- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26.10.2020 v 22:27 #91197kachna
Jen dobre, at zakazujou. Furt je to soft.
já teda nevím, co by sis ještě představovala.
No, teda kromě toho, že by ještě mohli zavřít školky a speciální školy.26.10.2020 v 23:00 #91198Mayakachna
osobně bych si představovala izraelský model, zavřít na 3 tejdny všechno, včetně práce, byli srovnatelný s náma a teď jsou na 500 denně, což už se dá vytrasovat a je klid a ne že se bude šaškovat do vánoc
jinak mámě je blbě, doufám, že to bude jen nějaký nachlazení a že to nechytnu, už mi to stačilo začátkem září a teď tady dumám nad tím, kdybych měla takový příznaky jak někteří popisjou, že tejden se sotva odplazej na záchod, jak bych se asi dostala na testy, když hoďku řízení auta bych v takovým stavu teda nedala ani omylem26.10.2020 v 23:16 #91199Mayazajímavý článek, jak se dělaj mediální bubliny včetně fotek
Ondřej Neumann: Kauza náplavka. Ty davy tam musí být, jinak se do redakce nevracej!
26.10.2020 v 23:24 #91200MirkaDjinak ve dne jsou vyccházky prý dál dovolený
je to na fauně-diskuze psi-koronavirus-vlákno-od marcellamax
ta to tam má odkud si ofocený
u nás od čtvrtka do dneška tatka
takže ráno lesní vycházka ve čtvrtek,v poledne pro něj autem,tak já se nechala autem vysadit u hudebky a s Žerykem šla pěšky přes město,tak měl změnu
a večer jsme chodily každý den -lípa-hájenka-často i s Betty,vycázka na délku,jak když mám jít do práce-takže zhruba 45minut
v pátek s tatkem i s rodiči velký okruh v lese-ráno-no mě s Martinem by to zabralo hodinu a půl rychlé chůze-chodíme oba dost rychle
s rodiče víc jak 2 hodiny-do kopce mě úplně tekly nervy,jelikož Dafi se furt zastavovala a čekala na ostatní a ostatní stály co 2 metry….
mazec…
no ale v lese se už Dafča rozběhala a hopala na pařezy-ehm-zase jsem byla upozornovaná,že jí mám dát pamlsek,že na to čeká…
vysvětlit,že jí s x pařezů dám pamlsek tak na třech-a to takových,kde nějak balancuje,udržuje rovnováhu,nebo dá ve stoje několikrát pac-tap…
tak tohle vysvětlit nejde-prostě Dafi je na pařezu,dej jí pamlsek…:D
bych ju narmila po deseti metrech…
cestou zpět jsem si dala párkrát hledj-ztratil s papírovými kapesníčky-Dafi-a hračko-Žeryk
večer zas-lípa-hájenka….
v sobotu pršelo,tak v dešti-lípa,hájenka+kousíček v lese
a odpo do Klobouček-což je na Konci Bučovic-hezky po asfaltce-na jedné straně pole,na druhé les…pak skončil asfalt a mega bláto,tak jsme šly pak zpět-radši…
už mě to bláto s…,no ale krom pár aut nikde nikdo,
barevný stromy tam už-tady ještě ne,hezky tam bylo
v neděli ráno mlha jak čert-tak rychle k lípě-fotit,do lesa-fotit a dolů
no pak jsme sjely nakoupit do jednoty,uklidit domeček
a odpo jen k lípě-ale cvičící vycházka-revírky-xkrát přivolat z kopce mezi náma a hledej-ztratil s kapesníčky,
a večer chvíli k rodičům prohlídnou fotky…
dnes ráno vycházka cvičící ke křížku a zpět-obíhačky stromů,tanec
tak a dovolená je za mnou-kdybych se 2 a půl dne nenervovala co vymyslí Prymula-užila bych si ji víc
kdybych se nemořila s stím,že zavolá práce a půjdu do práce-užila bych si ji víc…
kdybych neměla pocit,že-ve volnu-bych měla dělat to co normálně nedělám-takže bud něco v domásnosti-větší úklid,pořádek v papírech a tak,nebo,větší vycházky-jako celodopolední a tak…
-no ale nakonec jsem si ji užila
ráno delší vycházky ze psama,večer delší vycházky než jindy ze psama-jindy codí večer kousek k lípě a zpět
užila jsem si tatky,který teda denně makal s rodičem kolem baráku,
tak ten se taky zabavil-tati pudeš s náma ven?
né,já půjdu se Zdiškem dělat dřevo…a je bláto-chudák se natáhl na zahradě-naštěstí se mu nic nestalo.my ttiž zahradu máme mírně dokopečka a to bláto je taky slušný…
užila jsem si čtení
a kdybych se nenervila furt kvůli virusu-já ty zprávy prostě špatně nesu-tak docela dlouhý volno sem měla…
jo dnes odpo-lidi roušky-kupodivu většinou i na nose,a v té jednotě na to lidi upozornují,že ji musí mít i na nose-roušku-tohle jsem u nás vzdala…
a už máme kosmetický balíčky-ehm to zas bude Martin k svátku překvapenej:-:D26.10.2020 v 23:54 #91201FifiKachna
já teda nevím, co by sis ještě představovala.
