Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Denny

Petrs01
      jo ta byla na výstavě, prodala jsem 3ks 🙂
      Ikdyž ehm to není pampeliška je to taková větší kytí, ale tak je to jedno nakonec.

Petrs01

vypadá to pampeliškoidně 😉
        a ta fotka je úžasná.

Denny

Tyhle dva si vybrala Michala Janovského manželka, okno mělo trochu jinou barvu pasparty, ale chtela to takhle, aby se jí k sobě hodily.
          Nicméně kalendář je barevně výraznější

Attachments:
          Denny

Petrs01
            vypadá to pampeliškoidně
            ano akorát je to koule velká jak dlaň 🙂
            No vidíš, to kdybych vědila, že se ti bude líbit, dostala bys pamprlajdu

PetraK

Ach Boože, ach boože, střílej střílej, au! 😀 😀 ten čas hrozně letí lidijové zlatí, já makám a tady se pěstujou krásný ibiškové a tisknou kalendária. Dennyky je hotová Saskia Burešová s tím svým kalendáryjem! 😀 😀

Huž jsem Ti to Dennyky psala, je to krása, veeeeliká krása,šecičko.

maya
              co to je za obří hibiskus?? Jak se to pěstuje, je to venkovní, musí to mít opravdu bahno? 😀

Petrs 01
              le… chtěla bych být muškou na zdi!
              myslim že nechtěla, bych tě smetla lopatou písku 😀

Holky hele už sem myslela, že bláznim – k obědu řízek ze salátem , polkla jsem to a fuj, hnus divnej, očichala jsem to, přišlo mi to jako ta kovidí desinfekce, tak to letělo. ptala jsem se pak kolegy a taky říkal, že to bylo divný, JÁÁÁ SEŽRALA KUS KOVIDÍ DESINFEKCE?? NĚKDO NÁS TU TRÁVÍ! 😀

Denny

PetraK
                mrkni i na tenhle to je barvička, viď?
                Je to bahenní ibišek fakt má květ cca i 25cm

tvl jste pražští pokusní kjálíci!

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Denny.
                Attachments:
                PetraK

Dennyky

noo jo, to je fakt krásnej květ a holky teda myslím i Maya – podle fotek to roste i venku, nebo je to vnitřní kytka a potřebuje nějakej mokřad, když je bahenní, nebo jak?

tvl jste pražští pokusní kjálíci!
                  tak víš jak, praha je teď v nemilosti 😀 Nicméně opravdu to smrdělo jako desinfekce covid 19 hnusný na chuť fuj a ble, tak kdoví co kam kdo nalil 😀 si nějakej matla pomocnej v kůchni spletl bůhví co

Denny

Jo kámoška to má venku ve velkým květináči, ale nevím jak v zimě, letos to koupila v polsku

https://primanapady.cz/clanek-774-ibisek-bahenni-otuzily-krasavec-s-exotickymi-kvety

PetraK

Dennyky

díkec -vypadá, že umí přezimovat! To by bylo hezký potom u domečku až tam bude rybníček s potůčkem v nějakým tom meziprostoru! Hmmm.

PetraK

TÁÁÁK DĚCKÁÁ ZA CHVÍLI DU DOMŮŮŮ A PAK TÁDÁÁÁ PÁPÁÁÁ LÁÁLÁÁÁÁ JEDU NA MALTU A NA ZLATÝ PÍSKY, tak tu nezlobit a nevotvírat cizejm lidem . Občas se pokusim zjevit.

Fifi

Chcije a chcije od rana, ted to trosku ustava.
                          Cajdo
                          Snad nebudete durch, uzijte si to. 🙂

Esusova
                          pojedeš sama, nebo bereš Růženec?
                          Ruzenec zustane doma. A jestli se vyplni predpoved, tak ja taky, protoze mrznout ve slejvaku a 10 stupnich se mi kvuli cumende nechce.
                          Jo vy se budete dovolenkovat, tak nestat, nelelkovat, makat! 😀

Dennyky
                          Aaaa, jezdim kolem zahrady, kde maj ibiskus s temahle obrima kvetama, pokazdy jim ho nehorazne zavidim! Nadhera.

Maya

Denny
                            Tak to kouknu vecer z pc, z mobilu to nejde

MirkaD

Denny-ty jo tys mě normálně dojala,bestie jedna!!!!!
                              to nemožeš tady tak krásný věci dávat!!!!
                              to,nenene,já nemajů pak dost kapesníků!

kachna

nechtěla jsem, aby byl případně Rumíček omezenej tím, že se budem přizpůsobovat v aktivitách staříkovi

To sis ale fáááááákt pomohla

sms jízdenka prej chce nějakou složitou registraci a slyšela jsem od lidí, že to dost často trvá docela dlouho než dorazí, to máš jinou zkušenost?

mám dobrou, ale mám zakázaný platby přes číslo 902 nebo tak nějak, tak už jsem to dloooouho nepoužila. Je fakt, že na tu aplikaci jsem rozběhávala nějaký děsný způsob placení, který jse od té doby ani nepoužila.
                                Bahenní ibišek je dost dobrej

