Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

mám v horoskopu na tento týden, to jsem zvědavá, co to bude za činnosti
      koupit karimbu na ali jsem odolala 😀
      Konstelace v druhé polovině týdne probudí vaše spící talenty, tak se nepodceňujte, když vás napadne vyzkoušet něco nového, což se týká zejména rukodělné výroby a hraní na nějaký nástroj. Do nové aktivity se přímo zamilujete a osloví i někoho z rodiny.

Maya

cernejcaj
        to teda pije fakt hodně, je dobrý, že to sledujete
        s monitorama teda naděláte, je utírám normálně vlhkým hadrem a telefon o tričko 😀

Fifi

Jasne, mne reknes, at do kramu nelezu a sama bys tam vlezla. 🙂 Jezdim kolem, tak prubnu, jestli ma open, dle myho tyhle pc kramy maji vyjimku.
          Ferisak – teda, jestli ma hranicni cukrovku, tak by to asi chtelo s tim neco delat. Hlavne treba kastrovat, to bejva nejcastejsi reseni. Necekat, az se neco posejri uplne… Viz treba tenhle clanek o cukrovce a fenach. Vim, nevyzadana rada, ale znas me, musim rypakovat. 🙂

Gerdicooo, gde sees? 🙂

Maya

tak zkusím foto z fb
            null

Fifi

Maya
              Krasnej Lokis, vladce podzimu. 🙂

cernej caj

Fifi
                To uz psala chovatelka pred X lety ze nejlepsi prevence je kastrace.

Myslis, ze kdyz ty hodnoty jsou vyssi (jeste to neni cukrovka) ze kastrovat 11 letou fenu kdyz je to vlcoun a ne maly plemeno? (Tzn tak 13-14 let asi prumer?)

Ja myslela, ze bych sla do kramu az se to uklodji treba po vancich:D

Maya
                Telefon ma jinej displej, tomu triko neva:D

Lokinek je krasnej.

Achjo stve me ze sem to s gerdickou pokazila:(

cernej caj

Maya
                  Ps lolinek v listi je krasnej:)

Mozna je fotka vetsi, nez cca 7mb.

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

sem fčéra byla s Rumíčkem f polích, pak jsem vytáhla ešče Taliprda do sídláku a daly jsme si tam cvičení s aportíkem, aby jí to nebylo líto, že šla enem s páníčkem a pak sem upíkla domácí piškůty – s oříškama a medem.zatím bez cukru, další várku zkusím z mouky z ovesných vloček, co si umixuju. Jsou moc dobrý, jak se to peklo…zavoněly Váááánoooceee!

Maya
                    a jejdyjejdýýý to je ale roztomilej pejskáček ten Lotrando? nebo teda pardon, Lokinek 😀 😀 . krásná fotka, máš to ostrý, to mi poslední dobou moc nejde, hodně fotek se mi rozmaže, mám obavy , že to už není ani tak vyloženě rukama, jako spíš stářím telefénu. Krásnej podzimek tam máte. je skvělý jak to spadaný listí může kontrastovat s tou ještě sytou zelenou, co?

a telefon o tričko

taky tak

robudí vaše spící talenty
                    Ty nemáš spící talenty, Ty máš rozvíjený talenty, seš tvořivá

černej čaj
                    Achjo stve me ze sem to s gerdickou pokazila:(
                    a co si pokazila? dyk vona přinde, neboj. Musíme fšicí vidět její uši s nohama

Ps lolinek v listi je krasnej:)

ešče, že to nejni lolitka 😀 😀 😀
                    skvěle namíchaný barvy, že jo?

ak fakt vypila za noc treba 2x celou misku vody a 4x curat a normalbe
                    ty jo tak to je hodně teda, to bych muže výrazně postrčila, a má doktor nějakej názor na to proč to tak je?

cernej caj

Petrak
                      Muzou novy granule, ty sme odstavili, mozna ze se doma topi, miva tyhle obdobi chlemtavosti a nic.

