- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19.11.2020 v 9:04 #111842
Maya
cernejcaj
no to je asi tak stejny jakoze ted muzes nakupovat do 9, ale v 9 musis bejt doma
a milej pan ministr te ujisti, ze policie to jiste nebude pokutovat 😀19.11.2020 v 9:37 #111843PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
tak pozorte děcka, včéra sem po několikátý zkusila metódu svýho kolegy, kterej, když jde spát, tak si řekne, že zejtra se probudím v tolik a tolik a budu odpočatej. Tak jo, sem si řekla, zejtra se probudim v pět třicet, celou noc se nevzbudim, ani čůrat nepudu (riskla sem to a nekoupila pemprzy 😀 ) a budu vodpočatá. Jako děckááá, vono to fungírovalo! výborná metóda!
černej čaj
ze porad spamujes mesic predem vanockama, uklidem.a.pecenim a letos te asi zamestnava domecek ze nestihas? Uz je to tady:Dsem náhodou tudle psala před časem, že letošní úklid nehodlám hrotit, páč když se pak bude stěhovat, stejně se to všechno vyklidí, umeje a tak, takže tady prt. Bude jen běžnej úklid, výzdoba a pečení. Oboje už se chystá. O víkendu jedu pro ty větve, budu vyrábět věnce, ešivá to stihnu, no a dneska bych ráda zkusila upéct – ešivá to taky stihnu 😀 . Jinak jak dlouho asi tak může zůstat těsto v lednici?? Když se kupuje, tak ho tam taky asi nějakou dobu mají, ne? kdyby mi to nevyšlo, dostanu se k tomu až v pindělí.
muze byt jiste i ve spacaku na vlastni zahrade:D
a to už máš myslím vyzkoušený, jaký to je 😀jestli že jsi něčí partner, nevidím důvod, proč byste spolu na tý chalupě nemohli být.
19.11.2020 v 9:38 #111844PetraK
asi mám problém se svejma černejma ozdobama, že jo? 😀
…..Vánoční trendy 2020: Návrat ke kořenům aneb Zapomeňte na fialové ozdoby, letos frčí ty z přírodních materiálů a červená se zelenou………..
19.11.2020 v 9:40 #111845PetraK
Jo a!! víte co mi včéra přiveznul Brtnik?? OBŘÍ ŠIŠKOVEJ ZÁVĚS. Na laně je přidělanejch asi dvěstěpadesát milijounůch šištiček. Krása. Enem nevim, kam to nainstalovat.ale je to bombastický!
19.11.2020 v 9:42 #111846PetraK
Maya
no to je asi tak stejny jakoze ted muzes nakupovat do 9, ale v 9 musis bejt doma
a milej pan ministr te ujisti, ze policie to jiste nebude pokutovateď už mi připadá, že jim fakt covid sežral všem mozek, to je takovej bordel!
19.11.2020 v 10:00 #111847Maya
PetraK
uka siskovej zaves
jak se pridelavaj sisky na lano?
budete se teda stehovat az po vanockach?
jaky budete mit to cerpadlo? rekl vam odbornik neco zasadniho noveho?
ja se dostala max do faze nechat si poslat cenovy nabidky19.11.2020 v 11:06 #111851cernej caj
Petrak
Tak siskovej zaves musi byt krasa:) me prijde ze na domecku je prace na par let tak to asi mi prijde mylne?19.11.2020 v 11:09 #111852PetraK
Maya
ho tady asi nemám ne? 🙂Stěhování je od začátku naplánovaný na jaro, až se prodá byt, ale trochu se bojím, ešivá se i to neposune, no uvidíme. zatím se jede podle plánu. Vánočky jsou plánovaný doma. Sice jsem měla takovou hříšnou myšlenku, že i v tom provizoriu by to bylo fajn, ale – chci aby si Brtnik odpočinul, opravdu odpočinul, léžing, výlety s čoklema, pohádky a tak. A to by tady nebylo, znám ho 😀
Zatím je čerpadlo ve hře, mělo by to být IVT tuším, nějaký ultra tichý, pojedem se na to v zimě právě podívat, je to domluvený. Dokonce můžeme na dvě místa, jedno je ve vedlejší vesnici, tak uvidíme. Teď nevím, jestli si dobře pamatuju tu cenu, něco kolem 300 litrů?? Ono nic nového moc není, máme tři volby – uhlí – to nechci, nebo elektrokotel, nebo čerpadlo, ale elektrokotel tě sežere, takže pokud to bude opravdu ultratichý, jak říká on i Brtnikova kolegyně, kam se máme je taky podívat, tak jdem asi do toho, je to minimum údržby, až čék bude starej, bude rád.
