- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14.11.2020 v 20:23 #111690
cernej caj
Fifi
ja msylela jako prevenci na ty vychazky, jasne ze ten kdyz to boli, tak je potreba klid a cekat na zlepseni stavu 🙂 pokud s kolinkem mas takhle problemu uz od mala, mozna by bylo fajn navstivit nejake fyzio, ze by ti poradili cilene cviky na koleno. Me ortoped prave doporucil to predkopavani a posilovani 4 hlavyho svalu, protoze to hodne pak drzi ten kolenni kloub i kdyz neni uplne oK, v kazdym pripade asi jakykoli cviky kdyz na to koleno zacnes delat tak se to zlepsi a lip ustojis i podobny srandy, i kdyz je jasny, ze kolinko proste bude vzdycky nachylensji 🙁 ale aspon by to mohlo pomoct aspon trochu 🙂du spat, su dneska nejaka mrtva a zitra budu odpocivat a kdyz se vyhecuju mohla bych i vysat 😀
14.11.2020 v 21:06 #111691kachna
Uaa, kdo vyhral?
Já! vyhodila jsem to z baráku.
A už vim, jak to bylo, aby to dítě spustilo, muselo zřetelně vyslovit HRA.14.11.2020 v 22:20 #111692Maya
kachna
dík za tip s tygrem, babička už ho asi objedná 😀
Fifi
brácha měl teplotku 2 dny asi před dvěma tejdnama, nic vážného, to bylo určiě ono, já měla rýmičku na přelomu srpna a září, z toho to určitě není
máma se uvidí, až bude mít druhý test, snad jí ho doktorka napíše, ale fakt je, že jí zabraly atb, což asi na covid tak úplně nezabírá14.11.2020 v 22:44 #111693MirkaD
Černejčaj-jo zimnice já mívám z únavy-z práce
přijdu z ranní,najím se,jdu si lehnout na chvilku před vycházkou-si na ni i budík natáčím:D-a mele se mnou zima
-tak u tebe taky únava+to nejezení
Fifi-no,naše nejvyšší vední to je fakt mazec-my u hodně věcí víme,že je blbost
a netýká se to zákazníků ani
jako uklízet tak velkej obchod ve dvou,jako uklizečka jednou za čas,to že od kasy se líce vybalovat,péct
vedoucí neví jestli napřed zeleninu,nebo láhve,nebo vyvážet paletovku,nbo jí na kasu-prostě moc práce na málo lidí-a honem rychle
at se kolýnko zlepší !
ty jsi teda byla velký sportovec
ehm-a už se nedivím tvým nočním vycházkám 😀15.11.2020 v 8:48 #111694cernej caj
kachna
pokud to mladeti neslo tak ja bych tygrikovi zakroutila krkem 😀15.11.2020 v 22:25 #111695Maya
cernejcaj
znáš? https://www.cestaceskem.cz/16.11.2020 v 6:26 #111696Denny
Morgen,
tak v sobotu bylo docela fajn, včera ráno taky, pak ale začalo funět jak sfiň a zhruba ve 3 hodiny začalo lejt.
Ale včera ráno jsme stihly nádhernou procházku necelé 3 hoďky.
Akvárius se trochen kalí, snad ve středu dovalí filtr, ikdyž prý rostlinkám humus voda nevadí.
Krevetky budou zhruba za měsíc i ti krásní Rabitt šnečci. Těším se, no všici si ze mě dělaj srandu, že budeme mít místo kapra krevety k vánocům.
Asi koupím žlutý a červený cca 20ks.
Fifino
s kolenem teda blééé, snad to brzo přejde.Divný, že mě nikdy neoteklo, ani když jsem tam měla tu tekutinu.
Ale včera na odpolední procházce jsem pravou nohou šlápla na šutr a chtěla to levou vybalancovat no a v kolínku trochen křup. Bohudík bylo to jen málo křup, takže zůstalo okej. Je to dost opruz, když se na něj člověk nemůže spolehnout.Co se týče Covidu, mě jako dost sere, že když jsou lidi po Covidu bez příznaků, nikdo je netestuje a hurá do práce. Njn nejsou kapacity a prachy.
Nevěřím tomu, že bezpříznakový jedinec už to v sobě nemá.
MirkaD
nechápu ty stěžovací lidi, když mě teda to Penny tak sere, tak tam nelezu a táhnu do jiného obchoďáku. No ale co by člověk chtěl od primitivů.
