Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Denny

Kachna dobry projektanty znam dva Zajíčka a Kašpárka….ehm ano, podle jména to zní divně, ale jsou to fajn kluci. Oba dva z Ústí. Jako vážně 😊

cernej caj

Denny
        😀 ty mas zname fakt vsude:D

Muze mi nekdo vysvetlit co na tech stenatech zvedlo cenu? Jakoze lidi se doma nudej tak kupujou psi tak proto sou drazsi nebo nejakej side efekt jako chybi zamestnanci co by orali brambory do bezobilnych receptur a stoupaj granule a nejsou.vakciny atd?

cernej caj

kachna
          jo a co to tvoje testo? jak to dopadlo?

kachna

Zajíčka a Kašpárka

Já potřebuju dokumentaci ke stavebnímu povolení (ohlášení) – chceme udělat rekonstrukci vnitřku, mírné zvýšení (do půl metru) a malou přístavbu. To dělají?
            V pár věcech ocením rady ale nepotřebuju nijak velký projekt. To splňují?

Fifi

Bry vecir vespolek,
              nejak nam tu ficakovalo, asi este bude dle predpovedi. Plus posmourno a destivo, no zkratka Troldik musel dostat jeden alavisovej bobek, aby se odstresil. 🙂
              Maya
              no u spicu se to zvedlo v prumeru tak o 10 tisic,
              Asi jak u koho, bracha za stene ted neplatil takovou palku. Jako vic nez pred 8 rokama, ale ne takova hruza, dost pod 20.

Esusova
              TÝÝÝ BRĎÓÓ TOPÍMÉÉÉ
              Gratuluju! 🙂

Cajdo
              Muze mi nekdo vysvetlit co na tech stenatech zvedlo cenu?
              Poptavka. Na jare se malo krylo kvuli karantene. Lidi byli vic doma, tak si jich vic chtelo poridit psa, at uz s PP ci bez.

kachna

jo a co to tvoje testo? jak to dopadlo?

¨
                nenabíhá, je výborný, z žitný mouky bylo výborný. rýžová mi žlukla.

Maya

Fifi
                  no jo, píšu v průměru, malý se zvedli víc, větší míň a navíc bych řekla, že brácha už má množstevní slevu 😀 už jí teda mají doma?

Fifi

Maya
                    Nene, este je to prtavka. Mnozstevni sleva, vidis, to me nenapadlo. 🙂

Maya

Fifi
                      mě se to právě zdálo nějak brzo, ale tak je jasný, že na ceně už jsou dohodnutý
                      tak jistě chovatel rád prodá někomu, kde už má jeden odchov jak v bavlnce

Denny

Morgen,
                        tak nám od večera leje v kuse, Koníčková nechtěla ráno vylézt ven, dělala, že v pelechu není. Tak jsem otevřela špajz a jak zavrzala dvířka tak ehm hurá ke mně 😀 v 11hod jdu na tu dornovku, věřím že pak budu jak znovuzrozená :-DDD

Kachno
                        hele já jim napíšu tak nějak tvé požadavky jak si je sem napsala a
                        když by byli ochotni, tak zbytek dořešíme přes email, předám kontakty atd…co ty na to?

cernej caj

Kachna
                          Ryzova mouka.na peceni mi prijde ze neni dobra…

Fifi
                          Aha i min kryti… a zase spicku teda?

Uz sme zacali regulerne topit:D

Maya

u nas leje a fuci uz od vecera, jsem rada ze nemusim ven
                            a upadla mi klika u kamen, to fakt byly kamna za vsechny prachy 😀
                            asi uz taky dneska prvne zatopime v kotli
                            topim si olejakem, jako teplo je hned, ale nechci videt ten ucet pak, i kdyz udajne to zere mnohem min nez klasika el.topeni

