- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6.11.2020 v 16:03 #111410
cernej caj
PetraK
tak to je krasnej objev 🙂Maya
prave se obcas vyskytujou, ale cekala bych to ultra moc vzacne…Denny
prave takova divna tlapa, napadlo me to hned, pac je takova siroka a mekka… a moje nejoblibenejsi zvire v zoo byval psik myvalovity
6.11.2020 v 16:04 #1114116.11.2020 v 16:05 #1114126.11.2020 v 16:18 #111413Petrs01
čajdo, to je parádně napsaný článek! 😀
6.11.2020 v 17:12 #111414Maya
Skvely clanek 😀
Finsky je psik myvalovity supikoira, obcas to pouzivam, se mi to slovo libi ze je to jako supi pes 😀
Takovy uzitecny slovo si zaoamatuju na prvni dobrou, ale osm a devet se mi plete furt 😀6.11.2020 v 18:06 #111415cernej caj
maya
supikoira je super slovo 😀Petrs01
taky me dost pobavil 😀6.11.2020 v 18:34 #111416Fifi
Zdravicko vespolek! A peknej vikend vsem!
Cajdo
To je bezvadnej clanek, jsem se nachechtala, diky. 😀Dennyky
Už téměř týden mě bolí hlava a nějak moc nepomohl ani ibalgin.
Je mi i trochen na blití…
Tak ti nevím Karle, no.
Karle, ty vole, opatruj se a doufam, ze ses ok.
Zviratko bych podle stopy netusila, ale kdyz si byla tajnosnubna, tak me pri docitani napadnul prave nakej myval. Timto gratuluju Petrs k vitezstvi a pokracuju u ni v prani rychlyho hojeni.Maya
mama ma zapal plic, dostala atb, tak doufam, ze uz bude lip
Ouvej, tak at atb rychle zaberou. Kde k tomu mohla prijit? Treba ma viraka i tak, byt dle jednoho testu negativ…Esusova
Koupit čoklidům hřbety, mno, takže to máme – jedno obří koleno, ty hřbety, játrovou zavářku, kterou tam mají vynikající, kosti na poblifku hovězí, kosti na poblifku vepřový, máslovej špek a sedláckej špek. Trochu se to vymklo
Malicko. 😀 Koleno si vzala pro Dennyky, at ma nahradu? 🙂
Ja byla taky nakupovat a smala se tam na me sympaticka kilova kotleta, nemohla jsem ji tam nechat. A ted vyrabim prasarnicku, plneny kotlety na smetane zapekany s bramborama, slintam jiz nyni.
Hajany jsou nadherna rikanka, vubec jsem neznala. Diky, usmivam se.Usmivala jsem se i v poledne, neb nasi dneska slavi zlatou svatbu. Bohuzel, vzhledem ke kurvaviru nejaka oslava nepripada v uvahu. Ale povedlo se ukout pikle s bratrem, kterej si mezi naroocnyma sluzbama nasel cas a propojili jsme se s rodicovstvem oba najednou. Mama pak rikala, ze sem blba a plakala, ze prej sme ji dojali. A ted jsem rodice dojala podruhy, protoze jsem jim sepsala kratkou basen coby blahoprani. Prej sem uplne blba. 😀 Zejmena muj dramaticky prednes asi zabral.
6.11.2020 v 18:35 #111417Fifi
Mayo
Supikoira je skvely slovo, zacnu tem svejm rikat asi tupikoiry. 😀
Jak se rekne 8 a 9?6.11.2020 v 19:57 #111418cernej caj
Denny
zajdi si za fyzio nebo dornovkou jestli to nemas od patere…Fifi
k zapalu plic prijdes dost snadno, proste jak ke chripce…tak to je skvely s rodici 🙂 to gratuluju ke krasnemu vyroci 🙂
6.11.2020 v 21:18 #111419Maya
Fifi
gratulka rodičům, super, že jste něco vymysleli
no mámě doktorka na plicním řekla, že těm testům nevěří a napsala jí do zprávy, že po ukončení léčby novej test, ale to už asi bude záležet na obvoďákoi
každopádně to píšou normálně, že 10% výsledků je špatných, takže možný je všechno
8 a 9 je kahdeksan a yhdeksän, furt se mi to plete a zatím jsem nepřišla na nějakej fígl jak si to zapamatovat, teď jsem se taky radši koukla jak to je 😀
zadala jsem do guglu tupikoira a hádaj co vylezlo 😀6.11.2020 v 22:05 #111420Petrs01
Kuwa! Před chvílí jsem si všimla, že mi otok z kolene stekl do kotníku. To už se mi kdysi povedlo a ten kotník s tím nesouhlasil hodně a dlouho. Kručí, jako by nestačilo to co už mám.