Jasne dany pravidla, ne zase xy vyjimek. Neco, jak psala Maya. Ne soft karantenu, ale klidne tvrdej lockdown. Jinak se z toho kurvaviru tady nezvojtime. Rozumny lidi si uz ted davaji majzla a chapou, jak na tom jsme. Popiracum to je nutny, bohuzel, asi vysvetlit jinak.
Mirko
Tak aspon trochu sis dovcu uzila. 🙂 A ted i ty nedele budes mit snad volny. 🙂27.10.2020 v 6:25 #91202cernej cajJako ja to rikam.furt. na.vandru na bivak v liduprazdnym lese s jednim kamaradem.nesmis ale.jwzdit plnou mhd do prace plne lidi to.musis dal.
Proste kokotina. Seberou ti vsechno, kvuli cemu zivot neni jen prezivani, zbude ti prace – prace – prace, jak v nejakych komunistickych statech, ale ti, kteri porusovali narizeni a byly jim u ordele doted, tem bude u ordele i dal. Dotkne se to jenom slusnjech lidi, ktery vse dodrzovali bez hledani klicek, ty jediny to zas postihne jeste o neco vic, ale tem ostatnim to bude jedno. Zase.
Zitra mi zacina dovolena. V kvetnu mi propadla, ted mi zase propadne. Ted nemuzu ani spat do lesa, uprimne radsi bych nekde lezela tyden na chodbe nemocnice a tam umrela.
Ja chapu ze vam vsem.prijde asi normalni muset jen do prace a nic jinyho nesmet ale podle me cena zivita neni o tom ze budeme ve zlaty kleci ale ze prave v ty kleci nebudeme, i kdyz nas nekde brzo sezere liska.
27.10.2020 v 6:26 #91203DennyDobré ranko,u nás trochen deštivé.
Co se týče Covidu, chápu omezení a kdyby ekonomika nebyla tak f prdeli,
chtělo by to omezit fakt úplně vše.
Mrzí mě, že si ještě pořád hodně lidí myslí, že to co se děje je jen nafouknutá bublina.
Přihlásila jsem se do skupiny bylinky atd. a nestačím zírat, kolik lidí prodělalo a prodělává Covid s opravdou nepříjemnými příznaky ještě několik měsíců poté a zkouší vše možné, aby jim bylo líp.
A lidi jsou pořád nezodpovědní. Nejen u nás, ale všude.27.10.2020 v 6:32 #91204cernej cajJakoze… opakuji… nejvetsi prenos je v praci a v rodine.
Takze praci a rodinu ponechame, sice to salamounsky omezime na cesty nezbytne nutne ale co to vlastne je? Ano, je to v podstate uplne vsechno, takze omezeni vpodstate nula.
Hlavne zakazeme.lidem.byt v noci venku. Super, a kteri lidi jako sou v noci venku? Kdyz navic nemuzou jit do hospody kde by sedeli do 1h v noci? Ano spravne,zadny lide v pdsttae v noci venku nejsou.
Takze ty omezeni sice omezujici sou ale podle me nebudou mit na nic vliv. Takze je to jenom buzerace ale k nicemu. Maji na 14 dni zakazat uplne vsevhno i praci, pokud nemuzes mit ho, nebo nejakou tu kritickou, ale tohle je proste jen jeden paskvil vedle druheho.
Opet pripominam, ze nejvic lrenosu je v rodinach a v kancelarich. Ne v noci venku na prochazce kilometr od domu
27.10.2020 v 6:35 #91205cernej cajDenny
Pry priznaky i nekolik mesicu…Hlavne exlonencialni prenos… v lete se vsichni nakazaili a ted s tim uz nic neudelas. Meli byt prisnejsi omezeni v lete, ted uz jen hasis plameny ale mohl se zadusit pozar nez vypuknul.
Ted proste by fakt meli na 14 dji zamrazit vse co jde. Tohle je opet paskvil proste.
Jinak bylinkova skupina muze byt super. Jsou nejake dobre bylinky na imunitu?
