Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 2,167)
  • Autor
    MirkaD

tak náš páteční výlet
      stručně-už nikdy
      nestručně-vstávala jsem kolem půl sedmé.s tím,že mě už třetí den bolela krční páteř a hlava-od páteře-ovšem su debil,že tak jsem si řekla-v práci nebudu,třeba to rozchodím
      no vyvenčila jsem psy,navlíkla jsem se do termo vrstev.do auta Dafi,pro nu deku.podložku
      do batohu ručník,dečku,a flašky s pitím a jedeme
      vyjely jsme ve čtvrt na 9-na Kohútku-ski areál,kde nikdo z nás nebyl
      no,po cestě jsme xkrát blouddily,projely Kroměříž,Starý Hrozenkov,Vsetín,dědiny okolo a zpět,já bnohy skrčený jak paragraf,bolavý koleno
      dojely jsme na Kohútku-mlha,mlha,mlha,mlha,vichr,bláto,mokro
      no prostě,hned poté co jsme vylezly jsem řekla,že v tomto nikam nejde-žádnejch deset kilometrů,nic
      že prostě v Černčíně by v tomto počasí nikdo z rodiny ze psama nešel-že je hnusně,s našima by se šlo nanejvýš ke knihovně,že ….protože-mlha,bláto,zima,vichr
      a tady jedeme 2 a půl hodiny….
      nic no,ušly jsme pár metrů,udělaly foto,Dafi se trochu proběhla,vyvenčila a jelo se zpět
      ZOO lešná se zavrhlo,že tam nemůžou psi…
      dojeli jsme nakonec na motorest SAMOTA-bylo půl druhé-já zkřivená jak paragraf,koleno,hlava,krk bolelo….
      tolik hodin v autě-to jaksi nejde…
      tam jsme daly oběd-obr porce za 110kaček-tak jsem si dala kuřecí nudličky na bazalce+rýži,kousky masa jsem nakousky nakrájela a kus porce nechala Dafině,které jsem to pak dala venku v misce,
      vevnitř u stolu nektmím,protože by pak fnákala a byla otravná,
      no pak jsme vylezly a že půjdem na Vlčák a zpět-celkem 9 kilometrů…
      po cyklostezcew,samý asfalt,Dafi na volno,sem tam auto,cyklista,cesta Z KOPCE DO KOPCE SEM TAM ROVINA,KOPCE NEBYLY OBR ALE BYLY………
      no,rodiče chodí hodně pomalu a furt se zastavují,tatka jse rychlej,ale taky zastavuje,a já potřebuju jít rychle-start-cíl-a NEZASTAVOVAT-PROTOŽE BY MĚ ZÁDA UPADLY
      no takža já šla rychle vepředu,pak jsem stejně čekala na ostatní-zas rychle,zas čekat,zas rychle zas čekat….
      do toho batoh celkem nevím proč těžkej,boty -nohy sice v teple,ale těžký
      Dafča chudál nevěděla,jestli jít se mnou,s rodiči,nebo s tatkem,běhala od jednoho k druhýmu,nebo na někoho čekala a často bylo vidět,že neví ke komu se připojit…rodiče se po pár metrech ptali,jetli to ujde a kolik kilometrů bez odpočinku ujde-sem myslela,že si dělají srandu a oni to mysley vážně…
      tak jsem řekla,že jsem nad tím nepřemýšlela,mladej,zdravej pes-takže je mi to fuk
      a poku není vedro jako na výletech v létě,tak nad tím nedumám…stejně velký štreky nechodím,nejdál sem šla do 15km…
      no rodiče ju v půlce litovaly,že už nemůže,já v druhé půlce šla hodně,hodně vepředu a polohlasem nadávala na kopce…
      pak už sem neviděla jak si to spestřit-počasí-vihr,chladnej,já s kopců spocená…tak jsem házela Dfině po cestě větvičku s podzimním listím,s tím,že jsem ji fotila,jak mi to nese,no,poté co jsem se vyblbla,jsem zas pokračovala normálně..
      pak už bylo auto,a já odpdla-migréna jak čert…
      dojely jsme don v půl šesté
      tatka šel ještě s rodičem na zahradu posedět,psi chvíli na zahradu-Žeryk měl za sebou vycházku s Martinem,pak ještě večerní vycházku,já si dala vanu,bylyný kapky na migrénu-migrenal
      kafrový čínský náplasti na krk a rameno-ty jsem po hodině sundala a ve čtvrt na 9 večer jsem šla spát-to jsem dlouho tak brzo spát nešla,normálně chodím spávat v 10hodin,nebo o půlnoci…
      no a spala jsem tak až do rána,do 8-nějakých 12 hodin-můj osobní spací rekord
      no včera ráno ze psy-i s Betty vycházka ke křížku,kolem polí dolů do dědiny k rybníčku a dědinou zpět+jsem s každým dala pár metrů chůze u nohy a sedni lehni
      no a doma odpočinek před odpolední
      kde jsme byly ve třech-vybalovala jsem,uklízela,v dest v noci jsme končily
      dojel pro mě Martin-venku vichr,liják bouřaka
      ale odpo,že psi byly na zahradě,že teplo,rodiče šrotovaly ovoce,poseděly,pohoda,ze psy nešly,že vichr,sem ráno brala i Btty,ta chtěla jít i vichr nevichr…:D
      no a dnes vichr,bláto
      tak ze psy kousek,a jen obíhačky stromů,a nošení vodítka,hračky,at se proběhnou,zabaví a trochu unaví,no a další odpo…
      jinak k výletům s rodiči
      jsem s nimi nebyla 2 roky-jezdil jen tatka a já zapomměla,že oni chodí p-m-a-l-u-ze zastávkama-což já nemůžu,že vybírají FURT KOPCE!!!
      což taky nic
      a poslední-x hodin v autě,-tak to už fakt nic…
      my na výlety dál jezdíme vlakem,kde se člověk může projít,postavit,atd,v autě-skrčenec…
      takže sice se s rodiči podívám dál,a jinam,ale v pátek 260km v autě a to už je moc
      no holt,kdybych měla mezitím a potom x dní volno tak,snad,takhle ne…
      -holt já budu jezdit nna výlety v okolí bydliště a kousek…

