- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29.9.2020 v 20:26 #90296
Petrs01
cela zkrehla
Prd, voda měla 17, to je kafe. Kruté bylo z ní vylézt.
29.9.2020 v 22:09 #90297Maya
Fifi
dík, už jsem se děsila, že budu muset mít sluchátka
ono ještě není jistý, že se mi podaří to zprovoznit 😀
volit asi nepůjdu neb nevím ani koho, z nabízeného jsem si nic nevybrala29.9.2020 v 22:19 #90298Maya
Fifi
my taky ještě netopíme aneb když se zima zeptá, cos dělal v létě, natíráme nádrž k topení 😀
ale já si topím v kamnech a jinak máme ten olejový radiátor, tak ho vozím z místnosti do místnosti a jako v pohodě je naštěstí zatím teplo- Odpověď byla upravena před 4 roky a 4 měsíci uživatelem Maya.
29.9.2020 v 23:35 #90300Fifi
No joo, olejak, to nejste v kose. 🙂 Navic kaminkama si paninka pritapi, aach! 🙂 Ted vecir uz fukar splnil funkci, nemrzne mi za pc nos. Navic se ma oteplovat, takze takova hruza uz to nebude. Ale 3 dny lijak, v noci kolem 7 a pres den tesne nad 10, plus vichr, to baracek stihnul vystydnout slusne…
30.9.2020 v 5:12 #9030130.9.2020 v 8:53 #90305Maya
Denny
krasny fotky, ale jinak jak kde, u nas teda lilo cely den az do vecera
dneska uz sice nelije, ale furt je hnusne zatazeno a lezavoz Lokina uz je spravny ovcacky pes a misto soba ma Dorina 😀
vcera otevru dvere ven, zarvu vecere, pribehne Loki a Dorin nikde, tak vylezu ven a jdu na zahradu, Dorin az vzadu a samo jak je hluchej tak na nic nereaguje, normalne Loki k nemu dobeh, stouchnul do nej a privedl ho, takze doufam, ze mu to zustane, je to docela prakticky
stejne tak ho nahani do kotce, kdyz prijde bracha se psem, ze zacatku behal do kotce s nim, protoze tak to ma nauceny na povel a jsem ho musela vzdycky vytahnout ven, ted jak vidi, ze jde bracha se psem, normalne sam od sebe jak ovci zazene Dorina do kotce a stoupne si ve dverich nez nekdo priijde a zavre
jeste bych ho potrebovala naucit nahanet slepice, ale netusim jak se to pes uci a na to aby se to naucil sam asi nemam dost slepic 😀30.9.2020 v 9:23 #90306cernej caj
My zatim mame 18 stupnu jeste doma tak nemusime topit
Ja s volbama nevim… koho…
Denny
Pekny fotky30.9.2020 v 10:51 #90307Maya
no my mame bez topení 19 😀 ale jsem se jeste nestihla na to adaptovat, takze i kdyz v zime je to teplota kdy k tricku oblikam mikinu, tak ted je mi i v mikine kosa
ale uz sviti slunko, takze barak se trochu vyhreje30.9.2020 v 11:08 #90308cernej caj
Dneska desny fofry
30.9.2020 v 17:08 #90309Maya
Tak anglina desbes kolega mel nejakou ozvenu kdyz jsme byli vsichni pripojeni, tak ona me vzdy vypnula mikrofon kdyz mluvila s nim
Jako nakonec nabidla ze by tu hodinu rozdelila na pul a mluvila s kaudym zvlast, coz by asi bylo lepsi, ale musi ji to schvalit firma, tak nevim jak to bude
A vadi ze ona jak nerekne jmeno tak vubec nevim ke komu mluvi jestli mam mluvit nebo ne
No moje mluveni je po tech par letech absence takx desbes ale jsem ji napsala do ditazniku ze chci opravovat chyby a dela to, tak to alespon dobry30.9.2020 v 17:46 #90310kachna
Typická věta optimisty: „Já jsem tak megašťastná, že myslim pozitivně“ 😀
30.9.2020 v 21:08 #90311Maya
kachna
to je taková věta se dvě smysly, nechci psát dvojsmyslná 😀zdarma knihy kdyby někdo nějakou chtěl
https://www.databazeknih.cz/novinky/35-novych-eknih-zdarma-zari-1170?to=2020_september&utm_medium=email&utm_source=nltr-20-september30.9.2020 v 21:28 #90312Maya
jestli někdo používáte paypal.. https://dotekomanie.cz/2020/09/pozor-na-neaktivni-paypal-ucet-hrozi-poplatek/
nějakej starej účet tam mám, asi budu muset někde najít heslo a zrušit to
i když já tam spárovanou kartu nemám, tak netuším, jak by se domohli poplatku1.10.2020 v 9:46 #90313cernej caj
Ja nemam zadnej ale porad mi.chodi spamy…
