- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7.11.2020 v 15:52 #111432Maya
Cernejcaj
Tak asi myslej povinne kancelarsky prace, ty se z valny vetsiny z domova delat daj
Petrs01
Jak je? Pujdes se ukazat primari osobne?Dneska krasne a mam taky peknej strom
7.11.2020 v 15:53 #111433MayaA zase nic, tak smolik a fotky z tlf uz zrejme nebudou, jak je v tlf zmensit netusim
7.11.2020 v 16:44 #111434Petrs01Pujdes se ukazat primari osobne?
To mám trošku z ruky – UH. Nicméně se na tom shodli nezávisle s dalším doktorem a zdr. sestrou. Tak jsem dneska radši hodná, jen trochu uklízím. Se psy jsem vyhnala muže.
7.11.2020 v 18:10 #111435FifiPetrs
Ukaz nozku. Naka trombozka hrozi, ze ses najednou poslusna?7.11.2020 v 19:10 #111436Petrs01no, padaly tam takové sprosté slova jako trombóza a sepse. Fotky má někde schované muž, on je taky, dobrák, rozesílal.
7.11.2020 v 21:15 #111437MirkaDtak včera u nás konečně přimrzlo,ráno-tak rychlovenčení před vratama,
pak autem do práce,Martin nakoupil a já víc jak 9hodin za kasou-lidí mraky
a to tam ráno po páté hodině byly 2-zástupkyně+kolegyně na chladák…3kolega zaspal,přišel až po telefonu,takže ranní přípravný práce spoždění
no a pak mraky lidí,tak to bylo šílený správně nás mělo být ještě o jednoho víc,ale kolegyně dítě marodí,a náhrada za ni není,takže pro kolegyni s chladákem dost fofry,no a mě pak chytla klasika-ramena,krční páteř,pak mě bylo i špatně-takže jsem odpočítávala minuty kdy půjdu dom…
nevíme,kde se ty lidi furt berou a kde berou furt peníze,ale prý bylo po důchodech…
no po půl šesté večer pro mě dojel Martin s tím,že nebyl ze psama odpo venku,dopo teda byl v lese,tak že čeká na mě s vycházkou,tak to mě nepotěšilo,ale tak stejně bych chvilku šla,potřebovala jsem vypadnout na vzduch,tak ze psama na konec dědiny,po cyklostezce-nebo co je tam mezi polama po čem chodím pěšky dom,tak po té cestičece zaházet psům míček,a Dafi reflexní kroužek+obíhačky kovových tyček a dom
doma jsem odpadla ay ležela,dom z lonce dědiny autem,Martin tam jel vyhodit plasty
dnes ráno mě chválapánubohu přešla krční páteř,bolela mě jen bederní,což je u mě už normální,hlavně proto,že spávám na břiše,což ona nerada,tak včerejší masírování zad kostivalem,vana ze solí z konopí+vánoční koledy-tak to vše tak nějak zabralo
takže ráno vycházka k lípě,kousek po lese,že se půjde ještě odpo ze všema psama,a od hájenky dolů a kosek od zahrad s každým několikrát hledej-ztratil s kapesníčky papírovými a čelenkou-nakonec jsme teda venku byly tak poctivě hodinu-takže nějaká odbytá ranní vycházka to zas jaksi nebyla,
pověsit 2 pračky,vyprat ručně zablácený šustáky,-sem si je s tím blátem netroufla dát do pračky,uklidit domeček,vyčesat 4psiska a po obědě-což u nás jaksi není ve 12,ale třeba jak dnes-skoro ve 3hodiny se všema 4 do lesa,hezky šupky hupky k hájence a fotit-bože to byla veledřina-psi rodičů totiž zásadně nečučí do fotáku,mí psi jak vidí foták tak stuhnou a čučí do něj jak zhypnotizovaní,a to i když fotím něco jinýho,jak slyší tan zvuk,tak všeho nechají a čučí nehnutě mým!směrem,Max s Betty,každej do boku,nebo do země,takže fotka jak jsou v barevným listí všichni čtyři-no fuška-aby všichni čučeli chvíli do fotáku a k tomu sledovat okolí,aby nešel někdo ze psem/koněm,
někdo na něčem nejel,no pak fotka Betty v listí na pařezu-tam se mi povedla dost-dívalase hezky,za to Maxík jaksi nic moc-furt kamsi čučel jinam,pak ještě Bety Max spolu,pak chvíli na volno,ale to teda chviličku,protože v lese je to o hubu,šla tam holka s koněm na volno,toho vidět na volno všichni čtyři,tam by to bylo akční…
no a pak jsme to vzaly zpět-Žeryk strašně žárlil,že se tak dlouho věnuju psům rodičů,a když sem je fotia po ixtý,tak na mě vyčítavě a naštvaně vyštěkl,
njn,vždycky dělím pozornost stejným dílem,když s něma cvičím tak ze všema i kdybych s každým dělala jen 3/4 cviky,tak všichni,a ted sem se o hodně víc věnovala psům rodičům,protože se všema se často ven nedostanu,jelikož jak je máti skoro furt doma,tak závislák Maxík bez ní chodit nehce,a tak jsem chtěla využít počasí a fotila jsem jak o život
no a dnes večer po večeři si Žeryk přišel skoro sám dobrovolně utřít fousy!pak se každej rozložil na nás na křesle-Dafina na Martinovi,Žeryk na mě,že jsem uvažovala,jak to dělají lidi s víc psama?když ti naši furt mají tendenci se chovat,tulit mazlit?kam by si vlezl 3,4 pes,kdyby byl?
