- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12.10.2020 v 12:43 #90669
Denny
čajdo má ještě prosbu…
Mám doma netbook Acer je mu přes deset let.
Mám tam starý Windows, používala jsem ho jen na čučení na net
a mám v něm uložený fotky. Je ve 100% stavu. Parametry nevím, musela bych se podívat.(pošlu)
Myslím, že má cenu poprosit někoho aby mi ho vyčistil a nainstaloval nový Windows? Je mi líto aby jen tak čučel ve skříni.
Mám doma wi-fi sice omezenou, ale určo se přes pc čučí na net líp než v tlf.(ikdyž je to prcek) …traky bych tm mohla nahňácat ty moje fotky.
A netlem se jo, jsem jen uživatel 😀12.10.2020 v 13:05 #90670Denny
Jo a aby se to nepletlo, tak kolínko lepší, ale ehm pravá noha-ploska pod prstama auuuu, někdo mi tam narval nějakou železnou destičku, páč při ohnutí bolí. Už asik týden.
No a v sobotu jsem šla k Fr. vzala si jen Crocsy bez ponožek a koukám, 3 prsty nateklé, horké…sotva je ohnu. (Palec ok) Nateklá i plocha pod kloubama. Úžasný, no co vám budu povídat, nechtějte vědět jakým způsobem chodím….
Zkusím brnknout tomu ortoprdovi, ale nevím, jestli on s tím má něco společnýho. Tvl, že já nemůžu být chvíli v pohodě.12.10.2020 v 13:16 #90671PetraK
Dennyky
tak kolínko lepší, ale ehm pravá noha-ploska pod prstama auuuu,ty vado, to člověk nemůže napsat, ani že hurááá, je to lepší 🙁 co si to tělo zase vymejšlí za komplikace?
12.10.2020 v 13:24 #90672Denny
PetraK
co si to tělo zase vymejšlí za komplikace?
nevím, hlava jednoduchá, tělo samá komplikace.Nebouchla jsem se, nic mě nečtíplo, prostě to bolí z ničeho nic, zeptám se ještě Irenky masérky…
12.10.2020 v 14:24 #90676PetraK
Dennyky
to je divný, že to takhle z ničehož nic vyskočilo – a ty jo nemělas nedávno něco co taky takhle zničehož nic vyběhlo ??
12.10.2020 v 15:22 #90679PetraK
tak… a něco pro lepší náladičku…. 😀 😀 😀
12.10.2020 v 17:59 #90680Maya
Denny
Hele to mi ted nedavno rikal znamej ze s tim byl u doktora, nevim jestli natejly prsty, ale bolest na plosce pod prstama a prej to byla namozena slacha, prej se to muze stat i z krece v prstech a nebo blbejch bot
PetraK
Auti ma neco s baterkou, neslo zamknout bo byla skoro vybita, ted to dal bracha nabijet a oak znova do servisu ba zatezovej test, asi bude nejaka vadna
A to nas chtel nejdriv poslat domu ze jako to budou resit az se to stane podruhy, coz jako upad z visne, tak jsem mu rekla at mi teda rekne co mem delat az prijedu k penny na nakup a auto mi nepujde zamknout
No prej tohle jeste nikdy nevideli, klasika 😀
Veverka ted nechodi bo ma orechy na stromech, asi spis az v zime
V sobotu mi skocila cerna veverka pod kola, no kdyz jsem jels zpatky tak tam prejeta nebyla, ale fakt jsem nyslela ze je po nich
V 8 proslov pkukovnika k narodu, tak zasednout k tv12.10.2020 v 18:32 #90681Fifi
Bryvecir vespolek.
V 8 budu napjate sledovat, co „borci“ vymysleli.
Ja jsme zatim vymyslela vyhlazeni myse/mysi, protoze v noci v chodbe neco sramotilo. Trolda to hlasil, ze asi vitr? 😀 Prdlajz vitr, mysicky, bud pronikly ze sklepa nebo vbehly pres den, kdyz mam chvili otevreny dvere kvuli coklum. Lonsky plastovy kulaty pasticky uplne k prdu, to bych na ne musela slapnout ja, aby se secvakly. Tak dneska koupeny novy, klasicky dreveny a zatim skore jedna mys a jeden rejsek (chudak).
Dennyky
tak kolínko lepší, ale ehm pravá noha-ploska pod prstama auuuu, někdo mi tam narval nějakou železnou destičku, páč při ohnutí bolí.
Aspon, ze ooo kolena lepsi. Klidne te muze ploska bolet prave od blbyho chozeni skrzeva koleno, me takhle votejkal palec u nohy a nemohla jsem ho ohnout. Po dornovce vse prestalo.Maya
Tyjo, novy auto a baterko problem? Tak hlavne, ze se to vyresi.12.10.2020 v 18:43 #9068212.10.2020 v 18:58 #90684Fifi
Tak zadnej projev, nic nebude. Ty se tam musej dohadovat do krve asi… Kocourkov.
