- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.11.2020 v 14:39 #91779
Maya
aby nekdo neprisel zkratka
https://www.redbubble.com/i/throw-blanket/Bertie-the-Hungarian-Vizsla-Dog-Portrait-by-carpo17/24054021.16D0B5.11.2020 v 14:59 #91780PetraK
Stat se pozitivbi
a to mi dneska vůbec nejde,
kachna
Ale už jsem to vymyslela, koupím jen polštáře.
jsem chtěla navrhnout totéž-pokud to jde teda a není to sada.Jdu, jsem od včera nějaká rozebraná, tak to balím a půjdu ven.
5.11.2020 v 15:00 #91781PetraK
ten je boží!!
sice píšou jozefčik, ale je to dlouhosrstej výmar-varianta brod! 😀
5.11.2020 v 15:09 #91782kachna
tak nevím, mám se tu pochlubit, že jsem Lucce opravila kodeky na NTB, nebo na sebe prásknout, že už rok a půl odkládám aktivaci jejího WIN jenom proto, že mi nedošlo, že to číslo je na spodní straně NTB a museli mi to napsat z podpory? 😀
5.11.2020 v 15:12 #91783kachna
Když škola funguje, jak má:
ÚKOL Z TV (NENÍ TŘEBA ČÍST, JEN JSEM SE TU VZTEKALA, TAK TEĎ SE ROZPLÝVÁM, ŽE TAKHLE NĚJAK PŘESNĚ SI TO PŘEDSTAVUJU):
Toto je kopie zprávy určené pro žáka:Milí žáci,
děkuji všem za zaslané úkoly z Tv. Některé vaše práce byly opravdu velmi hezké a ocením je jedničkou.
Na další období vás proto nečeká žádný písemný úkol, přesto bych byl rád, abyste na pohyb a čerstvý vzduch úplně nezapomněli. Vím, že i z důvodu výuky tzv. online nyní trávíte hodně času u počítače. Je proto velmi důležité občas protáhnout svaly a šlachy, aby nám nezeslábly a nezkrátily se. Aby se nám okysličil mozek, je potřeba také občas vyjít na čerstvý vzduch na procházku, nebo třeba jen na dvorek, či před dům. Protože se na hodinách společně učíme jak správně dělat rozcvičku, většinu z těchto cviků můžete využít i doma právě o přestávce, když nesedíte u počítače. Důležité jsou cviky na protažení jako spojit ruce za zády, dotknout se prsty rukou prstů u nohou s nataženými nohami (někdo zvládnete i položit na zem dlaně), provaz, rozštěp, kočičí hřbet a mnoho dalších, určitě si vzpomenete. Aby nám nezeslábly svaly, měli bychom denně udělat alespoň 20 kliků, 50 sklapovaček a 60 dřepů (nemusíte najednou).
Ale protože vaši rodiče mají nyní o mnoho více práce, můžete pohyb spojit i s pomocí rodičům. Třeba umýt nádobí, vytřít, utřít prach a mnoho dalšího. Uvidíte jak se u toho protáhnete.
Kdo by chtěl zkusit o přestávce něco neobvyklého, podívejte se na you tube na „Pozdrav slunce“ a vyzkoušejte ho. Třeba mně někdo pošle i fotografii jak se mu podařil.
No a můžete mně klidně jednou týdně napsat co vše jste pro svoji dobrou fyzickou kondici udělali, jak cvičíte, kde jste třeba byli na procházce.5.11.2020 v 16:19 #91784cernej caj
kachna
tyjo, to je desne moc hezky! 🙂ps teda 20 kliku fakt nedam, decka sou mega husty, pokud to zvladaji…
ps2
pouzila sem svoje google fu a „zachranila“ jsem mikro stripek z cezetka… ten mikrostripek ma svoje vlastni vlakno v diskuzi… bohuzel nic mezi lety 2017 – 2020 se mi vystrachat nepodarilo, ale vzhledem k tomu, ze mrtva diskuze na cezetku jeste aspon zpola preziva tady, myslim, ze to je spravne misto, kde se na me nikdo nebude zlobit, ze jsem tem stripkum, i kdyz smutnym, jeste dala novy zivot…5.11.2020 v 16:27 #91785kachna
yslim, ze to je spravne misto, kde se na me nikdo nebude zlobit, ze jsem tem stripkum, i kdyz smutnym, jeste dala novy zivot…
Šílíš? Naopak
Každej den mluvíme s Lůcou anglicky. Nese to ovoce, třeba vím, že grazzle je expresivní výraz pro „žrát“ (zakousla se mi do trička). Teda, fakt mě to nebaví, ale je to konečně něco, co funguje. Lůca totiž vcelku dobře překládá, ale nešlo jí tvořit věty.
teda 20 kliku fakt nedam,
moje děti to taky nedávají. Ale k tanci je donutim, to zas jo.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
5.11.2020 v 16:30 #917875.11.2020 v 16:33 #91789cernej caj
kachna
tak to je ale skvely, ze si nasla neco, cim tu anglictinu muzete takhle trenovat 🙂denny
co to je za houby?5.11.2020 v 16:35 #93353kachna
Dneska mega úlovek cca 2kg
hlívu megazávidim
5.11.2020 v 17:48 #111343Fifi
Zdravicko vespolek.
