- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29.10.2020 v 12:23 #91363
kachna
FIFIJOOOVÁÁÁÁ ČERNOČAAAJDOOOO
SE PŘIDÁVÁM S VELKÝM PŘÁNÍM VŠEHO NEEEEEJ
29.10.2020 v 12:24 #91364PetraK
Dennyky
tak si říkám, ešivá by tuten homeopatickej lék nemohnul být dobrým pomocníkem, když člověka sejme ten xindl?? Příznaky docela sedí, ne?
https://svethomeopatie.cz/cs/2965-eupatorium-perfoliatum-sadec-prorostly
29.10.2020 v 12:24 #91365PetraK
kachna
a ešče mi pochval umění, sim Tě, potřebuju pochválit 😀
29.10.2020 v 12:40 #91366Maya
Fifi a cernejcaj
taky preju vsechno nejlepsi!!29.10.2020 v 12:41 #91367Maya
PetraK
krasny umeni, Taliprtka je modelka
my jsme asi 400 mnm, tak nevim, jeslti jste vejš
ja fotila neco o vikendu a vsude jen normalne zeleny stromy 😀29.10.2020 v 12:59 #91368PetraK
Maya
dík za pochvalu, Tali – když stojí 😀 se fotí docela dobře zajímavě – díky těm flekům. A já se tady rozdováděla a před focením jsem tam dala filtr jakejsi. ovšem už nevim jakej 😀 , takže to nezvopakuju 😀my jsme asi 400 mnm,
aháá, tak to my jsme o kousek níž teda. Ale podzim jedeme fakt do plnejcha opět mi přidali práci , prej ešče tuhle agendu, že jsem rychlá, tak to půjde rychle. Kuwa proč já sem tak zrychlená?
29.10.2020 v 13:03 #91370kachna
Nejlepší je třetí (strom se sluníčkem) a čtvrtá. Stromem bych se chlubila všade, kdybych takovej vyblejskla.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
29.10.2020 v 13:20 #91372cernej caj
Denny
dekuju:) a super fotky, barevny:) nadhera 🙂PetraK
tak to je skvely s domeckem, to ste moc dobre poridili, kdyz se dobre spinka, to je dulezity:)a skvela je ta cerna tali podzimo fotka, to je fakt vtipny jak ten podzim je flekaterj:)
dekuju za prani:) ja taky nevim, kdy presne je fifijova tak sem prala uz tusim kolem vikendu, taky nevim, jeslti to neni moc brzo 😀
jinak prece do 500m musi byt clovek, o coklu rec nebyla, ne? 😀
29.10.2020 v 13:24 #91374Maya
cernejcaj
a pockej az cokle zjistij, ze panickove za nima nemuzou 😀 😀
ale vona asi jak to ctu pro nekoho kdo ma x set metru kolem baraku jen ulice a krizovatky zas takova sranda nebude29.10.2020 v 13:25 #91375PetraK
černej čaj
jojo shodli jsme se včera s Brtnikem, že nám tam těch pět dní bylo moc dobře.
Už mi lítají i sýkorky na krmítko – nosím jim tam oříšky. To okolí je neuvěřitelně útulný a krásný.jinak prece do 500m musi byt clovek, o coklu rec nebyla, ne? 😀
jo přesně, a ona s tím ostatně ani soudružka Taliprdová nemá nejmenšího probléma 😀
a skvela je ta cerna tali podzimo fotka, to je fakt vtipny jak ten podzim je flekaterj:)
že jo?? já právě zmáčkla filtr jakejsi a on to uďál černo-barevný. A Tali v podzimním ladění je dokonalej objekt teda, to musím říct i já fotografickej neumětel. Jen se nesmí moc hejbat 😀
aky nevim, jeslti to neni moc brzo
nikdá nejni brzo 😀 Vona to tají, kdy ty narozky má, furt jen tak nějak vokolo těch Tvejch říkala, že je taky stejný znamení. Tak jí člověk ani v příhodnej moment nemůže popřát.29.10.2020 v 13:26 #91376PetraK
Maya
ale vona asi jak to ctu pro nekoho kdo ma x set metru kolem baraku jen ulice a krizovatky zas takova sranda nebudejo, jsem fakt ráda, že aspoň za domem, je trochu prostor. Na večerní venčení to nevadí, ale přes den, to bude v hajzlu.
