- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
27.10.2020 v 15:51 #91218
Maya
cernejcaj
hele i Prymule ti to rika 😀
Prymula obhajuje opatření: Nákup dvakrát týdně stačí, běžte do lesa27.10.2020 v 15:58 #91219Maya
Denny
videlas?
https://videacesky.cz/video/jak-vlci-meni-tok-rek27.10.2020 v 16:19 #91220cernej caj
Me to stve ze v kvetnu propadla dovca a ted znova. Ale jasne, mohli zakazat vychazeni.
Jenze ti co poradaj party a ve velkym nedodruzjou opatreni se holt jen presunou do jinejch hodin a rohle je jenz zhytecna buzerace ostatnich.
Maya
Je fakt, ze to muze byt cokoli ale strach hloda… snad jen nachlazeni 🙂27.10.2020 v 17:42 #91221Fifi
Ale jasne, mohli zakazat vychazeni.
Treba je ted ten nocni zakaz jen pripravou na dalsi krok… V Kocourkove nevis, co este vymyslej.
Dovci je mi lito, chapu, ze to nastve fest kor podruhy. 🙁27.10.2020 v 19:12 #91222MirkaD
tak dnes jsem měla mít volno-tak ráno delší vycházka ze psy-ke křížku,kus dozadu a zpět mezi polama,pak dolů k rybníčku,u rybníčku trošku pocvičit
a dědinou dom a u zahrady taneční a tel-PENNY-že jestli bych ted došla do práce místo neděle?
a jako hned tak mě tam Martin hodil a já do šesti na kase-zítra zavřený-takže dost lidí+chystání akcí-to sse dělá normálně ve středu+přecenění-to taky ve středu večer+vybalování-takže práce dost-protože se dělaly věci co by se dělaly ve středu,no takže člověk-jako já-navíc se šiknul
a jasně,že si tím nenaddělám neděli,když je v neděli listopad,a ted říjen,že…
takže směna navíc…
a pak-hl.vedoucí-mám n a vás velkou prosbu-šla by jste ve čtvrtek na ráno?
já -no
pak-za 5vteřin-aha já mám mít ve čtvrtek volno,že….
no,tak mám ranní…
ale tak zítra jsme doma,v neděli doma,tak 2 dny v týdnu doma budu
mám docházku na listopad,ale ještě sem něměla odvahu ji číst….
ale jedno je jistý-bude tam víc lidí-pá+so,takže v tyto dny se s toho pos…
no tak jsem si koupila oříšky v čokoládě-a tak nezhubnu no…27.10.2020 v 19:24 #91223MirkaD
Černejčaj-mě z tebe mrazí člověče-to cos napsala-brrrrrr
já budu chodit do práce v zákazu vycházení-od půl paté,nebo v noci dom…
tak u sebe máme nosit docházku,aby policie věděla,že jdem do práce
v práci máme mít roušku už všude-i vzadu,+rozestupy-i vzadu,jíst jeden-tak to stejně jinak nejde,v kanclu se nehromadit,vyfasovaly jsme med,vitamíny+pomeranče-máme v kuchynce+se nám shání brigádníci
já se nervuju,že to chytnu,denně mezi hromadou lidí….
jako já chápu,že tě štve dovolená fuč,už podruhý
ale napsat tu větu cos napsala….
vždyt ve dne můžeš na výlety,můžeš ven s Feri,můžeš ven s kamarádkou
mužem,není ještě zákaz vycházení přes den-bohudíky za to…
ano,píšeš,že at se všecko na 2 týdny zavře a je to-stejně jak Maya atd.
holky-já su pro,já se toho bojím jak čert kříže
mě dovoleno ani tak nekazilo to,že nejezdím na výlety,i když by jsme jinak s Martinem někam vyjely
ani to,že moc nevidím kamarádky…
ale to,že jsem si říkala-co když je u nás tatka naposled,co,když to mezitím chytne,už se s ním neuvidím
co když to chytnu já a budu v té menšině…
co když Martin,rodiče…
neměl by tatka zůstat u nás-nafurt?
no,ale co když to dotáhnu dom já?
