- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.11.2020 v 12:43 #111495Maya
tak knihu uz asi jedine e-knihu
9.11.2020 v 13:04 #111496PetraKe-knihu
Hm, tak to je pěkně blbý, já chci papír!!! Potřebuju papír!! 🙁 🙁9.11.2020 v 13:59 #111499MayaPetraK
stahnout, nechat vytisknout a svazat?
https://uloz.to/file/WHNvauO8Q3cU/jaganjac-sarajevska-princezna-7z9.11.2020 v 14:16 #111500DennyHoj ve spolek,
pacuju…víkendík byl fajn, až na tu hlavu.
Bolí pořád, nezabral Panadol, Nimesil, ani Ibalgin, ani babské rady hm…
Takže jsem šla včera hajat v 18:15. Nejlíp mi je venku, páč jak je cholodno,
není cítit bolest.
V práci už máme taky nakaženého. Tak alo se to čekat, že.
Jo a já huš mám Vánoceeee, hele co bude mít Denyky KnedlikyJupííí
9.11.2020 v 14:20 #111501MayaDenny
nemuzes to mit od krcni patere?
budes mit krevetky? mega zavist, taky se mi moc libej, akorat ja uz akvarko mela, tak me odrazuje ta prace s tim9.11.2020 v 14:28 #111502DennyMaya
možná nevím, záda mě nebolej. Ale všechno je možný.
Ano krevetký, zítra přiveze kámoš akvárko, rostlnky a zbytek objednaný
a krevetky budou kolem Vánoc, i šnečci a možná časem pár pidi rybek.
Jsem je studovala trochu, se mi líbí jak žerou dýně, vokurky atd.
A jak nosej vajíčka.
Njdřív jsem chtěla akváros aspoň 100 litrů, ale říkám si, když mě to nebude bavit?
Tak jsem sehnala 60litrů za 600Kč s filtrem a příslušenstvím. Těším 🙂
Jsem jak malá9.11.2020 v 14:41 #111503MayaDenny
se tes, misto behani s konevem po lese budes cistit akvarko 😀 😀
vodu budes brat kde? v kohoutku asi mate chlorovanou?
je v prislusensttvi i sitka? ty dyne a vokurky co zbydou musis necim lovit
misto pidirybek doporucuju cichavce, ten ti alespon ocisti steny akvarka, staci jeden, usetri ti trochu prace9.11.2020 v 15:57 #111508Mayakdyz jsem cetla titulek, tak me teda napadlo neco jineho 😀
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/nemate-pritelkyni-nevadi-japonsti-vedci-vytvorili-specialni-robotickou-ruku-40341711#dop_ab_variant=0&dop_req_id=pe2VHXoXkNX-202011091453&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz9.11.2020 v 16:11 #111509DennyMaya cichavce ke krevetkam rozhodne nee. A vodu mame skvelou, krevetky jsou mene narocne nez ryby, zvlast ty ktere chci ja. Lide je chovaji i v nadrzich bez filtru. I s tim cistenim bych to zas tak nehrotila.😊 Verim ze je to vic radosti nez starosti.
9.11.2020 v 16:38 #111510cernej cajMaya
Vsak swm.dwnyky psala ze ro muze kit od patere at si zajde na dorjovku nebo nekam…Denny
To zije v akvarku? Takze i s akvarkem? Tak to bude husty, u nas v praci maj kluci oba akvarko a je asi taky dobra zabava:)9.11.2020 v 17:27 #111511DennyCajdo na te Dornovce jsem prave byla nez to zatrhli … letos uz se asi nedostanu díky narizeni. Jo jsou to sladkovodni krevetky 🥰
9.11.2020 v 17:55 #111512FifiZdravicko vespolek.
Esusova
utrhla jsem si poslední dva nehty a rozřízla ruku o plechovku,
A co bezpecnost prace, mas podepsanou? 😀 Sebedestruktorko, davej si majzla!
A taky jsme zjistili, že asi budeme muset vymlátit podlahu tam, kde to teď předěláváme. T
Japato?
Kotletky byly naprosto skvostny, odted nikdy jinak. 🙂
tak to vyšlo?? No to je paráda, myslím, že to pro ně bylo moc důležitý. Hlavně asi pro mámu, páč ženský to prožívaj víc, než kucí.
Jj, klaplo to skvele, vyslo to lip, nez jsem cekala. 🙂
letošní vánočky budou krizový, nemám vůbec šajna co pořídit.
Vsak ten NEJ darecek jste si dali spolecne, netreba vic shanet.Dennyky
Zjoo, z tebe bude pani krevetkova, abys nebyla casem jak Bubba z Forresta. 😀 To bude mit Konev dobry kino. 😀
S hlavou je to blby, neslo by ji pred pouzitim protrepat? At prestane bolet, potvora!
V práci už máme taky nakaženého. Tak alo se to čekat, že.
