Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 2,167)
  • Autor
    kachna

Zvíře taky na tý první nevidim žádný. CO hulíš?

já ti mám tak špinavej monytór, že už vidím zvířata úplně všade

Fifi

Kachno
        😀 Ja ho mam vycistenej, moudrej pan ity mi prodal penu misto spraye a dobry.

Psst, jsem porusila zakaz vychazeni, snad me nikdo nevyfotil. Byla jsem bez psa! vysoupnout popelnici pred plot. Az ted mi to doslo. 😀

cernej caj

Fifi
          Ty rebelko:D

Co mas za penu?

Tak me to napadlo jestli se to aspon malinko zlepsilo… tak aspon trochu, ale cloveka to nekdy fakt trapi kdyz vedle toho zije

Kachna
          A je to monitorem? 😀

Maya
          Tak mama dobre ze se zlepsila, na druhiu stranu ja kdyz volala na testy a chteli 2500 tak to je fakt hodne moc penez, ja chapu ze nechces dat tolik penez za testy a jeste na ne treba jet nekde hodinu do mesta kdyz je cloveku fakt zle… jakoze se nedi tem.lidem.co divit kdyz treba nekteri prisli o praci nebo ucejim doma museli nakoupit pocitace a jeste by meli vyplaznout tolik na nejakej 5minutovej test ze kteryho maj leda dobrej pocit

PetraK

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Už ste si vypucovaly/i monitóre? Já navopak, díky tutěm ftipům

Attachments:
            cernej caj

PetraK
              Kdybys mela rousku tak si monitor poprskat nedokazes:D

Nejak sem.ztratila vsechny ty dobry (co sem na ni dala.navod) ta drzi dobre a dobre se v ni mluvi, a zustali ki jen experimenty dobry na pup hodku do mhd:D a nemuzu najit latku, ze ktere sem sila, takze super:D takze budu muset asi rozstrihat neco doma, ale otazka je -co 😀

Dneska mam desnej kopr a nechce se mi nic delat

cernej caj

https://www.cdmc.cz/rousky-s-nanotechnologii/rouska-s-nanovlaknem-a-aktivnim-stribrem-seda-3–1556/

Jo chteka sem napsat, ze sem si do prace na 8h sichtu objednala tuto

PetraK

A jinak….nevim teda ešivá to bude někoho zajímat, ale je to prostě v dnešní době hezká věc- velmi oceňuju mýho pana homeopata Hrabáka, který v dnešní době, kdy si všichni syslej informace pro sebe a vydaj je jen za prachy…. že si dal tu práci a zcela přehledně tu dal k dispozici informace a návod v rámci homeopatický léčby, pro ty který vědí:

http://www.homeoinstitut.com/koronavirus/Homeopaticka-prevence-a-lecba-koronavirove-infekce-4.html

to, že tam dál i popsal návod, jak si homeo doma i naředit a moct tak předat dál, to je skvělá informace

PetraK

kachna
                    já ti mám tak špinavej monytór, že už vidím zvířata úplně všade

to nebude monytórem, děfče, to nebude monytórem 😀 😀 zvlášť třeba ešivá sou to myšky takový světlejší 😀

Fifi
                    žjófka, Fifijová de proti proudu a v noci se srocuje u popelnic.

Mimochodem – včera jsem měla pocit, že jdu z práce do jinýho světa, než byl ráno, protože – takovoejch lidí, co nemělo roušky, to jsem teda fakt čuměla. Doteď dobrý, ale včera na to půlka národa pekla. Tak jsem sdělila paní, kterou jsem míjela na zastávce tramvaje, že je fajn, že tu hubu má vodkrytou, když se není jak vyhnout, že je vyloženě taková jako ohleduplná, zvlášť, když je někdo nemocnej, nebo má doma starýho člověka o kterýho se stará. Zkřivila tu svou držku a tvářila se, že jsem vrah 😀 , což je mi fučík, když si ona může dělat co chce, tak já si zase můžu řikat co chci, ne?

