Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 701. až 720. (celkem z 2,167)
  • Autor
    MirkaD

Maya-jinak tiskovku jsem sledovala též….
      Černjčaj-no,já mylela,že auto je vaše dohromady,když máš též řidičák
      zas mě suto epřijde tak soukromá věc jako mobil-jak si to srovnávala s lezením do mobilu a tak…
      jinak my si do mobilu nechodíme,ale taky občas voláme z mobilu toho druhýho
      že třeba Martin to měl jednu dobu levnější a tak…
      a s autem-rodičům dáváme na benzín,na opravy,na pneumatiky na popvinný ručení….atd.-nevím co se vše u auta platí
      a prostě-auto rodičů,a když si je chcem vzít-ny vycházku ze psama,nebo na odvoz mě do práce-tak se zeptáme,jestli bude doma auto a kdy,že Mirka musí do práce…
      z práce se neptáme,to jaksi v noci nikdo nikam nejezdí a rodiče nějak počítají s tím,když su na odpo,že pro mě Martin někdy jezdí…
      dnes teda mě vzala zástupkyně….
      PetraK-tousty jsem měla k snidani,mnam
      musím v BK pořídit Dafi obleček,obleček co má se zmenšuje…
      a sobě pořídit lehkou pláštenku do batohu,protože z práce chodím o hůlkách,to se s deštníkem neslučuje…

MirkaD

Denny-krásný fotky!

cernej caj

MirkaD
          Jasne, ale pointa je v tom, ze se zeptas, zda si muzes pujcit mobil, protoze lenejsi volani, ne ze des a proste si ho vezmes abys mohla volat a ten druhej treba ceka.dulezitej hovor a ty prokafras bez optani tri hodiny…

Samozrejme ze po domluve predem by v nekterych pripadech asi bylo realne, ale fakt to nefunguje tak, ze si to pujcim kdyz MNE se hodi, ale po domluve predem, ktera nenarusuje pouziti majitelem.

Nevim jestli to je tak netypicky nechovat se k.cizim.vecem jako.ke svym. Argument ze mam taky ridicak je asi jako ze prijde navsteva ktera taky umi cist a vytahne si z knhovny bez ptani nejakou knizku a odnese si ji domu protoze prece tamy umi cist..

Jinak vcera sem ponuchnala.sopticka, uz to s nim je hodne spatny. Uz je fakt kostra potazena kuzi, rikala segra, ze uz tak tak stoji na curani a zacal curat na fenku, ale jeste zere a vymesuje, ze na veterine uz konzultovali… ale od posledne to je hodne skok uz…

cernej caj

Maya
            Doufam teda, ze auto bude OK a snad mu pomuze to dobiti, a uz se to.
            nestane. Jinak jako fakt suoer, by clovek musel.hned dom ale.zas pokud nezamknes tak ti nikdo nenastartuje 😀

Denny
            Lity loty s tlapou… ale.aspon ze kolinko se umoudruje 🙂

Petrak
            Krasnej venec:)

Dneska je uplne dusickovy pocasi, ponury a destivy

Denny

Morgen,
              jj čajdo počasí máme stejný, ale tak na druhou stranu (alespoň u nás) dobře, že prší.
              Koníkovou včera měla celé dopo kámoška, tak jsem byly asik hoďku venku odpoledne, pak jsme si hrály, vona je fakt hroznej kočkopes, převalí e na záda a hryže mě do ruky. Občas se divím, že nevystrčí drápky :-DD

Máme hodně práce a nemáme lidi, takovej paradox v dnešní době.
              Oni se tu teda asik 4 lidi hlásí, ale ehm ti jsou dost nepoužitelní.

Denny

Maya
                e se brzo scrknou
                jo to se asi scvrknou trochu tomu pomůže postřik na dekorace…

takpvé dekorace jsem dělávala často i na hřbitov, žádné umělé sračky, vše přírodní matroš.
                Takové bukvice jsou na to úžasné 🙂

cernej caj

A letos je bukvic fakt hodne. Roky sem.nwvudela takovy nadeleni a pry kdyz je hodne bukvic tak bude zsilna zima:)

Jinak teda dest neva, ale nesmi se to pak vylivat uz. Na korave pry v sobotu bylo krasne slunecno 😀

O vikendu si dam vandrik, pocasi neni uplne top, ale kdyz se zadari jeden rijnovej a treba jeden listopadovej, bude to super.

A uz sme zacali taky pritapet. Jeste bych uplne nerikala topit, ale odpo na chvili topeni poustime.

Denny
                  Bych rekla ze u vas prace zas tolik nebude, takze u vas prace dobra… tak snad se nekdo jeste prihlasi.

Ja snad v patek prodam objektiv, drzte palce, u nas s vyplatama zase nejisty, ale snad prace prezije jeste druhou vlnu i kdyz se teda zase dost bude propoustet… 🙁

Denny
                    PetraK

zdravím z dovči pracovní, ale! byla jsem v lese a u rybníka pod námi, nez prijede Brtnik s nákladem písku, je tu kraaasně. Mam složenej ten písek,uklizenej vozejk, sesbirany orechy a roztopeny kamna. Jdu delat presso

Denny

PetraK
                        Jdu delat presso
                        UŽ JEDÉÉÉÉÉM

PetraK

kuo mlíko brtnik ti udělá pár kapučínek😁😁
                          jdu vymlátit vomitku z futer

cernej caj

Petrak
                            Ty ses pilna.jak.vcelicka dpufam ze sis prwso vychutnala poradne

Denny

Tvl Buldočci bez PP od 20ti tisíc?!!!
                              To není možný…
                              https://zvirata.bazos.cz/inzerat/126452186/francouzsky-buldocek-kluci-i-holky.php

Maya

konecne trochu klid
                                Denny
                                ceny psu sli s koronacem hodne nahoru, takze mnozky toho samozrejme taky vyuzivaj, nepochybuju, ze i tihle buldocci se prodaj
                                ceny pomiku s PP uz jsou casto kolem 50 tisic, cim mensi pes, tim drazsi a bull psi jeste vic kdyz to feny nemuzou normalne porodit

PetraK

černej čaj
                                  vcelicka

bzzz😁, mám vyplaceno, jdi hrabat listí, škrábat vytrit.

Dennyky
                                  koronáčový ceny psů prostě, zas na to dojedou čoklidi

Denny

Jo já vím, vetka i taky psala, že ceny o 3-5tisíc výš než obvykle.
                                    Zrovna ti buldočci, kteří trpí na nemoci i papíroví…chjo

Jo Pomíci tak to jsou líbiví pejsci, že 🙁

Maya

Denny
                                      no u spicu se to zvedlo v prumeru tak o 10 tisic, bezpapiraci co stavali 3 stojej tak tech 10 a PP zacinaj kolem 20, je to des, na druhou stranu ty ceny ted jsou tak nejak svetove normalni, u nas byli psi v porovnani se zahranicim a to i vychodnim, strasne levni a pak je samo mel kdekdo

PetraK

TÝÝÝ BRĎÓÓ TOPÍMÉÉÉ

kachna

Ešuskoooo,
                                          nemáš kontakt na nějakýho projektanta šikovnýho? Potřebujeme udělat plány kvůlivá rekonstrukci.

kachna

Nevim jestli to je tak netypicky nechovat se k.cizim.vecem jako.ke svym.

čajdo, tvoje vnímání tvoje moje v rodině je netypický. Na druhou stranu, cokoliv vyhovuje oběma a neubližuje ostatním je správně, tak proč asi ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 701. až 720. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.