mno tak rozšiřovat smečku nemíním,tak mě to může být fuk,ale napadlo mě toFifi-s těma vodítkama,s tím navlíkáním nevím,víš jak dlouho by mě trvalo,než bych se jim strefila do palice?vím,teda že to dělávají občas u větších psů,jen kolem nich přehodí vodítko bez zapínání,projdou a pak zas to vodítko jen vyvlíknou ze psa,ale u mejch prtat ve stoje nevím,no,na to mají pidi hlavy
Maya-tak ještě,že se ví co mamince je a může se léčit na to co jí je
Petrs01-teda co to čtu totok tady?
na mě hysterika to z ní trošku strašidelně…
bych teda k MUDR. radši šladěvčata,zmenšily se mě gatě,protože se mi zvětšilo břicho,pravda je,že ty gatě oblíkám na další gatě,ale i tak
nechce někdo z vás šustáky ke psům ?
gatě-tmavě modrá,na kolenách červená,jsou teda pátej rok starý,ale je mě je líto hodit do kontejneru,nic jim není
velikost M-nohavice mě sou,oni sou takový široký,ale břicho bych musela uřezat
tak kdyby jste někdo chtěl,nebo věděl o někom kdo by je chtěl…7.11.2020 v 21:22 #111438MirkaDFifi-to je paráda s vašima,s tou zlatou svatbou,
to jsi mě taky dojala
,rodiče Martina jsou spolu nějakých 45 let asi?
to je taky slušnej výkon
a to jsou docela dost spolu,jako,otec teda furt chodí do práce,i když je v důchodu,učí teda na hudebce 4 dny v týdnu,5-6 hodin
ted teda ne,právě si kvůli učení bude kupovat ntb,
ale jinak rodiče chodí spolu ven ze psama,sednou si spolu na zahradě na pivo,
jako tráví spolu docela čas,
i když taky dřív to tak nebylo,a otec Martina prý byl dost pryč-hodně hrával s kapelou+práce
-vy se s vašima nestýkáte kvůli tomu viru?7.11.2020 v 22:11 #111439FifiPetrs
Tak je muzik hodnej, ze rozeslal. Vi, jak te postrasit. At je hnatek v poradku.
Mirko
vy se s vašima nestýkáte kvůli tomu viru?
Ano, presne tak. Bracha je doktor, ja se taky tu a tam pohybuju v ne zcela bezpecnym prostredi. Takze nez nase ohrozit, vyresili jsme to ted takhle. Na oslavu bude snad casu dost treba na jare.
,víš jak dlouho by mě trvalo,než bych se jim strefila do palice?vím,teda že to dělávají občas u větších psů,jen kolem nich přehodí vodítko bez zapínání,projdou a pak zas to vodítko jen vyvlíknou ze psa,ale u mejch prtat ve stoje nevím,no,na to mají pidi hlavy
Trvalo by ti to chvilku, staci vetsi smycka a cvik. Muzes trenovat na zahrade treba s nejakou atrapou plysovou. 🙂Echjo, jinak mi psal pan, co mel ode me perdelatko, brasku od Bajitka. V lednu B vrh slavi 13. narozky, hodne to uz proridlo. Jeho pejsek uz je neoslavi. Sice krasnej vek, ale i tak je mi to moc lito. Mit Bajitko skorem 13lety, to by byla krasa… (a ne, ze mi zase bude nekdo cpat bigla)
7.11.2020 v 22:36 #111440MayaFifi
13 let je krásnej věk, tak líto to je vždycky
Petrs01
ty si zahráváš teda, ale tak držím palce ať řádně srosteš doma
MirkaD
musíš si pořídit něco takovéhodle 😀
7.11.2020 v 22:45 #111441MirkaDMaya-tý jo to co je todleto?