černej čaj
                    Nejak sem.ztratila vsechny ty dobry (co sem na ni dala.navod) ta drzi dobre a dobre se v
                    u nás paní ve zdravý výživě má takovej štítoroušek – za 135 káčé

a koukám, že se to dá koupit levnějš:

Maya
                    supr, že už je máma z horeček venku, tetkon ji hlídej, aby se to nedostalo do tý druhý fáze

Ad ty testy – je to tak drahý a komplikovaný se k nim propracovat a dostat, že se nedivím, že na to lidi pečou a zavřou se doma. Ano je pravda, že když by se o nich vědělo, mohli by teoreticky dohledat ty další, který mohli nakazit, ale to je vsoučasnosti fraška, protože nedohledají nic a nebo až v momentě, když už je z toho člověk venku. Tady prostě ze zásady nic nemůže fungovat.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
                    Maya

cernejcaj
                      se mi nanorouska neukazuje, ja to teda zavrhla, i kdyz je to aasi uccinejsi, vsude pisou, ze je problem s pranim

PetraK
                        cernej caj

Petrak
                          Ale ta plastovec je s brejlema asi bla?

Maya
                          Za 150 tak su zvedava

Jdu kouknout na odkazy

PetraK

černej čaj
                            asi bla?

asi co? blbá? Bílá?

MirkaD

tak včera lesní vycházka k večeru-bedle nikde,za to v lese Harapes-teda skoro
                              Martin vyšvihl jakýsi podivný baletní čislo,lkdyž zakopl o klacek….
                              u domu jsem mu hodila ručník ze slovy-a ted ty-mě už z toho hrabe…
                              no,ale on utře,neučeše z noh ten bordel
                              ,on si dal 2 a půl hodiny s Žerykem na terase,já si hrála s Dafi doma+jsem k tomu poslouchala 2 rozhovory-první s Danielem LANDOU a DAVIDEM MATÁSKEM-hodinu,a druhej s Lenkou Wami Blachovou o výchově psů,o psovštině,o cvičáku Koira,o její Berenice-popravdě-neumím si představit mít psa JAKO JE bERENIKA,ALE JÁ UŽ SI NEUMĚLA PŘDSTAVIT VĚCÍ:-))))
                              dnes ráno vycházka nečekaně-kam jinam,než do lesa-ale k lípě ultra bláto,hlavně v zátočině podél zahrad-zátočina vede z dědiny-odkud jezdí auta na stavbu kolem naší zahrady,no a od hájenky dolů to jde,ale tím jak pak je tam ob 3zahrady ta stavba tak taky hodně bláto,no došly jsme do lesa,v lese velký cesty roježděný-takže taky bláto,a malý cesty plný listí+bohužel i větví a klacků-takže člověk radši furt čučel pod nohy…
                              no Dafi zas pařey,Žeryk klacky,já se jim pak jednou schovala
                              to mě našel první Žeryk,bohužel po cestě asi blbě stoupl,a kulhá:-(((
                              Dafi pak jako první našla Martina,kus cesty zpět jsme prohádaly,kdo ponese Žeryka,že ho bolí nožička-chvílu jsem ho nesla já,chvílu Martin
                              chvílu šel sáma a na zahradě hopal jak jalovica,že chce házet míček…
                              nic,šel dom-jest,spat
                              a já věšet druhou pračku,a umýt terasu,bylo na ní toho bláta už moc-brambory by se v ní mohly sázet….
                              Martin vaří-a já třetí den volno
                              zítra ranní