😀
Maya
Snad vam to rozdeli, ozvena to muzou delat nahlas repraky…Mame honky docela, nic nestiham a mam desnej hlad
1.10.2020 v 10:15 #90314Maya
ja dneska celkem nuda
ale doma to jde, sem alespon po chvilkach neco uklidila, jeste boty musim probrat
dovolili nam oddeleny lekce, tak me ceka trictvrte hodky indivindi lessons, to bude peklo, tak dlouho mi bez prestavky mozek v angline nevydrzi fungovat 😀1.10.2020 v 10:18 #90315MirkaD
tak u nás pošmourno,blátivo
v úterý cvičící vycházka,pak odpolední
včera vycházka telefonní-takže ze psama k vysílačí a zpět,a celou vycházku jsem protelefonovala s Kamarádkou ze čtyřlístku,trefila jsem se do jejího volna,tak jsme měli čas pokecat a psi ode mě měli na vycházce klid,žádný cvičení,povely,ani obíhačky,nic,jen kus na vodítku,kus na volno
venku hnusně poprchalo,bláto,vichr tak ani nikde nikdo,pak odpo
dnes ráno mě naštvali všichni
Martin,psi i máti
druhej den mě pobolívá hlava a bolí strašně krční páteř
no a ráno jdu ze psama,zaspím,že to taky nepotěší
no nic,jdu ze psama a psi vyčuraní,na dvoře byly,a ted já stojím ve dveřích a volám že jdem ven,a oni leží a čučí,a Dafi jde,Žeryk leží,protože,Martin leží,a co by teda někam šel
tak jsem vypěnila,že se na to můžu vys…
abych jak kráva stála ve dveřích ,a 20minut hučela,že se jde ven,a Žeryk leží,leží,leží,pak milostivě s vrčením sleze a jde…
no takže sem vypadla s Dafi kus k lípě a zpět,dala jsem si s ní přivolávačky na píštalku,nějaký kroky,házení hračky,a pak jdu dom pro Žeryka,ten milostivě vylezl
a máti,hahaha si dělala srandu,a že jako no to řeknu tatkovi,žes chudáčka Žeryka nechala doma,to se řekne,to mu požaluju…hahahaha-jasně dělala si srandu,i když tady to valí furt postranní pozorování-jestli Žeryk jede taky na výlet, s náma,jestli ho berem sebou do BK jestli….
no a mě toto s…,jako já vím,že si s tím tatkem dělala srandu,chudáčku Žeryčku doma tě nechali a tak,a jasně je to naše věc a tak,i když sem jí říkala,že je to jeho věc,že na něj nebudu huláíkat ve dveříchh,nemám na to čas,ani náladu…
nic no,Martin ráno zas řešil říjnovou docházku-skoro samý odpolední…
no,pak jsem vzala Žeryka s Dafi ještě k rybníčku,tam jsem s Žerykem udělala taneční,a s oběma několik přivolání na píštalku,a dom
tak máti,že teda tatkovi žalovat nebude,ze smíchem,-jsem ji ze smíchem říkala,že su tady pod dohledem,ve sranddě,hahahahaha
ale mám kynologický dotaz-děvčata,když se chystám jít ze psama,a Žeryk se prostě musí dlouho přemlouvat,pak milostivě vyleze protože bez Martina se mu nechce,a z vrčením naštvaně jde,což prostě,když je poněkolikátý,člověk toho má dost ten jde,není mu dobře spíchá a tak,a vůbec na to už není zvědavej-jak by jste to řešily?
jako stejně s ním pak ven jdu,
mám mu na noc dát couračku a prostě ho vytáhnout?1.10.2020 v 10:26 #90316MirkaD
Denny-jinak teda krásný fotky,takhle hezky u nás zeda není,škoda,už se těším na hezčí počasí
dnes přijede tatka na ten odložený výlet,tak teda zas jim to počasí moc nevyšlo…jinak my už od neděle topíme,jinak bych tu zmrzla
1.10.2020 v 11:12 #90317Petrs01
prostě ho vytáhnout?
nejde k němu dojít, cvaknout ho na vodítko a jít? Musí ji mít předem?
1.10.2020 v 11:16 #90318Maya
MirkaD
ja nevim, ja bych ho asi nechala, nechce, tak at nejde a extra bych s nim pak uz nechodila, proste jde se, jdes nejdes, nazdar
vono tohleto kazdej pes musi mit xkrat denne prochazku tak uplne pokazdy nefunguje, Dorin taky moc prochazkovej nikdy nebyl, jako teda sel, ale bylo videt, ze se spis otravuje, tak jsem ho taky obcas nechavala doma1.10.2020 v 12:14 #90319Maya
pro maly deti super vec, kdyby se to nekomu hodilo, kolik to stoji jsem se nedivala
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.