Ojojoj. Respiratora mas?9.11.2020 v 18:36 #111513cernej cajDenny
skoda, ze nedela dornovku nejaka tvoje kamaradka co bys na chvili mohla z nejhorsiho 🙁 no snad to brzo povoli… asi by to chtelo mozna zacit nejaky jogovy protahovacky a srovnavacky…Fifi
mas pravdu s domeckem u esusovych 🙂9.11.2020 v 21:38 #111514Mayamuzou si omotat domeček mašlí 😀
Denny
nefungujou třeba alespoň ty rehabky na pojišťovnu?
a nebo taky hlava pekelně bolí od očí, tak jestli třeba nepotřebuješ brejle
jo ty krevetky jsem viděla, že jsou jednodušší a náročnější, ale po zkušenostech s akvárkem prostě moc nevěřím, že ty zbytky jídla nekazí vodu a že se stěny hlavně v létě nezelenaj a tak, stejně jako u akvárka s rybičkama
proč nemůže být čichavec s krevetkama, asi by je nesežral, když ožírá ty řasy ze stěn?
každopádně už mě taky napadlo, jak by bylo hezký mít akvárko s krevetkama udělaný na míru kolem sloupu co mám uprostřed místnosti a krevetky by mohly plavat kolem dokola 😀9.11.2020 v 22:21 #111515Mayabolí mě zub jak sviň, buď maličký kaz a nebo mi vypadla maličká plomba, fakt taková dírčička, jsem si myslela, že u zubařky nebudou mít do čeho píchnout a prej se mi ozvou, až se jim uvolní termín, jinak volno až v únoru
Fifi
vidím na fb, že vlčouni už choděj do světa, co brácha, už jí má doma?9.11.2020 v 22:35 #111516Mayahádej zvíře na obrázku 😀
9.11.2020 v 23:11 #111517FifiMaya
Auvajs se zubem, tak hrebicek svarit, snad to podrzi do zakroku.
Bracha by si mel prtici vyzvedavat zitra ci nejak v tydnu, vse by melo byt terminove ok. Snad ji domaci kocky a starsi pejskova doma privitaj. Teda to prehanim, staci lehka ignorace. 😀
Zvire na obrazku nevim, malej dikobraz to asi nebude, vypada to jak vetrelec pricuclej na sprchu, ktera trpi vodnim kamenem. 🙂Chudak Dennyky, treba nema nic s pateri, ani ocima, jen ma mirnyho kovida, kterej brzo pomine. Tralala. 😀 Pardon, jsem blbla s pejskama po tme na zahrade a jsme se nejak rozpumprdlikovali. Velka bitva byla, presila byla a ja se ubranila. 🙂
10.11.2020 v 6:20 #111518DennyMorgen,
tak madame musela nutně ve 2 hod ven, pak mi málem urvala ruku páč viděla kočku a pak si chtěla hrát s ježkem 🙂 zábavná no.Maya
rehabky mi nikdo nenapíše, pokud to prokazatelně nebude od páteře.
A navíc myslím, že teď ani rehabky nefungují.
Ano čichavec by ty prďolky zežral, proto budou v akvárku nanejvýš Razborky bornejské, nebo nějaký jiný tento druh. Ony ty krevetky jsou řesožravé, takže by akvárko taky měly trochen čistit. Navíc ho nebudu mít u okna a je potřeba taky vychytat osvětlení akvárka, aby se řasa netvořila a plánuju koupit pár takovýchto krásných šneků 🙂
Zub teda fakt nezávidím, to asik zlatá bolest hlavy- Odpověď byla upravena před 3 roky a 12 měsíci uživatelem Denny.
10.11.2020 v 6:21 #111519DennyZvíře fakt nevím vocas velblouda, nebo? Fakt nevím…jsem zvědaf
10.11.2020 v 8:35 #111522PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
už ste vyčistily akvárka?
Tvl Dennyky bé pěstovat krevety? budeš dělat taky koktejl?
a žere to taky knedliky?
napadlo mě – stejně jako Fifijovou, ešivá nemáš lehkýho sajrajta? Člověk už ho asi vidí za vším. 🙁 Sem z toho taky volaaká prejetá poslední dobou.
Maya
zub!! ty kráso!! jdu se zahrabat se svou depresí, tohle je mnohem horší.chudero nebohá!!!!!! A jak se jako dozvíš, že tě vezme nebo ne? Ten hřebíček co zmiňuje Fifijová, bych zkusila. Udělej si odvar a zkus to proplachovat. Dávala mi ho zubařka do zubu,když ho čistila.Co to je za strašlivej vobrásek? Taky tipuju toho vemblouda, jak píše Dennyky, ale bez jejího nápadu by mě to asi nenapadlo, to bych asi souhlasila s Fifijovou, že to je ypada to jak vetrelec pricuclej na sprchu, ktera trpi vodnim kamenem. 🙂 😀 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.