Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 2,167)
  • Autor
    kachna

FIFIJOOOVÁÁÁÁ ČERNOČAAAJDOOOO

SE PŘIDÁVÁM S VELKÝM PŘÁNÍM VŠEHO NEEEEEJ

PetraK

Dennyky

tak si říkám, ešivá by tuten homeopatickej lék nemohnul být dobrým pomocníkem, když člověka sejme ten xindl?? Příznaky docela sedí, ne?

https://svethomeopatie.cz/cs/2965-eupatorium-perfoliatum-sadec-prorostly

PetraK

kachna

a ešče mi pochval umění, sim Tě, potřebuju pochválit 😀

Maya

Fifi a cernejcaj
            taky preju vsechno nejlepsi!!

Maya

PetraK
              krasny umeni, Taliprtka je modelka
              my jsme asi 400 mnm, tak nevim, jeslti jste vejš
              ja fotila neco o vikendu a vsude jen normalne zeleny stromy 😀

PetraK

Maya
                dík za pochvalu, Tali – když stojí 😀 se fotí docela dobře zajímavě – díky těm flekům. A já se tady rozdováděla a před focením jsem tam dala filtr jakejsi. ovšem už nevim jakej 😀 , takže to nezvopakuju 😀

my jsme asi 400 mnm,
                aháá, tak to my jsme o kousek níž teda. Ale podzim jedeme fakt do plnejch

a opět mi přidali práci , prej ešče tuhle agendu, že jsem rychlá, tak to půjde rychle. Kuwa proč já sem tak zrychlená?

kachna

Nejlepší je třetí (strom se sluníčkem) a čtvrtá. Stromem bych se chlubila všade, kdybych takovej vyblejskla.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
                  cernej caj

Denny
                    dekuju:) a super fotky, barevny:) nadhera 🙂

PetraK
                    tak to je skvely s domeckem, to ste moc dobre poridili, kdyz se dobre spinka, to je dulezity:)

a skvela je ta cerna tali podzimo fotka, to je fakt vtipny jak ten podzim je flekaterj:)

dekuju za prani:) ja taky nevim, kdy presne je fifijova tak sem prala uz tusim kolem vikendu, taky nevim, jeslti to neni moc brzo 😀

jinak prece do 500m musi byt clovek, o coklu rec nebyla, ne? 😀

Maya

cernejcaj
                      a pockej az cokle zjistij, ze panickove za nima nemuzou 😀 😀
                      ale vona asi jak to ctu pro nekoho kdo ma x set metru kolem baraku jen ulice a krizovatky zas takova sranda nebude

PetraK

černej čaj

jojo shodli jsme se včera s Brtnikem, že nám tam těch pět dní bylo moc dobře.
                        Už mi lítají i sýkorky na krmítko – nosím jim tam oříšky. To okolí je neuvěřitelně útulný a krásný.

jinak prece do 500m musi byt clovek, o coklu rec nebyla, ne? 😀

jo přesně, a ona s tím ostatně ani soudružka Taliprdová nemá nejmenšího probléma 😀

a skvela je ta cerna tali podzimo fotka, to je fakt vtipny jak ten podzim je flekaterj:)

že jo?? já právě zmáčkla filtr jakejsi a on to uďál černo-barevný. A Tali v podzimním ladění je dokonalej objekt teda, to musím říct i já fotografickej neumětel. Jen se nesmí moc hejbat 😀

aky nevim, jeslti to neni moc brzo
                        nikdá nejni brzo 😀 Vona to tají, kdy ty narozky má, furt jen tak nějak vokolo těch Tvejch říkala, že je taky stejný znamení. Tak jí člověk ani v příhodnej moment nemůže popřát.

PetraK

Maya
                          ale vona asi jak to ctu pro nekoho kdo ma x set metru kolem baraku jen ulice a krizovatky zas takova sranda nebude

jo, jsem fakt ráda, že aspoň za domem, je trochu prostor. Na večerní venčení to nevadí, ale přes den, to bude v hajzlu.

