Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Denny

Fifi
      jo tohle lidi dost podceňují, ty morkové kosti…
      a koukám, že na stránkách mají také tetanus 🙁
      Asi nechám v únoru Koníkovou naočkovat, furt někde strká rypák.

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr. Dělá se nám ziminka, včera večer když jsme se vraceli domů a nebylo kde zaparkovat, tudíž jsme šli z pěkný dálky a já si šla jen tak nalehko jsem klepala kosičku trošáneček. Musím se pochlubit! Právě jsem si uďála kontakt na farmu, jejíž skotský kravičky se pasou kousek pod Domečkem a v listospádu bych mohla mít první balíček normálního hovězího masa! A taky muflóna nebo daňka! Ať žije venkov! 😀 A už sem se vám chlubila, že jakýpak sem si to já pořídila nový venčící gatě?? Ty moje starý maskáčkový si prdly v oblasti hýždí, tudíž mi táhlo na zadel, takže jsem musela honemky sehnat nový a!! Jehehééé tomu neuvěříteee, vůůůůbec! 😀 Chtěla jsem zase něco, na čem nebude tak vidět bordel od psů. Tak mám! Džíny – maskáčový……s RŮŽEMA!!!!!! 😀 😀 za páďo! A seděj mi ale pěkně. výborný vytunění autfítu 😀 😀
        A fčéra a dneska ráno jsme se zase proběhli. Ale ty smetáci ohařský mi v půlce utekli domů 😀 teda chtěli, ale měli smůlu, museli běžet se mnou 😀 , byli odvolání z podesty a hnáni tmou vpřed 😀

Fifi – brrrr, to je děs s tou morkovkou, blebleble.

PetraK

Dennyky

navíc jsme měli půl dne volno, páč jaksi nešel proud.

týýýý jofka, to by se mi taky líbilo!!

tady taky prší – na střídačku. Odpoklo by bylo fajn, kdyby si to vybralo tu pauzu na dobu co pojedem do lesůch.

černej čaj
          ravda ze pochodit si jen tak cenrrum nemusi.byt marnej napad

ešivá tam nebude moc lidí, tak bych dala starou prahu prostě – ty uličky mají svou atmosféru.

cernej caj

Dneska pech, 3h porada po o jedem dal

Petrs01

hmm, čajdo, asi bys mi v sobotu nechtěla vyvenčit krokodýly, co?
              Dělají se opičárny kvůli kovidu, takže závody co měly dvouhodinovou pauzu a končily v 6, mají dvě hodinové pauzy a končí v 9.

Maya

Petrs01
                ja myslela ze plavani jako aquaparky a sportovci mají vyjimku na počet lidi
                synovci normalne sportujou, akorát diváci tam nesmej
                cernejcaj
                kouknout na orloj a Karluv most, jako vim uz na jare byly nektery lidi nadseny, ze je to jedinecna prilezitost to videt, jinak je to neprostupne oblezeny turistama

Maya

😀

Attachments:
                  Petrs01

mají vyjimku na počet lidi

Mají – 130 lidí včetně rozhodčích a trenérů. Takže se závod rozdělí do 3 oddělených částí, aby se dalo odbavit maximum závodníků. I tak je to neskutečně očesané – na Jarní ceně bylo vloni 850 závodníků! I na zimním plavání se pohybujeme okolo 200 závodících, takže i tam budeme rozdělovat na neprolínající se půldny.

PetraK

Petrs01

Já bych nabídla svoje služby aspoň pro Atomíka, ale poctivě přiznám, že momentálně šanci nemám. Ty víkendy jsou teď (a ostatně nejen víkendy 😀 ) takový komplikovanější

PetraK

Navrhla jsem, vyhlásit ředitelský volno! Setkalo se to s polovičním souhlasem. Kolegové jsou pro, pan ředitel úplně ne. Takže plichta 😀

nebavííí mě to dneskáááá, hííílfeeee!