6.11.2020 v 22:08 #111421Fifi
To netusim. 😀 Mrkla jsem a nic mi to nenaslo.
Ale hodila jsem si do translatoru, jak se tech 8 a 9 finsky vyslovuje. 😀 To je roztomila rec. 8 a 9 jspu si fest podobny teda, co naka mnemo pomucka blazniva ceska? Osm kabelek mi chybi = kah… A devet treba u/ychtylu me honi v parku = yh… 😀
Este edit – a 18 a 19 se ti neplete? To je podobny, se mi libi ta vyslovnost jejich. Takze ti chybi ne osm, ale 18 kabelek a honi te 19 ychtylu. 😀
Rodice, no, ja si to neumim predstavit, s nekym 50 let zit. Teda umela jsem a nevyslo to. O to vetsi maji muj obdiv a respekt, byt ne vse bylo slunickovy.
Doktorka je rozumna. A co ty vis, jak si mela tu rymicku onehda a chytla to od tebe mama, treba to byl von, kurvak? A mas to za sebou. 🙂Petrs
Pri otoku – pokud nemas – me pri hodne zrakvenym vymknutym kotniku spasila kostivalova mast. A ledovani atd. Snad nemas este nic dalsiho.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
6.11.2020 v 22:15 #111423Maya
Fifi
no já onehdá měla krkabol a rýmu a bylo mi blbě, ale horečku vůbec, to se mi na kovida nezdá, ale možný je všechno
finsky se až na nějaký detaily jako y,ä,ö čte jako v čestině jak se píše, což je super, žádný vymyšlenosti jako v anglině, tedy na pár slov, kde jsou za sebou yöi
no já právě cokoliv za memo podobný jak píšeš si vymyslím, tak je zapomenu 😀 zkusím těch osm kabelek 😀
Petrs01
dává ti nožka najevo, že máš sedět doma a nepromořovat se 😀
nepomáhají ani octový zábaly?6.11.2020 v 22:16 #111424Maya
tohle pobavilo 😀
6.11.2020 v 22:17 #111426Maya
Fifi
já když dám do vyhledváče tupikoira, tak mi to vyhodí milion odkazů na supikoira 😀 tak jsem se alespoň pokochala fotkama psíků6.11.2020 v 22:24 #111427Fifi
Maya
no já onehdá měla krkabol a rýmu a bylo mi blbě, ale horečku vůbec, to se mi na kovida nezdá, ale možný je všechno
Tak clovek nemusi mit priznaky vsechny najednou. Jak rikas, mozny je vsechno.
zkusím těch osm kabelek
Zkus, dyk kabelek nema zenska nikdy dost. OSM Krvave rudych krasnych kabelek! 🙂 Navic si je tu resila, proto me to napadlo. Jinak ja si nezapamatovatelny slovicka napisu rukou na papir aspon 5x, reknu si je nahlas stejnekrat. A papir si povesim treba magnetem na lednici. Jak te to zacne srati, ze uz to vis, strnes z lednice a je to v hlave. 🙂6.11.2020 v 22:41 #111428Petrs01
máš sedět doma
Jenže naše vedení je jiného názoru a psejci taky na záchod neumí. Okamžitě dostala noha sérii ledových sprch, teď jsem na kotník naplácala heparoid a ležím s kopytem nahóru. Trochu to splasklo, ale zítra snad budu muset být hodná 🙁
6.11.2020 v 23:21 #111429Maya
Petrs01
už vyhodili tu tabulku a vposledních dvou režimech je práce z domu povinná, tak dočkáš a PetraK taky
jsem zvědavá, jak to budou vymáhat 😀6.11.2020 v 23:53 #111430Petrs01
No právě že je to dost blbě vymahatelné.
Hmm, teď se moje fotky dostaly do rukou jednoho primáře a vyhrožuje mi ošklivýma věcma. Na druhou stranu v pátek v noci mám smůlu i kdybych k doktorům chtěla.7.11.2020 v 7:16 #111431cernej caj
Maya
co znamena z prace z domu povinna? a jak bude treba delnik na CNC si brad domu do obyvaku v panelaku 8tunove CNC o prostoru obyvaku?jinak doktorka zda se rozumna, taky mama uz/jeste nemusi byt na testech poznatelna a zapal plic je takova dost blizka nemoc:( ale dobre, ze ma atb a je pod kontrolou.
ja bych si pamatovala „osm“ 3 znaky – kahdeksan kah – 3 znaky ze to je stejny…
Petrs01
au au no snad se to umouirdija razim za chvili na vylet
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.