Denny-s kolenem super-gratuluju a moc ti to přejuuuuuuuuu

Čajda-no mě by ten spacák nevyhovoval ani zdarma,já hrozně melu nohama,seš borec,že hajáš jak mumia,by mě zabilo:D

cernej caj

Maya
        video nevidim

MirkaD
        du na ten tvuj strucnej prispevek 😀

ja nestiham, du si cist mirku a pak jeste vyluxuju, mozna ale, ze asi si prectu kolik toho vyprala a uklidila tak pujdu luxovat v depresi 😀 😀

jinak doufam, ze vas to nikoho neodfouklo

Větrný výlet z Třebové do Svitav, říjen 2020

cernej caj

MirkaD
          tak to ste teda meli vylet takovej… ze by clovek skoro radsi odpocival, ze hnusne a jeste to vyslo blbe… a aspon ze pro tebe vcera martin dojel, najihu to prej radilo desne, my meli vyhlidlej pristresek kdyby neco, at nespime uplne v lese ale u svitav byl jen vichr, bourka ne nastesti

kachna

by mě zabilo

taky by to bylo buď já nebo spacák 😀
            Jinak s výletem tě lituju.

My jsme měli dětskou oslavu a asi dobrý i když jsme byli rádi, když děti odjely. Mám nemocnou učitelku, takže jsem strávila celý dnešek přípravou do školy (zdarma, no, i když ono se to „zaplatí“ při výuce, bez přípravy je to očistec)