Čajda-roušky furt někde nemám-jako-bud jich je víc v práci ve skřínce,nebo v prádle,nebo na sušáku-málokdy se mi vyskytne někde hromádka vypraných,vyžehlených roušek,ztratily se mi 2 nákrčníky-asi jsouv BK,nebo nevím
                              k práci ti nenapíšu nic-protože,jak by řekl můj tatka-nevím co ti na to mám říct…
                              protože…
                              dělat za málo peněz je naprd,shánět v tuto dobu práci je úplně naptd-tak nevím,no…
                              jen u nás se nabírá…teda
                              no,ale my máme blbou pověst,že…
                              Fifi-no obleček z nohama by vyřešil nohy-teda bordel na nohách,ale myslím,teda vím,že se jim v tom hůř chodí
                              teda jasný na chodníku,rovině,dobrý,ale v lese,kde furt na něco,přes něco hope-to si myslím,že nic moc…
                              jako mě to česání tak strašněnevadí,to bych knírače neměla,že,ale jako -bud se mě nechce,nebo su utahaná,nebo není čas…
                              je to jedna z věcí prostě,u ktré si všeobecně lidi myslí,že mě to baví
                              ale ne to mě nebaví,ale někdo to dělat musí
                              jako takhle kdyby to třeba v naší rodině bavilo někoho jinýho-třeba máti-hahaha,Martina,kohokoliv,ráda to někomu přenechám…
                              -potřebovala bych se donutit česat denně-a bylo by mín práce,denně češu,když lezu z lesa,a vidím,že je z ní listovětvičkonosič
                              PetraK-hezký vtipy:D
                              ten štít-něco takvýho mají prodavačky v teta drogerii u Penny-ale jim to drží zespodu u brady,a je to kratší-asi to musí za celej den tlačit do brady?
                              mě z roušek bolí nos a uši,a jak v tom celý den mluvím tak i xicht…
                              už kupuješ dárky?

PetraK

Mirka D.

tady je to možná vidět líp

tohle drží klasicky za ušima

Petrs01

s Lenkou Wami Blachovou

kde se dá takový rozhovor ulovit? S Wami jsme chodily treky…

Maya

PetraK
                                    caj chtela rict, ze jako s timhle stitem pres nos az skoro k voboci a pod voci si proste brejle nenasadis 😀
                                    navic jakoze to nesplnuje tu podminku na funkcni rousku, ze to ma tesnit i po stranach
                                    ja vubec nenosim rousky za usi bo jak ji furt sundavam se mi parkart stalo, ze jsem si ji malem sundala i s brejlema jak se mi to chytlo za nozicku od brejli za uchem a rozflakany brejle mit fakt nechci, toz to jisti gumicka pres hlavu 😀

Maya

Mirka
                                      tak já obvykle nakupuju něco takvéhodle
                                      https://www.rieker-eshop.cz/damska-obuv-rieker-76202-00-cerna-w0–10300404.html
                                      nebo trochu nižší
                                      https://www.rieker-eshop.cz/damska-obuv-rieker-n3249-14-modra-w0–10300628.html
                                      v jiný barvě, maj jich spoustu takový, hlavně ty zipy jsou super, že to člověk nemusí furt šněrovat
                                      https://www.rieker-eshop.cz/damska-obuv-remonte-d8671-22-hneda-w0–10300542.html

MirkaD

Petrs01-rádio spokojený pes a you Tube-je to už 14 rozhovor na tom rádiu
                                        já poslouchala s Martinou Mgnoli Klimešovou-to jsem ady psala o tom jak udržet psa v kondici na jednom metru v bytě,-lehni-vstan,jak tím vyřešit bolavý záda+další věci
                                        pak jsem poslouchala rozhovor s Beátou Štýbrovou
                                        a mám rozposlouchanej rozhovor s Ktkou Rerlovou
                                        všecko je to asi hodinu,a je to dost naučný-jako náročný na soustředěný-anglický výrazy,názvy seminářů atd….

kachna

Tak jsem doufala, že Vám sem přitáhnu Gerdičku i s Fufinátorem a Kadlíkem, ale teď mi psala, že se jí od včerejšího večera nezaregistrovala registrace!

cernej caj

Gerda mi uz psala email, zmenila jsem.ji hso.a.snad to bude fungovat

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.