- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3.11.2020 v 13:29 #91603PetraK
kachna
Tak jsem doufala, že Vám sem přitáhnu Gerdičku i s Fufinátorem a Kadlíkem, ale teď mi psala, že se jí od včerejšího večera nezaregistrovala registrace!Gerdička má krom Kadlece ešče Furminátora? Vona je dvou psí??
registraci musí profouknout čajda asi, já tuto neumim myslim.
Maya
ahá, tak to je pak asi na prt takovejhle štítek.3.11.2020 v 13:35 #91604kachnaFurminátora?
já vlastně ani nevím, jestli je to (podle fotek z fb) pes. Buď je to hrozně špinavé, urousané a neidentifikovatelné, nebo jsou to flastně spíš takové uši s nožičkama.
3.11.2020 v 13:38 #91605PetraKkachna
ebo jsou to flastně spíš takové uši s nožičkamaa to bude nejspíš taklenc, jak znám Gerdu, určitě si pořídila uši s nohama naložený v bahně 😀
zkoušela jsem kouknout, ešivá můžu něco udělat já, ale nemůžu, což je dobře, protože bych posléze natuty rozkopala celej web.
Maya
ani jeden z Tvých odkazů neexistuje? 😮3.11.2020 v 14:18 #91606MayaPetraK
bo to jsou nejaky davnoveky odkazy, ktery sem ted skocili bo myslim, ze caj to zas s tou Gerdou profoukla 😀
a nebo uz to zas chce novy forum?3.11.2020 v 14:20 #91607cernej cajA nedavala uz na cezetko gerda ke kadlecovi tu nohatou usatou vec?
3.11.2020 v 14:21 #91608cernej cajSu jenom neschopna z telefonu delat administraci, to je cele… ono to peoste funguje blbe a je videt asi 10% toho co potrebuju:D
3.11.2020 v 14:26 #91609PetraKMaya
ze caj to zas s tou Gerdou profoukla😀 😀 výborná terapie Gerdou 😀
černej čaj
Su jenom neschopna z telefonu delat administraci,f klidu, až to půjde, tak to půjde a nebo ešivá mě todle můžeš naučit na dálku, aby ses s tim nemusela šmrdlat? Koukala jsem do nástrojů, ešivá já nemůžu něco dělat, ale…. vono tam nic nejni 😮
A nedavala uz na cezetko gerda ke kadlecovi tu nohatou usatou vec?
já myslela, že jste psaly, že už nefunguje? čézetko teda, ne Gerda 😀3.11.2020 v 14:33 #91611cernej cajCezetko nefunguje treba par mesicu od leta… gerda chodila podavat informace do te doby pravidelne i s fotkama:)
To sou prava ktery nemas, protoze i pro me jsou nektera nastaveni spanelska vesnice, takze nechci te podcenovat ale ani ja tam nesaham rada:D
3.11.2020 v 14:40 #91613kachnaf klidu, až to půjde, tak to půjde a nebo ešivá mě todle můžeš naučit na dálku, aby ses s tim nemusela šmrdlat? Koukala jsem do nástrojů, ešivá já nemůžu něco dělat, ale…. vono tam nic nejni 😮
a mohly byste to, prosím, milé dámy, streamovat? Chci, ne musím, to vidět a pak bych si to pustila třebas zrychleně (a ano, nezastírám to. Jsem zlá, možná ještě zlejší, ale vy byste taky byly)
3.11.2020 v 15:25 #91622PetraKkachna
ale vy byste taky byly)
😀 😀 😀 si piš!!! ale bohužel
jak napsala pani administrátorka
takze nechci te podcenovat ale ani ja tam nesaham rada:Dčajda ví, vo čem u mě mluví 😀 😀
čajdo – moc díky, za to, jak se o stránky staráš, mrzí mě, že jsem takový tupo, ráda bych Ti ubrala z Tvých povinností.