Kachna
si mě pobavila s tygříkem, škoda že takový hračky nebyly, když jsem byla malá.16.11.2020 v 6:35 #111697cernej caj
Denny
Myslis, ze kdyz prodelas covid a pak uz nemas zadne priznaky po te, co jsi po testech jeste 14 dni doma (dost lidi jde na testy ne s prvni teplotou ale po tydnu kdyz uz se jim to nezda) ze jsou jeste infekcni?Pac nase sefova je pozitivni.. nema to z prace, ale…
Ja kdyz byla dite tak meli prazsti pribuzny opakovaciho papouska a desne sme to se segrou chteli:D
Dobre ze kolinkonto ustalo:)
Mam.novy skvely slovo, kdo uhodne co to je:D
Kontext „slapnuti na kakinek“ 😀16.11.2020 v 8:04 #111698Denny
čajdo
lidi jsou dnes doma 10 dní a né 14.
Navíc alespoň u nás zhruba polovinu lidí na testy ani nikdo neposílá.
Třea jedné holce z dílny bylo zle jak psovi, sotva se doma vlekla v horečkách a doktor jí neposlal ani na testy, hurá je v práci, páč jí je „dobře“ úžasný.16.11.2020 v 8:58 #111699Maya
cernejcaj
slovo me teda nenapada 😀
poslouchala jsem rozhovor s nejakym epidemiologem a ten rikal, ze podle vsech studii od jara je clovek infekcni max 9 dni od propuknuti priznaku, proto zkratili tu karantenu a ze samozrejme pravdepodobne se najde par vyjimek, ktery jsou infekcni dele, ale je to mizivy pocet a kvuli nim se dlouha karantena vsem davat nemuze
podruhy se pozitivni netestujou bo hodne lidi je pozitivnich v testech i mesice pote, ale jsou to uz jen zbytky mrtvych viru, ktere nejsou infekcni
kazdopradne karantena pro nemocny neni 10 dni, ale do doby nez jsou 4 dny bez priznaku, coz mnozi maj dele
Denny
jeste ze kolinko vydrzelo teda
u nas taky hnusne, zrejme v noci lilo
taky jsem slysela, ze spousta doktoru posle na testy, jen kdyz si to vylozene vydyndasat vite co vas ceka, jsem zvedava se sporkouo, budu psat na klavesnici jinak nebo si zlomim ruku a smolik asi nebo co
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pro-miliony-lidi-budou-nakupy-kartou-pres-internet-od-ledna-slozitejsi-129679#dop_ab_variant=0&dop_req_id=6g4FI6Z9xrt-202011160747&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz16.11.2020 v 10:29 #111700MirkaD
u nás včera padala jakási mlha-ale tak ráno vycházka v lese-tap,pac na pařezu-dělám to vždycky na takovým jednom velikým,že je Dafi v úrovni pasu-at se nezohybám,pak na jiným pařezu Dafi sedni lehni vstan+otočky-a v pohodě
a Žeryk sedni lehni,vstan-a ten teda z toho byl psycho-vystresovanej-kdybych měla jen Dafču myslela bych si,že hormada cviků brnkačka pro psa,ale to co je pro ni brnkačka-všcko to přinášení vodítek,kapesníčků,náhubků,klíčů,mobilů,je pro Žeryka nad psí úkol-za 5let zvládl jen vodítko a kapesníčky,a ze všech novejch úkolů je -jako na tom pařezu je psycho-do otoček jsem se s ním ani nepouštěla…on je prostě z hodně věcí vynervovanej,furt tak nějak v křeči
skočila jsem s Dafi na drápky ke kamošce,k večeru jsme daly vycházku kousek k lípě+obíhačky stromů
Martin dopo dělal polívku,špagety a koláč merunkový+pudink+umýval nádobí furt-myčku jinak dělám doma já-on vaří já myju
no a já se akorát večer donutila k úklidu+vyprat
jinak jsemn se vzdělávala rozhovorama v rádiu-o panické poruše
s Lucií Výbornou a chlápkem co o tom napsal knížku a natočil seriál
+další rozhovory a už mi dochází knížky na čteníFifi-Martin chce dělat práci co ho bude bavit,a chce dělat,a někde stát a postávat jako ostraha,vrátnej by ho nebavilo,tak chce začít hledat ve fabrikách
Denny-chceš říct,že i když té holce od vás není dobře tak je v práci?jinak dneska se mi podařil zázrak-bud mám dobře vycvičeneou fenu-a nebo si nevšimla psa….
