Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Fifi

Dennyky
      On se mi omlouval, že jí měli jen zkrátit a oni jí pořežou?!
      Že to asi špatně pochopili,

Tvl, jak jako spatne pochopili? Si delaj prdel? Pokutu by meli dostat tucnou! To je jak kdyby si chtela vycistit psovi na veterine zuby a oni mu je vytrhali… Grrrrrrr! 😡
      Koleno bolavy foukam, zkusila si ty hole? Je to naprd, kdyz cloveka takhle neco boli, prudi, nalada jde pak rychle do dza. 🙁 Tak at je lip, pani.

Cajdo
      Jdu si pocist, aspon budes mit za dlouhych pod/zimnich veceru co psat. 🙂
      Jogu chvalim, by ti mohla hodne pomoct.

Maya
      Tyhle testy medvedi jsem kdysi videla, by me zajimalo, jak by reagoval Trolda. By se asi pocural, co to je za obludu, ktera se divne pohybuje.

Maya

Fifi
        jj, taky by mě zajímalo, jak by reagoval Loki, no ale do Finska ho kvůli tomu nepotáhnu 😀
        se stromama mám dojem, že teď je ještě zakázáno kácet, u nás teď jeden chlap magor takovej taky porazil pár stromů a starosta na něj podal trestní oznámení

Fifi

Maya
          No hlavne vycpana vobluda na koleckach je bubak, treba ma fura psu problem jen s tim a zivej medved by zapricinil jinsi reakci.
          Pokaceny stromy jsou proste prasarna, kor, kdyz byly zdravy. I tak musis mit strom od urcityho prumeru na oznameni schvalenej, jen at je trestaj, „drevorubce“, booze, takovejch let, nez strom vyroste a pak bzzzzz.

Cajdo
          Krasny Polabi, fotos jako vzdy vyborny. Tesim se na dalsi povidani. 🙂

cernej caj

Dneska fakt ultra kopr

Mam dojem, ze medved na koleckaxh uz tu probehl pred lety?

Maya

cernejcaj
              jj, uz to tu bylo myslim, ale tak to se nikdy neomrzi, alespoň me pripada zajimavy sledovat ty ruzny reakce psu

Denny

Zdravstvujte,
                néé do smích mi není.
                Ale tak venku hezky i přes všechny předpovědi.
                S tím medvědem já si taky myslím, že pes by se choval jinak, kdyby ten medvěd
                byl živej.

Co se týče lísky, psal mi ještě, že to bylo opravdu nedorozumění a za to může on. No jo no, hezký od něj, že nechce házet vinu na ty de*ily, ale tak když něčemu nerozumím, tak se zeptám. Ikdyž de*il asi né, no.

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zduřte Prdíci! Sem nějaká voptimistická, to bé asi tim, že jedu třezalku 😀 . Ba ne, mám hodnou Taliprtku, tak nejsou starostě. Teda sou, ale normální. RUmoušek kvoká, nosí vedlybu, losa, medvěda a lítá do strání. Dneska jedem do Domčeku, budu Otloukánek, musím těch cihel vomlátit sto! Mám jich 25. tak to už je dobrý, to mám čtvrtku. ráno jsme zasejc popoběhli, vypadá to, že v jednom směru nám to jde náramně, ofšem vyběhnemeli na stranu opačnou, musim se furt připomínat, že se běží se mnou. A fčéra sem si dala s ohaříkama v hospůdce výborný játra na slanině.Brtnik je sketa, ten se s nima nedělí – a to dokonce ani v neděli 😀

Maya
                  Tak jsou to skutecni vycpani medvedi a vlci takze tipuju ze to tim zviretem smrdi

ty jo nevim no, já prostě myslím, že rozliší – živej x vycpanej, každopádně ale člověk pozná jak pes reaguje v nový podobný situaci, to jo, ten šprček malej byl docela srdnatej 🙂

Me pripada ze to jsme jako nechteli to nekdo jinej je standardni odpovrd stezovatelum
                  taky mi to tak přijde . Řeším teď s místním ouřadem to, že jsou provozovatel nově postavený sportovní haly a bazénu a už potřetí v noci – kolem jedenáctý neskutečnej bordel z toho bazénu, jestli filtry, čistička nebo já nevim co , ale to je mi šumák. Reakce místostarosty je naprosto totožnýho karaktéru.

a starosta na něj podal trestní oznámení
                  tak a to je přesně to, co se má udělat.