Dennyky
No to je uzasnej obr hlivak, gratuluju. Co z ni budes vyrabet? Mnam, takova drstkovka z hlivy…
Tentokrat nezavidim, byli jsme v lese. Zis, tam bylo tak prenadherne. Ticho, slunicko, barvicky, a navic super houbosber na to, ze je listopad. Skoro 3/4 kosiku hribku, tralalala. A pulka hub chycena nedohubem, ty v lese samoze zustaly. Vecer budou obalovany klobrce, zbytek na suseni nebo obdelam do mrazaku.Cajdo
Pekny stripky, nostalgie…5.11.2020 v 19:23 #111344cernej caj
Fifi
tak mas hromadu vlastnich hub, to je super:) pulka listopadu me ale na houby prekvapuje5.11.2020 v 19:49 #111345Fifi
Me taky, ale je teplo, hodne prselo, v noci zatim nemrzlo. Takhle pozde jsme houby nesbirali, neni to sice pulka listopadu, ale vetsinou byl v rijnu slus. Ale asi to bylo letos naposled, uz teplota klesa.
A Ruzice je blbka, pred zradlem blbla s tenisakem a sejmula mi kvetinac na stojanu. Hlina vsude, grrrrrrr.
Tak, hura na cisteni hub. 🙂- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
5.11.2020 v 19:53 #111347cernej caj
Fifi
mas aspon trening z te hliny 😀jo, jeste je nezvykle teplo, a hlavne fakt krasna hvezdnata obloha:) sme ted prisly z venku, nechci chodit moc kdyz mame zahradu at nedrazdime nikoho ale je fakt venku nadherne
5.11.2020 v 20:04 #111348Fifi
Do deviti si muzes smatlat venku, jak chces. 🙂 Je tam krasne, leze takovej krvavej pulmesic velkej, ze ho Troldak vystekaval jako balon.
5.11.2020 v 20:22 #111349kachna
e tam krasne, leze takovej krvavej pulmesic velkej, ze ho Troldak vystekaval jako balon.
😀
5.11.2020 v 20:24 #111350MirkaD
tak dnes v práci miliony lidí,šílenost
od 5-7 mražený,od sedmi na kase-a byla jsem ráda,když sem stihla půl třetí bus bez nákupu…protože jinak bych jela o hodinu a půl pozděj…
no dojela jsem dom,dala oběd a šla ven s kamoškou s basendžim,venku konečně slunko
šli jsme k lípě-no šli-lezli jsme blátem,
pak dolů do lesa-kde teda listí+jednou aport Žeryka a Dafi přes trní,Dafi hopala přes pařezy,Žeryk válel furt sudy,běhaly jak šílený,a my skákaly přes kaluže a bažiny a pak navrch ke křížku a dom
no psi vyběhaný utahaný-bez nějakejch mějch běhacích akcí-jako házení aportů,přivolávaček a obíhaček
no ted sem dala rychlý venčení před barákem-a už je trochu zimaČernjčaj-co má zahrada co společnýho s chozením ven?
nechápu…
my máme mega dvůr,mega zahradu-takže by sousedi mohli říct-proč chodí 2-3krát denně s čoklama-no tak at řeknou-venčit se může…
-paráda,s tím za duhou!Fifi-hříbky závidím,my dnes v lese nikde nic
poslala jsem vám fotečky z lesa,bohužel tam nejsou vidět moje po stehna zaliskaný blátem šustáky-už to normálně vypadá,že se tím lesem plazíme…PetraK-doufám,že jsi si užila odpolední vycházku,bylo hezky,hezoučky
Kachna-to je hezky napsaný od toho učitele tělocviku:-)
jinak jsem si volala s kamarádkou z BK-tam měli virus všichni celá rodina,naštěstí jen teploty,
švagrová dala utratit toho fouska po tom pokousání,už teda mají novýho psa,tříletýho lovečáka od veterinářky,co se nehodí na loveckej výcvik,takže ten druhej fousek má zase kamoše a nebude tam sám-mají je dole na zahradě ve výběhu
-jo a taky už sem zjistila,čím to je,že mi chybí občas peníze
mě se občas převrací čísla-třeba místo 17-vidím 71 a vracím tím pádem na 71…
dnes se mi to stalo zas-vracím a paní-co mi to vracíte?
a já zjistila,že ji vracím ZAS víc,prostě jsem to viděla přehozený,řekl jsem si to obřadně nahlas-a vracím vám 1531-místo 1351…Naštěstí mě paní zarazila,JÁ TŘEBA OBČAS I NADIKTUJU PŘEVRÁCENOU ČÁSTKU-OMYLEM,to už se mi stává dlouho,no a ted už vím,že se mi to stává i u vrácení a proto mi pak chybí peníze….
prostě místo-51 vidím 15 a opačně-občas se mi to stane,nevím proč…
asi jsem za mlada byla dys něco…5.11.2020 v 20:24 #111351Maya
Tak mama je negativni, je z toho zklamana bo myslela ze to bude mit za sebou a do jara imunitu
Toz karantena nebude a ja budu muset prisri tyden alespon jednou do kanclu5.11.2020 v 20:29 #111352cernej caj
fifi
aaaa sla sem domu moc brzo 😀MirkaD
at nema nekdo hemzy ze mame zahradu a je zakaz vychazeni, vis jak to na vesnici funguje 😀 tak ale nikde nikdo, fakt uplne pusto prazdno, takze super.je dobre, ze jsi jela driv, vsak nakup neutece.
Maya
tak to je dobre, ja bych pozitivni byt nechtela, radsi at se mi to zcela vyhne…- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem cernej caj.
5.11.2020 v 20:29 #111353MirkaD
Maya-takže maminka má nějaké nachlazení?
Fifi-chudák Troldík,měsíc se mu převlíká za balon…,
PetraK-strašně se mě líbí ten jezevčíček,přenádhernej!
zákaznice-které jsem dnes řekla-jste nějaká chytrá paní,že!
když odhalila,že tam máme nejvyšší šefovou z nejvyšších-tak mi dala 20kč-prý kupte si kafe na nervy:D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.