a tím sem se bavila-hahaha-celou dovču…
takže jo at to kldně všechno zavřou-a za mě běžte do práce….někdo z vás kdo se bojíte mín
protože já do té práce budu muset….i když zavřou všecko…
chápu,že sou pro tebe výlety moc
fakt to chápu
ale tak snad jde udělat nějaký kompromis,ne?27.10.2020 v 19:48 #91224MirkaD
jinak-2pracovní vsuvky ještě-borec kolem dvaceti-pravidelný zákazník-voda za 4kačky,šel s kamošem,mluvil s ním,tak aby ho všichni slyšely-o práci a tak-pak začal posměvačně řešit nás-jako-njn,oni sou v té první linii,hahaha a jakýsi blbý kecy,4kačky mě tam hodil jak psovi kost…
poodešel-já sem sepjala ruce a ironicky nahlas před dalším zákazníkem říkám-bože to byl táááák důležitej člověk!!!!a k zákazníkovi-prominte-já už to nemohla vydržet…
vsuvka 2-zákaznice-2jednu markuju-ta si celou dobu povídá se zákaznicí za ní,a pokračuje v tom,i když markuju tu další zákaznici,která kašle na nákup,košík a oddělávání věcí,jde k ní a ještě jí něco říká
tak já plný rožek,stojím čučím do blba,fronta stojí,
paní přijde jde si brát věci a omluví se mi,že paní má maminku v domově,a že je to hrozný-oni sou v izolaci,nemůžou nikam,chodí k nim v těch skafandrech,nemůžou ani k sobě,z místnosti-prostě nikam,sou tam jak vězni,že mi si to tady venku neumíme přdstavit
tak jsem paní,řekla,že jsem s víc stran slyšela,že pro tyto lidi je peklo ta opuštěnost a osamělost,že nevidí děti vnoučata,ale ani nikam nemůžou,nic
a to je fakt mazec….
my můžem do obchodu-a někteří zákazníci jsou tam i 4krát denně!!!můžem na zahrádku,ven ze psem na procházku-oni nic,nikam z pokoje nic
řekla, jsem paní,že to musí být peklo…
Maya-držím všecky palce at je maminnka brzo fit,a at je to jen z mokrýho trička něco…
Denny-no,žádná prča to není-a žádný světlo na konci tunelu….
jdu na vyprávěj,upadne mi krk a hlava…27.10.2020 v 20:00 #91225PetraK
Čus prtky mé, držme se, nebojme se, vožerme se, Huf je to těžký čtení čajdo, napadá mě, zkus si najít nějakou zástupců činnost, na kterou jinak nemáš čas, vénuj se Ferrince, určité to ocení, když už nemůže na výlety,.
Maya
Fest držím palce, ať je máma brzo cajk a ať to není ten kurvasráč (prdon)My jsme fšicí zřizený jak zřízenec, fšicí vč. ohaříkům.
Bez patosu- myslím na vás
27.10.2020 v 20:02 #91226kachna
MÁME PROBLÉM!!!!
v patře nám dupe stádo dětí, určitě víc než zákonem povolený počet, který se smí setkat. Myslím, že k nám musely vyvzlínat, protože přísahám, že žádné cizí dítě nám dveřmi neprošlo.
(To byste nevěřili, jaký hluk nadělají dvě holky)27.10.2020 v 20:05 #91227kachna
držme se, nebojme se, vožerme se
jehé, zrovna včera jsem kamarádovi psala, že by stát měl v reakci na opatření aspoň zlevnit chlast.
Dnes psal, že aspoň na třetinuMayo, myslím na tvou maminku.
Naše lékárnice doporučuje kombinaci vigantolvit + celaskon.
27.10.2020 v 20:16 #91228PetraK
-
kachna
aspoň na třetinu
drahý, zadarmo !!! A cípnem na cirhózu
27.10.2020 v 20:21 #91229Fifi
Mirko
Nemas to tam snadny. Kdyby ale lidi v kramu nezvanili, bylo by to o dost lehci. At si zvanej a prskaj pred kramem.Kachno
(To byste nevěřili, jaký hluk nadělají dvě holky)
Ja s brachou jsme delali straslivej rambajz. Rezali jsme se, i dvere od kuchyne v panelaku vysklili pri bitce. Holky jiste jen tancily? 🙂Esusova
Čus prtky mé, držme se, nebojme se, vožerme se,
Taky se opatrujte. Po navratu do Prazice ti asi tikne voko z tech 500 m vecerniho venceni, kdyz si predstavim Taliprda…Viru zmar!