Maya

videli jste vcera Prymuluv projev? jsem mela dojem, ze konecne po dlouhy dobe nekdo mluvi i pricetne

kachna

konecne po dlouhy dobe nekdo mluvi i pricetne

Jo, taky se mi to líbilo a doktorce v Motole taky.
                                Mamča je po operaci a dneska jedou na kontrolu, protože to hodně krvácí, ale jinak chodit trochu může a říká, že jí to bolelo před operací víc.
                                A u Martínka se dneska dělal test na vyloučení mukoviscidozy a dobrý, takže se může vesele léčit astma.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 3 měsíci uživatelem kachna.
                                Maya

kachna
                                  s Martinkem super, tak na astma mu snad neco daji
                                  mamca taky dobry teda ja cetla, ze davaji nejakou spesl botu na to?
                                  osekavali ji to teda?
                                  no hlavne me teda uklidnuje, ze clovek uz nemusi lezet v nemocnici, teta na tom byla tak 20 let zpatky a to jeste bylo normalka skoro tejden v nemocnici

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ty joofka, tak podzim už dorazil ofiko , počasí, že by Tali ven nedostal 😀 😀 dneska jsem odpískala druhý ranní venčení, protože to nedávalo smysl, odmítala opustit pelech 😀 . A dneska asi z plánovanýho výletu do Kyšic nebude nic, páč venčit mrtvou kozu na provazu člověka nebaví 😀 . Tak budeme fšicí odpočívat a já si možná vezmu i knížku a zalezu na gauč??

Hele – to je zajímavý, najednou na seznamu skorem nic kovidího? žádný počty mrtvejch a tak?? 😮

Maya
                                    videli jste vcera Prymuluv projev? jsem mela dojem, ze konecne po dlouhy dobe nekdo mluvi i pricetne

ne, páč jsme se místo zpráv naložili do vany 😀 , mám si to zpětně nějak dohledávat, dozvím se nějakou úžasnost?

černej čaj
                                    Uz sme zacali regulerne topit:D

my právě taky a je to skvělý, páč v tomhle počasí by to bylo peklo 😀

kachna
                                    A u Martínka se dneska dělal test na vyloučení mukoviscidozy
                                    gratuluju!!

S projektantem nevím zda můžu poradit – my jsme našli jednoho v našem okolí, ale jakej je, zatím nemáme vyzkoušeno. Je to sympoš, jeví se dobře, ale zatím nevím co se mu podařilo, nepodařilo, dneska mu bude Brtnik volat, takže já zatím doporučit nemůžu.

Fifi
                                    Gratuluju! 🙂

dík! taky je k čemu. Se divím, že se podařilo, aby přijeli v podstatě hned. I když s pánem bylo takový specifický jednání zpočátku, tak každopádně za tohle jsem mu vděčná, přijeli pak se synem, zaservisovali, proškolili a kotel překvapil, protože obratem to začal skutečně vytápět – fakt za chvilinku byly nejen teplý radiátory, ale bylo i poznat, jak se dělá teplo a to se v tý zadní části netopí, takže to ochlazuje zbytek. Ale výkon to má suprovej teda.

Dennyky
                                    Zajíčka a Kašpárka….ehm ano, podle jména to zní divně

to jo.:D my máme pana Šunku.

Maya
                                      Maya

PetraK
                                        tak dozvis se ze jsme na tom blbe 😀

PetraK

Maya

coooos mi to sem dala za odkaaaaz!! Já tě přerazim a mezi ty žárofky, Ti propašuju bombu! 😀 😀

kamna podobnýho typu jsou v plánu, otázka je, zda na ně zbudou peníze. A taky zda dojde na to, co chce Brtnik, že si je s pomocí postaví sám. Každopádně doufám, že budou – protože se na ně i připravuje systém topení.
                                          Ovšem ty věcičky, co tam mají!! My právě chceme i ty retro vypínače a retro zásuvky, takže…. to bude paleta potom. A ty hodiny a ty kachlíky!! Pomooct!!

tak dozvis se ze jsme na tom blbe 😀
                                          jo tak to vím už dávno, to nemusím číst.
                                          Ale helejte – taky vám zmizela taková ta statiska – nakažený, mrtvý, hospitalizovaný? nebo to zmizlo ze seznamu jen mě?

Maya

PetraK
                                            taky mi to zmizlo, tipuju, ze to ted bude zverejnovat vlada z overenych zdroju
                                            my mame doma jeste par tech kulatych otacecich vypinacu, ty uz se asi ani neprodavaj 😀
                                            ja si taky kupovala drahy vypinace a zasuvky, ne teda retro, ale by to hezky vypadalo, ze jako to je vec na kterou cucis porad, tak mi ani nebylo lito tech penez
                                            Brtnik je dobrej kdyz chce stavet i kamna

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.