29.10.2020 v 13:34 #91377Denny
Taliprdka je modelka, vo tom žádná 🙂
Tvl kur*y, kur*y , kur*y!!!!
Mám kancle téměř uprostřed města, takže to mám z první ruky,
a normálně zas bulím tvl ale snad asi vzteky!!!!
Můj pohled z okna
Páč tyhle všchny stromy asik půjdou do prdele!
TAKŽE NEJEN STŘÍBRNÝ SMRK, UŽ JE DOLA TŮJE, RODODNEDRON, MENŠÍ BOROVICEJo a zas budu poslouchat jak za každý strom bude vysazen nový!
29.10.2020 v 13:37 #91379Denny
PetraK
možná se mrknu do nějaký homeo poradny na fbNo a jedna fyzioterapeutky na fb mi doporučila, abych si to
oteklé chodidlo otejpovala, napsala mi i návod jak, že to může být zablokovaná kostička v propadlé příčné klenbě.29.10.2020 v 13:45 #91380Denny
29.10.2020 v 14:00 #91383PetraK
Dennyky
Hele a víš, že Krysáky ted´dávaj jako večerníček?
vím, enem sem Ti zapomněla zavolat 😀 málem jsem si cvrkla do textilu, když jsem to v sobotu- teda vlastně předevčírem bylo úterý, žejo 😀 – zjistila.
Krysák je výborná 😀
Koukám, že to tam Salámek, nebo Buřtik, či jak se mu říká, bere dost šmahem a má vždycky ale dycinky nějakou vejmluvičku, jak jsou voni blbý, ty co to dělaj, nebo ty stromy už špatný a jak, jak….jak. 🙁
29.10.2020 v 14:04 #91384Denny
PetraK
málem jsem si cvrkla do textilu
já byla u Pepy, když je dávali a taky jsem mu to musela hned říct, jakou mám krafku kamarádku 🙂Bobajz…tohle už je bez výmluv, páč jsou tady nějací chlapi z profi firmy.
V 9hod když šel dolů ten stříbrnej smrk, tak tam Bobajz byl a říká prý: Musím jet, já se na to nemůžu dívat! A proč teda tohle vymejšlej?
Ani nemám sílu mu už psát, musela bych bejt sprostá.29.10.2020 v 14:11 #91385cernej caj
Denny
tvl a proc? dyt nevypadaj, ze jim neco je…PetraK
jo, barevne to je fakt super 🙂Maya
taky si rikam, ze bydlet vb panelaku na sidlaku tak 3x kolem bloku a dom…ale zas pokud jde o to, tak jen v noci tak je to fuk, ne?
ja teda krysaky vubec neznam
29.10.2020 v 14:20 #91386Denny
čajdo
tvl a proc? dyt nevypadaj, ze jim neco je…
není není není prostě stačí, že se NĚCO se dělá, že
říkala Ešusová, že ten s tím dlouhým sosákem je Koněf 🙂29.10.2020 v 14:28 #91387PetraK
černej čaj
ale zas pokud jde o to, tak jen v noci tak je to fuk, ne?jo v noci v pohodě, ale jestli mě s ohařem zašpérujou i za dne, tak jsem v průseru.
Dennyky
V 9hod když šel dolů ten stříbrnej smrk, tak tam Bobajz byl a říká prý: Musím jet, já se na to nemůžu dívat!
je padlej na makovici??? Proč to jako dělá tohleto?
29.10.2020 v 14:43 #91388Maya
u nas vykaceli smrky a borovice v cely vsi loni, i ty krasny velky, ktery oddelovali detsky hriste od silnice, takze ted tam neni nic, ani plot a zduvodneni bylo kdyz jsem se ptala starosty, ze to dostali narizeno z bio eko bo smrky a borovice nejsou puvodni vesnicka drevina a nepatrej tam
toz vysazeli na prikaz kolmo na potok radu topolu a na muj dotaz, ze jsetli jako tohle je to sliboany protipovodnovy opatreni protoze pri velky vode se za to vsechno nachyta a udela to hraz a voda pujde na baraky mi bylo receno, ze museli a ze se o ne nehodlaj starat, tak to chcipne a bude klid
pulka uz jich je nastesti fakt chcipla
toz asi tak
tim nechci rict, ze u denkyky je to jstene, ale proste holt takhle u nas probiha ochrana prirody -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.