gerda chodila podavat informace do te doby pravidelne i s fotkama:)
aha, takže to už má ty uši s nohama asi delší dobu teda. Škoda, že nevim jak vypadaj uši s nohama 😀3.11.2020 v 17:13 #91626MayaCernejcaj
Dyt je to fuk, tak sem obcas skoci nejakej starej prispevek, alespon nejaka sranda
Snad tu Gerdu sem dostanes.3.11.2020 v 17:14 #91627MayaTaky uz mame listi 😀
3.11.2020 v 17:15 #91628MayaCo to?? Z telefonu mi vzdycky fotky sly a ted nnic no tak nic neuvidte 😀
3.11.2020 v 19:38 #91629FifiZdravicko vespolek.
Jee, se tu nekdy zjevi Gerdica? No, to bude veselo, tesim se! 🙂 A kde sou Dennyky?Esusova
Už ste si vypucovaly/i monitóre?
No jistee!
Cajdo
Mam tuhle penu, poradil mi ji pan v pc prodejne, kdyz jsem kupovala ten stlacenej vzduch na cisteni notasu, ze to je na monitor lepsi nez spray. A je fakt, ze to nedela cmouhy a staci ji fakt malicko. Vydrzi mi asi hodne dlouho. (edit – koukam, ze nedojde k poškrabání zařícení, jsem tudíž v klidu 😀 )- Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem Fifi.
3.11.2020 v 19:40 #91631cernej cajFifi
diky, ja prave nepouzivam nic protoze me stvou ty smouhy:D3.11.2020 v 20:07 #91632FifiVerim, ja mam matnej displej a stejne me spray stval. Pena je lepsi. Jestli poridis, tak bacha, bobtna neuveritelne, kdyz to striknes. Poprvy jsem to hooodne prehnala, notas vypadal jak SpongeBob. 😀
3.11.2020 v 20:12 #91633cernej cajja mam dva monitory tak to kdyztak rozetru 😀
3.11.2020 v 20:14 #91634cernej cajakorat se mi asi nechce platit 50 za spray a 150 za postu 😀 tak to mam ulozeno a do budoucna.
ja na monitory nesaham, protoze miluju kdyz vypadaji panensky jak z krabice, akorat teda za leta se tam nanese prach a ten ofukuju vzduchem a pak prijde nejakej debil a strci mi hnusnej mastnej prst primo doprostred a taky ty dementni mouchy tam nechavaji ty svoje bobky, takze … sem naznala, ze po 8letech je na case mozna monitor utrit 😀
3.11.2020 v 20:15 #91635FifiJo a co Ferinka, pije uz min, je v poho?
Edit
Hele, jestli ma chlapik jeste kram otevrenej, stavim se tam a koupim ti ji. Nevim, za kolik ji ma on, ale stejne ti mam este posilat neco za pomoc s editaci fotek Pepiny. 🙂- Odpověď byla upravena před 4 roky a 1 měsícem uživatelem Fifi.
3.11.2020 v 20:39 #91637cernej cajFifi
Prosimte vubec nechod zbutecne do obchodu mezi lidi, to nespecha:) ja si az bude zas lip skocim do brna to urcite budou kit nornalne na obchode:)Ale ted je to blby obdobi… kdy obchody otevreny nejsou:D
Jinak snad gerdu neodradilo ze mi to trvalo rozchodit:( a prijde…
Feri pije min, ale porad trochu vic, muz mel volat v patek – vxera- dnes – kazdy den mu to rikam, kazdy den zapomene… krev je OK, ma hranicni cukrovkovy hodnoty ale jeji mama cukrovkarka byla.. rikal vet sledovat tyden a zavolat co a jak (jeste sme ani neplatili, kdyby jeste neco). Ona miva obdobi kdy vic pije, takze u ni je to proste „bezny“ ale i tak… a jak sem plasila tak fakt vypila za noc treba 2x celou misku vody a 4x curat a normalbe jdeme pred spanim a pak rano a misku ma 2 dny…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.