Denny

Taliprdka je modelka, vo tom žádná 🙂

Tvl kur*y, kur*y , kur*y!!!!
                            Mám kancle téměř uprostřed města, takže to mám z první ruky,
                            a normálně zas bulím tvl ale snad asi vzteky!!!!
                            Můj pohled z okna
                            Páč tyhle všchny stromy asik půjdou do prdele!
                            TAKŽE NEJEN STŘÍBRNÝ SMRK, UŽ JE DOLA TŮJE, RODODNEDRON, MENŠÍ BOROVICE

Jo a zas budu poslouchat jak za každý strom bude vysazen nový!

Attachments:
                            Denny

PetraK
                              možná se mrknu do nějaký homeo poradny na fb

No a jedna fyzioterapeutky na fb mi doporučila, abych si to
                              oteklé chodidlo otejpovala, napsala mi i návod jak, že to může být zablokovaná kostička v propadlé příčné klenbě.

Denny

PetraK
                                jeden krysák 🙂

Hele a víš, že Krysáky ted´dávaj jako večerníček?

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Denny.
                                Attachments:
                                PetraK

Dennyky

Hele a víš, že Krysáky ted´dávaj jako večerníček?

vím, enem sem Ti zapomněla zavolat 😀 málem jsem si cvrkla do textilu, když jsem to v sobotu- teda vlastně předevčírem bylo úterý, žejo 😀 – zjistila.

Krysák je výborná 😀

Koukám, že to tam Salámek, nebo Buřtik, či jak se mu říká, bere dost šmahem a má vždycky ale dycinky nějakou vejmluvičku, jak jsou voni blbý, ty co to dělaj, nebo ty stromy už špatný a jak, jak….jak. 🙁

Denny

PetraK
                                    málem jsem si cvrkla do textilu
                                    já byla u Pepy, když je dávali a taky jsem mu to musela hned říct, jakou mám krafku kamarádku 🙂

Bobajz…tohle už je bez výmluv, páč jsou tady nějací chlapi z profi firmy.
                                    V 9hod když šel dolů ten stříbrnej smrk, tak tam Bobajz byl a říká prý: Musím jet, já se na to nemůžu dívat! A proč teda tohle vymejšlej?
                                    Ani nemám sílu mu už psát, musela bych bejt sprostá.

cernej caj

Denny
                                      tvl a proc? dyt nevypadaj, ze jim neco je…

PetraK
                                      jo, barevne to je fakt super 🙂

Maya
                                      taky si rikam, ze bydlet vb panelaku na sidlaku tak 3x kolem bloku a dom…

ale zas pokud jde o to, tak jen v noci tak je to fuk, ne?

ja teda krysaky vubec neznam

Denny

čajdo
                                        tvl a proc? dyt nevypadaj, ze jim neco je…
                                        není není není prostě stačí, že se NĚCO se dělá, že
                                        říkala Ešusová, že ten s tím dlouhým sosákem je Koněf 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=L90RkMdSaOk

PetraK

černej čaj
                                          ale zas pokud jde o to, tak jen v noci tak je to fuk, ne?

jo v noci v pohodě, ale jestli mě s ohařem zašpérujou i za dne, tak jsem v průseru.

Dennyky

V 9hod když šel dolů ten stříbrnej smrk, tak tam Bobajz byl a říká prý: Musím jet, já se na to nemůžu dívat!

je padlej na makovici??? Proč to jako dělá tohleto?

Maya

u nas vykaceli smrky a borovice v cely vsi loni, i ty krasny velky, ktery oddelovali detsky hriste od silnice, takze ted tam neni nic, ani plot a zduvodneni bylo kdyz jsem se ptala starosty, ze to dostali narizeno z bio eko bo smrky a borovice nejsou puvodni vesnicka drevina a nepatrej tam
                                            toz vysazeli na prikaz kolmo na potok radu topolu a na muj dotaz, ze jsetli jako tohle je to sliboany protipovodnovy opatreni protoze pri velky vode se za to vsechno nachyta a udela to hraz a voda pujde na baraky mi bylo receno, ze museli a ze se o ne nehodlaj starat, tak to chcipne a bude klid
                                            pulka uz jich je nastesti fakt chcipla
                                            toz asi tak
                                            tim nechci rict, ze u denkyky je to jstene, ale proste holt takhle u nas probiha ochrana prirody

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.