MirkaD

Černejčaj-no,ted sem dojela s odpo-do desítí,byly jsme 2+zástupkyně a já jako druhá chodila na kasu,kjinak jsem uklízela,chystala dopek na druhý den,vybalovala-záda,ruce,zdar….vždycky jsme na odpo aspon o hodinu dýl,protože se to jinak odpo stíhat nedá…
              včera jsem teda vyžehlila,umyla koupelku+wc,dnes jen uklidila andulkám,v noci možnáááá vyxtřu
              no s tím výletem
              z mé strany-blbost v to,že jsem jela,když mě nebylo úpně dobře-krk,hlava-ale tak trochu jsem myslela,že to rozchodím
              no a druhá moje blbost-mám jiný styl chůze než zbytek-rodiče+můj tatka
              prostě já du,du,du rychle,start-cíl-a taky mám ráda,když su brzo doma,
              oni ty výlety natahují i tím,že tam oběd,tam kafe…
              ale já si tak neodpočnu,mě vyhovuje vyjet,klidně i v 7/v šest-podle oho kam a jak daleko,taky kvůli vedru jezdíme většinou brzo,no a tak ve tři být doma v posteli v leže-já si v sedě-někde v autě,nebo u kafe na židli neodpočnu
              skrčený nohy a tak
              takže u mě prostě jet kousek-pak chodit,někde si chvíli sednout pak dom,a doma chvílu lehnout
              no,holt jsem s nima 2 roky nikde nebyla,a taky su z té práce sedřenější,unavenější
              a jinak-jo máš pravdu-výlet takovej-že by člověk radši odpočíval…jako kdybych šla za barák chvíli ze psama,asi udělám líp
              no,ale taky sem chtrěla být s tatkem,když vždycky přijede v dny,kdy nemám volno,a je hlavně s rodiči…no nic
              holt na tojhle prostě nemám-ehm i psychicky
              ten výlet-tatka se hodně ehm jak to říct…anaží zavděčit rodičům….
              tak to bylo taky náročný….-jako,super,že si s nimi rozumí a tak,ale kdyby oni řekli,je to černý,tak i kdyby to byloo bílý tak jim to odkýve….

MirkaD

Kachna-kolik bylo dětí na oslavě?
                a ty chodíš do práce?
                učiteli z hudebky-jako otec i brácha Martina sou doma,nevím jak to mají kde ostatní…

cernej caj

MirkaD
                  Ale.zase si byla s rodicema, yo.je taky fajn zmena a zas mas na chvili „splneno“ spolecensky.

Napadlo me co zkusit homeo? Na klouby? Urcite to nemuze uskodit.

Ja si ted koupila cosi a mam.pocit, ze se to zlepsilo uz:)

Petrs01

Brej den vespolek.
                    Už se tu dlouho neukázala Ešuska, tak doufám, že jí z hárající Tali a kvokajícího Rumíčka nešlehlo.

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem zpět, ruce mám jak struhadlo, oklepala jsem asi milijardu cihel, přijede k nám pan topenář, tudíž jsme museli ubrat z výletování, aby se stihlo všechno připravit, ale stejně bylo hodně dní blbý počasí, ohařiska makali taky, aby se neflákali a vypadá to, že jest doháráno. Pobyt na zahradě se opět ukázal jako výborný řešení, páč tam to Rumoušek tak neřeší a když jsem mu pak vymyslela důležitý úkol sběr ořechů do bedýnky, vyprdnul se na hárání úplně.

Hele a nepřipomíná vám někoho 😀 😀

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-iframe?objid=63425

mrška jedna 😀 😀

PetraK

Petrs01
                        Už se tu dlouho neukázala Ešuska, tak doufám, že jí z hárající Tali a kvokajícího Rumíčka nešlehlo.

Ešuska dovolenkově makala a dozorovala háráníčko. Takže pak už nějak nebrala moc telefén do ruky, páč by ho taky mohla upustit, jak má namožený ruce 😀 a hlavně – i přes rukavice – je mám hrozně zhrublý od omítky a spol. Na to, že jsem ,měla oba na starosti celej den převážně já, jsem kupodivu nervově zcela v pořádku.

Denny

Morgen pondělní,
                          byl krásný víkendík, ikdyž v neděli zhruba do 10 ti hodin, mlha hustá tak….
                          tak jako na fotce

Attachments:
                          Denny

PetraK
                            jééé vona je ale pincezna úžasná krásná ušatá 🙂
                            Ta by se hodila Mirce do smečky :-DDD

PetraK

Už ste prodali šécky spacáky? 😀

Maya

že to uvidíte, jaký je lapina malý a chytrý pejsek

ty jo je výbornej nebo výborná? Hodláš to taky naučit Lokinka? Nebo huž to umí?

PetraK

Dennyky
                                Ta by se hodila Mirce do smečky :-DDD

nejvíc by se hodila do smečky mně! To by bylo!

To je ale krásnej lesík, já tak pěknej nemám. Mám jen tajemnou rokli

nehezkou 😀

PetraK
                                  cernej caj

Petrak
                                    Tak super ze doharabo

Denn
                                    krasna fotka!

PetraK

kašlu na to hubnutí! 😀

cernej caj

Petrak
                                        😀

PetraK

černej čaj

výborný co? A nechci za něj ani nějak moc 😀 😀 😀 😀 Jen nějakej ten dortik 😀 a tabulku hořký čokošky 😀

cernej caj

A safdu nahradnich prstu:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.