- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
28.10.2020 v 19:34 #9124228.10.2020 v 20:46 #91246Fifi
Aa, tak Cajda vyletila, to je bezva! .) Krasnej podzim.
28.10.2020 v 20:51 #91247FifiA neco pekneho na vecer. 🙂
28.10.2020 v 20:51 #91248cernej cajjo, lehce… spadl mi web, problem na hostingu, migrujou na novy servery a pulku mi zmigrovali a druhou ne, takze to mam mrtvy, coz me stve, chtela sem dat novohradky, na ktery se urcite vsichni tesite…
zitra snad pocasi bude dobre na vychazku
28.10.2020 v 21:19 #91249MayaFifi
siimson cat nikdy nezklame 😀
máma má horečku, tak ležela celej den v posteli a bere paralen, ale zatím se to nijak nehorší a kašel nemá, tak nevím, vypadá to jak normální chřipka
brácha prej má v práci pozitivního kolegu a taky mu bylo jeden den blbě, ale kašel taky neměl, ale s ním jsme se už přes tejden nnepotkali
tak nevím jestli promořujem nebo ne 😀
cernejcaj
je to jak na jaře, všichni razej někam do přírody a všude jsou davy
u nás sice ráno chvíli sluníčko, ale odpolko pršelo, takže na procházky to moc nebylo28.10.2020 v 21:40 #91250PetraKBrou noc prdíci,
jdu vás v rychlosti zkontrolovat, než pověsim pračku a upadnu v postel.
Simon výýýbornej, díky Fifijová, to se mi bude bře spát. My máme s Rumíčkem taky kočičího kámoše. Mourínek už se kámoší a choděj s RUmoušem pospolu. Jen tam nesmí vtrhnout to primitivní jelito. A já si za MOurínkem chodím hrát, aby nebyl sám.
Maya – držím mamince palce. Doufám, že příště si rozmyslí, lítat po venku v mokrým tričku.
28.10.2020 v 22:39 #91251PetraKMaya
prosím Tě, Ty víš snad úplně šécko na netu 😀 -neznáš tyhle stránky?
https://www.floryday.com/cs/sale/
že to bé zas nějaký šméčko?
28.10.2020 v 23:31 #91341MayaPetraK
stránky neznám, ale to zboží vídám běžně na ali, tak jsem se koukla, je to Hong Kong, doba dodání měsíc, takže klasika přeproedej z aliexpressu
což znamená, že prakticky bez možnosti reklamace a riziko, že ti přijde hadr, na ali jsou alespoň recenze, a co vím ze skupin na ali, tak občas jsou to strašný hadry, chce to vybírat, já tam kupovala pro neteř sukni a svetr s dobrejma recenzema a bylo to OK
tak je to asi spíš o tom, jestli to za těch pár korun riskneš
ceny samozřejmě i ty jakoby po slevě jsou vyšší
tady máš třeb to tričko nutela, se to nejlíp hledalo, na pc není vyhledávání podle fotky, cena v podstatě 4 dolary, takže stovka asi
https://www.aliexpress.com/item/4000259591912.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.7ca86ef6KWNsCe&algo_pvid=9ba346a1-ffbf-4651-baf3-47220f76a510&algo_expid=9ba346a1-ffbf-4651-baf3-47220f76a510-2&btsid=2100bddf16039241822498459ef4d8&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_29.10.2020 v 7:05 #91342cernej cajMaya
me nedoslo, ze je ten svatek kvuli dovolene… ale vyrazeli sme jeste rano, kdyz bylo hnusne a vraceli se po 11 tak to zacinalo byt peklo a pak dokonce i slunicko a krasne… holt zitra (decka asi maj prazdniny) pujdu nekam daleko, treba 20-25km… oni vsichni chodej okruhy na hodinku, dve od auta takze takhle se tomu vyhnu:Dsnad mame bude lip brzo.
vcera se mi nepridali jeste fotky
29.10.2020 v 9:00 #91346Mayacernejcaj
tak decka maj prazdniny celej tenhle tejden
a jak ctu, i kachna bude mit od pondelka volno
tak urcite nekde mimo dosah parkoviste uz moc lidi nepotkas
u nas dneska leje29.10.2020 v 10:20 #91347PetraKRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
To byl ale tak krásnej dlooooouhej víkend Alberti, že to by mohli dávat furt, takovejdle prográmek 😀 😀 Aaaa hlásim, že se v Domečku krásně bydlíkuje. Bylo to supr a včera jsem se vydala konečně k tomu kostelíčku aaaaa. aaaa…… jááá to tam milůůjůůů, chtěla sem vám sem dát nějaký fotky jo, ale prt! Nechám si je až do článku, kašlem na vás s ohaříkama 😀 nebo taklenc… ohaříci na vás možná i něco víc, než kašlou…. 😀
a vono je to v současnosti asi i bezpečnější, když se na vás někdo vyprdne, než vykašle, ne? 😀
Podzim f plným proudu
a jdu vás dočíst
aaa koukám, že
čajda výletovala, to se těším, jak si počtu, až se k tomu dostanu, fotky jsooou krásný, jak taky jinak – ta cesta!!! V Chřibech jsme ešče nikdá nebyli
šéf taky hlásil, že lidí bylo venku spousta a to byl u nás u chalupy na Kounovských řadách, tam bych fakt procesí nečekala.
to su zvedava teda na dojmy?
lůůůkcůůůs to byl, taková pohodička, já sem úplně nadšená! Je to teda pravda občas stísněný, když se dají ty dvě ohaří kopytaMaya
doufám, že je mamince dneska líp. Moc dík za to očíhnutí stránek, já si to myslela, že to tak nějak bude, ale… některý ty věci se mi líbily, tak halt smolikof, no.ak bych se asi dostala na testy,
nad tímhle taky přemejšlím, a to nemám odběrový místo zdaleka tak daleko jako Ty. Stačila mi před pár lety ta opravdová chřipka, kdy jsem nemohla ani pomalu se doplazit na záchod – bez přehánění, a byla jsem ráda, že mám normální doktorku, která mi řekla, a´t přijdu, až mi trochu opadnou horečky – 40-41 a budu mít víc sílu, že neschopenku vystavuje od tohodle momentu.Ten článek s těma fotkama – tak ten je teda ultra zajímavej!
