- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
1.10.2020 v 16:36 #90320Fifi
Teplicko, topenicko, nadhernicko! 🙂
Maya
no my mame bez topení 19
Prej bez topeni, a co je krb a olejak? 😀
Ja tu mela 14, to fakt neslo.Mirko
Ja bych se na Zeryka taky vyprdla, nechces? Tak si trc doma, nazdar.1.10.2020 v 17:11 #90321FifiJo a byli jsme v lese na houbach. Krasna 2hod prochazka. 😀 Les typickej houbak, fura prasivek, ale jedly nikde. Nakonec 4 modracci, ubohej ulovek. Uz je asi po sezone, jak je v noci kosa. Skoda.
1.10.2020 v 18:04 #90322cernej cajtaky bych se na nej vyprdla a kdyz nechce, tak ho nebrala. smula.
muz provedl zasah do kapajiciho kohoutku. vysledek ohozena zed, strop, a prave sem asi hodinu uklizela hektolitr vody po podlaze. presne potrebuju prijet vecer z prace kdyz on je celej den doma, povesit pradlo a pak po 15 minutove akci s kohoutkem jeste 40 minut vytirat podlahu, at v tom nestoji skrinky celou noc… bolej me silene zada ze se ani nemuzu narovnat a to uz zacinaly byt po nekolika mesicich konecne lepsi…
1.10.2020 v 18:18 #90323FifiJezis, Cajdo, a umlatila si ho tim kohoutkem?! Nebo mopem? Proc si to po sobe neuklidil on? Ja myslela, ze uz nekde maka. Chjo, snad se zada srovnaj.
Jsem dostala smutnej emil, ta cerna groenka, jak jsme se tu o ni kdysi bavily, co jsem jako jedinou dala z baraku – tak dneska ji uspali. Uz to neslo, babicka cerna, koncem rijna by ji bylo 16… I kdyz nebylo vyhnuti, je mi to strasne lito, jeji panicek to nenese dobre. Aaachjo. 🙁
1.10.2020 v 18:44 #90324cernej cajon rozetrel tu vodu po koupelne a prohlasil, ze je to vytreny… sem mu nasrane rekla, ze roztirat vodu a vytirat vodu sou dve odlisny veci…
Fifi
achjo, no ale i tak je to nadhernej vek… ale chapu, ze je to tezky, pro panicka obzvlast, i pro tebe, kdyz jsi v ni mela prsty…aspon trocha podzimniho pokoukani… porad mam skluz za novohradky a slovensko, ale co nadelam…
1.10.2020 v 19:13 #90325Fifiroztirat vodu a vytirat vodu sou dve odlisny veci…
🙂 Tak to rozhodne, chce to nekdy hodit program zdimani. Az se bojim zeptat, jestli ten kohoutek opravil.Krasny povidani, to je ted z toho posledniho proprsenyho vikendu? Omotavam se kolem radiatoru pri cteni i fotkach, neumim si predstavit v tom tapat po horach. Jerabiny – vidis, ty tu prave v ty dny byly komplet ocesany ptakama, doposud obalenej strom ma jen par bobuli na spodnich vetvich. Prsi do kaluze je skvela fotka.
1.10.2020 v 21:04 #90326MayaFifi
to bylo myšleno úplně bez topení, s kamnama a olejákem je to o pár stupnů víc
ale dneska bylo krásně a teplo, takže otevřený okna a dveře a barák zase vyhřátej, tak se topit nemusí
cernejcaj
no doufám, že kohoutek alespoň spravenej, tak stane se, ale uklidit by si to po sobě mohltak paypal účet zrušenej, ale k..y jedny, už se nedá přihlásit bezt tlf, tož doufám, že s tím zrušením si ho zas smáznou
a jsem zjistila, že tam mám ještě 180 Kč, tak jsem si je nechala vrátit, tak snad dorazej 😀1.10.2020 v 22:25 #90327MirkaDČajdo seš chudák převeliký :-(((
já dnes odpo,chodila jsem jako druhá na kasu+vybalovat,úklid,od 5 jsme byly 2,do 5 3,skončily jsme 21,20-stihlo se všecko,i když zástupkyně pomohla dost tak díky ní taky,ale teda pěšky dom-bože já to táááák nesnáším
no a je u nás tatka a zítra se má je jet na ten výlet tak uvidím,10kiláku
a mě upadne hlava a krční páteř
-s tím Žerykem-asi se na něho příště vy…
nanejvýš kolečko před barák vyvenčit a ěmitec,ale nějaký lítání k rybníku jak dnes tak na to prdím
jako tady se furt řeší,aby jeden nebyl odstrkovanej a tak,teda rodiče to řeší
něco jako-že Dafi kdyby byla moje vlastní vymoodlený mimi-no je no
a Žeryk nevclastní dítě,ke kterýmu člověk přijde jak hluchý k hlouslím
tak se tu furt nenápadka sleduje-jestli není utlačovanej
ale po dnešku na to kašlu
dávám jim 100procent svýho času,no možná 5 procent mínus:D-když su u Aničky v knize:D:D
ale jinak furt z práce do práce a dom,a doma,vycházka a ve volnu druhá a jedna větší,a česat,a cvičit,a hrát a …….pak si Žeryček vrčí,že nikam nehce,protože bez Martínka a v hnusným počasí se mu nechce,a maminka,že to řekne tatínkovi,že sem Žeryčka nevzala a Žeryček je chudáček nemá vycházku
a Miruška se na to pop dnešku může zvysoka to víte všichni co
protože,toho má všeho dost
Martinova hláška-mělas jet taxíkem,asi ti nevadí chodit pěšky,mě vytočila do zelena…
tož tak no…
Fifi-závidím pěknou vycházku,já letos už z houbama nic
fenečky mě líto není-krásný věk na velkýho psa!