Denyky, kalendář je krásnej

MirkaD

jinak teda včera teda odpo,pak pěšky dom,a v práci,že mám volný víkend a mám říkat NE-ale ten dnešek,co jsem měla mít původně volný,že za to pondělí co jsem šla za tuchorobu,že pak pude dnes,tak to jsem dostala příkazem od šéfa,ale tak v práci jsem byla po-odpo-úterý středa-volno
                                  takže to jsem si fakt užila,byly vycházky+ta pizzerka a nebýt x SMS z práce tak pohoda,no a včera odpo
                                  dnes teda mezisměna-takže ráno rychle vyvenčit psy+ Žerykovi 2krát hledání dudláku
                                  pak šupky dupky do práce od 8-17,00,pak nakoupit na deset minut na pizzerku-kafe-ale byly tam jen 2 servíky a hrozně jim řvalo rádio,tak jsem vypadla na nádr…
                                  naštěstí už nepršelo a Martin ze psy sice odpo byl venku,ale já potřebovala nutně TICHO-tak jsem psy vzala ke křížku a kus dozadu a zpět,Dafi jsem dala 3krát hledej-ztratil+házení uzlíku a šly jsme dom

Denny-a ten kruh fakt plave?
                                  jinak ještě k tomu cvičení,včera jsem měla kratší cvičící vycházku-a psi spaly jak zabití,ono je to cvičení unaví dost,bohužel já furt musím vymýšlet Dafině nějaký pohyby-aportování,obíhání stromů,obíhání Žeryka-Žeryk má sedni…
                                  a tak furt cosi…
                                  jinak mí minulý psi měli oproti těmto o hodně větší zíáhul
                                  kříženci knírače,nebo knírači malý-takže pes malej do desti kil
                                  a neděle dopo cvičák od osmi celý dopoledne-stopy,poslušnost v řadě+překážky,obrana v kruhu,speciální cviky malých plemen-jako rozlišování předmětů,hledání předmětů-na poli rozhozený koberečky-filc-5kát deset centáků,hlídání batůžku,a samostatná činnost psa-že se nenechal odvázat cizím člověkem-cviky malých plemen na zkoušky
                                  a +pěšky tam,zpět půl hodiny rtychlé chůze a odpo další vycházka
                                  ve čtvrtek odpo taky cvičák a mezitím vycházky ze psama,s kamoškama,chození na stopy,cvičení tance,…dlouhý vycházky který ted dělám párkrát za měsíc byly několikrát týdně+2 krát týdně cvičák+cvičení na vycházkách
                                  takže to jen,jak jsi se onehdy ptalas aby jsi ji nepřecvičila
                                  no,a přecvičenej pes se pozná tak,že ho cvičení nebavímnetěší se na něj,je bez nálady,žádný nadšení…to když se u mě objevilo,tak jsem s něma třeba 2 týdny nic nedělala…
                                  když nad tím přemýšlím zpětně-tak takovej záhul by zabavil dostatečně i NO pracáka,nebo malinu
                                  těm kníračům-tam si myslím,že to chtělo občas i ubrat,že toho nemusely mít tolik,ještě,že jsem měla víc jak jednoho psa,jednoho bych totiž strhala-strašně mě to bavilo
                                  Černejčaj-tak at moc nezmoknete,já volnej víkend a počasí má být nic moc
                                  no,když mě to vyjde aspon na jednu vycházkuzý denně tak budu ráda,ještě,že v týdnu bylo hezky
                                  PetraK-přeju at se vydaří dovolená,uhlídáí se Talinka,
                                  a moc se nesedřete!

Maya-krásný ibišky-no,ty řešíš,jak si koupit lístek na šalinu
                                  a u nás paní-zákaznice,co jsem ji pochválila účes-tak,že už musela,že ji muž řekl,že to má strašný,a že co když do Vánoc zavřou holičství?
                                  tak někteří myslí takhle…
                                  no já ještě hůř-co když to chytnu taky…

Maya

Denny
                                    krásný kalendář, ale úplně nejvíc se mi stejně líbí ta první fotka, já jsem na ty hdr barvy a ta cesta je skvělá
                                    PetraK
                                    bahenní ibišek nepotřebuje bahno, nomárlně na záhon, na zimu to chcípne a na jaře zase vyroste, je to dost drahý, ale na fb se prodávaj semínka, si to můžeš normálně vypěstovat sama
                                    MirkaD
                                    tak ono je dost pravděpodobný, že postupně zavřou nebo výrazně omezej všechno, tak se paní ani nedivím, ale já chodím ke kadeřnici jednou za rok, tak to mě zas tak netrápí 😀

kachna

já jsem na ty hdr barvy

taky

Maya

cernejcaj
                                        jestli máš mozzilu, tak funguje to, huraaaa
                                        https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/old-layout-for-facebook/

kachna

hele, kde (myslím značku obuvi) byste kupovali boty? Hledám klasické kožené polobotky, mým riekerům praskly podrážky

kachna

hele, kde (myslím značku obuvi) byste kupovali boty? Hledám klasické kožené polobotky, mým riekerům praskly podrážky

Tak koukám, že vyzkouším asi něco negumičkového z nabídky rockspringů.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.