jsem s něma šla ke křížku a zpět,a na konci před sejitím dolů že si pocvičím,at su dýl venku a zabavím jim hlavy-tak Žeryk má sedni čekej
a cvičím s Dafi-otočky,kroky,couvání,obíhačky
no a pak má sedni Dafi ,cvjičím s Žerykem,to stejný,a když su na konci cvičení a kus od ní dokunčuji otočky za chúze tak ze zatáčky vybíhá bežec s border teriérem-na volno a za stálýho k noze,k noze,k noze běží kolem mě směrem k Daafi,která tam má sedi čekej,chlap nezastavuje,nic,běží dál-od mě k ní
a furt k noze,k noze,k noze
tak já chytnu Žeryka a řvu na Dafi ke mě,ke mě-pochopitelně,že jednou rukou vytahuju pamlsek,Dafi vylítne a běží ke mě a těsně míjí toho psa,v běhu na něho párkrát štěkne a doběhne,sedá dostane pamlsek,v tom jí dojde,že kolem běžel cizí pes,nebo nevím co si myslí a začne se zvedat a štěkat,no zaházím hračku cestou dolů kolem stromů přidám obíhačky strom,na zahradě pocvičím rychle s Betty a Maxem,na dvoře prokecám 20minur s máti-su debil,sem měla dát psi dom:-(
Dafi zas zebou nožky,tak je zabalená
a já se vzpamatovávám z faktu,že jsem mou uštěkanou ženskou přivolala,když kolem ní běžel chlápek ze psem-to by mě nikdy nenapadlo!!!!!
protože vždycky,když vidím nějakýho psa,dávám si ju k noze,nenechávám na volno-na seznámení na očichání,vždy pouštím,kde psy nevidím,jinak uvazuju
když míjíme běžce má chůzi u nohy,nebo čekej
no úspěchu u přivolání -jednak dělám hodně přivolání na proběhnutí-s kpečka a tak,a jednak moc dobrý pamlsky králičí sušený maso-za piškotkem by se třeba nepřetrhla:D16.11.2020 v 10:34 #111701PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Já si o víkendu užila dvě TAK-LUUUUUKCUUUUSNÍÍÍÍ-PROCHÁZKY, KDY TALI NEBYLA ZA KRÁVU, ALE ZA OHAŘE, že sem z toho ešče furt v rauši. Bylo to fakt luxusní, nejluxusnější co můůůůůže bejt a co mě dělá spokojenou, ať se děje, co se děje. Tímto si dost spravila skóre po tom minulým týdnu, kdy to s ní bylo příšerný. Tyhle její skoky jsou teda fakt něco. Nicméně, tenhle směr skákání se mi líbí velice. Je skvělý, když spolu pracujete a když spolu pracujeme navíc ve třech, je to pošušňáníčko.
černej čaj
Po 11h v praci uz si nejsu jista ze nebyl smolne
no ty krááso!! To je šichta! Jak dlouho to ještě pojedete? chudero!ona navic andulka nutne nemusi umet mluvit
když dobře vybereš a věnuješ se jí, tak mluví. Nemluvila mi jedna jediná, kdy zase vybíral Brtnik – přinesl už dospělejšího ptáčka. Voni mu ty výběry zvířat vůbec nějak moc nejdou 😀kdybyste se nekdo moc nudili, tak ocenim nazory…
pro tu nejnovější, zdá se mi dobře vymazlená.Ta mapa je dobrá – pro Ty co vejletěj je to dobrej pomocník, to ocení každej.Fifijová
U me tak, ze na me nekdo flusnul kolenobol. Nevim, co se stalo, ale koleno
prosim Tě, už Ti někdo řeknul, že taky nemusíš mít šécko? Tetkon ste tu jak svatá čtveřice- čajda, Dennyky-Petrs01 a tetkon ešče Ty. to jste jak do mariáše. Je to dneska lepčí?Ti nekdo vrazil vrtulku do (vis kam)?
😀 😀 ešivá myslíš tam, co je to střihnutá, tak to bych ale couvala 😀doucovani holcicek od znamych a vyjimecne mi pristalo neco na preklad.
sem četla že DONUCOVÁNÍ holčiček 😀 , a jak to jde s holčičkama – baví je to?