Susenky urcite sou skvely:)

Spis teledon nema rad tmu (xoz je skoro vzdycky kdyz neni jasny slunny lerni den), zatazeno venku uz je tma. Navic maya ma tusim s6 coz je telefon za jednu vyplatu se spickovym fotakem, to telefony treba 2-3roky stary pod 10t meli priserny fotaky vuci tomu.m. az dneska koupis treba za 6 s pouzitelnym fotakem…

Takze to je podminkama venkovnima hlavne…

Maya

jj, je to urcite telefonem, mama ma nejakej huawei asi za 5 tisic a kdyz udelame v podstate stejnou fotku, je to markantni rozdil
                        vono to clovek vidi az kdyz to vidi vedle sebe, jinak mi prijde ze i jeji mobil dela pekny fotky
                        gerda se doufam zadari

PetraK

černej čaj

Petrak
                          Muzou novy granule, ty sme odstavili, mozna ze se doma topi, miva tyhle obdobi chlemtavosti a nic.

budu držet palčáky, ať je to v pořádku

Susenky urcite sou skvely:)
                          mohla jsem je udělat krapítek sladší, ale to se vyladí. Příště přidám i trošku skořice

Spis teledon nema
                          Takze to je podminkama venkovnima hlavne…

jo ta tma tam hraje velkou roli, to máš pravdu, zde jsem limity zjistila o víkendu při podvečerním venčení, kdy oko vidělo krásný záběry a fotka naprosto katastrofální, ale přijde mi, že hodně věcí rozmazává. Leč co chtít po tolika letech u telefénu za pár babek, toho jsem si vědoma.

Maya
                          ze i jeji mobil dela pekny fotky
                          ten můj dělá ostrý fotky vlastně jak si teď uvědomuju, už jen, když tam nastavím filtr nějakej.

PetraK
                            cernej caj

Petrak
                              Trocha fyziky

Fotak potrebuje svetlo, aby mohl vyfotit fotku. Automatika tedy spocita potrebny cas, po ktery musi but otebrena zaverka, aby si nemela cernou tmu. Po dobu otevreni zaverky se s fotakem nesmi hybat, aby fotka byla ostra.

1) kdyz je hezky a slunicko, cas staci klidne setina vteriny a mas krasnou (svetlou) fotku

2) kdyz je sedo, pod mrakem, vecer, za deste, tak pro stejnou fotku potrebujes otevrenou zaverku napr sekundu.

A swkunda je strasne dlouha doba, po kterou drzis fotak v ruce a ruce se ti trepou a delas mikrootresy, diky kterym hybas fotakem a proto.vysledna fotka neni ostra.

Reseni – pouzivat stativ anebo zajistit kratsi cas, coz ale znamena, ze na senzor nedopadne dost svetla a fotka bud hodne tmava a nebude na ni vsechno videt.

Automatika fotaku proste tyhle sceny neumi, umi si dobre poradit s peknym slunecnym dnem ale se zbytkem ne.

Muzes zkusit pri foceni vydechnout, zadrzet dech, zmacknout fotak nehybat co to jde az do nadechu. Mohlo by to pokoct at fotky nejsou (tolik) rozmazane.

Gerda

Nazdar, už sem tu. Vidíte mě?

cernej caj

Vidime! 🙂

Gerda

Vy vůbec už nevíte, že naše komorní trio teď obsahuje i Fufinátora? No jo, to se přihodilo v březnu a hned potom přišla karanténa. Možná to má něco společnýho. Fufinátor je blázen a Karel nebyl moc rád, že k nám přišel.

Gerda

a Fufek je tohle. Jmenuje se Apocalyptic Ushi a myslim, že je to moc dobrý jméno.

PetraK

proboha -ty amíci jsou fakt psychouši, přece to nemůže to jelito vyhrát znovu? 😮

PetraK

Gerda
                                          Nazdar, už sem tu. Vidíte mě?

kde si? 😀 nevidim Tě, vozvi se!

Fufinátora
                                          no to teda nevíme!! Jak asi máme vědít, že sis pořídila Furminátora?

a Karel nebyl moc rád, že k nám přišel.
                                          dle té umělecké fotky Kadlíka, kterej se na ní voblizuje, soudim, že ho rovnou na začátku snědla? A samou láskou to asi nebylo??? 😀 a tetkon už je ráda, že je ráda, ne?

. Jmenuje se Apocalyptic Ushi
                                          😀 😀 tvl! Apokalyptický Uši!!! Nómen Ómen!!!

ofšem krásný duo teda – čítám, že když jsou v přesile, tak Ty seš totálně v hajzlu?

EDIT – v záplavě uší a plesnifců jsem zapomněla říc, že Tě ráda vidím 🙂

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
                                          • Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
                                          Gerda

hele a já zas doufám, že vyhraje 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.