Mirka D.
                  DOLÍTLA MÁTI,ODTÁHLA PSA,JEDNU FLÁKLA

sobě měla jednu fláknout to především, čůza.
                  Něco podobnýho jsem měla tu čest zažít tuhle, šla jsem s ohařiskama, opodál kluk s takovým menším bíglem, nechal ho jít k nám a šel i kousek s ním, na psu bylo vidět, jak je napruženej a pak vylítnul. A milý chlapec psa profackoval. To nepochopíš tohle.

černej čaj
                  příjemně jste se u toho Labíčka flákali 🙂

Dennyky
                  éé do smích mi není.

🙁 bolí to?? Moc?? 🙁 nechtělo by to ešče jednou k dochtoroj?
                  Hele von má Boban s těma stromama dost jako problém koukám 🙁

PetraK

helejte to je zajímavý tohleto, že jo?
                    https://zoommagazin.iprima.cz/priroda/proc-maji-zebry-pruhy

Denny

PetraK
                      že jedu třezalku
                      já bych to viděla na trochen jinou bylinku…:-D
                      Mňam já taky ráda játra, ale tak jím je jednou za x měsíců…
                      málokdy si na ně vzpomenu.

Koleno, nemá cenu asi řešit, zkusím ještě Voltaren.
                      Německý báby to berou po krabicích, tak to snad zabere 🙂

olem jedenáctý neskutečnej bordel z toho bazénu
                      tvl ještěže máte domeček :-))))

cernej caj

Petrak
                        Uziveh si hodnou taliprtku:)

Denny
                        Acho s kolinkem:(

Maya

Denny
                          no v reklamách jede zlata nemecka kvalita Dolgit nebo tak nejak, moc to nesleduju, jen me zaujalo, ze tam rikaji nemecka 😀
                          PetraK
                          no tak jsem se poptala, ono to není tak, ze jdes lesem a najednou se psem stojis před medvedem z voka do voka, to by asi ten pes mel fakt reakce jiny, jde o to, ze ten medved je schovanej, nevidíš ho ani ty ani pes, coz je prej nejcastejsi situace, akorát ten pes ho na rozdil od tebe ucejti a když vis jak reaguje na medvěda, tak poznáš, kterym smerem ten medved je a jdes na druhou stranu, takze se nestane, ze nakracis medvedovi primo před cumak
                          prej se fakt ti psi chovaj jinak když cejti medvěda nez když cejti jinou zver a pozna se to, asi ti psi nejsou blbi a poznají predatora

PetraK

Dennyky
                            já bych to viděla na trochen jinou bylinku…:-D

třá jakoooo ko… kon..kontryhel? 😀

málokdy si na ně vzpomenu
                            já si je dala včéra v Kyšicích 😀 měla jsem k nim teda rejži, na hranolky jsem neměla nějako chuť 😀 😀 doma jsem je taky nedělala roky. to už spíš tu paštiku. A tyhle byly vynikající, potvrdili dva ohaři ze dvou 😀

Koleno, nemá cenu asi řešit, zkusím ještě Voltaren
                            to je v řiti tohleto, mámě zabíral ešče Olfen – jakej je mezi tím rozdíl nevím, ale vlastně asi olfen je na předpis,tak to nic.

tvl ještěže máte domeček
                            jo to jsem si v jedenáct v noci, když to hučelo jak Niagára říkala taky.

