Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 2,167)
  • Autor
    MirkaD

mám veleradost-sjela jsem na půl hodky do města-a tím pádem mám 2 jéžišky z krku-knížka pro máti-o lese z Japonska-jako meditace v lese,ralaxace v lese,fotky,k čemu jaký dřevo a tak
      on valí to duchovno-jsme se málem chytly na téma-můj nepříjemný zákazník v pondělí- já ji říkala o tom pondělku,s tím,že ten chlap byl vzteklý,že jsem se ho bála-já se vůbec jaksi obecně bojím chlapů….
      +agresivních ženskejch-těch se nebojím,že mě něco udělají fyzicky,ale spíš,třeba dělat ze vzteklou našttvanou kolegyní znamená,že se pak klepu já….
      no,a ONA-MÁTI-ŽE JE TO MÁ CHYBA,ŽE SE NEMÁM NECHAT VYTOČIT,ŽE SI FURT ČTU TY PSYCHOLOGICKÝ KNÍŽKY A 4 DOHODY-NEBER SI NIC OSOBNĚ,ŽE…
      no a já ji řekla,že bych ji chtěla vidět na mém místě,že mě každej furt říká co mám dělat,ale třeba Martin,říkal,že by kvůli lidem do obchoodu nešel,že by se s něma hádal a tak
      no a já se snažila máti vysvětlit,že,většinou ustojí, nepříjemnýho zákazníka-jinak bych tam fakt nemohla dělat-ale tak jednou za rok to třeba fakt nedám
      bud-když je ten zákazník fakt fest drsnej,že se bojím
      a jo,byla tam ochranka,mluvila s ním asi pak dest minut,atd…
      a nebo–situace číslo 2-doma problémy,v práci je toho dost,a toto je xtej zákazník za den…a prostě nemusí být nepříjemej moc-jen bude třeba ta poslední kapka….
      ale jak říkám-je to jednou za čas
      no-a chtěla jsem ji uvést příklad a říkám-si představte,že se bojíte psů,a na letí na vás velkej pes-a máti-že v klidu
      a já aha tak si představte,že na vás letí pes,když pudete ze psama,mě neříkehte,že by se vám pak neklepali nohy?
      a máti,že ne,že už na to je nachystaná, na každou vycházku nosí pepřák
      a já-no a co by jste dělala?
      podotýkám oni zásdně vodí psi na flexi vodítkách,
      a máti-Maxe bych dala pod pažu,do náruče,na feny psi nejdou a Betty bych držela na vodítku no a stříkala to po tom psovi,to by šlo ne?
      no ehm,dle mě nešlo,protože na flexině musí psa držet tou brzdičkou,ale dobrý
      prostě by to zmákla a do situace,že ji pes dorve psa se nikdy nedostala a byla by v klidu
      léta jogy,meditace,reiki kurzy asi taky a tak-no takže v té knížece má taky meditace a tak…
      no,a sobě tu knížku od Honzáka k narozkám
      to budu mít od Martina
      oro tatínky dárky objednaný,
      tak ted už zbývá jen dojít na poštu…a je to…
      tak že né že bych měla úplně všecko máti ještě něco k té knížce,na to musí otevřít papírnictví…,ale už to pak budou mrnavý věci

Maya-tvoje vysvětlení Čajdinýho výletu nemá chybu:D:D:D:D:D
      sem málem umřela smíchem,protože si to furt od té doby přdstavuju
      barevně-Čajda na zahradě-dělá kolečka,kkterý pečlivě počítá,nám pak napíše,kolik to bylo km a jde spát do spacáku pod jablon,jablon nemají
      jde pod hrušku,na hlavu ji spadne hruška,z ní poleze červ a bude se divit co je tam za podnájemníka pod stromem-řekne si,že takovej červ v hručce chvílu klidu nemá,sbalí si saky paky a půjde o strom dál….

cernej caj

maya
        tak to je bozi 🙂

mirkad
        doufam, ze sis taky trochu odpocla a ne jen uklid. Ja se podivam, zda tu nemam kus plysovyho povleceni z polstare (me to vadi na spani), ze by sis to mohla prehodit pres ten pelech

MirkaD

Černejčaj-jo,krom vycházek dnes nic:-))

cernej caj

MirkaD
            diky, zes me rozesmala 🙂

a s darkama jsi sikovna.

my davame tatinkovi kazdej rok dalnicni znamku, ale jak budou ted ty elektronicky tak to uz musis koupit na spz takze blby, zadny prekvapko…

maya
            krasna kresba na te tasce

PetraK

Brýho večíra děfčice,

jááááá máááám za sebou tak úžasný venčení!!!! Tohle byl skorem ohaří koncert. Takhle Tali tady funguje málokdy. Já bych vlastně asi řekla, že to bylo to nejlepší, co jsme spolu tady doma předvedly. Jsem unešená jak vod ufounů 😀

Mám hotový vepřový plátky na bylinkách, brambory kolotaj na šporheltu, je vytříno, uklizíno, vypráno, těsto povolilo, já si udělala výýýýnikající pitíčko k pečení (odšťavila jsem si hrušky z chalupy, jablíčko z Domečku a svařila to s vodou, skořicí a hřebíčkem. Aby mi to pečení líp vodsejpalo štrngla jsem tam trošánek hruškotovýho likérku, co vyrobil Brtnik a jdu na to“! Váááánoooočkyýýýýý!!!

