- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.11.2020 v 13:38 #91697PetraK
Gerda
ten gremlin vpravo j😀 😀 😀 😀 😀 ty jo to je matroš 😀 😀 😀 😀
Kadelíček je sv. Anežka za živa, tipla bych si.
jo a Já jsem taky Rumouška vybírala, jako že má veliký noženky, je obří a sudovitý a bude jednou veliký jako byl Ešusek. A mám doma skřitka neposedu 😀 😀 je to takový moje přerostlý ščenátko
válet se v akátu,
tahle varianta je ešče cajk.Mimochodem – věděli / y jste, že akátový dřevo je jedovatý? Že by si ho psi neměli ožižlávat?
4.11.2020 v 13:39 #91698DennyHezký vodpo.vodpo.vodpoledne,
venku svící a f práci hromy a blesky, ty dvě ….vedle v kanclu dlouho nevyskakovaly, tak teď mají své dny.
Včera jedna začala, dnes přišly obě, tak jsem je poslala zpět do jejich
kanclu s tím, že tu práci do které se ony s*erou dělám já a budu si jí dělat podle sebe a když se jim to nelíbí, můžu jim jí přenechat.
Asi nechtěj no.
Koněf se předevčírem vyválela v kravským houně, tak šla do vany, mám zdrápaný břicho a stehno. Chtěla jsem aby to proběhlo v klidu, ale nešlo to je to hysterka, co se týče vany.
Včera mi vylítla ruka, jednu jsem jí pleskla, páč mi strkala do tváře hračku a hrábla mi packou kousek od oka.
Včera jsme se zasekly v lese, šly jsme domů potmě, dovalily jsme po 17té hodině a to už je v lese fakt jako tma.
Takhle já jí chuděru mučím a i přesto, když jdu ráno do práce tak nedává kam jako zas jdu 😀Takhle já í mučím, chuděru malou.
4.11.2020 v 13:41 #91699DennyNemám čas číst ale vidím tu nové pesáky od Gerdy, jéé Papillonek ti se mi moc líběj, tak třeba f důchodu si ho pořídím 🙂
4.11.2020 v 13:55 #91700PetraKDennyky
třeba f důchodu si ho pořídíma půjdeš běhat agility 😀 😀
koukám, taky dobrý skóre v současnosti. Já jsem dneska nasssštvaná na slušnou míru, protože…. ale to je fučik. Prostě jsem moc rychlá a pak si fšicí myslej, že stihnu i to za vostatní
4.11.2020 v 14:06 #91701DennyTakže je víc než jasný, že já ho prodělala již v dětství 🙂
PetraK
a půjdeš běhat agility
tak určitě 😀že stihnu i to za vostatní
jojo zkusit se to musí, kolik toho čék zvládne 🙁4.11.2020 v 14:54 #91702PetraKDennyky
tak určitě
😀 😀 promiň, já si to představila v reálu – čipera důchodkyně Dennyky Knedliky se motá jak hajzl při povodni na agi parkůru. To bude něco jako to Kuňkfu, co Ti taky výborně jde 😀
Nic, jdu domů, jsem tak otrávená, že jdu. A jedem dělat budovatele.
já ho prodělala již v dětství
prej kví kvé klesne – mně už nemá kam 😀4.11.2020 v 15:27 #91703MirkaDjá su taky strááášněěěěěěě nessčasná-protože su ještě moc,moc,moc neschopná….
dnes v práci na ráno-pro změnu milion ranních od 5-do ….
no,tak jsem dělala termáky-mražený,pak to nádobí vybalit-je to těžký jak kráva,
no a na kase-a chyběly mě penízky-a ku…dost,fakt dost,a mám toho dost
furt někdo chybí,furt směny navíc,nebo jinak,včera tam byly chdáci2 na odpo-vedoucí a pokladní-takže se logicky nic nevybalí,kolegyně dítě choré
zas dnes jakási kontrola,kurna mají navýšit směny na soboty,pátky,kvůli zavřeným nedělím-protože náš národ nemůže být bez nakupování,že…
a nemají jak,protože nejsou lidi
kde kurna sou ti všichbi propuštění?
to mě teda jako fakt zajímá….
nic,se omlouvám
chcem nakupovat ježíška,a já prošustruju dnes tolik peněz
kurna chcu dělat na kase kde se bude platit jen kartou-kreténi lidi,neřeknou,vrátila jste mě víc…
ježííííššš já su tááák vytočenááááááá
nic no
Martin v Brně na ultrazvuku
tak snad to bude dobrý…
včera jsme si daly večer vycházku kousek po dědině-se z toho bláta zjevím,a měla sem činanou učesanou Dafinku,po ranní vycházce v lese
večer jsem dlllouho cvičila s Dafi taneční a aportky kolem auta ve vjezdu-at jsme v suchuz
mám hezký fotky-ale neumím je zas!dát do počítače…
Denyky,PetraK-vezmeme si pistolky a všéécky je v práci postřílíme tak!Denny-ale ode mě taky letí facka za škrábnutí do ksichtíku-jako vocad pocad,přece z tebe nebude Žižka,
Černjčaj-a jooo s fotkama-mě se klepou ruce,proo je to mázlý…Maya-LOKINEK je boží!!!
