- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2.11.2020 v 12:54 #91533
Maya
Petrs01
tak vis co, mas mit uz prezuto 😀
2.11.2020 v 12:55 #91534Maya
PetraK
to jako fakt? no to me teda netesi, jedine, ze by to prodavali dal cinani
vono spis jde i o nahradni dily, baterka a filtry, jeslti to bude jednou tak drahy, tak to bych si snad radsi koupila celej novej jinej cinskej model2.11.2020 v 12:57 #91535PetraK
Petrs01
já taky myslela, jako Maya, že ti to zadní kolo UPADLO
2.11.2020 v 12:59 #91536Maya
PetraK
tak jsem koukala a ten muj nabizej cinani porad za stejnou cenu2.11.2020 v 13:03 #91537cernej caj
Ja taky myslela.ze upadlo….a premyslela.sem.jak si to dojela…
Chteli me dat v praci darek k narozeninam ale sefka se za me primluvila. Nevim, jestli zbalit odstupny a valet se pul roku na pracaku za 60% je takova hruza, ze me od ni odpomohla 😀 jako su rada, praci mam rada, ale serou me desne z vedeni
2.11.2020 v 13:05 #91538PetraK
černej čaj
aj jaj, to nezní, jako úplně ideální dárek, i když jak to píšeš…tak vlastně asi pro Tebe jo?
jak si to dojela…
evidentně blbě 😀2.11.2020 v 14:34 #91550Maya
cernejcaj
tak dobra sefka, ze te zachranila
jinak kdyz mas odstupny, neberes podporu a pak ta podpora 60% taky není, jestli to teda teď nezmenili kvuli covidu2.11.2020 v 15:02 #91551kachna
Ja taky myslela.ze upadlo….a premyslela.sem.jak si to dojela…
Chteli me dat v praci darek k narozeninam ale sefka se za me primluvila. Nevim, jestli zbalit odstupny a valet se pul roku na pracaku za 60% je takova hruza, ze me od ni odpomohla 😀 jako su rada, praci mam rada, ale serou me desne z vedeni
Půl roku za 60? Já myslím, že to bylo 60 – 60 – 50 – 40 nebo tak nějak.
2.11.2020 v 15:20 #91552cernej caj
To byl primer, mas 2 mesice 60% a pak 3 za 50%. Jakoze bud rada ze sme te nevyhodili a za 60% delej prescasy ktery ti neproplatime nebo se za 50% valej na pracaku a chod kazdej den na vylet? Hm… jakoze pokud uz je to takhle tak se obavam, ze to brzo prijde tak i tak…
2.11.2020 v 15:48 #91553Maya
cernejcaj
jakoze ti vyplacej jen 60% platu? to je teda fakt pak uz jedno
jinak po dobu co mas odstupny, na pracaku neberes nic, jen te reigstrujou a platej za tebe pojisteni, ale nedostanes ani korunu, to mela kolegyne, to vim jiste
a pak jak jsem nasla ty mas 60, 60, 50, 50 a posledni mesic 45.2.11.2020 v 15:52 #91554kachna
Petrs,
tak se rychle zhoj2.11.2020 v 17:09 #91555cernej caj
maya
vim, ze po dobu odstupnyho mas narok jen na to zdravotni nebo co to je. tim chci ale rict, ze v aktualni situaci by odstupny bralo asi tak 90% zamestnancu radsi. Mam svoji praci rada, bavi me, ale posledni dobou to jde proste i v ramci vedeni uplne do ksa. cimz se nechci rouhat, mam svou praci rada a rada bych ji jeste chvili mela, ale nekdy ten nelidskej pristup od vedeni je fakt des… a clovek pak premysli…2.11.2020 v 17:59 #91556kachna
Jakoze bud rada ze sme te nevyhodili a za 60% delej prescasy ktery ti neproplatime nebo se za 50% valej na pracaku a chod kazdej den na vylet?
jo takhle, jak to Maya napsala, tak už to chápu. za 60% bych rychle hledala jinde, myslím, že tohle není doba, která by nepřála zaměstnanosti ÍTý lidí (za zkratku se omlouvám, není ve zlém, jenom se mi takhle strašně líbí).
Čajdo, sakra, s tvýma schopnostma si přeci nemusíš nechat líbit všechno (tu peprnější odpověď jsem smázla)- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
2.11.2020 v 18:31 #91558cernej caj
kachna
tady jde o to, ze ja zadny schopnosti nemam a navic ted je s praci proste problem… protoze se vse zavira, nic se nesmi, lidi sou doma, nikam nechodi, to je proste pro hromadu zamestnavatelu problem… a vyhodit me nechteli protoze by se mnou byli potize, ale firma druhou vlnu nezvlada a proste na nekoho to padne…
navic porad sme u problemu, ze tahle prace je narozdil od vetsiny do hodiny od domu a ne do dvou… a cestovat denne 2h nebo 4 je sakra rozdil… navic tu praci mam rada, praci jako takovou a primy kolegy. ale jde to ke dnu. zakony se zprisnuji, a jednou to asi prijde… kluky preradili na oddeleni, ktery aktualne jediny generuje penize, coz znamena, ze s nima se pocita do budoucna a ted se zauci… ale hledat v teto dobe praci neni moc fajn kdyz vsichni delaj z domu, nikde se nenabira a kazdej ma starost zaplatit stavajici zamestnance… takze otazka slozita, odpoved jasna…neco na zpestreni ze vcerejsiho vyletu
2.11.2020 v 19:55 #91562Maya
Co ja tak chapu, u caje programujou hraci automaty, ktery jsou letos v pofstate pul roku mimo provoz, coz je pro firmu asi dost blby
Jako co ja vim, v it jsou zadany programatori databazi a tak, to uz jr asi vyssi level
Nemohla by ses to doucit v nejych kurzech?
