Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 2,167)
  • Autor
    kachna

„Káťo, chceš vzbudit tátu?“
      „Ne“ zvedá se „Ale chci vědět, co provede, až ho vzbudíš“

Maya

Kachna
        Ja kupuju jen riekery, tak to neporadim
        A co tata provedl? 😀

MirkaD

Kachna-no,dobrý:d
          Kačka měla vzbudit i mě:D
          bych nezaspala,jssem šla spát o půl jedenácté,v půl šesté jsem do lijáku pustila vyčurat psy-pod dohledem,že nezacouvou do dveří,no a pak s pocitem-lije,psy venku byly,du si ještě schrupnout,jsem vylezla v 9!u mě pozdě teda
          ale zase jsem se vyspala a stihla jsem i chvíli vycházku sice pak i trochu za deště a ve vichru a kose,ale vyblbly jsme se,vzala jsem to k rybníčku předem vratama dědinou,pak podél ohrad dozadu,tam jsem v zájmu vyběhání psů dala hodně,ale hodně obíháček stromů,s tím,že jak obíhaly strom,tak jsem odbíhala od nich dozadu,taže jsme se nakonec vyběhaly všichni já i psi,pak jsem po x měsících vytáhla míček na šnůře,tím ještě proběhla a potěšila Žeryka,kterej,si dal přetahovačku s Dafi,a šli jsme podél ohrad zpátky,kolem rybníčku a dom
          no takže hlavní vycházka dne za náma,a byla taková dost akšní,tak to tady chrupe jak v zámku o šípkové Růžence
          no jen pro pobavení-co jsem měla na sobě-trko s dlouhým,tenkej svetro rolák,flísová mikina,větrovka,psí výcviková vesta,elastáky,šustáky,zimní boty+čepice-Žeryk bundu…
          jako na rychlou akšní vycházku to šlo
          představa,že v tom budu někde na výletě,teda nééééé
          obdivuju lidi co jsou v tom celý den venku-at na výstavě psů,výletě,kdekoliv…
          ještě,že rodiče ten výlet posunuli o týden
          jo s tou zimou je to slušnej skok teda…
          boty-boty neporadím,protože bych taky potřebovala-zimní i podzimní,kdy na botasky je chladno,na zimní je teplo…

Maya

MirkaD
            Rieker prave ma kotnikace jen lehce zatepleny bez kotichu, na podzim ideal
            U nas leje cely den, jestli takhle leje cajovi, tak ji lituju

Fifi

Mirko
              obdivuju lidi co jsou v tom celý den venku-at na výstavě psů,výletě,kdekoliv…
              Ja taky. Kdyz jsem rano videla to necasi, nikam jsem nejela. Vichr, lijak, kosa, hnusavec. Zatim 21 mm vody spadlo, nejvic za mesic.
              Snad se to Cajde vyhejba.

MirkaD

a tak my jsme se do večera válely-s oběma psama v posteli,takže Žeryk při každým pohybu někoho z nás vrčel-to je fakt psychopat,večer jsme daly vycházku k hájence,k lípě,podél lesa a kousek v lese a Dafi se podařilo odvolat od psamkterýho viděla z lesní cesty a neletěla k němu,tak dobrý,zato letěla ke stromu,že si myslela,že to bude pařez-a hodila držku do stromu pak čučel,že pařez to néni….
                v posteli mě ležela u hlavy xicht na xicht…
                no prý zítra nemá pršet…
                no my jsme stihly 2 vycházky,i když ta ranní v dešti a vichru,
                tak jak stihnu nějak vycházky,tak je mi jedno jak je,ale to je tím,že já měla ty 2 volný dny v týdnu,sem byla v práci jen 3 dny…
                Maya-jooo?ukáž kotníčkový botičky,sím

Maya

Mirka
                  tak já obvykle nakupuju něco takvéhodle
                  https://www.rieker-eshop.cz/damska-obuv-rieker-76202-00-cerna-w0–10300404.html

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 4 měsíci uživatelem Maya.
                  Maya
                    Maya

v jiný barvě, maj jich spoustu takový, hlavně ty zipy jsou super, že to člověk nemusí furt šněrovat
                      https://www.rieker-eshop.cz/damska-obuv-remonte-d8671-22-hneda-w0–10300542.html

Maya

hm koukám ty odkazu nefungujou, nevím proč, když to dám do záložky, tak to funguje
                        no když tak koukni sem a dej si kotníkovou obuv a u každý boty jsou fotky, jak jsou zateplený, ty hodně mají bílej kožich, ty málo maj jen takový jako flís
                        https://www.rieker-eshop.cz/

Maya

zkusím fotku, třeba krásný botky, akorát jsou jen úzký, což u riekeru jsou fakt hodně úzký, takže nic pro mě, škoda

Maya
                            Maya
                              cernej caj

Dnes kralicky snesnik. Popojedem.busem, vcerwjsi dva chcanco dny nas demoralizuji, dneska ma.byt bez deste a 20km nam musi stacit. Na snezniku pocitovka pod nulu:D

kachna

jen úzký

Tááák nic. Ale já si asi takhle vysoký boty kupovat ani nebudu, ty minulý se mi po deseti letech rozpadly sešlostí věkem.
                                  Měla jsem jedny boží ještě na střední – Střih starejch českejch kanad (myslím vzor 65 tuším), ale černej jakobysemiš na povrchu.

cernej caj

A co ten seidl.nebo jak se to jmenuje? Mam.od nej po mame peknyhnedy polobotky kotjickovy tak je nosim podzim/zima a mivala.od nej hot vic

cernej caj

Josef seibel
                                      Anebo „bama“ to sem.mela taky roky. Tyhle.botky maminka.dost kupobala ale.znacky si nevzpomenu, tyhle.dve ale.mela.mezi stalicema

kachna

Mému nejmladšímu dítku je dnes šest let, příští rok jde do školy, to je neskutečný.

cernej caj

Kachna
                                          Ratulujeme.martinkovi! Krasny narozeniny a leti to silene teda

kachna

Sakra, se mi to neodeslalo.
                                            Který dvě Sáry byste zkombinovaly?
                                            Já bych kombinovala růžovou a černobílou (jakože bych vzala obě), ale Kačka chce červenou a já si říkám, jestli má cenu v tom případě brát obě. Kačenka úplně sukýnková není, jenže zas na druhou stranu, ta cena je dost nízká, jsem myslela, že budu kupovat šaty tak za dvojnásobek a právě to mě vedlo k myšlence, koupit jí dvě sady, aby je mohla kombinovat.
                                            nebo byste to zkombinovaly ouplně jinak?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.