Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 2,167)
  • Autor
    MirkaD

Maya-držím mamince pěsti!!!!!!

Maya
        PetraK

Maya

kruci! Držím hodně, ale hodně moc palce!
          a pamlsky jsou teda výborný 🙂

Mirka D.

Krucinál, to mě mrzí Mirko, k tý dřině a spol., co v práci máš ještě tohle 🙁 🙁

Martin v Brně na ultrazvuku
          tak snad to bude dobrý…

tak aspoň, že tohle je dobrý, je lepší tady dobrý, než obráceně.

PetraK

Maya
            sem už četla odpolko, tenhle pán je…. no bez komentáře.

tak co máma?

Maya

PetraK
              máma byla o víkendu OK a od pondělka má kašel, dneska dopolko fakt hnusnej, proto se taky rozhoupala zavolat doktorce
              brala od pondělka bromexin a doktorka jí řekla, až bere radši stoptusin a teď večer už to měla mnohem lepší, tak nevím, jeslti těma kapkama nebo tím, že je večer
              se uvidí, výsledky by měly bejt snad do 2 dnů co všude píšou a jsem zvědavá, jestli se jí někdo ozve a bude ptát na kontakty nebo tak něco
              jestli mě to taky takhle nějak skolí, ta to se vůbec netěším, začínám bejt hypochondr už

Fifi

Mayo, ono lepsi delat ted vse pro to, aby te to neskolilo. Respirator a rukavice kdekoliv v kramu apod. To nehystercim, to je zdravej rozum. Jasny, ted ses s mamou a pomahas ji, tak ses nechala taky testovat rovnou? Nebo ne? Az prejde tahle prvni vlna a zdravotnici se znovu nadechnou, snad budou lidi opatrnejsi. Mamce nadale drzim palce, at je ji lepe a lepe a nejlip.

Denny

Morgen,
                  tož v díí píí docela přituhlo…né na pracovišti (to už asik nende)
                  ale venku je zmrzlík.
                  Jo děcka, jsem se zamilovala…do galvanoplastiky, teda ne do ní, ale do toho
                  co všechno se dá vyrobit, pro mě prostě kouzlo, jak si uchovat kus přírody.
                  Materiálu ehm myslím bude dost.
                  Takže to ehm vypadá, že se o to začnu zajímat více a něco zkusím.
                  Asik to nebude jednoduché, ale no prostě má to takové nějaké kouzlo a
                  hodně mě to oslovilo.

Attachments:
                  cernej caj

Maya
                    Snad to bude jen takovej cernkaslovej kasel a ne kovidovej, drzim palce. Rano chlano, doma se topi z oken jde studenej pruvan, venku hezky ores den ale vitr… dpufam, ze maminka bude OK.

Me rano skrabalo v rku tak sem vysplichla joxem a on ke asi simral psi chlup jenom v krku:D

Denny

A pár střípků z díí píí
                      Například jak si koněf drží plyšáka a nové obložení na kašně v parku (v procesu)

Attachments:
                      Denny

Co se týče Covidu tak ´tuk ťuk, ségra je sice pozitivní, ale má chřipkový průběh a zlepšuje se to a teta doktorka na slovači je taky pozitivní, o ní ještě nevím žádné info.
                        Ale jedna paní co si brala Koníkojc bráchu tak mi včera psala, že je v nemocnici.

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak sme si ráno s ohaříkama zazpívali a pak sem utykala do prasé. Nějak jsou ty rána tetkon rychlý moc. No ale helejte – fčéra měla Tali mozek někde pučenej, tak jsem ji začla učit triky, který teď cvičím s Rumouškem – počkejte! To uvidíte! No a docela se chytla. A víte co? Zejtra začíná víkeeeeedn, budeme mít volníčko fšicí – Mirka i tu neděli. doufám, žes i ji Mirko užiješ?

Dennyky

to je krásná ta třetí fotka!! A proč mlátíš KOněva železnou tyčí??? A uďála si z muchomůrek čaj?
                          Ten list je krásnej – uděláš mi taky, až to budeš umět?

PetraK

černej čaj
                            Snad to bude jen takovej cernkaslovej kasel
                            tak von ani ten černej kašel nejni nic hezkýho, když s ním skončíš v nemocnici, nevím, co je horší sra*ka

Dennyky – ty jo tak vy už to máte takhle v rodině rozjetý 🙁 doufám, že teta bude v pořádku.

Maya
                            tak huf, že se mámě kašel malinko vylepšil, a ty se drž, kloktej vinčentku

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 12 měsíci uživatelem PetraK.
                            Denny

PetraK
                              tvl co ty tadyk tak brzo?!

ty fotky jsem zmenšila, takže kvalita nič moč 🙁
                              Jo ta třetí je to místo, které jsem za posledních pár měsíců fotila 3x pošlu, jak se mění vzhledem k ročnímu období. Takový časosběr, nechám je zapaspartovat myslím, že to bude vypadat docela dobře.

No a docela se chytla.
                              a těšíme se, já vím, že to je šikulkáá 🙂

Maya
                              držím palečky, ať je mamce co nejdříve lépe…

takovej cernkaslovej kasel
                              eee “jen” hmmm

Denny

Takhle nějak
                                24.6.2020 tahle byla na výstavě
                                24.10.2020
                                3.11.2020

PetraK

Dennyky

Takhle nějak

kráása ! máš tam namalůvanej křížek na kterej si dycinky stoupneš? 😀

tvl co ty tadyk tak brzo?!

no abych nemusela jezdit sockou, tak se snažím někdy jet s Brtnikem a po pravdě, jsem krapet votrávená z toho, že ostatní maj v práci houmofísa, tudíž se vyhnou cestování, jídelně a společnejm prostorám a my jediný jak blbci jsme tady komplet furt. Nejde o tu práci, ale o tu dopravu /ostatní jezděj autem/, společný prostory a tak. No, nějak mě to séře, abych pravdu řekla.Je to nespravedlivý.

Denny

Křížek nemám, je tam kámen 🙂
                                    Chci to fotit tak po 147-ti dnech 🙂

Jo a když jsme (nejen) u kašlíku tak tadyk úžasný křen:

Křen selský

A vůbec jsou to pěkný stránky, chodí mi upozornění na emila.

Denny

PetraK
                                      jasně s tou dopravou chápu…dobrý Bože jak já jsem ráda za díí píí

jo a tady ehm
                                      http://www.happypolepy.com/male-nalepky/ridi-panicka/

PetraK

Dennyky
                                        po 147-ti dnech
                                        proč zrovna po 147 dnech? 😮 😮 to má nějakej kouzelnickej význam?:D

polepy jsou výborný, tu paničku bych si mohla dát na auto, že?

škoda, že nemaj ešče germánskýho ohaře.

jasně s tou dopravou chápu…dobrý Bože jak já jsem ráda za díí píí

no tohle je fakt na pikaču

cernej caj

Petrak
                                          Ty ses nejak.brzo tady:D

Denny
                                          Vypada to krasne ta galvanovec, nikdy jsem to neslysela o tom…

Jo velikost priloh je 10mb, takze muzete davat i vetsi… az jednoho dne dojde misto, budem to resit:D

Denny

PetraK
                                            to má nějakej kouzelnickej význam?:D
                                            po 14-ti dnech asi né 🙂

bych si mohla dát na auto, že?
                                            ano ano tak nějak

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.