Edit
Mne ty ahrefy sejrej, kdyz se mi nepovedou. Vytoci me asi jak jeden pan, co tu neustale nechava jako jedinej litat svy dve krizenky mezi barakama na volno. Vcera v podvecir cesu Troldaka a zase ty dve cuzy, panicek nekde 50 m u baraku jinyho a cuba tadaaa, jala se lovit slepice. Mne to uz fakt nasralo a zacla jsem bejt neprijemna, doslo ke slovni konzultaci. Proc nemate ty feny na voditkach, vzdyt ted tu lovi slepice?! – Pohoni, ale neulovi! – No to me naslaplo fest. 😀 Twe, pohoni, neulovi? Ste normalni? Kdybych sla ted s rotvajlerkou, odvolate si je? – Poslechnout musi! – Ja se neptam, jestli poslechnout musi, ale zda opravdu prijdou! No, zaverem jsem mu sdelila, ze jako jedinej dlouhodobe porusuje obecni vyhlasku, at si ty cuby pousti o 50 m dal za vesnici. Jsem zvedava, co z toho este bude, ale kdyz me nekdo dlouhodobe sere, nekdy to, zvlast v dnesni dobe, holt vybubla.- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
28.10.2020 v 7:44 #91232kachna
zadarmo !!! A cípnem na cirhózu
aha, tak vigantolvit+celaskon+ostropestřec
28.10.2020 v 7:57 #91233kachna
Co myslíte, jakým způsobem je Zeman udržován v provozuschopném stavu?
My se doma shodujeme na nějakém sarkofágu, jako mají ve Hvězdné bráně.28.10.2020 v 9:17 #91234kachna
Hele, z Rodina.cz, kontakt na Skřivánky jsem už vložila
Starší pejsek pro mamku
Po delší době po smrti posledního pejska se mamka rozhoupala k tomu, že by teda chtěla dalšího pejska. Je osamělá a je jí smutno, v téhle blbé době. Já jí to říkala už asi rok…
Má ale podmínku (kterou chápu a rozumím). Nechce štěně, chtěla by dát domov staršímu pejskovi, kterému třeba zemřel pán/panička, nebo jsou nemocní, nebo pejskovi z útulku. Prostě ne štěně, ale třeba psa ve věku 6 – 10 let. A menšího, klidně voříška i eventuálně handicapovaného… . Velkého ne, je v bytě a navíc každého psa nezřízeně rozmazlí. To u velkého plemene může být problém – poslušnost.
A ouha – projíždím pesweb, dočasky a malých pejsků moc není. Napsala jsem asi tři zprávy a nikdo se neozval. Tak kdybyste náhodou některá o takovém potřebném psovi věděly, nebo měly typ na konkrétní organizaci, útulek… Napište.
(paní je z Hradecka, normální konzistentní nick)28.10.2020 v 13:32 #91235PetraK
Probíham mezi vařením oběda mytím stěn, Kachno co Růženka v Dočaskách De De, je.moc velká?
- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem PetraK.
28.10.2020 v 14:24 #91237PetraK
A nebo Soňa
28.10.2020 v 14:48 #91238kachna
hodíš odkaz prosím?
28.10.2020 v 18:24 #91239Fifi
Zdravicko vespolek.
Kachno
Jestli si link jeste nenasla, je tu:Sonicka je kouzelna a Ruzenka to samy. Snad si pani neco vybere. 🙂
Edit
Mayo
Jak je mamce?- Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem Fifi.
28.10.2020 v 19:32 #91241cernej caj
MirkaD
jsem dneska skoro od mirky dostala bedlicky z lesa:) akorat ze ja houby moc nejim a letosni houby sem si uz asi uzila, a hlavne ale nemam k bedlam na kmine zadny pecivo a bez chleba to neni ono:(Denny
tak uz mam doma ten tvuj krasnej kalendar 🙂jinak doufam,ze ste si uzili volno.
my sme spali venku v aute, v noci za nama prijela dalsi dodavka sem chvili mela strach jestli nas pujde nekdo zastrelit, samy soupani dverma 😀 ale asi taky jen sli spat 😀 a pak prochazka, ale na takovym blbym miste, kdyz sme se vraceli tak snad 40 aut, dalsi na silnici, lidi vubec nenosili rousky ani nemeli snahu uhnout na stranu siroke cesty a sli proste roztazeny, vubec je nezajimalo, ze u parkoviste uz to byl skoro vaclavak… hodne vyjimecne nekdo mel snahu jit do lesa nebo si nasadit rousku…
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.