Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

černej čaj

A safdu nahradnich prstu:D

to ne, spíš asi mixér, páč už si nemám jak věci nakrájet 😀

Maya

PetraK
        skvelej stul, ten bych potreboala taky 😀
        Lokinka takovy veci ucit nemusim, on se je nauci sam, tipuju tahle lapina si na to taky prisla sama
        ale dirou pro kocky by se Loki asi neprotahnul 😀 takze to bude spis asi fenka

krasny fotky, rokle i mlha

PetraK

Maya
          skvelej stul, ten bych potreboala taky

dej mixér, tabulku čokošky a dortik a může bejt tvůj 😀 😀
          sem myslela, že se udusím kafem, když jsem to viděla 😀

by se Loki asi neprotahnul ?
          aby Tě nepřekvapil 😀

Petrs01

dej ruce do mixéru a nepotřebuješ stůl

PetraK

Petrs01
              dej ruce do mixéru a nepotřebuješ stůl

fůůůj, to je humusnýý! 😀
              Nicméně nepotřebuju vlastně ani ten mixér, vystačím si sama. Dělala jsem tu cuketovou pastu z takový obří cukety, tvrdou šlupku ta sviň měla a mě sjel nůž a rozsekla jsem si kloub na levým ukazováčku. krve jak z vola – krávy teda 😀 . A co nestihnu já, to dokáže Taliprdová,

Petrs01

fůůůj, krev se dává do jelit, ne do cukety!

cernej caj

Petrs01
                  Proti gustu… nekdo proste neni vegetarian:D

Otazka za 100 bodu.

Je v praze misto, kde nejsou skoro zadny lidi? Kdyz je orej navic promorena? Kam by se treba do zajit?

Maya

cernejcaj
                    tak tipuju ze nejvic prazdy bude centrum, turisti nejsou a lidi jsou v praci
                    ale nevim jak o vikendu
                    lidi jsou furt vsude 😀
                    ja zejtra jedu do prace, jsem zvedava kolik bude lidi ve vlaku kdyz uz nejezdej ani deti tak asi nic moc a doufam ze pojede bus, protoze uz vic je pred tejdnem jsem jezdili 2 😀

Maya
                      Petrs01

skoro zadny lidi?

jo, v centru je to teď rozhodně veselejší než před koronou. Není tak vylidněno jako v březnu, to bylo skoro hororové, když jsem za průjezd Prahou uviděla dohromady 3 lidi. Ale furt se tu dá dýchat – a přitom už tolik nepraskají ve švech parky a lesíky – Ďábličák v březnu byl rozhodně nacpanější než Václavák (ale pozor, tam už se to zase plní). Záleží zda chceš centrum a památky, nebo spíš vybírat courací místa – Šárka, Závist,…

kachna

kolik bylo dětí na oslavě?

3 a stačilo. Chodím normálně do práce. Bez roušky (což dává smysl, stejně mě každou chvilku někdo obejme, opusinkuje atd.)

já ráno cestou do práce, obdivuhodná paní.

No jasně, páč tatínek J. V. Kálal, je můj idol, zakladatel českého králíkářství a „vymyslel“ české strakáče.
                          Taky ten domek, kde bydleli, slouží jako knihovna a jsou na něm králíci.

kachna

Záleží zda chceš centrum a památky,

Já bych jednoznačně courala Prahou, ta je neskutečná. edit. a Václavák je podle mě hnusnej jak prázdnej, tak plnej

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 7 měsíci uživatelem kachna.
                            Maya

Ja o ty doktorce cetla vcera, to jsou fakt nekdy strasny osudy

kachna

Jo a jinak to nevymyslíte.
                                Všade se desinfikuje, minimalizuje kontakt…, a když omlouváte předškoláka, tak to nahlásíte sms a potom musíte vzít od učitelky omluvný list, propisku (no, kdo jí nosí, tak asi ne, dobře), napsat tam důvod nepřítomnosti, podepsat to a vrátit do ruky učitelce.
                                Přitom školáky omlouvám zprávou do bakalářů…

cernej caj

Kachna
                                  Absurdistan, no

S prahou nevim. Budu tam v sobotu, nechci moc mezi lidi, metrem a tak. Premyslim maly vlakovyket. Jenze jeste nevim, jak to.bude casove. Rada bych vzala.fotak a sla na nejaky fotogenicky misto. Nevim… jeste zalezi jak budu mit ten sraz, no:( ale je pravda ze pochodit si jen tak cenrrum nemusi.byt marnej napad

Fifi

Bryvecir vespolek.
                                    Jeehee, z Cajdy bude Prazanda? Tak at se pekne cournes, v bezpeci.
                                    A ne jako uboha Mirka, takovej vylet by se mi taky nelibil. Vlastne, Mirko, co ta masaz od kolegyne? Zopakovat, ale s tim, ze ti nebude hrabat na krcni pater a nic loktem lamat?

Kachno
                                    Posli mi pls do emila adresu, kam chces poslat tu vlnu.

Koukam, ze tady se rezou ruce a hubne, tak supajdim pryc radsi. 😀
                                    Jo ale to jsem chtela, esli to bude videt. Pripad z „nasi“ kliniky, to je duvod, proc vybiram pro psy hovezi morkovky hlavne uzky a dlouhy…
                                    https://www.facebook.com/Veterin%C3%A1rn%C3%AD-klinika-HKvet-sro-243425432388100/

cernej caj

Fifi
                                      No ufff teda…

Fifi

Cajdo
                                        Ono to je hned, kdyz pes blemca morek a kost je kratka a siroka. Nasune spodni celist za plemzakem a problem, zpatky to nejde. Taky dobry pripomenout, ze kosti davat jen v pritomnosti cloveka, ne pres den na hrani a okus…

Maya

Fifi
                                          ty jo, to je síla
                                          já tohle teda naštěstí nekupuju, kroužky jen takový měkký, ty by se snad sundaly
                                          cernejcaj
                                          tak fotogenický je asi Petřín, Vyšehrad, je to na kopci a krásný panorámata

Denny

Čauky,
                                            trochen popršalo včera, navíc jsme měli půl dne volno, páč jaksi nešel proud.
                                            Furt to nahazovali a zase vypínali, spotřebiče jsou asik nadšeny 🙁
                                            Nakonec to zapli ve 12 hod, ale to už jsme byli doma 😀
                                            a lejeeeee

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 481. až 500. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.