Fifi-jak píše Maya-krásnej věk,ale líto je to vždycky….
ho s tím plyšáekm to můžu zkusit natrénovat…jinak už mě fakt štvou ty zavřený obchody,mě nakupování na internetu nejde…,
jak to nemám v ruce,není to ono
týká se oblečení,knížek,bot7.11.2020 v 22:55 #111442FifiTo je odchytova smycka. 😀
Radsi trenuj lasovani na plysakach.
Nakupovani po netu – vsak co ti neni, vratis, ne? Nebo si pockas, az budou otevreny normal kamenny kramy. Ale knizka padne do ruky dycky. 🙂7.11.2020 v 23:47 #111443MayaMirkaD
smyčka na prasata https://www.kamir.cz/smycka-fixacni-na-prasata-trubka-60-cm-schottle
má tu výhodu, že je levná, stejně vypadající odchytový smyčky na psy jsou drahý jak prase 😀8.11.2020 v 8:40 #111444cernej cajMirkaD
taky existujou jen voditko smycky – to je smycka z rukojeti voditka ale misto voditka ma jen karabinu, muzou s tim behat na obojkach, a ty to pak jen nahmatnes a budes drzet za neja vcera byla v penny – zachranilo me to 😀 protoze sem po 2km vylety zjistila, ze sem si rano nedala kulicku tak mrk do mapy, 2km zpet do obce k penny, koupit si tam sprej, abych si nerozedrela cely podpazi 😀 a cokoladovyho mikulase 🙂 (proc mam pocit, ze sem to vcera psala z tel a nidke to tu neni? 😀 tak me to zachranilo a vylet sem si uzila.
sustaky asi neunosim. Ale nechces softshelovy kalhoty nepromokavy a trochu zatepleny? koupila jsem si tehotensky, ze maj nizsi pas a gumu 😀 vzadu jsou normalne vyssi jen dole na brisko jsou snizeny a maji tam jeste pas vnitrni… na bazarku nenoseny, jsou velikost 40. To budes mit pod briskem 😀 😀 takze z nich tak rychle nevyrostes;)
my se taky s rodinou nestykame, zbynek treba tchany nevidel snad od vanoc… ted tam celej den byl, vyklizel si v garazi kutloch ale jen spolu volali, i obed mu donesly za dvere a on si ho vzal a snedl v garazi a jen vratil na chodbu zas talir…
Maya
fotky sou zvedly na 10mb kdyz ti to neslo minule a nestacilo 7mb. Asi mas jinej problem, ale najdi si pripadne soft na resize treba resize photo je to hloupy nic to neumi ale fotky zmensuje dobre. Nebo se to da ze hodis na FB (pripadne viditelnost sobe) a pak to z fb stahnes… ono se to komprimuje kdyz se to tam nahrava…petrs01
lity lity pani, tak snad to budes mit brzo dobry!fifi
achjo:( no je to kus historie a srdce…8.11.2020 v 8:41 #111445cernej caj8.11.2020 v 12:13 #111446MayaCernejcaj
To jsou magori ti psi 😀
S tema fotkama uz to vidim, puvodni fotka ma 9 mb a upravena na lepsi barvy, kterou jsem sem chteka dat, ma 13 mb, takze to je jasny zr nejde
By me nenapadlo, ze kdyz na fotku pouziju filtr, ze se o tolik zvetsi8.11.2020 v 12:30 #111447cernej cajMaya
mozna to muzes pri ukladani pak zmensit kdyz aplikujes filtr. Muze se stat, ze se zvetsi… po upravach8.11.2020 v 14:12 #111448Petrs01Regenerační procházka na Milešovku
8.11.2020 v 14:38 #111450cernej cajPetrs01
nadhera 🙂 co na to noha? vcera se mi zdalo ze si rikala neoc o odpocinku8.11.2020 v 15:06 #111451Petrs01Odpočinek byl včera. Nahoru to šlo a dolů musím.
8.11.2020 v 16:14 #111452cernej caj -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.