, vsechno nejlepsi, babko chlupata, at okupujes polstare a postel jeste mnoho dalsich let a dobre se ti dejcha! :*

Zis, Esuska UZ pece?? Neni to brzo? A uz ji dosly fotky? 😀 😀
                                Jste me pobavily s tema emailama. 😀 😀 Dobra prace! 😀
                                Jo, Mirko, dik za fotky, ta jak jsou vsichni 4 je jak na plakat. 🙂

cernej caj

Fifi
                                  dekujeme 🙂

tak super, ze mas uz vse OK a zas dva roky pokoj 🙂 uf uf, jeste ze jen malem bez ruky 😀 ale zas pak by ti tolik to auto nechybelo 😀

Jinak mirka psala, ze mam par fotek dat i sem, tak zkusim splnit jeji prani (mirko, a vis, ze bys to zvladla uz sama, kdyz je umis dat do mailu? 🙂

Attachments:
                                  Fifi

Joo, to je presne ta fotka, kterou jsem myslela. Jeste nauc, Cajdo, Mirku, jak si zalozit galerii treba na rajceti a je to, ona to zvladne! (Slysis me, Mirko, jo? To zvladnes!) 🙂
                                    ale zas pak by ti tolik to auto nechybelo
                                    Ale ruka jo! 😀 Jak jsem stara, tak jsem blba, vykostovat proti ruce neni spravnej postup. Nastesti me od protaty tepny ci zil rukav zachranil. I se mi to rymuje. 🙂

MirkaD

tak dnes ranní-od 5hod mražený,pak na kase
                                      no venku fronty moc nebyly,ale lidi aby mohli jít 2-manželé třeba-tak chlap pár věcí vevozíku,paní nic,projela se po obchodě,počkala s PRÁZDNÝM KOŠEM!u kasy na muže,který tam dál pár věcí-proto šli 2,,,,,a jely ven s kasi jsme se nehli
                                      včera to prej byl mazec,protož lidi čekaly zbytečně venku na ty lidi co tam byly jak dnes s prázdným vozíkem-prostě chci jí t s mužem do obchodu,vezmu si vozík-protože nemůže jít víc lidí s jedním vozíkem,a s tím prázdným vozíkem projedu obchod….
                                      včera prý byly fronty dost…vevnitř+venku na košíky…
                                      no nic,snad to časem zruší-ale zákaznici nebyly nějak naštvaní,nebo tak,
                                      a taky popravdě ubyly vyloženě ti co chodí xkrát denně pro jedno pivo/fidorku
                                      +děcka pro žvejkačky a tak-prostě dnes do toho obchodu šli fakt lidi co chtěli nakoupit
                                      my jako zaměstnanci taky pak-ven pro vozík a dovnitř-já normálně nakupuju po cestě ke kase do krabice….
                                      no,doma jsem chvílu schrupla pak na vycházku a už teda se okosilo -žádný větrovka,vesta a pod to vrstvy-ale zimní psí bunda-a i tak jsem kosila,jak jsem
                                      byla rozespalá,šla jsem ze psy kus k lípě a zpět,po cestě skoro potmě házení míčku, nějaký běhací věci,aby ti mí rozmazlenci nemrzli
                                      jo po práci jsem vlítla na vteřinu do zverimexu-tam se musí po jednom…
                                      psům narychlo pamlsky,protože včera jak jsem tam narychlo vlítla,tak jsem vzala jen klásky andulkám,a doma študoval Žeryk batoh s výrazem-kurna dyt byla ve zverimexu,proč pro nás nic nemá?????
                                      fakt to byly pohledy!prohlídka batohu-security hadr-a furt pohledy-kde co mám?
                                      no tak jsem se zastyděla a vlítla rychle tam
                                      ehm v práci prodáváme dárky pro psy-vánoční balíčky za stovku-ale pro mě tyhle dopředu dělaný balíčky nejsou,já musím něco podle mých psů:D
                                      zas mě kurna bolí krční páteř…..