19.11.2020 v 11:23 #111853Maya
PetraK
IVT jsem mela taky v merku, ze mi pripadali kvalitni a dobry recenze na to byly, jak je to hlucny tohle konkretni v realu by me zajimalo, dej mi pak prosim vedet az to obhlidnete
cena u nas predbezne byla 300-500, ale my mame asi hur vytopitelnej dum s tema kamennejma zdma, tak na dalku si ani nebyli jisti, jeslti by nam stacilo jedno19.11.2020 v 11:35 #111854MirkaD
tak včra volno-tak jsem se vyhla psychu v obchodech s košama….
ráno jsem dala větší až velkou vycházku ze psama v lese-s Žerykem sedni,vstan -vstan delší na pařezu,+hledání hračky v listí,
pak umýt okna-jak nejdou rozdělat tak jen zvenku,přesadit jedno kvítko,ostříhat rýmovník,kousek dát zakořenit a z hromady listů dát udělat sirup.umýt prapety,
vyprat povlečení,povlíct plyšový zimní,+běžnej úklid+další vycházka k večeru+vyčesat pséky
+pidi venčení večer-odpustila jsem si odpo 2 hodiny spánku tak byl čas i poumývat dveře
takže začátek vánočního úklidu za mnou a ted si po něčem poumývám vnitřky-nebo taky ne:D-se uvidí jak bude chut a nálada,no a zvenku to pak přejedu leštěnkou
včera jsme vybíraly dárky-tak uvidíme jestli něco dnes objednáme
ráno jsme si daly ze psama vycházku v lese,kdy jsme daly 3 schování-jednou já 2krát Martin,pak jednou hledání hračky v listí,jednou rukavice v listí-takže psi vyběhaní-běhaly oba a dost
moc by potřebovaly to plyšový povlečení-milujou tenhle materiál,furt sou na peřinách-takže kurna at mě otevřou obchody a sekáče….
PetraK-no s těma obchodama-oni tam třeba nebyly moc fronty,protože bylo před akcema-ale ode dneška začínají akce,a to je u nás vždy 2 dny natřískaný od rána do večera-takže to bude psycho-a taky pouštění po vozíkách-bude peklo
protože hooodně lidí chodí bez vozíků/košů,dělníci-ráno v poledne-vodu,3rohlíky,salám-a mají to jen v ruce-a ted tam bez košů nebude moc nikdo jít,ted děcka pro pár věcí bez ničeho…
no bude to mazec-u nás má celý den stát odtraha a upozornovat na to lidi slušně-že bez koše do obchodu ne-a to ani pro pár věcí-už vidím to ukecávání-ale já du pro jedno pivo….mě pusttě….
máme tam pár lidí co chodí pro jedo pivo rum xkrát denně,vypije pivo a jde zpě,pro další
no a když nebudeme mít ostrahu tak tam celej den má stát někdo z nás-
tak abych si dala víc oblečení…..
taky jsem ráno letecky zahlídla,že chcou zakázat v supermarketech prodej oblečení a bot….
ehm-boty já si tam kupovala i když byly obuvi všude oteřený…+mikiny a tak,ono dát za botu 1500 nebo 200 je rozdíl….
no,takže bude veselo,taky nevím,kdo bude vybalovat,když budeme všichni na kase….