Ja si objednala decko a cecko aspon na dopimg…27.10.2020 v 7:54 #91206Petrs01vam vsem.prijde asi normalni
Nepřijde a taky to neděláme. Ostatně sedím v chatě uprostřed lesů. Udělej to taky tak. A na tom bivaku tě chytne kdo?
Co obytná auta – když v noci nevylezu, můžu?
Jinak ty zákazy neřeší naprosto nic. Jen v sobotu budou v obchodech davy.27.10.2020 v 7:58 #91207kachnaHlavne zakazeme.lidem.byt v noci venku.
soused říkal, že po večerech se konají studentské večírky na kolejích, tak asi proto.
Takze praci a rodinu ponechame
pokud zakáží návštěvy rodiny, tak za sebe nevidím naprosto žádný rozdíl v tom, jestli senior umře kvůli tomu, že jsme za ním nemohli dojet, nebo na koronavirus.
Já to s opatřeníma taky nepřeháním. Ne proto, že bych nevěřila na koronavirus, ale pokud jsem, krom tohohle týdnu, v práci bez roušky (a reálně je fakt zbytečná, protože těch kontaktů mám v práci s dětma mnoho, v malém prostoru, dlouhodobě), tak v tom smysl fakt nevidím.
27.10.2020 v 8:59 #91209Mayakachno
a jak zakaz vychazeni omezi studentske kolejni vecirky? slysela jsem i o slezinach v bytech, no tak misto cesty dom nad ranem tam ti lidi budou chlastat do peti
fakt pakarna nic neresici, jako v tomhle souhlasim s cajem a uz me napadaj myslenky, ze to ma jinej duvod
cernejcaj
prespani v lese bych fakt neresila, holt do 9 zalezes do lesa, stejne uz je davno tma a vylezes do civilizace az po paty, no problem podle me
akorat ta doprava no, asi by to chtelo autem27.10.2020 v 9:23 #91210cernej cajPetrs01
Ja ale nemam.zadnou chatuKachna
Muj deda zije sam.od unora co unrela.babi.a.je to pro nej desne tezky. Protoze vlakem na kladno z.brna.nechce teda aby jezdil.a.my ho nechcem vystavovat riziku. Uz ted zije osamele.poslednich 8 mesicu… a je z toho hodne na.budku. asi bych radsi umrela.na koronavir s tim, ze budu s blizkejma asponMaya
Rozdil bude v tom ze nebudou domu chodit ve 3 v noci ale v 6 rano27.10.2020 v 12:17 #91211cernej cajZiiitra nqs ceka co? Volnooo! 🙂
27.10.2020 v 12:40 #91212Mayacernejcaj
joo, ale venku prsi, doufam, ze zitra bude lip
mama je nejaka nachcipana, tak nevim jak to bude s objizdenim hrbitovu
a dneska nudaaa, asi uz ma hodne lidi dovolenou, ctvrtek patek to taky vidim na peknou nudu27.10.2020 v 14:08 #91213Mayano tak mame uz leze horecka, ta se zda, ze mi uz budem promoreny
27.10.2020 v 14:23 #91214Petrs01budem promoreny
No nazdar. Měla to kde chytnout?
27.10.2020 v 14:29 #91215cernej cajMaya
Tak snad mama bude OK a hrbutov si date jindy… taky bysme meli… ale nevim…27.10.2020 v 15:14 #91216FifiBRyden vespolek.
Cajdo
Ted nemuzu ani spat do lesa, uprimne radsi bych nekde lezela tyden na chodbe nemocnice a tam umrela.
Hele, nerouhej se! Spat v lese bys sice nemela, ale nikdo ti nebrani jit se courat pres den.V 5 vyjedes autem a v 9 vecir domu. Aspon tak, ne? Nemusis bejt celej den zavrena doma. A kdyz nadavas na praci – vis, na jednu stranu bud rada, ze ji mas. Co HO, nedaji vam?
Tak snad mama bude OK a hrbutov si date jindy…
Promin, takhle napsany me to rozesmalo. 🙂Mayoo
Drzim palce, at je mamka v poradku a neni to ta svine kurvaviracka!27.10.2020 v 15:19 #91217MayaPetrs01
jo, byla minulej tejden u doktora, sice nosi respirator, no ale vis co, ani to na sto procent nefunguje
no stejne to muze bejt i nachlazeni, o vikendu bylo teplo, chodila v propocenym tricku, to ji clovek muze rikat stokrat, ze neni cervenec, at si to tricko alespon prevlikne za suchy
jako dneska clovek nevi, za normalnich okolnosti by bylo cloveku par dni blbe a nijak by to moc neresil -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.