Dennyky
Muzu taky mrkat? Krasnej je! 🙂
Treba ti ve ct bude o fous hur, ale v patek uz lepsi. Musi.12.10.2020 v 20:31 #90685PetraK
Brejštajn vespolek 😀
My jsme měli krásný Rumíčkoodpoledne v polích, to byla ohaří nádhera. Brtink jel totiž dneska zasejc z prasé dříf a ukradnul si Taliprtku, ta řádila s ním. Vzala jsem na nákup náš nový batoh a …. šla jsem původně jen pro vajíčka, tousťák, šunku a sýr a nakonec se to zase zvrhlo v obří nákup zeleniny a jinejch potřebností, takže jsem domů kráčela jak vyčerpanej šerpa v Himaláji 😀 :D. Vejce neměli 😀 , jdu vyrábět toustiky na zítra, máme tu dofču, tak ať se nám líp vstává a pracuje.
12.10.2020 v 20:32 #90686PetraK
Dennyky,
PetraK mrkej, krasnej, vid?tý jofka, ten je krásnej, já ešče furt nic nemám :-(, jen plnou kapcu šípků na ranní nálef
12.10.2020 v 20:47 #90687Maya
teda krásnej věnec, šípky na věnec mě nikdy nenapadly, bych čekala, že se brzo scrknou
tak prej už zas ve hře zákaz vycházení v noci
tuším to vybalej o půlnoci, aby to nikdo neviděl
ale jako pak chtěj aby to brali lidi vážně
dneska v autoservisu lidi bud uplně bez roušky nebo s rouškou pod nosem, myslim, že celou nasazenou jsme měli jen my
Fifi
tak víš co, nejdřív to zkoušel, že jako moc nejezdím a baterka se víc vybíjí než nabíjí, ale ještě že tam byl brácha, ho hned odpálil, že se to prvně stalo když jsem přijela domů z nákupu a to je tak 30 km
a tak nevim, ale myslím, že lidí, co jedou jednou tejdně na nákup je víc
pastičky máme taky už jen dřevěný12.10.2020 v 20:55 #90688PetraK
Maya
tuším to vybalej o půlnoci, aby to nikdo neviděl
ale jako pak chtěj aby to brali lidi vážně😀 😀
jsem si v momentě, kdy zakázali zpívání říkala, kdy někdo přijde s tím, že použije v tomhle kontextu záběr z Pyšný princezny, kdy ten nablblej švec letí za hranice vyzpěvovat. A uuž mi s tím přišel emil 😀
Není problém v klíčku? U toho auta, že nejde zamknout? Nebo to tak myslíš?
12.10.2020 v 21:30 #90689MirkaD
zatraceně-jak to bude s venčením psů????
12.10.2020 v 21:45 #90690Maya
no tak tiskovku jsem rozdejchala jen do tý otázky a odpovědi proč vláda stále chystá oslavy na Hradě na 28., když lidem všechno zakazuje, dál už na to nemám nervy
ne, v klíčku mám novou baterku, prej jak máš slabou baterku v autě, tak se nezamkne bo by se mohlo stát, že už bys ho pak neodemkla
no ale alespoň mi ukázal, kde je zámek na klice, von je tam schovanej pod krytkou 😀12.10.2020 v 21:45 #90691Maya
MirkaD
zákaz vycházení není, jen omezený na 6 osob, akorát vláda a vyvolení budou juchat na hradě12.10.2020 v 21:59 #90692PetraK
Mirka D.
zatraceně-jak to bude s venčením psů????
klid, tohle Ti zakázat nemůžou, to by bylo týrání.Maya
koukalas, jo? Já na to peču, doslova, páč jsem pekla ty tousty 😀Maya
ne, v klíčku mám novou baterku, prej jak máš slabou baterku v autě, tak se nezamkne bo by se mohlo stát, že už bys ho pak neodemklaahá – no to je nová vyfikundace, to musim říct Brtnikoj. O tom skovaným odemykání v klice jsem tu ondynoj psala právě v souvislosti s tím, že se vybila baterka v klíči.
Hele a to víš, že tydle automudrlanti chytrý, když třeba budeš mít nastartováno a já nevím otevřený dveře a vypadnou ti blbě klíčky, tak klidně odjedeš? Já myslela, že jak se od těch klíčů nějak vzdálíš, tak se to spojení rozpojí. A prt. Můžeš dojet klidně na jeden zátah do Jugošky, když se Ti nebude chtít čůra ta tam zjistíš, že sice jsi dojela do cíle ale nevrátíš se páč nemáš klíče 😀
12.10.2020 v 22:47 #90693MirkaD
tak to jo
,to o dovči se bude vycházkovat -takže žíádná změna,akorát žádný zastávky na kafe,tak doma ušetříme….
dnes na odpo milion palet…ještě jich dost zbylo,hodně záakazníků,hodně vybalování a málo zaměstnanců-od 5 hodin zase dva+zzástupkyně12.10.2020 v 22:52 #90694Maya
PetraK
no to nevim, to je teda vtipny, ja nosim kličky v kapse, to abych si davala bych, jinak bych musela jit domu pesky pro druhej klic 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.