Dočtu vás v průběhu pečení – doufám.

MirkaD

lituju Čajdu převelice-vysvětlovala mě jak dávat fotky do počítače………
                je svatá,je svatá,je svatá….

PetraK

svatej čaj

Attachments:
                  PetraK

mám připravenej první plech huráá, mám hvjézdičky, stromečky, zvonečky…. prasátka…. a dvě prasátka ohaří spěj tady v kůchni

MirkaD

tak to je dobrýýýýý:D
                      zas nevím jak to dát do meilu….tak blbá su enom já
                      du do vody….

PetraK

sem výborný tvořítko dneska totiž 😀

máš emil, tam máš ikonku – PŘILOŽIT SOUBORY- je tam sponka taková. Na tu klikneš a otevře se ti okýnko, ty si v něm vyhledáš složku kde máš fotky či obrázky uložený, najdeš si tam ten konkrétní obrázek, klikneš na něj a pak klikneš dole v tý složce na ikonu otevřít. Tím se to přiloží do toho emila

užij si lázeň

• Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
                        Maya

PetraK
                          ty seš jak obchody, vánoce už od podzimka 😀
                          MirkaD
                          lidi holt některý jsou splachovací a nic si moc neberou a neřeší
                          já taky řeším všechno a je to někdy peklo, ale člověk si nemůže pomoct

MirkaD

ehm-fotky poslány….

PetraK

Tož hotofson a ani jsem nic nespaaaalilaaaa. Krásný to mám.

Maya

Šak ale už ti je skorem advent, víš a to já už mívám všechno a jen si jedu vánočky. Letos sem zabržděná.

Mirko

šla jsem při venčení kolem penny, fronty nejsou, tak třebas u vás to bude taky vyklidněný.

PetraK

Mirka D.
                                poslány

mně ne.

cernej caj

Tak skvely z telefoju sem dala reply nejen na esusku ale i na pana co jsem.ho oznacila nerudnym dedou:D pujdu asi do pekla.

Petrak
                                  Si sikovna a i talinka je moc sikovna

Mirka
                                  Si dobra zes ro zvladla! 🙂

Dneska preziju v praci, pak do mesta pro darky (fotokalendar do dmka) a vybrat penize… ve stredu ta desna migrena, vcera lip, ale zas do brna a s tatinkem na veterinu, dneska su uplne vyrizena

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Když tu nejni Dennyky musim to zastat za ní

Móórgen máme pááteček.!!

Tak mám takovou vám radost, z toho pečeníčka, jak se mi pěkně povidlo! A co šécko jsem k tomu i stihla. A dneska zasejc natuty odpadnu jak pytel mouky 😀 😀 . Ohaříci jsou ze fčéra zničený, přišli ráno dom a buch, buch na pelíšky a než jsme šli do prasé už mlátily špačky.

Helejte pupíka otomilýho!

https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/prazska-zoo-slavi-narodilo-se-tam-mlade-orangutana-40342709#dop_ab_variant=458100&dop_req_id=n7RDw5BT2HP-202011200623&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

černej čaj
                                    nerudnym dedou:D pujdu asi do pekla
                                    😀 😀 neneééé, že ne??? 😀 😀 😀 poooomoooct. Ale…holkám jsi to ani psát nemusela, voni to dostaly taky 😀 😀
                                    žiš promiň čajdo, nejni to vode mě ani krapítek hezký, ale já se tu tlemim moc jako 😀 😀

do pekla nepůjdeš, šak si svatá, si neviděla ten svůj fčerejší portrét?

ale fotky furt nikde teda, abych tak řekla 😀

PetraK

černej čaj
                                      dneska su uplne vyrizena
                                      jo to věřim hodně teda, chudero, je to masakr co píšeš. Máš někde tu řimbabu? Třeba by Ti pomohla. A jak je to s Eliškou? ani jsem Ti nestihla napsat, že to jsou skvělý zprávy, že to není nádor, jak jsem v rychlosti zahlídla. To máte radost co? Proč jde táta na veterinu? Neměl by to lepší k dochtorovi?

cernej caj

Petrak
                                        Aha tak ti ti zkusim jeste preposlat jednou:)

Obre se se smejes:)

My byli se sorbonkem… asi mel mrtvicku ve svem veku a bylo potreba ho nenechat trapit. 16 let a 2 mesice.

Pamatuju, jak sme byly u chovatelky s Herem a s maminkou.na kafi a navsteve, a tahle 4 mesicni vracena kulicka pribehla stulila se mi v kline do klubicka a prohlasila, ze s nama odchazi domu 😀 tak sme si domu privezli tretiho psa. Tatinka malem ranila mrtvice a segra mela zachvat kdyz prijela z vikendovky ze jako u toho nebyla 😀

PetraK

kam mi zmizela moje odpověď??

čajdo
                                          jsem psala, že 16 let je krásnej věk a že máte vlastně všechny ty šelmičky důchodce

pánovi jsem napsala, ať si z toho nic nedělá, že sem taky z minulýho století aže jsme třeba příbuzní 🙂

Petrs01

Náhodou myslím, že pán se musel mlátit smíchy tak jako my 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.