Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To je vám tak fajn přijet domů do Domečku, kde je teplo, vzít čokle, jít s nima na louku, trhat si tam čípky 😀 , žrát podzimní japka, přejít silnici (aspoň si prosvištíme taky pěkně čekání u silnice) vydrápat se do kopce a jít na další louku, zkontrolovat, ešivá Řípa ešče stojí, jít na další loučku a pak sesvištět úvozem ke hřbitovu a domů. Miluju to tam! A podzim je krásnej, když je krásnej, že jo?

Dennyky

Košile už dorazila?? 😮 tyy jofka, moc Ti to sluší, sem netušila, že už Ti taklenc narostly vlasy! 😀
      Ne hele, jak to bude s tím doručováním? Posílají počtou? Pokud ne, platí, co jsem nabízela, že to pošlou k nám, my Ti to s Rumouškem vyzvedneme a pošleme.

To je výbornej maník – močikovnej pán, sem se chtěla kouknout na další vídeja, páč se mi líbí pozitivní věci v týdle pozitivní době a vono prt, jak nejsem na fakbůku, mám smolikof.

PetraK

Dennyky

gratuluju k děčínský výstavě!

Já roušky používám ty Tvoje dvě ty silný, ty se mnou na střídačku jezděj eMHáDéčkem a pak mám roušky kancelářský, pěkně celočerný a pak mám roušku nanoroušku od Peti, ale tami vodstává 🙁

Dneska nastoupila bába s rouškou pod frňákem, ten si votřela prstama, vošmudlala si ho a pak se pěkně tou samou rukou, prase jedno, chytla tyče a sedla si vedle holky nějaký, ač měla místa tři řitě jinde. výborná dáma.

Denny
          Denny

PetraK
            yy jofka, moc Ti to sluší,
            Fifina měla pravdu, žes roura!

Počtou posílají, páč už to dali do e-shopu.

Jo manik fakt skvělej, každej večer dívám na videa, doufám, že si z toho něco uložím do prázdný makovice

Petrs01

jak nejsem na fakbůku, mám smolikof

Taky nejsem na fakbůku, ale tohle jde.

PetraK

Dennyky
                že si z toho něco uložím do prázdný makovice

ty věříš na sasraky? Taklenc velká pani a pořád věří? I na Jéžiška, že jo? 😀
                Ne ten kluk je skvělej, teda takhle podle toho vídeja, mi přijde.
                Hezky mu to tam funguje, psi ho respektujou, necrcá se s nima, ale má jejich důvěru – líbí, takhle se mi to líbí, jak to má pod kontrolou.

Petrs01
                Taky nejsem na fakbůku, ale tohle jde.
                jde, ale jen to jedno vídejo, pak to po mě chce cosi odsouhlasit a to tady nechci.

Denny

PetraK
                  ty věříš na sasraky?
                  ANO VĚŘÍM! i na Ježíška, proto jsem pořád hodnááá

Na tohle jsem se dívala večer
                  https://www.facebook.com/2068766243219904/videos/617100242340236/?__so__=channel_tab&__rv__=all_videos_card

Petrs01

cosi odsouhlasit

to jsou klasický cookies, bez toho se už nepodíváš skoro nikam

PetraK

Petrs01
                      nojo, ale já nevím, ešivá to můžu odsouhlasit právě tady 🙁

Maya

PetraK
                        a google pouzivas, minimalne v tlf ne? to jsou stejni smiraci jako fb, mas to prast jako uhod

Maya

Denny
                          hezka halena, jsem na ne koukala, jsou taky dost drahy

Maya
                            Denny

Maya
                              ano jsou, nicméně mám od nich 2 věci a max spokojenost, prostě mi vyhovují jsou vzdušné, můžou být zmačkané atd…
                              Navíc dělají jen 2ks od barvy atd, takže v tom nechodí půlka republiky.
                              Já hodně věcí kupuju na bazaru, dost věcí mám teď po ségře, takže občas si něco dražšího koupím, když třeba přijede návštěva nějaká do práse atd…

Co se týče Slovenska ehm Matovič je něco podobného jak ten náš šikula 🙁

PetraK

Maya
                                no ty blaho orwell by jen ziral, na ulici budou kontrolovat potvzreni a bez toho jses zlocinec

no tvl!! a to jim jako nedochází, že dneska kdy mi test dělají jsem negativní a v pátek už to může být kurva jinak? ???? Já jsem pro všechna ta opatření, ale když dávají smysl, tohle je tak debilní hovadina, že na to může přijít jen…. ehm…. Slovák (Dennyky promine) a jeho brat Čehůn (my všichni promineme 😀 )

mas to prast jako uhod
                                no ale ne v prasí, však nevím, co to tu může způsobit.

PetraK

Co se týče Slovenska ehm Matovič je něco podobného jak ten náš šikula 🙁

voni budou kucí příbuzensky spojený nějak.

Denny

PetraK
                                    jojo chytrolíni…
                                    Hm čtu na FB že Liberecká nemocnice už zrušila neakutní operaci a péči,
                                    tkaž 10.11 s hňápou uvidím . Jestli to bude takhle pokračovat, tak se tam ani nehodlám moc sápat.

Koněvovi jsem koupila k narozkám hlavolam
                                    https://www.manahu.cz/hlavolam-dog-hide-slide
                                    tak se pobavíme :-DD

Maya

PetraK
                                      v praci to nic nezspusobi a cookie muzes kdyz tak pak v prohlizeci promazat
                                      no vsak to u nas pisou s tema testama ze to ma smysl, jen kdyby se udelaly vsem behem par dni, jinak tu bude horda nakazenejch s negativnima testama
                                      ale se obavam, ze u nas to pujde podobne a pak s vakcinou neozkousenou to bude druhy kolo
                                      Denny
                                      jj, ono je lepsi mit dve kvalitni drahy veci nez deset levnejch, ktery po par vypranich vyhodis

Maya

Denny
                                        to je jednoduchy hlavolam, to koniky pochnape hned

Maya

Denny
                                          ale ty ceny za hlavolamy jsou teda masakr
                                          jinak ja po zkusenostech dreveny uz nechci, ten pes to priserne oslinta a plast se lip udrzuje
                                          ale teda jako vypadaj moc pekne, Lokina by urcite bavily vsechny 😀

Maya

a s timhle je mega zabava za par korun, Lokina to bavi hodne bo to je hodne penez za malo muziky :
                                            https://www.darekvakci.cz/iso-5869-stolni-zvonek?gclid=EAIaIQobChMIsJ7X5I_D7AIVlOh3Ch2kbwYFEAQYASABEgJgJfD_BwE

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 861. až 880. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.