Držím palce, ať brzo přistane překlad i za prachy.Na druhou stranu, tohle omezeni na plochu melo platit tady uz davno, jako v jinejch statech
souhlasím, páč lidi jsou prostě jelita, co nedrodržujou a nedodržujou.
Já jsem takový pako, že u nás v Domečku nechodím ani ke kontejnerům, páč abych něco nezanesla.Včera večer zvonil umíráček, pak hlásili, kdo umřel, neslyšela jsem to, jen pevně doufám, že to nebyla paní sousedka – od Mourínka. Byla pořád prý cajk, minulý týden ji měli pouštět domů – někdo tam měl pozitivní test, ona negativní, ale nepustí jí, pokud nebude mít negativní i druhej. Moc tu logiku nechápu, je to stará paní, sakra po operaci je v pořádku, proč ji tam držej!!
asi zvykla na fronty venkovni od dvorniho reznika ve meste,
já taky – prostě stojí se ve frontě a lidi si daji odstup. blbý je, když pršííík tak ale to tam zase moc lidí nebude 😀kachna
1. si nemyslím, že je to úplně rozumný stran Marťovy alergie na prachajo! Tak to jako nejde – ten bordel není tak hroznej – mi to nikdy nepřišlo a to Kostičíci měli vždycky k dispozici celej byt. Je ale pravda, že umělýho papouška vypneš, živou andulku ne a když má svůj den, tak pak zlatej ukecanej umělej papouch 😀
Asi největší peklo byl “chytrý” tygřík,
😀 😀 😀 😀 pomooooct 😀 😀 😀 nenene 😀 😀 😀 bejt rodič je někdy opravdu peklo 😀 snad ještě horší jsou takový ty hlučný zbraně, jak to svítí a ječí, fuj a ble.Synovci kdysi tohodle papoucha měli a bylo ftipný, když opilej Brtnik mu pravil s vynikající dikcí „Helgo! Sem Herr Flick z gestapa.Kde je madona s obřími balónky?“ (mimochodem – kdo odhalí odkud to je?) Papouch byl geniální, zvládnul to dokonale a my řvali přehozený přes křesla ještě další půl hodiny 😀 😀
– předat tu informaci prodavačce/na informacích
abych si něco pamatovala až domů, to mě musí teda ale fakt vytočitjenže říct to prodavačce nedává smysl. Vedení nedá na to, co jim říkají zaměstnanci, aby se něco změnilo, musí se jim to napsat jako stížnost – viz u nás tenkrát v Penny ta zima a hlučná hudba – i ty prodavčky z toho byly v řiti. Tak jsem to napsala jako nespokojenej zákazník, kterýho to obtěžuje a hele… vono to bylo ruk cuk změněný.
Maya
mít skoro zadarmo test na protilátky
sem tam v rychlosti nakoukla, ale k čemu mi to bude, když píšouVyšetření protilátek IgG není určeno pro diagnostiku akutně probíhajícího onemocnění COVID-19. Nejedná se ani o jednorázové testování z krve pro stanovení diagnózy, ani o vyšetření RNA viru (PCR – stěr sliznice z nosohltanu).
Nepřítomnost protilátek proti onemocnění COVID-19 nutně neznamená, že jste onemocnění neprodělal/a. Znamená to, že Váš imunitní systém nemá ochranné protilátky proti tomuto onemocnění.když to vyjde negativní, tak jsem to klidně prodělat mohla a nejni to pro mě teda moc směroplatný, to bude jen v případku, že test bude pozitivní.
Mirka D.
tak adventní věnce nekupuju,protože na ně nemám místo
cukroví neoeču,a letos nevím jestli koupímno jo však já jsem prostě vánoční úhyl, to se o mě všeobecně ví. jen jsem zvědavá, jak letos stihnu úhylničit 😀
se ozvat,musíte jim říct….
víš co dělej, usmívej se, kejvej, jako ten pejsek co jezdíval vzadu v autech a říkej :“jo, joo!“ a máš to.Dennyky
Těším se, no všici si ze mě dělaj srandu, že budeme mít místo kapra krevety k vánocům.
no dyk sem to řikala, kdy bude ten koktejl krevetovej? Na Silvestra? 😀16.11.2020 v 11:17 #111707MirkaD
no-já bych ten obchod přirovnala k fabrice-v pár jsem dělala-takže je dělinice,pak nějaká vedoucí směny,nad ní mistrová,nad ní hlavní mistrová,nad ní je nějaký vedoucí,případně ředitel-no ale to vedení firmy je často v irsku,v německu…
no a my jsme jako dělníci věděly,že něco je blbost,věděla to vedoucí směny,hlavní ,mistrová,pak ten vedoucí,ale pokud s tím něco neudělal ten nejhlavnější-tak my s tím nic nezmohli…..
