- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
18.9.2020 v 15:05 #89942
Petrs01
Já tu ještě dřu, ale za chvíli taky mizím.
Krásný víkend!18.9.2020 v 15:42 #89943Fifi
Krasnej vikend taky preju vsem! 🙂
Esusova
Zase harani? Jak mam doma kastraty, tak mi to taky prijde, ze Taliprtka hara durch. 😀 Toz pevnej nerv a ukazneny samecky, aspon zjistite, co na domecku chodi za vobsourniky. 🙂Dennyky
Au, koleno, aspon nepolezes tolik na houby! 🙂
Nejlepší češtinářka je tadyk kdo? Fifinooo ?
Jednoznacne Cajda prece! 😀
Samoze, jestli chces, posli v emila co potrebujes, rada se na to mrknu. 🙂20.9.2020 v 10:11 #89944cernej caj
Hlasim zdarne ukoncebi vyletu az na tu prdel, furt neni cajk, 5 dni odpoxinku prolozene tyci a jogou ji zda se nestaci!
Ludrenka II. Foti pocitove super, co ake fotky v pc, to nemam.tucha a manipulace s tim displejem.je otravna, ale.to.si musim.zvyknout.
V noci nas chtel vyfoukat vitr a dneska trochu taky, ale pak nastoupilo slunko a bylo fakt super
20.9.2020 v 10:34 #89945MirkaD
tak já mám pracovní víkend
takže včera vycházka ke křížku kus dozadu,záházet Žerykovi revírky-vyhledávání aportů,pak obíhačky stromů,na závěr dlouhá chůze u nohy+obraty
Dafi zas cestou z brány kolem plotu štěkala na psa za plotem,cestou zpět už teda na prověšeným vodítku u nohy…
dopo jsem pročetla,odpo v práci 2,takže já byla jako druhá-takže kasa,vybalování,úklid…
pak teda mě vzala vedoucí autem dom,což sem byla ráda-dost ráda
dnes jsem vstala teda levou nohou napřed…
takže mě vytočilo nádobí od včera od rána-umytý,ale nesklizený,rozbila jsem hrnek,byla jsem super vzteklá,takže vysát kuchyn,obyvák,nádobí,
pak ze psama,to to ode mě scytal Žeryk,kterej prostě,mě vytáčí od středy a dnes jsem si to teda sečetla…
no vzala jsem to velmi rychlou chůzí k lípě,pak kousek do lesa a pak k hájence a od ní dolů,to jsem volala Jitce ze čtyřlístku do Prahy,která měla o víkendu přijet na narozky,nakonec kvůli svým 2 novým čivavám-ma 2 nový štěnata zaráz,tak kvůli nim,že nedojede….:-(((((
prokecali jsme skoro hodinu,takže jsem pocvhodila ještě kus ze psama na vodítku,a a doma, pokračovala mrazivá atmosféra,no nic
čeká ,mě volnější týden,krom školení zítra
akorát dnes to bude v práci dlouho dlouho…Černejčaj-tak fajn,že jste si užily volný víkend,a že foták dobrý
20.9.2020 v 10:54 #89946cernej caj
Mirkad
To.je dobre ze v praci bude vnejc a trochu i odpocivej! 🙂20.9.2020 v 11:26 #89947MirkaD
děvčata-mám takový dotaz
když su v práci s Martinem,tak mu vyčítám,že nezdraví moje kolegyně
viz,včera-dojde ke mě zástupkyně,řekne ahoj Miri,Martin metr ode mě a neřekne nic
vysvětlí mě pak,že kolegyni je 20,mu je 45 tak co by ji zdravil…
v praxi to vapadá tak,že já se zdravím s kolegy a MARTIN MLČÍ-PROTOŽE,TEN ČLOVĚK JE MLADŠÍ NEŽ ON-N O TO JSOU TAM SKORO VŠICHNI,NEDÍVAL SE NA NĚJ,TAK CO BY HO ZDRAVIL,BYL DALEKO,NEBO SI HO mARTIN NEVŠIML…
NAŠTĚSTÍ TAM SPOLU ČASTO NENAKUPUJEM-ON MĚ DOVEZE,JÁ SE JDU OBLÍST A DĚLAT A ON JDE NAKOUPIT,no,takže toto je naše jablko sváru…
on si myslí,že má pravdu,já si myslím,že já mám pravdu,a navzájem si o tom druhým myslíme,že je blb20.9.2020 v 13:11 #89948kachna
Chápu, že si nevšimne, logiku úvahy „kolegyni je 20, jemu je 45, tak co by ji zdravil“ nechápu vůbec.
Když si ve škole všimu dítěte první, pozdravím ho. Pozdrav je pro mě i gesto, jsem ráda, že tě vidím, že jsi zdráv…20.9.2020 v 15:27 #89949Maya
No hlavne myslim ze takovy obecny uzus je ze chlap zdravi zenskou vzdycky prvni bez ohledu na vek a si myslim ze ty zensky ktery nepozdravi si o nem mysli svoje.