Fifi-děkuji za pochvalu,ale kdybys viděla jaká to byla dřina!!!!!
                                      do půl jedenácté do noci pár fotek…

Černejčaj-děkuju,že to můžu dát i sem jsem nevěděla-stejně jak do meilu?
                                      jinak Sorbonka je mi líto-ale budu se opakovat po děvčatech-krásnej věk,
                                      tatka před desíti/devíti lety utratil Duxe,vůbec nám ti psi odchází na podzim i Gero,ptáčci,
                                      ale zase tvoje Ferinka má dnes narozky-takže Ferinko-všechno nejlepší!!!!!

a nezapomen na tyto důležitosti!
                                      zákon rozměrnosti-Čím většího psa máte,tím menší místo na spaní pro vás zůstane v ložnici.
                                      zákon vytěsnění-
                                      i malý pes dokáže ve vaší posteli zaujmout takovou polohu,
                                      aby pro vás nezbylo prakticky žádné místo

zákon předběžného opatření
                                      Dříve,než si pořídíte psa,je dobré zakoupit si spartakiádní lehátko!
                                      tak,ted už víš jak se chovat v posteli at máš ještě větší pohodlíčko:-)

PetraK-ty seš šikovná s pečením!
                                      jo a ty meily….tak snad se pán moc nezlobil,já se musím polepšit…

Fifi-ty sis málem ručku ufikla?
                                      to musíš opatrně děfčico
                                      jo rodič měl taky auto na STK
                                      kde jsi sebrala dančí nohui?

kde je Denyky?
                                      doufám,že je v pořádku!

Fifi

Mirko
                                        Fotky sem pridas snadno, v tomhle okynku, kam pisu odpoved, tak pod nim je, kdyz sjedes dolu, Attachments: a prochazet. Tam si najdes nejakou fotku primo u sebe v pc, kterou chces prilozit a tadaaa, je to. To zkusim rovnou, takhle jsem fotky nikdy nepridavala, ja jen pres link z rajcete ci odjinud.
                                        Fotka, kterou mam na plose pc, holcicky moje…. 🙂 Edit Tak to funguje, toz v Prochazet se projdes po dokumentech ci souboru, kde mas ulozeny fotky, fotku oznacis a nahrajes. Odesles to pak komplet i treba s odpovedi, v ramci znameho tlacitka Potvrdit. 🙂 To je IT elementary school, nezlobte se na nas, lajky pocitacivy, ze si to tu takhle vysvetlujeme… 😀 Profikum musi tikat voko.
                                        kde jsi sebrala dančí nohui?
                                        Dankovi. 🙂 Ja to ale nejim, tak jsem poslala dal. Psiska si mlaskly, plno mnamoznich odrezku.

Edit dalsi – jsem ti zkusila brnk, Mirko, ale asi mas vybito nebo uz chrnis. 🙂 Hlasova schranka…

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Fifi.
                                        • Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Fifi.
                                        Attachments:
                                        cernej caj

Fifi
                                          dekuji ti za krasne vysvetleni, ja to nekdy neumim tak jednoduse…

Jinak fotky idealne tak 3 max, vic jich myslim nejde a musi k nim vzdy byt nejaky textik, jinak to neprodje

MirkaD
                                          dekujeme za krasna prani, s tim lehatkem si to trefila, ale ferinka ma nekdy s muzem oddelene loze, ona normalne to chrapani chytila od nej:D 😀 takze kdyz spi u me, tak se v posteli nemuzes hnout a kdyz spi u muze na nafukovaci matraci, tak se tam z neznamyho duvodu krasne vejdou oba dva, je stulena a krasne spinka v nohach 🙂

tak aspon zas nechodi tolik lidi, to je fajn 🙂

uzijte si krasnej vikend, ja jdu zitra na mrazivej vylet, uz se musim taky poradne obliknout, prichazi zima 🙂

Fifi

Cajdo
                                            ja to nekdy neumim tak jednoduse…
                                            Protoze nechapes, ze clovek nemusi chapat zakladni veci. Ses profik. 🙂
                                            A oblec se radne, at nam neprostydnes a nemas rymicku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,761. až 1,780. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.