Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 2,167)
  • Autor
    cernej caj

kachna
      polomys bych taky uklizet teda nechtela 😀

kachna

polomys bych taky uklizet teda nechtela

no, a to jsem ještě tu pastičku chtěla vysypat přímo do popelnice. Mám takovou tu na pružinku. Rozevřela jsem jí v té popelnice, že tu hlavičku vyklepnu to popelnice, ale ta pastička se mi tak jako vymrštila, hlavička vylítla z popelnice a pastička spadla to skoro prázdný popelnice 😀

Maya

přišla mi nabídka z kocicinadeje na dvě knížky a kalendáře, kdyby měl někdo zájem, tak přepošlu

Maya

no co nás asi čeká až se naši inspirujou, na Slovensku ve třech okresech bez negativního testu už skoro nikam, ani do práce
            Mimo bydliště bude možné vycházet jen do nejbližších potravin, lékárny, k lékaři nebo venčit psa maximálně sto metrů od bydliště, postarat se o příbuzného nebo jít na pohřeb,” upřesnil předseda vlády opatření týkající se nejpostiženější části na severu a východě země.

cernej caj

To je v pohode kdyz nejblizsi lekarnu mam 20km 😀
              Ale jako voser, no…

Posrali to, cely leto jim sireni bylo u prdele, v klidecku otevreme bary, budem delat festivaly, zadna omezeni… a pak to taky udelame jak v severni korei

Kachna
              A.vytahlas pasticku aspon? 😀

Dneska jdu ke kamosce ji resit komp, ma.muj starej asi 14 letej a uz spis vic zlobi nez jede… v praci jim platej testy a chodi kazdy tyden na ne.

Petrs01

chodi kazdy tyden na ne

bych se bála že něco chytnu tam

čajdo, technický dotaz – mám 4,5 roku starý tablet a jede jako šnek. Nechala jsem ho úplně vymazat a znovu nainstalovat, chvíli se mi to zdálo lepší, ale už zase hrůza. Zapnu a přemýšlím jestli jsem zapla, protože se rozsvítí s půlminutovým zpožděním. Otevřu internet a můžu si jít uvařit kafe. Dám otvírat mapy – a než se to načte, tak bychom tam dojeli.
                Napadá tě co je špatně? Přece zas eště není tak starý, aby přestal fungovat.

cernej caj

Zkus vymazat cache. Na netu jsou navody.

Co znamena nechalas ho smazat. Do tovarniho nastaveni? A pak sis tam neco doinstalovala zase?

Pokud nepomohko tovarni nastaveni a nepomuze ti promazani cache muze odchazet hw.

Pisou ze ma 1gb ram. To je zalostne malo i na 4roky stary stroj. Muj 6 let stary smartphone ma 3gb ram.

Pod 4gb u noveho urcite nechod, protoze na android se nic neoptimalizuje kazdej si flaka sw jak se mu zachce a na androidu to vsechno bezi v jave coz je nahovno. S 1gb ram neudelas nic. Jenze 4 roky zpet mohl byt +- ok protoze sw tak nazranej nebyl a zarizeni s 1-2gb jeste byvali bezny… reseni pro tebe – kdyz nezabere ani procisteni cache (vetsinou se musi zarizeni vypnout a pak nahodit s nejakou kombinaci klaves, na netu najdes) najit si stare apk balicky aplikaci z dob, kdy byl tablet novy, treba 4 roky stare mapy (zakladni sw, a do nej stahnes mapove podklady – mozna, pokud to pujde a nebudou rvat ze mas stary sw), ale to zas asi nechces kvuli funkcim a neupdatovanym apkam brzo skonci podpora treba anebo prestanou jet….

