- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.11.2020 v 20:43 #111355
Petrs01
mě se občas převrací čísla
Mirko, jsi si jistá, že práce za pokladnou je pro tebe to pravé???
5.11.2020 v 20:55 #111356Fifi
Cajdo
at nema nekdo hemzy ze mame zahradu a je zakaz vychazeni, vis jak to na vesnici funguje
Ale se psem muzes, klidne i kdyz mas zahradu. Po ty devaty vecerni teda jen 500 m, ale muzes a nikdo nemuze hemzat. U nas taky chodi lidi z radovky po devaty, maj sice zahradu mensi, ale pes se jim tam nevyvenci.Mayo
Hele, jen dobre, ze je mamka negativni. Tak at se kasle zbavi co nejdriv – je ji uz lip?Mirko
Jo, vidis, dikec za fotky. Me bolej zada jen ty tvy dva pisisvory vidim, se furt ohejbat…
S cislama v praci – mne se takhle prehazujou pismenka, kdyz cvakam moc dlouho. Je toho holt na tebe prilis a nesoustredis se. Chyba managementu vaseho, ze vas drou jak mezky a pak delas chyby. 🙁 Ale vodseres to, bohuzel, jen ty.5.11.2020 v 20:56 #111357Fifi
Jo a ja dneska zjistila, ze v Lidlu berou Sodexo stravenky! 😀 Jupiki, to me potesilo moc.
5.11.2020 v 21:17 #111358MirkaD
Petrs01-na rovinu-po dnešku,kdy mi to došlo-NE,NENÍ
naštěstí se mi to nestává nějak moc často-ale častěj než kolegům jo,i když zase-oni se nechlubí tím,když jim chybí peníze,že
a pochopitelně-to,že se musíš furt soustředot+únava-za pár hodin mě bolí ruce,záda-to taky nepřidá-prostě čím větší únava,honička tím víc chyb…Černjčaj-jo je zákaz vycházení,ne ale vycházek ze psama,krm toho ty včecko hodně dodržuješ,jo lidi na vesnici znám-a jsou mě fuk-JAKOŽE NA TEBE SI LIDI NEMŮŽOU NIC STĚŽOVAT SEM MYSLELA
a jen tak mimochodem-mí psi se mě v BK nevenčily na dvoře-byl tam pidi dvorek,nanejvýš tam zvedli nohu,takže režim 3krát denně ze psama-já,tatka,brácha
kvůli sousedům jsme je moc na dvůr nepouštěli
no a když jsme se nastěhovali sem,kde místa dost,tak Gero se stejně venčil až na vycházce zvyklej z BK…FIFI-jo to zohýbání je šílený,však sem sem xkrát psala,že závidím vám majitelům větších psů,jenže já to psala,tak,že závidím,že když něco,tak nemusíte dávat psy hned na vodítko,a prostě chvílu podržíte za obojek,nebo pár metrrů/kroků třeba vezmete za obojek,převedete kolem ptřeba psů,dítěte,přes silnici
a já bych šla v dřepui:D:D:D,takže kvůli pár metrům dávám na vodítko-u nás v zátočinách,kde jezdí auta dozadu k zahradám,a je tam málo místa,a nebo,když někoho míjím,tak se chvílu zastavím,podžím v dřepu za obojky,počkám až zmizne někdo něco-kůn.auto,něco,a psi pouští-a vstávám z dřepu….
a prostě si nelajznu mít psy těsně kolem auta na úzké cestě na volno,jen čekej,oni poslechnou,ale…kdyby se blbě pohli,lekly se cukli sebou….5.11.2020 v 21:17 #111359Maya
Fifi
jezis stravenky, ja mam nove nejakou tu kartu a jeste se mi ji nepodarilo aktivovat, v lekarne me s tim vyhodili nekdy v lete, ze to neumej
jo, mama chrchla, ale uz se alespon nedusi jako vcera
MirkaD
krásný fotky, basenžík jak vykukuje za listem je srandovní fotka 😀
s penězma je to teda blbý, už byste taky v penny mohli zavíst ty samoobslužný pokladny a měli byste volnějc
mama teda mela asi chripku, tohle fakt nachlazeni nebylo
i doktorka ji tvrdila, ue to bude stopro covid
cernejcaj
no ja to vcelku chapu, ze sice chodit muzes, ale kdyz pak na tebe kazdej kouka jako na vraha, tak se ti ani nechce
u nas teda lidi chodej normalne
no ja mam dojem, ze tenhle novodobej mor chytne nakonec každej a připadá mi lepší teď než až budou plný špitály5.11.2020 v 21:23 #111360MirkaD
MAYA-jo,chřipka jasný-s těma horečkama a tak-to jo,nachlazení by bylo mírnější se omluvuju,sem to blbě napsala
samoobslužný pokladny-ty mě by stačila jen kasa na kartu:D:D:D:Dto je sci-fi,to není5.11.2020 v 21:51 #111361Fifi
Mayo
a připadá mi lepší teď než až budou plný špitály
Ted je blbe. Chtelo to chytit v srpnu, zari. Ted se snaz to nechnapnout. Vlastne dumat spis o tom, ze to nechces mit vubec.
Mirko
takže kvůli pár metrům dávám na vodítko-u nás v zátočinách,kde jezdí auta dozadu k zahradám,a je tam málo místa,a nebo,když někoho míjím,tak se chvílu zastavím,podžím v dřepu za obojky,
Des. Nestacilo by mit nejaky smycky na voditku a ty jim navliknout? Pekne ze stoje spatneho. Bez ohybani. A pak zase vyvliknout. Ne cvakat karabinou nebo drzet za obojky.Tak z hub bylo celkem prd, jak vypadaly pekne (a ze jsem brala jen ty lepsi a zkoumala je), tak zbyla tak petina k pouziti. 🙁 Zadny smazeny klobrce, zadny suseni. Jsem rada, ze jsem ovarila zlehka neco a budou dva pytliky do mrazaku na zimu do bramboracky ci pod maso.