mě jako není líto těch pejsků,zvířátek,nebo lidí
ale páněčka je mi líto moc
mě je líto vždycky těch co po nich truchlí,protože těm je většinou dost hrozně
a chápu,že je z toho án špatnej,no u každýho to trvá jinak dlouho
než se s tím smíří
to byl jeho jediný pejsek?2.10.2020 v 6:23 #90328cernej cajMirkad
Tak treba pocasi bude prat tomu ze budes lezet:DFifi
Ja se tamy motala k topeni vsude kde to slo:DMaya
Tak vidis a jeste kacky budouPetrs01
Vim ze do outdoorovyho vybaveni moc nedavas penez ale budu prodavat spacak
https://www.nalehko.com/produkt/traveller-650/
Koupen 2015 jaro, pouzivan do 2018 na hrane sezony brezen/duben/rijen/listopad, takze spis min, ale uz mi je v nem dobre kolem 0 a ne v -4 tak ho nevozim a pujcuju si, loni pranej v hudy. Za 3300, cerveny pravy zip do 190cm. Pristi vikend budu v praze…
Vaha 1240 s obalem a pekne stlacitelnej2.10.2020 v 7:47 #90329Petrs01spacak
Spacáky mám, stejně mě nehřejou. A tenhle má na mne mega úzký nohy, to nedávám.
2.10.2020 v 8:40 #90330cernej cajOk.
Kup si perocy papucky:)
Dneska v praci des ale zas ro rychle utika2.10.2020 v 8:50 #90331DennyMorgen pátečkovééééj hurá!
A proč ještě hurá, páč koleno huš tak 3 dny lepčíííí takže mám radost úplně největší, ne-li převelikou.
A navíc je krásné počásko a i o víkendu bude z toho se taky moc těším, nejhezčí období roku se klube a já můžu chodit !2.10.2020 v 9:13 #90332Petrs01papucky
to není o nohách, já prostě když spím, tak netopím. Když si přiobléknu jednu část těla, je zima na další, dolní nohy bývají problém jen když tam s promrzlýma lezu, ale mrzne tělo a stehna. Mám NorthFace, kámoška v něm spala v -30 a pohodička, já v něm mrzla při nule. Teorie minimálního oblečení nefunguje. S merinem o chlup lepší, ale stejně jsem často skončila alespoň ještě v mikině, někdy ještě zabalená v psí dece nebo prostě v čemkoliv.
Aktuálně jsem teda zatím pořád držela kilovku z Kauflandu + deku pro případ zimy, ale teď už přesedlám na toho NF+deku.2.10.2020 v 9:49 #90333cernej cajPetrs01
Tak to je naprd noDenny
Huraaaa! To je super!2.10.2020 v 11:22 #90334MayaDenny
tak at kolinko vydrzi
ja ted zrovna ctu ze u nas ma o vikendu nejak desne fucet a to teda nemusim
cernejcaj
v tyhle mumii se da spat tak akorat pripazene na zadech ne? zlaty stary spacaky ktery byly dole stejne siroky jako nahore, to asi v tovarne katovali kosty a z latky na jeden spacak usijou dva 😀 😀2.10.2020 v 11:30 #90335Petrs01zlaty stary spacaky
pro ty, kterým to sešňěrování dole nevadí je to úspora váhy a místa v batohu, navíc nevyhříváš tak velký prostor. Mě to vadí, já nohama melu. proto taky mastňácky jezdím autem 😉
2.10.2020 v 12:15 #90336cernej cajMaya
Presne jde o usporu mista a vahy a taky hsou nouy bliz k sobe lepe pracujes s telesnym teplem.Ono ale teda me mumijovej strih nevadi, ale ja spavam hodne na boku a nohy mam spis u sebe.
Uz mam penize a chlapik prileti pristi tyden do prahy kdyz tam.zrovna budu, takze ideal situace
3.10.2020 v 5:54 #90337cernej cajtak krasnej vikend vam vsem preju! 🙂
3.10.2020 v 12:46 #90338MayaCernejcaj
Tak uspora vahy to me nenapadlo, je videt ze nejsem zadna slapka 😀3.10.2020 v 21:35 #90339Mayadoufám, že to uvidíte, jaký je lapina malý a chytrý pejsek 😀
https://www.facebook.com/jenni.makinen.75/videos/10218734870429131 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.