Ram pamet je jeden z nejdulezitejsich parametru u techle zarizeni

Maya

ja mam tablet asi jeste starsi a nastesti porad beha, mama mela uplne ten samej a odesel ji uz davno, asi je to taky kus od kusu

jo, kdyz se vyzaduje disciplina a pak se takhle jde prikkladem, tak se fakt nikdo nemuze divit, ze na to pulka naroda s..e
                    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ministr-prymula-byl-spatren-bez-rousky-cestou-z-restaurace-125724#dop_ab_variant=0&dop_req_id=SxrKQnFrF1S-202010230613&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Petrs01

jj, tovární nastavení a nainstalováno jen nejnutnější, ale zrovna ty mapy jaksi potřebuju.
                      Hmm, promazání cache pomohlo – proto mi to asi po té reinstalaci chvíli jelo. Takže každou chvíli promazávat.
                      Díky.

cernej caj

Petrs01
                        Super:)

Maya
                        Cetla sem, bomba..

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
                          Bylo to fčéra peklo, snažit se narvat do odpoledne všechny věci, který čék dělá v průběhu tejdne :D, ale večír jsem mohla říct, že je to hotový. A já taky 😀 😀 ale! užili jsme si hlavně s Rumouškem v polích. A nastává fáze, kdy se budu muset učit nějaký zenový cvičení, nebo nevim. Jako ano, člověk musí počítat s tím, jak dneska řemelsníci, dodavatelé a spol fungujou,aleeee to je teda pro mě něco! Už víc jak měsíc a půl máme posudek od hydrogeologa. A teprvá včera se dostavil ten, kdo to bude celý zařizovat, nejen že přijel až po jak dlouhý době, přijel navíc pozdějš, než bylo dohodnuto a navíc pravil, že ten způsob, který chceme my, on nedělá a máme si to oběhat sami.??????? Do telefonu mi přitom před tím říkal, že se do toho pustí, že to dělal zatím jen jednou, ale co, však to zkusíme…pravil. A teď řekne Brníkovi něco jinýho?? Mně opravdu čeká zkouška ohněm v tomhle teda. Nedávám totiž nespolehlivost, slibotechnování a podobný věcičky. Jenže o tom je dneska bohužel celej systém, že se často nic nedodrží, co se slíbí. A slovo nemá žádnou váhu.

a tohle- tak to mě rozsekalo 😀 😀

https://www.prozeny.cz/clanek/tvrdohlavost-podle-znameni-horoskopu-jak-jste-na-tom-vy-66709#seq_no=4&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=prozeny.web.nexttoart&dop_req_id=Wjj77JMLR0D-202010230626&source=article-detail

já magor, kterej schopnej jít hlavou proti zdi a cípnout, když si myslí, že má pravdu a oni píšou, že to je taklenc 😀

Ryby patří mezi nejsnáze ovlivnitelná znamení. Plavou s proudem a radši se nechají pohodlně unášet, než aby se bily zuby nehty o svou pravdu. Navíc je tu jejich ohromná empatie, která jim přikazuje ostatním ulehčit, přilepšit, pomoci, podpořit je… A s tím se tvrdohlavost zkrátka neslučuje. Rybám ustupování nevadí, rády se stáhnou do pozadí a nechají volant jiným. Což neznamená, že jsou neschopné: když se mají samostatně rozhodnout nebo si udělat názor, není to pro ně problém.

PetraK
                            Maya

ja mam tohle, myslim, z e to docela sedi
                              Raci nejsou znamení s největším odhodláním nebo pevnou vůlí – spíš naopak. Vzhledem k tomu, jak moc jim záleží na klidu a pohodě, se daleko častěji přizpůsobí a udělají věci tak, jak jim někdo řekne nebo poradí. Velmi snadno podléhají přirozeným autoritám a je pro ně jednodušší dělat to, co se jim řekne, než se dennodenně hádat. Na věcech jim musí opravdu záležet – většinou jde spíš o lidi než o cokoli jiného, aby se za ně skutečně postavili a bojovali za svou pravdu.