Fifijová
Takze prvni prespani v Domecku uz probehlo – spalo se hezky? 🙂
spalo se tam moc a moc hezky, krásně se nám tam bydlí, ani se nám nechtělo domů.Tak snad mama bude OK a hrbutov si date jindy…
Promin, takhle napsany me to rozesmalo
😀 😀 ty seš ůůůůň!! 😀 😀Po navratu do Prazice ti asi tikne voko z tech 500 m vecerniho venceni, kdyz si predstavim Taliprda…
😀 😀 já si to radši představovat moc nechci, pokud jí jebne a zas jí to popadne, bude veselo. Má tetkon ten slušivej svítivej vyxlajvant na krku, tak je aspoň přehledná.
Mne ty ahrefy sejrej, kdyz se mi nepovedou.
ty vado! Od fčéra přemejšlim, co jsou to ahrefy?? Jako že fakt, nevím, co to má bejt? Je to překlep, nebo přesmyška?
Proc nemate ty feny na voditkach, vzdyt ted tu lovi slepice?! – Pohoni, ale neulovi! – No to me naslaplo fest. 😀
ty jo a víš, jak v klídku takový lidi jsou? Narozdíl od nás, který se snažíme mít psy vycepovaný? Tohle jsem si kolikrát říkala od tý doby co máme Taliprda. že jinej, by tak v presu nebyl, jako jsme byli my. Letí pes krajinou? No tak letí? Vyděsil někoho? No jooo, však mu nic neudělal, ne?…. atd, atd…
a díky za ten odkaz pro kachnu, mně to z teleféna nešlo.
Sonicka je kouzelna a Ruzenka to samy. Snad si pani neco vybere. 🙂
žejo, že jo, žejooo? Obě by se mi líbily domů.
kachna
aha, tak vigantolvit+celaskon+ostropestřecA Ty si taky ůůůň!! 😀
tak co ty čokle? Líbí se nějakej?
Mirkooo – aspoň něco dobrýho na týhle blbý situaci! Béš mít volný neděličky!! To ti moc a moc přeju.
naštěstí se mu nic nestalo.my ttiž zahradu máme mírně dokopečka a to bláto je taky slušný…
no ty blááho, to je v současným stavu dost výhra. I Brtnik si dává při práci echtgold pozor, aby se mu to náhodou nějak nevymklo a nezřítil se od někud, protože to by teď bylo docela blbý.29.10.2020 v 10:22 #91348kachnatak co ty čokle? Líbí se nějakej?
nevím, někam jeli
“nikdo rozumnej nemá rád prasátko peppa!”
“a ty mami?”29.10.2020 v 10:22 #91349PetraKčajdoooo???
vcera se mi nepridali jeste fotkyco je to na tý první fotce? Skleněný voko s nožičkama na cestě?
😀29.10.2020 v 11:05 #91350PetraKkachna
“a ty mami?”
😀 😀 to je konec audorýdy!!! 😀 😀 😀 poooomoooct!!
29.10.2020 v 11:44 #91352Mayakachna
bozii 😀
PetraK
pekny fotky, u nas nejak markatne jeste listi ani nnepada, je furt docela teplo
mame uz je lip
psali ze prej hlavni priznak zmutovany kovidaku ten na podzim je ztrata cichu, tak jsem ji zkousela, prej neco cejti 😀
ve Francii od patku bezduvodny vylet na cerstvy vzduch jen hodka denne, tak uvidime kde se budou nasi inspirovat, koukala jsem ted u obeda na tv a uz vsichni mluvej o lockdownu izraelskyho typu29.10.2020 v 11:54 #91353PetraKMaya
to mám radost, že je mámě líp! A stejně jí vynadej preventivně ešče jednou za to loncání v mokrým tričku 😀
U nás u Domečku je podzim už úúúžasnej. My jsme tam trošku “jako na horách”, myslím, že u vás je o něco malinko teplejš???? Fotky mám z těchhle dní úúúžasný, jsou skorem jako vod Dennyky, to béte koukat, co mám ze perly 😀
No jsem zvědavá, s čím přijdou. Pro nás docela pohroma,protože máme dost rozděláno, ale co nadělám.
29.10.2020 v 11:57 #91354DennyBrej upršanej a ufoukanej čtvrtkos.
Zas nám tadyk kácej uprostřed “města” stříbrnej smrk…no comment už 🙁Čajdooooo nemáš ty dneska náhodu Geburstag???
Všechno nejlepší a hlavně zdarovje 🙂Fifi
Simons je nejlepšííííí29.10.2020 v 11:59 #9135529.10.2020 v 12:01 #91360PetraKDennyky
Čajdooooo nemáš ty dneska náhodu Geburstag???
seš lepčí než můj telefoun. Ten mi včéra hlásil, že:
Čajda a Fifijová – tetkon někdy mají narozeniny
enemže, to hlásil v blbej moment, kdy jsem nebyla u počítadla a pak…. bum a vypadlo to z makovice, takže díky a
FIFIJOOOVÁÁÁÁ ČERNOČAAAJDOOOO
A HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍHO A ŠČESTÍHO – OBÉHO JEST POTŘEBA.
29.10.2020 v 12:02 #91362PetraKDennyky
my taky máme umění!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.