Černjčaj-tvoje psaní vykládání o spaní na zahradě jsem nepochopila….
ale přeju ti,že půjdeš dřív dom!!!!19.11.2020 v 11:47 #111855Maya
MirkaD
no caj obejde stokrat zahradu a pak prespi pod jabloni a bude si pripadat jako na vylete 😀
s tema lidma nezavidim, urcite se tech prudicu najde dost19.11.2020 v 11:50 #111856Maya
koukala jsem chvili u obeda na interpelace, jako to je fakt saskarna
19.11.2020 v 12:03 #111857PetraK
Maya
koukala jsem chvili u obeda na interpelace, jako to je fakt saskarnaTy máš ale odvahu 😀
jakmile budu vědít jak čerpadlo hlučí dám vědět.my budem muset přemýšlet hodně,uhlí fakt nechci, je to dřina i když je to co nejvíc zautomatizovaný a hlavně je z toho příšernej bordel, jak v baráku, tak to, co pouští člověk komínem. Takže moc výběrů nemáme.
s tema lidma nezavidim, urcite se tech prudicu najde dost
tohle prostě nikdy nepochopím proč musí člověk jít prudit, proč si neuvědomí, že ta práce sama o sobě je děsná a měl by bejt rád a ne si otvírat hubu, každej takovej by měl bejt bez ohledu na věk, pohlaví a jiný věcičky za trest za tu kasu posazenej min. na týden.Mirka D.
á tady už taky jedoou vánočky 😀 , už se cídí a pigluje.
hele, třebas žádný fronty nebudou ani u vás, prostě lidi jen ty média furt plašej. pokud byste tam měli stát místo ostrahy vy jako prodavačky, tak to už je hardcore a vaši nadřízený by měli hodně rychle vypadnout pro neschopnost. A nebo si tam jít stoupnout sami.19.11.2020 v 12:05 #11185819.11.2020 v 12:42 #111859Maya
PetraK
kocka pekna, stejne jako mainka, ale po zkusenosti s kocourem krizenym s necim podobnym uz nikdy nikdy nechci kocku co ma delsi chlupy nez vesnicka micka 😀19.11.2020 v 13:36 #111860Maya
19.11.2020 v 13:46 #111861Maya
19.11.2020 v 14:52 #111862PetraK
Maya
ešivá vono to nejni trochu naučený to chování u tý bordery, dneksa je fake naprosto všechno, hlavně, když to dostane lajky 😀s tou kočkou – dotaz – je to kvůli zacuchanosti, nebo chlupacení – páč já bych si myslela – jako ta lajka 😀 – že dlouhochlupá kočka bude lepší na uklízení. Ale je-li venkovní, tak pak je jasně dlouhej chlup tragédie.
jestli nekdo pouzivat na videa trupku
hm tak výborný! My se tady s čajdou rozhodneme, že tu reklamy nechceme a pak se sem stejně dostanou, když sem člověk vloží do článku svoje vlastní vídejo. Tak to se všem dopředu omlouvám teda. Měla jsem radost z toho, že tohle budou stránky čistě bez reklamy, kterou nenávidím.
19.11.2020 v 15:23 #111863Maya
PetraK
no u americkejch videi uz ty reklamy jsou a je to des, za parminutovy video tak dve
v pc to jde nejak bloknoout ale primo na trupku ja koukam pres apku v mobilu a tam tipuju se to zablokovat nijak neda
s kockou jakoze zacuchanost, protoze celej zivot se mi neporadilo naucit kocoura mit rad cesani, tak to byl celozivotni boj vzdy na jare, kdy linal tak, ze se predhanel se spicema kdo vic
ale jeste to slo kdyz se udrzoval, ale jak byl postarsi a uz se nemoh ohnout vsude, byl samej cucek, ktery jsem mu musela strihat, takze vypadal jak plesnivej, jako fakt zlata vesnicka micka
a to uz pomijim to, ze hlavne na jare stacilo kdyz ti vlezl na klin a mohla ses jit na hodinu odchlupovat
a na rozdil od spice ty chlupy byly takovy jemnoucky, takze pekne prilnavy, predstava, ze je seberu jak psi, je naprosto mylna
jako ty kocky jsou moc pekny, ale travit hodiny udrzbout fakt jiz vice ne
a to nas kocour mel oproti mainsky nebo norsky ty chlupy jeste docela kratky19.11.2020 v 15:36 #111864Maya
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.