cernej caj

Petrs01

Nevim, jak si to prrdstavujes. Cca do 18h mam program + nechci jezdit po praze metrem nejak moc. Listek na vecrr teda jeste nemam, protoze nevum, jak.to bude odpo presne caaove

cernej caj

Petrs01

Nevim, jak si to prrdstavujes. Cca do 18h mam program + nechci jezdit po praze metrem nejak moc. Listek na vecrr teda jeste nemam, protoze nevum, jak.to bude odpo presne caaove

Petrs01

metrem

tramvaje k nám jezděj taky 😀
                              ale pokud máš bezpsí program, tak ti je asi nepropašuju

Maya

Petrs01
                                no tedy nikdy by me nenapadlo ze tam mivate tolik lidi, proto mi to prislo divny

Petrs01

tolik lidi

A to má každý z nich několik startů, takže to už se pak pohybujeme v tisících startů. Startuje se přes hlavu a je to makačka pro všechny okolo.
                                  Tohle je o něco menší, ale také velmi prestižní, takže proběhne tvrdý výběr aby se splnily vládní limity. Omezuje se i počet rozhodčích a trenérů.
                                  Kdo by se snad o víkendu nudil a chtěl nakouknout jak to vypadá – online přenos na swimtv.cz 😉

cernej caj

Petrs01
                                    Tak to je na druhou stranu fajn, ze je takovy zajem a ze bude na soutezi hodne lidi.

MirkaD

tak včera odpolední-sice jsem celý den seděla-takže záhul psychicky-soustředění na peníze,stravenky,na lidi a tak+to u té kasy je záhul na krční páteř i když na střídačku sedím/stjím,tak je to záhul na tyramena,furt stejný pohyby zleva doprava+tahání těžkých balíku s mlíkama,granulema a tak-ale po víkendu kdy jsem na kase byla minimálně,ale furt sem lítala,vabalovala,uklízela a tak-tak zase hlava čistá,zas záhul na nohy,záda,ruce…-ale zas si člověk odpočne od lidí a soustředění na kase,-tak nejlíp to střídat po dnu-den na jedničce a den vybalovací/uklízecí+chvílu kasa…
                                      no,ale tak celkem fajn směna,všecko se stihlo,děvčata spíchala na 9tku na vlak,tak jsme stihly včas vypadnout,já pěšky,ale tak o půl desáté jsem byla doma-což je celkem brzo
                                      odpo včera dost lilo,takže začnu shánět pláštěnku pro dospělý…
                                      no a dnes volno
                                      takže ráno brzo jsme sjeli s Dafi na kontrolu toho koutku-i když dle mě to má dobrý-na veterině cedulka,že mimořádně mají až odpo od 3hodin
                                      tak jsme jely dom bez kontroly,po cestě jsme se stavily do Ždánskýho lesa-ne jak vždycky po asfaltce k Zlatýmu jelenovi,ale o kus blíž Bučovic jsme zajely,jako vycházka hezká-slunko,podzimní listí trochu,krom jednoho kopečku víceméně rovina-takový okruh rovně a zpět a pak takový obloček a do kopečka zpět,jako psi se proběhli,měli jsme změnu,Dafi pařezy,Žeryk větev,spokojení
                                      no,ale bože můj všemohoucí ty to vidíš!ten bordel
                                      celou dobu jsem myslela na ty 2 písničky od Wabiho Danka-Listopad,a ted nevím název-ale je tam něco jako-jak děi chtěli vidět les-a tati kdy už ten les bude…a tady zatím jen skládka smetí…
                                      nevím jak je ta druhá písnička co si nemůžu vzpomenout na název stará,ale kdyby Wabi viděl to co my tak by plakal…
                                      jako jo lidi sou hovada,odpadky všude a tak-ale v tomto to byl extrém-umyvadlo!!!!!kus od cesty,pytle s čímsi,6pneumatik,plastový flašky,plechovky-hnus velebnosti…
                                      no nic,dojely jsme dom,Martin dal péct kuře,rýži…
                                      já si lehla,zdřímla,pak jsme daly oběd,Martin zmizl k doktorce na injekci…
                                      já volné odpo-a co ted?
                                      nic mě kupodivu nebolelo-NIC-záda,ruce,nic!!!!!!!!!!!!!
                                      zázrak,že,takže to hned napravíme…
                                      no ne,ale podzim tu takže je potřeba otrimovat Dafču,ted je příjemně zarostlá-proti zimně,dešti-ty trimovaný chlupy jen tak neptomoknou,ještě není zzarostlá tak jak na jaře-jakože moc,ale,když to nechám ted,tak bude x měsíců jak koště…
                                      takže trimuju 3krát ročně-jaro,před létem,nebo začátkem,a na podzim,tak nejlépe,když je venku ještě trošku teplo,no,takže dnes po třech měsících du na to…
                                      jako zabralo to 3 hodky,má kus krku,záda,plece,zbývají boky,stehna,náprsenku,uši jsem vzala strojkem,boky zatím moc nepouští jak to trimuju vždy tak týden na tři etapy-nikdy ju nedělám zaráz-zblbly by jsme obě a nepouští to ani zaráz všechno…
                                      no pak už z bolavýma zádama:D-ale šlo to,jsem vysála celý barák-protože chlupy po trimování i na záchodovým prkýnku…
                                      no,pak jsme šli ven
                                      je,že půjdem kousek k lípě a zpět-večerní krátká vycházka,no šípky tam trhala má kamarádka co má ten obchod s oblečením,tak jsme pokecaly,já mezitím jim na střídačku házela aportky,aby jim nebylo chladno,když stojíme+jsem s nimi udělala nějaký couvání,kroky a tak-kamarádka,že jsem přísná,když sem na Žeryka houkla lehni,když mě z něj vstal,ona,že by psům všecko dovolila,a že na sebe žárlí,a že chce chudál hodit taky hračku,když házím Dafi-protože chudák Žeryk fnukal,že hážu chvíli Dafi-no úplná macecha su-kamarádka má fenečku bolonáčka co může všecko,že:D
                                      no a pak jsem je šla dělat doprovod na konec dědiny a zpět,takže nakonec z toho byla trošku větší vycházka a pak s Martinem chvilku na terase a ted tu všichni spí jak šípkový Růženky…