Gerda-a to sou krásní čumáčci!4.11.2020 v 15:29 #91704kachnaGerdo,
Karlíčkovi všecko nejlepší4.11.2020 v 15:42 #91705kachnao a na kase-a chyběly mě penízky-a ku…dost,fakt dost
kurna chcu dělat na kase kde se bude platit jen kartou-kreténi lidi,neřeknou,vrátila jste mě víc…
To mě mrzí, znám to, člověk přijde o peníze a ani neni vzteklej, jenom takovej vnitřně smutnej, ale na obranu všech těch lidí, oni si toho taky nemusí všimnout. Třá po dni ve škole, kdy 185krát odpovídám na otázku „kdy už přijde máma“, 40x na otázku, kdy bude zvonit, 63x říkám vysmrkej se, umej si ruce… dvě hodiny po konci výuky stěží dám dohromady pin a jak se jmenuju a vrchol mých schopností je zaplatit za maso pro psy 485 Kč pětistovkou :D.
Tedy, nevím, jestli je to útěcha, ale4.11.2020 v 15:59 #91706MirkaDKachna-ale jo,já to chápu-chápu,že si nemusí všimnout
ale ty jo,mně to vždycky tak naštve-su naštvaná na sebe-že musím být pozornější
na ty lidi-že si taky mohli všimnout
na to celý tam-moc práce,málo nás málo nás-pojdte někdo mezi nás
na to,že člověk musí dělat rychle,přesně,a ještě být milej,hlídat fronty…
jasně su extrémně ráda,že mám práci,i mě baví
ale prostě toto mě vždycky dostane-kolikrát já už to ořvala i v práci..
jako fakt ted před Vánocema se to hodí…
a taky chápu,že toho mají lidi moc,že úkoly dětí třeba doma a tak,kolikráít mi i řewknou,že sou utahaný z práce,nebo že mají blbej den a tak…
ted celá ta situce co je ted,lidem z toho asi taky hrabe…4.11.2020 v 16:16 #91707kachnaale prostě toto mě vždycky dostane-kolikrát já už to ořvala i v práci..
jako fakt ted před Vánocema se to hodí…Nikdy není čas kdy „se to hodí“.
Hele chápu tě naprosto, taky jsem to vždycky ořvala.4.11.2020 v 16:20 #91708cernej cajMirkad
To je mi.lito s.penezma:(4.11.2020 v 17:18 #91709Maya4.11.2020 v 17:21 #91711MayaNo a praci jsem musela zapichnout driv a jet s mamou na test neb se ji pritizilo kaslem a uz jsem ji dokopala at zavola doktorce
Ta Povzbudive rekla ze mit test je vyhoda kdyz se musi volat rychla a prej okamzite4.11.2020 v 18:16 #91712FifiZdravicko vespolek.
Mayo
DRZIM PALCE!!! At se mamce co nejdriv ulevi, sakris! Ty ses v pohode?Mirko
To nastve s prachama, ale kdyz mate takovej frmol, clovek snadno udela chybu. 🙁Nazdaaar dvoupsi Gerdicko! Rada te tu ctu. 🙂
To je dvojka k pohledani, plisen a usi s nohama, modelyny uplny chlupaty. Nemas namozenou ruku z cesani? Na ty fotce z plazicky me hned napadlo, esli se tam negriluje Davitkova. 😀
Karelovi preju vse nej k svatku, posilam pulku piskotu. Vic prej Ruzenec neda.
večer má přezdívku Zelenej průjem (nosí zelenej svítící obojek a děsně rychle běhá, takže to vypadá jako zelenej průjem.
tak to Tali vypadá jako normální průjem teda, páč ta má oranžovej vobojek, ale při její velikosti je to spíš tak jako průjem vystřelenej díky meteorismu někam do prostoru
😀 😀Dennyky
ty dvě ….vedle v kanclu dlouho nevyskakovaly, tak teď mají své dny.
Kolegyne delaj Zanety? Posli na ne Koneva, at je taky zdrape.4.11.2020 v 18:33 #91713cernej cajmaya
to je dobre, ze mama pujde na testya budete vedet…Jinak teda asi zadny dalsi testy netreba, cukrovku ma v norme ale na hornejsi hranici. u feri je proste „dobry“ to ze tyhle stavy ma pravidelne, ale zase to nechci podcenit, no
denny
to je radost, no…4.11.2020 v 18:54 #91714kachnaNo a praci jsem musela zapichnout driv a jet s mamou na test neb se ji pritizilo kaslem
držím palce, ať to je dobrý
4.11.2020 v 19:40 #91715FifiJinak jsem si dneska volala na OU ohledne obcanky. Pani byla mila a sdelila mi, ze oni uz to davno nedelaj, musim na magistrat. 😀 Ufuf, regnula jsem si nejspis posledni volny misto online pro listopad, esteze tak.
Cajdo
Ja tomu nerozumim, cukrovka v norme na hornejsi hranici – takze ji ma, nebo nema? Vet by asi rekl, kdyz by bylo nutny to resit. At je holka chlupata cajk.4.11.2020 v 20:31 #91716cernej cajFifi
nema, ma ji v norme, ale hodnoty jsou na horni hranici. Co vim od chovatelky, jeji mama cukrovku mela, vim, ze sme preventivni kastraci resili a zvazovali s vysledkem, ze sance dedicnosti je nakonec hodne moc nizka a preventivne (kvuli cukrovce) kastrovat nebudeme. hranicni hodnoty sem myslela ze jsou na hranici normy, ne ze je nemocna. Jinak krev OK, jen tohle veterinar vypichl, ze to je jediny, ceho si vsiml.jak rikam, u ni proste to je „normalni“ ze takhle moc hodne pije a pokazdy plasim a resim, ale pokazdy je to OK a pokazdy se to samo srovna… ale jak si psala… harani, piti, fena… clovek proste ma strach, aby neco nezanedbal, ackoli tyhle pici obdobi ma feri fakt od mala…
4.11.2020 v 21:05 #91717FifiJo tak, uz chnapu. Nedivim se, ze plasis a je dobre, zes ve strehu. 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.