takže,i když my v obchodě víme-že třeba ty pultíky na to kam si lidi dávají zboží je pidi-dá si tam zákazník 3 chleby a je to plný-a já to vím jako prodavačka,vím to jako zákaznice-taky nakupuju,a hodně lidí nám říká-jééé vy to tady máte malý,v lidlu to mají větší,proč to nemáte stejný jak v lidlu?
onio ty lidi si třeba ani nerotvírají pusu,neřvou,jen to prostě řeknou,ale řekne jich to xxxx,já na to říkám-ano máte pravdu-máme to malý,ano cxhápu vás,ano já taky nakupuju,ano,vím,že je to jinde delší větší,ale nejsu arrchitekt,a neprojektuju to,ani nevlastním ten obchod
-a když to řeknou mě,já vedoucí,ta dalším nadřízenýmu-tak záleží na majitelích-to,že to řeknu já-a další lidi někam…
nevím,jestli jsem to napsala tak jak jsem to myslela-že oni ty lidi kolikrát nejsou ani naštvaný,vzteklý-nejsou sprostí-ale říjají to o ščem víme a s čím my nic,náš vedoucí neudělá-to se totiž musí fakt obrátit jinamDenny-a jasný,jsou tam vysírači,stěžovači, kterým občas i člověk řekne-teda neřejne ale odkývne-na to jejich-tak já tady chodit nebudu-tak nechodte!
tak nakupujte jinde
takže jo je tam parta zákaznbíků prudičů,kteří mají furt něco
a to je zážitek,to si vždycky říkám-bože at jde k někomu jinýmu a ne ke mě:D16.11.2020 v 11:38 #111708PetraK
16.11.2020 v 11:46 #111709Maya
PetraK
TAlince se vratil mozek? ale tak vis co by to bylo za zenskou, kdyby obcas nemela nejaky nalady 😀
jo ten test ti rekne, ze kdyz mas protilatky, tak si to mela- Odpověď byla upravena před 4 roky a 6 měsíci uživatelem Maya.
16.11.2020 v 11:48 #111712Maya
nevite nekdo kdy bude na zviretniku aukce? melo to bejt v lisotpadu a furt nic jestli dobre koukam
16.11.2020 v 11:54 #111713Maya
prisel hadaci tygr, je bozii
uz jsem si zahrala 😀16.11.2020 v 12:35 #111714cernej caj
Jen se vyjadrim k testum zatim.
Pry po testech 10 dni doma, a pokud posledni 4 dny nejsou zadne priznaky, tak se nemusi na druhe a muze se do prace. Takze mate pravdu, je to 10 a ne 14. Nacic kdyz clovek na ty testy jde az po te, co mu treba odezni horecky a je schopen se na ne dostavit, tak je to asi uplne jinych „10“ dni kdyz je uz clovek tyden doma, tak je tam ten cas navic aspon…
Ja nyslela ze je to 10+4, mate pravdu ze 10
16.11.2020 v 12:41 #111715cernej caj
Maya
Kolik stal? Pro jak.je to celky deti? Odkaz.
Dik:)Pettak
Snad to ta sousedka nebyla.Selmicka eliska ma.nador.v zaludku. Mama ji mela jako darek k 50. Takze uz je elisce 12 nebo 13. Hodne rychle se zvetsuje, dneska jdu za segrou, pes uz tyden nezere skoro nic, pry se za cca tyden 2x zvetsil ten nador, presne nevim pac kdyz volala byla sem.venku a padal.mi signal…
16.11.2020 v 12:52 #111716Maya
cernejcaj
to je mi lito s Eliskou, ale v tom veku je to u psu cim dal castejsi
ten tygr je fakt pro deti co uz dobre mluvej, musi se vyslovovat zretelne
ale myslela jsem pes a uhadnul to a to na otazky jestli je vetsi nez pracka a nebo mikrovlnka jsem odpovedela mozna 😀
https://www.mrakyhracek.cz/super-magic-jinn-cz-p91886?hparam=h&gclid=EAIaIQobChMIg5yZ7v6G7QIVhZ3VCh2yPQNyEAQYAiABEgLUl_D_BwE -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.