Fifi-ta masáž-ne nebyla jsem u ní od té doby,když sem měla víc volna,tak jsem byla ráda,že si užiju volno s Martinem-to byly ty 3 dny minulý týden-víkend +pondělí,a jinak mám den volna,práce,den volna,a nechci jít na masáž když pak musím jít do práce,tak to nechám na dovču,a popravdě se mě k ní ani moc nechce…-ak nevím-odpo pryč a já hotovo-zkusím asi tu v dědině,sice jsem nechtěla,ale protože je to v dědině,ale zas bych tím nezabila odpo,a třeba bych tam mohla jít po práci,pak mít volno…

PetraK-parýda,že jste zmákli hárání,mě tak přibrala Dafi,že jsem počítala dny,jestli není v tom,ale to snad ne…hárala 5,července-tak to by mělo být dobrý,že?
                                      bože to je nápad-pes a fena na společným dvoře….
                                      už nikdy né fenku..
                                      jinak stůl pobavil-ten bych pořebovala,včera jsem do noci jedla bobonky…
                                      Denny-přenádherná fotka-mám pár fotek v mle,a zase tam víc vynikne ten focenej objekt-teba strom,list a tak…
                                      ale nerada v mlze chodím,ten pátek v tom ski areálu to byl mazec-to i ptáci chodily pěšky….
                                      dnes tubylo pěkně
                                      co tvoje kolínko,už nezlobí?
                                      jo ten pejsek-Kessy je podobná Žerykovi,že?

Maya

MirkaD
                                        to máš na mysli asi tohle?

PetraK
                                        a pořád čekám na ty růžový gatě a nic 😀

MirkaD

Maya-jo,jo,přesně tuhle:D

cernej caj

Mirkad
                                            Tak.si vcera mela.fajn vychazku a s vetkou blby teda…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.