Cernejcaj
Tak na novy fotacek si casem urcite zvyknes, hlavne kdyz dobre foti.20.9.2020 v 16:59 #89950Fifi
Tam je ale krasny babi leto, ze babizny? 🙂
Cajdo
Tak bezva, ze ses s novym aparatem spokojena, si zvyknes postupne.Mayo
Tak bracha ma reserve na fenku, pekne to klaplo, predevcirem se narodily pupikove. 🙂Mirko
dojde ke mě zástupkyně,řekne ahoj Miri,Martin metr ode mě a neřekne nic
vysvětlí mě pak,že kolegyni je 20,mu je 45 tak co by ji zdravil…
Po pravde, takovy chovani je naprosty hulvatstvi, by mu pusa upadla ci co? Chlap by mel zenskou vzdycky pozdravit jako prvni, kor kdyz je to u tebe v praci. Jak rikala babicka, i krava v chlive zabuci, kdyz nekdo prijde… Souhlas s Maya, ty zensky si o nem musi myslet svy.
navzájem si o tom druhým myslíme,že je blb
Blb je on, nevychovanej blb.20.9.2020 v 17:29 #89951cernej caj
MirkaD
no argumentovat vekem je hovadina a navic me prijde nezdvorily, kdyz martina tvoji kolegove zrejme znaji, ze on je nepozdravi. Kdybych napr. ja cekala na muze pred firmou, asi logicky pozdravim vsechny, kdo vyjdou, pac druhej den bude.. kdo to tam na tebe cekal? jo ona neumi zdravit?jeste mi odesel monitor… celej mesic se tesim, ze dneska budu doma a monitor udelal papa lala… 😀
20.9.2020 v 18:19 #89952cernej caj
tak budu resty smazavat odzadu
20.9.2020 v 19:01 #89953kachna
celej mesic se tesim, ze dneska budu doma a monitor udelal papa lala
se těšil, že někam vypadne, no!
20.9.2020 v 20:06 #89954Petrs01
Kráásně jsem se zničila!
A psi ač se flákali, tak taky vypadají padle.Kontrolní otázka – potká-li ředitel uklízečku, kdo má zdravit první?
.
.
.
.
.
Ředitel, protože uklízečka bude vždycky žena, zatímco on už zítra ředitelem být nemusí.20.9.2020 v 21:26 #89955Maya
Fifi
tak to je super, že to klaplo a můžou se těšit na nový přírůstek
cernejcaj
tak to monitor lity lity, snad se ti podaří brzo sehnat novej
fotky pěkný, takže nový foťák funguje jak má20.9.2020 v 21:44 #89956Maya
uaaa už se mi definitvně přepnul facebook na ten novej dizajn, to je strašnýýýý, je to jak pro slepý a ještě třetinu monitoru zabírá chat
jako jsem četla i na to chvály, to snad někdo nemůže myslet vážně tohle chválit a nemůže si ani člověk ty vokna předělat20.9.2020 v 22:03 #89957Maya
jo a jestli máte někdo doma důchodce co dostal dárek od vlády, tak jen upozornění, že ty respirátory jsou protismogový a ne zdravotní, proto jim to taky zůstao ve skladu, když jim Cíňani na jaře odmítli reklamaci a z roušek se prý občas uvolňujou vlákna, který už pár lidí vdechlo
21.9.2020 v 4:50 #89958cernej caj
Maya
No to si muze chvalit nekdo s tableteem a netbookem do 10″ palcu, to je jak s georgem. Na tabletu pekny, na PC jak pro slepyho duchodce…Jo, foti nornalne ale asi su zklamana ze mammpotize s ostrenim do krajiny trochu, ostri to nejak blbe:( musim si na to zvyknout
Monitor budu mit za 800 z bazaru ten stejny, potrebuju 22″ s rozlisenim 1650×1080, na full hd je 22″ mala to chce aspon 24″ ale na to mam kratkej stul a potrebuju od konitoru sedet dal, na coz nemam misto 😀 a to se uz 10 let nevyrabi 😀
Petrs01
Co si o vikendu kutila ze ses dorazila21.9.2020 v 7:01 #89959MirkaD
tak vřera odpo lítání jako druhá-kolega seděl jako první,takže vybalit 2 palety nový+provézt 2 palety starší,-piva,bedny s džusama+úklid,vypadla jsem skoro o půlů 11 v noci a v 11 v noci SMS,jestli bych šla dnes na odpo,že za mě kolegyně půjde v pátek na mezisměnu…že rýma a tak…psala ještě o půlnoci
takkže ruka v háji,záda v háji,půl noci sem nespala,že Martin chrápal,no,tak pak bych měla mít nějaký volno,tak radost no….
mám veterinární dotaz-Dafi má v koutku huby strup,nevím z čeho,nehce se zahojit,nevím jetli s tím mám jezdit na veterinu a být za hysterku co jezdí s kravinama,Martin tto vyfotil,tak jestli poslet veterinářovi fotku?
jako nehce se mi tam jet a nechci nic zameškat-a nevím co mám dělatjo dík za ohlasy na zdravící anketu-taky si to myslím….
21.9.2020 v 7:07 #89960cernej caj
MirkaD
A co spunty do usi?Jinak teda blby… na tlamce se to muze hur hojit protoze to pirad otevira pije kouse a namaha stroupek… zavolat mu muzes?
21.9.2020 v 7:31 #89961Denny
Morgen,
nikdy jsem neměla problém se vstáváním, ale poslední dobou…eee bleee.
Ale jsou opravdu krásné dny…těším se na barvičky podzimní.
Fifino děkuji za pomoc, fotky i básně odeslány grafikovi.
Houby už jsou v lese jen zřídka, je sucho.
S kolenem to ku*va drát moc nende, snažím se, ale třeba vstávání ze země je hrůza, z wc taky, no stojí to za prd. Ku*va drát.
Jediný co můžu pro klouby udělat je zhubnout, takže jdu na to.
PetraK
Željko mi hned ráno poslal tvůj článek z Neviditelnýho psa 🙂Co se týče uklizečky a šéfa firmy, nevím vždy jsem měla za to, že podřízený jako první zdraví nadřízeného.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.