To vedeni stoji za houby ve vetsine firem ty manazery to asi ucej ve skole
My mame ted od listopadu zas novyho sefa, alespon je z oboru, ale preputoval uz asi pres 5 firem tam a zpatky, oroste klasika
Takze taky zacne vyvijet cinnost, coz bude peklo2.11.2020 v 20:00 #91563Fifi
Zdravicko vespolek!
Teda, tady v poslednich dnech prsi a prsi, az zeme cvachta, neni zvykla tolik sosat. O vikendu pry byl nakej uchvancancujici uplnek – my videli prd, protoze co? Ano, chcalo. 🙂Petrs
Auvajs, tak este, zes kolopad dala bez vetsich zraneni. Rychly hojeni odrenin preju. Bracha se jednou rozflakal na kole, kdyz nepozornej ridic otevrel dvere u auta ve chvili, kdy ho mijel. Este, ze mel helmu, jinak by si nakej subduralek jiste privodil.Cajdo
S praci bud rada, ze este mas. Byt naprosto chapu, ze by bylo fajn reseni ted nejakou dobu nepracovat a radsi vyletit. Treba to to tak nakonec dopadne, kdyz ma firma problemy. Jen jsem nepochopila, jaky by s tebou mely bejt potize?
Jee, fotecky, na ty prvni je taky zviratko nebo tuhle hru uz nehrajeme?Mirko
v jakýmkoliv lese jsou fajn,ale knírač s tím jak na sebe chytá ten borčus je prostě mazec
Hele, a proc Dafce nenavliknes nakou sustakovou kombinezku? Aby se nezasvinila, prodavaj se i s nohama. Kdybych si takhle mohla usetrit cesani a odbahneni, udelam to. Si pamatuju moje perdelky, taky nabraly kde co. Ale mely dost drsnou srst, takze oschly, opadaly a bylo to.
-jo od soboty se mi blbě dýchá,můžu mít skříplej hrudník?
To muzes. NEbo dalsich x veci, snad ti to povoli.Mayo
Jak mamca, uz je bez horecek a ok?Esusova
A včera sem se přežrala voříšků, mám břicho jako ne bubínek, jak říkávala Gerda, ale jako buben!
Orisky jsou zdravy! To zjistila i Pepina, chodi denne xkrat do obr zahrady, ulovi orecha, prinese do obejvaku a vyzere. Taky uz ma bubinek. Na Gerdicku jsem si zrovna vcera vzpomnela, kdyz jsem se prezrala krutim stehnem. 😀2.11.2020 v 20:49 #91572cernej caj
Fifi
Jestli tam.zviratko vidis tak uz radsi nehul 😀U nas byl.uplnrk uplne stejnej, jako u vas. Neviditelnej:D
A vubec co jozevcice, jak si drzi linii?
Maya
To je fakt, co mama? Snad je ji lip2.11.2020 v 21:02 #91573PetraK
U nas byl.uplnrk
u nás nebyl ani ten 😀 😀
Fifi
Na Gerdicku jsem si zrovna vcera vzpomnela, kdyz jsem se prezrala krutim stehnemto už je legendární hláška myslím. Stejně tak, jako že bílou čekuládu dijéta neuvidí 😀 , tam to mám ale jednoduchý, tu nejim. (zatim teda 😀 ) Snad se má Gerdosláfka dobře.
Zvíře taky na tý první nevidim žádný. CO hulíš?
Maya
jo, co máma?
černej čaj
hele držím palce, aby to pro Tebe vyšlo s tou prací tak nejlíp jak může.2.11.2020 v 21:56 #91574Maya
jo, máma od včera bez horeček, jen večer zvýšenou teplotu, zato přišel kašlík, ale zatím nic hroznýho
každopádně 5 dní čtyřicítek nic moc, doufám, že mě to nepotká, jako kdyby jí to nepřešlo do dneška, tak by už volala doktorce bo jí známá vyděsila, že může mít zápal plic, ale včera už skoro dobrý, tak se na to vybodla
no a k tomu promořování, bráchovi bylo blbě 2 dny volal doktorce a když řekl, že na testy nechce a bude tejden doma na HO, tak prej OK
a protože podobný historky jsem slyšela už z víc stran, tak myslím, že to klesající číslo je proto, že každej kdo může si to radši vyleží doma sám a nechce se nechat prudit karanténoou a podobnýma veselostma2.11.2020 v 22:04 #91575Fifi
Vy ste blbky, ja se jen ptala, jestli tam je naky zviratko. Prave, ze jsem zadny nevidela a hledala. Protoze onehda to byla pekna hra.
Maya
Teda, tu si psala zvysena teplota. A jestli fakt az 40, to neni prdel u starsiho cloveka, zapal plic a kaslik… Echjo, tak snad budete vsici ok. Klesajici cislo bude zase jen vikendem a svatkem, se uvidi za dva tejdny. A jasny, kdo muze, tak to vylezi a odstune doma, proc si lezt na testy, kdyz to nepotrebujes kvuli praci. Vzdyt kdysi takhle znela nase slavna vladni opatreni, chaos…Cajdo
A vubec co jozevcice, jak si drzi linii?
Ja ti nevim, tak nak s vykyvama. Neni to hruza hruz, ale potrebovala by mit min kil. O kilo aspon. Ted, jak se cpe orechama ze zahrady, tak si blahobytni, ono se to nezda. 5-10 orechu dotahne, rozlouska, ale vzhledem k jeji velikosti je to příliš. Nastesti se tuhle poblila, neb zrala i slupky z orechu, tak ji zacli totok hlidat. Ja do nich vic vandrovat nemuzu. Jo a tu spravnou linii nemela nikdy, max dva tydny po prijezdu od chovatele, coby mimi.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.