5.11.2020 v 23:01 #111362Maya
Fifi
tak alespoň že nějaký houby ti zbyly
ten vir tu bude furt, myslím, že dřív nebo pozdějc ho chytne každej, stejně jako chřipku a podle je prostě lepší dřívtřeba se bude někomu hodit
https://www.ceskaposta.cz/-/ceska-posta-ve-spolupraci-se-sazkou-otevira-od-listopadu-1500-novych-balikoven6.11.2020 v 6:33 #111364cernej caj
Mi pripimina novej albert zrekonstruovanej u nadrazi… vzdyckybdesny fronty pac 3 pokladny jen… tak ted jsou 3 pokladny, a asin6 samoobsluznych. Ty berou JEN karty a vecne na nich nikdo neni
6.11.2020 v 6:36 #111365Denny
Morgen zmrzlej,
tak už druhou noc přízemní mrazíky 🙂 ráno se úžasně třpytily listy v trávě.
A Koněf musí očichat každé stéblo trávy, to je něco pro mě po ránu 🙂
Z hlívy jsem chtěla děla čínu, ale je jí fakt hodně, tak udělám spíš tu polífku.
Takové óbr lupeny jsem ještě neviděla. Navíc týhle hobě nevadí ani mrazíky, takže se nemusím bát nějakýho problému.
Už téměř týden mě bolí hlava a nějak moc nepomohl ani ibalgin.
Je mi i trochen na blití…
Tak ti nevím Karle, no.Maya
omlouvám se, nečetla jsem to úplně do podrobna jaký má mamka kašel,
když to není koronáč nedělali jí test na Černý?Fifino
gratuluju k houbařskému úlovku 🙂6.11.2020 v 8:28 #111366PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ste pěkně mega hnusný, zas tu jedete houby a já mám jen houby!! 😀 a namazaný ruce indulónou, tak mi nejde psát, furt mi to klóže ty prstiky. fčera jsem vytáhla ohařiska do polí, a to byste ji ubili :D. Ale tak podařilo se i trošku pracovat, ale byl to mor teda.
Mirko – taky se mi převracej čísla – já sem totiž nejen dyslekti, já sem taky dysnumerik, dysharmonik….dysšécko. Takže ano , kdybych pracovala na pokladně, jsem totálně v hajzlu , abych to tak kulantně zhodnotila. Takže je mi tě moc a moc líto, protože j emi jasný, že to je pokaždý nerf.A nepomůže ani to, že ta pokladna napíše, kolik máš vrátit.
tak mi dala 20kč-prý kupte si kafe na nervy:D
😀 😀 škoda, že se taky nespletla vo nulu, nebo radši vo dvě.švagrová dala utratit toho fouska po tom pokousání
chudninka malinkej, tuhle jsem na něj myslela, jak to s ním je. 🙁 Tak snad si stávající pesan s tím novým sedne a budou kámoši.strašně se mě líbí ten jezevčíček,přenádhernej!
že jo viď? Je ňuňuuuuFifi
neobožáček Trololo, ten má starostě!! 🙂
Pekny stripky, nostalgie
viď? Je to moc dobrej nápad a v tomhle čase o to víc.takže ještě jednou DÍKY ČAJDO ZA TUHLETEN NÁPAD
pouzila sem svoje google fu a “zachranila” jsem mikro stripek z cezetkaVÝBORNÁ SEŠ, VÝBORNÁ!!
hodit moc kdyz mame zahradu at nedrazdime nikoho ale je fakt venku nadherne
neblásni, do devíti můžeš být prostě venku ať máš zahradu nebo byt.Maya
Tak mama je negativni, je z toho zklamana bo myslela ze to bude mit za sebou a do jara imunitu
jo to je mi jasný, páč když už se probíjí chorobou, bylo by lepší, aby to byl tenhle sráč. Ale hlavní je, že se nedusíkachna
mám se tu pochlubit, ž
no jasně? kde jinde se má taky čék pochlubit ne? A gratuluju k tý inglištině a taky pan účící je skvělej, má výborný nápady.6.11.2020 v 8:29 #111367PetraK
Maya
dík za odkaz na Balíkovny, protože česká pošta se u nás zavřela a máme prt.edit
ČÁÁÁJDOOO HELE- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
6.11.2020 v 11:09 #111369Maya
tohle me vcera pobavilo
metro! slunicko! 😀 😀
6.11.2020 v 11:18 #111370PetraK
tak sem tu sama, a a bych nebyla, přivedla jsem si někoho dalšího 😀 😀 😀
Fifinooooooooooooooo, Patrik je tu 😀
6.11.2020 v 12:14 #111373Denny
6.11.2020 v 12:16 #111376PetraK
Dennyky
jezevec?
krásnovej strom6.11.2020 v 12:26 #111377Denny
PetraK
ne ne todle byla pidi ťapička 🙂6.11.2020 v 12:35 #111378Petrs01
kuna?
Jsem tu taky, ale psát sem jak pomalu splaskávám a blbě se hojím asi není to o co stojíte.
6.11.2020 v 12:40 #111379Denny
Petrs01
copak?
ale jen piš!né ani kuna to není 🙂
6.11.2020 v 12:43 #111380Petrs01
příště přilož pravítko!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.