Maya

ve 12 tiskovka o odstoupeni Prymuly, se snad kouknu
                                to je fraska na ntou teda fakt, to je mozny jen u nas 😀

PetraK

Maya
                                  to je fraska na ntou teda fakt, to je mozny jen u nas 😀

hele já nemám ráda konspirační teóryje, ale mně už tohle přijde celý takový nějaký umělý. Si vezmi – někdo nějak jak? proč? To fakt někdo hledá? – záznam z nějakýho monstrvečírku – aby to mohlo být použito jako odstrašující příklad? Aby se to mohlo použít,a ministr se mohl chytat za hlavu? A okamžitě, ale fakt okamžitě je hned rozhovor s účastníkem. Jak jako by to tak rychle ten kontakt na toho člověka, když to není z jeho účtu – asi sehnala?? Nejni to krapítek neproveditelný? Třeba se mýlím.

a te´d zase hnedle takováhle situace – přece nemůžou bejt padlý na hlavu, aby jim nebylo jasný, že je furt někdo někde sleduje? Takhle blbej by nemohnul bejt nikdo je to ministr, politik, ten si ani neprdne, aby o tom někdo nevěděl.

Maya

PetraK
                                    ale taky myslim, ze to straseni je ciste ucelovy
                                    no a tohle, pisou uz v diskuzich, ze do blesku zavolal nektery zamestnanec a zrejme si tim privydelal
                                    ale jedine dobre, alespon to doufam zas par lidem otevre oci
                                    kazdopadne diskuze na novinkach super, uz tam nekdo komentuje ze to ma z toho, ze zavadi polovicata omezeni, ze kdyby dal zakaz nocniho vychazeni jako jinde, tak by ho nikdo vyfotit nemohl 😀

Petrs01

Raci

Tak na mne ani omylem.

než se dennodenně hádat

Tak se seberu a táhnu o dům dál. Nedělám co mi nesedí.
                                      Stejně tak se vždycky píše, že jsou raci rodinný typ – no, tak jsem se asi narodila blbě.

Vaškovi jsem ráno nechala uříznout bouli na krku (nemyslím hlavu), co vypadala jinak než ostatní boule. Poprvé jsem u něj netrvala na tom, že rozhodně musím být u probouzení – dyť je to starej mazák a tohodle doktora oblibuje. No, tak jsem to neodhadla – v okamžiku kdy mu došlo, že se probudil v kleci… jsem byla ráda, že předchozí pacient právě opustil ordinaci. Sice ještě nevnímal a vlastně potom nebyl schopný stát, ale bušil do mříží a dral se ven za každou cenu. Zklidnil se až doma a to jsem u něj musela ze začátku ležet. Teď už tady pochrupuje, jenom občas zvedne hlavu a zkontroluje si mne. Potřebuju do práce, ale moc to teda zatím nevypadá.

cernej caj

Maya
                                        😀 jj zakaz vychazeni a nemel hy dukazy:D

Petrak
                                        Achjo tak to je naprd s hyrdocosilogem

Hec ja mam tohle
                                        Jestli si může někdo v agresivní paličatosti podat ruce, pak jsou to Štíři a Berani:D

cernej caj

Petrs01
                                          Tak aspon vis na priste a dobre, zes to radsi nechala vasikovi vzit kdyz to vypada nejak jinak

My zatim mame jen ze cukrovka to neni, nicmene u feri zvyseny piti porste muze byt fakt jen ze sme zacali topit, ale neni nad to mit
                                          Jistotu. Ona dycky pila za 3 ale v kombinaci se slabym haranim me to doufam spis vylekalo jen zbytecne

cernej caj

Petrs01
                                            Me vyhovuje s takovejma lidma jaknpsala maya jezdit na vylety. Protoze ja si to naplanuju a oni jen slapou.

Jikdo furt nema problem ze by si to naplanoval jinak, tenhle autobus se mu nelibi… atd. Proste ja to naplanuju a oni reknou achjo musim vstavat brzo to se me nebude chtit ale vstanou a dou. Nez ja bych sel ale jinam a o hodinu pozdej:D takze pro me je snazsi si plabovat vylety dle.swbe ze ostatni se prizpusobi nez se hadat s podobnou osobou jako ja jak to bude pac ja chci brzo ona pozde a kde je ten kompromis… proto taky planuju vylety ja a ostatni chodi se mnou a jeste sou radi ze me maji a musej kvuli me vstavat pootze sami by si ho ani nenaordinovali:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 981. až 1,000. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.