Maya

tak zejtra uz HO, to zas bude krusnejch prvních par dni
                              nastesti mam v patek dovolenou, tak si odpocinu
                              PetraK
                              no a co je spravna reakce na to když ti pes vyjede po jinym?
                              Loki mi tohle občas udela, když jednou za uherskej rok potkama nekoho v polich a je na voditku, spravna reakce me nenapada, když jinak to nedela

PetraK

Maya
                                jde o to, ze ten medved je schovanej, nevidíš ho ani ty ani pes, coz je prej nejcastejsi situace, akorát ten pes ho na rozdil od tebe ucejti

jasný… no ale právě, to celý je mi jasný, ale – ta atrapa – to přece smrdí jinak. Jde o to, zda to pes bere jako opravdu mědvěda nebo divnou věc.

Houmofisa závidim teda, my tu budem furt, žádný opatření se nechystají, krom těch, co jsou. Asi počkaj, až se budem promořovat a pak to zavřou celý.

Správná reakce rozhodně není o tom, že s tím psem bez dohody napochodovávám k jinejm cizím psům, musel vědět, že ten pes bude reagovat, tohle nebylo poprvé. Pokud by to bylo o tom, že se psem ten kontakt cvičím, tak ho nenechám prostě bezprizorně jít na doraz, nedovedu ho tam navíc sám a nenechám ho vyjet. zvolím takovou vzdálenost, aby to ten pes dal, já ho mohl pochválit a ne, jít až k psům a pak ho zmydlit 😀 . Když by mi tohle pes dělal, budu to trénovat tak, že vidí -li psa, musí jít k noze a věnovat se mě, poté je pochválen. Musím mu tu situaci nastavit. Pokud se stane, že druhý pes se zjeví nečekaně – což tady fakt nebylo 😀 – ale třeba prostě vyjde zpoza rohu a můj pes vystartí, následuje rázný NE, co to děláš?!! případně korekce vodítkem, pokud nějak magoří a jde k noze. Pokud by se choval jako trotl, asi by si dal rychlou pořadovku, aby mu vystydla hlavinka trošku.

PetraK

černej čaj
                                  Uziveh si hodnou taliprtku:)

si piš, užívám si to jak to jen jde, než jí to zas přejde 😀

MirkaD

včera takový krásný odpo,dnes se to tak s….
                                    mám víkend,že
                                    takže včera odpo-šlofík chvílu-NIC JSEM DOMA NEDĚLALA,NIC,ANI NÁDOBÍ
                                    po šlofíčku jsem sjela do Bučovic,knihovna,drogiška,ostříhat ofinu k holičce a na kafe do knihy,nechala jsem si ujet 4ku bus a že pojedu šestkou,ukecala jsem kamarádku na pizzu,dojdem do pizzerky na zahrádku,a kdyby si tam jedna kráva,nenechala chodit NA VOLNO ČIVAVU,KTERÁ MĚ PAK CHODILA OTRAVOVATŠLAPALA PO GATÍCH,KAMOŠKA HO ODKOPLA NOHOU-DECENTNĚ-JAKO ODSTRČILA,JÁ NA NĚJ ZAŘVALA AT VYPADNE,KDE MÁ PANIČKU,A PANIČKA JEDNOU ZA ČAS HVÍZDLA,KURNA TA SOBECKOST,-MÁM MALÝHO PSA-A MŮŽE VŠUDE A VŠECKO-BOŽE JÁ ZE SVÝMA PSAMA SE SNAŽÍM BÝT NEVIDITELNÁ,SNAŽÍM SE BÝT OHLEDUPLNÁ,NMEOBTĚŽOVAT,V RESTAURACI PSI NA VODÍTKU NA MÍSTĚ….JASNĚ,MŮŽE SE MĚ PES VYTRHNOUT,VYSTARTOVAT OMYLEM,MŮŽE SE NĚKDY NĚCO,GERO TENKRÁT TAKY VEJEL PO PSOVI,NEVYCHYTALA JSEM VZDÁLENOST,BLÍŽIL SE BÉŽOVÝ PES MALÝ A JÁ TO NESTIHLA,ALE SKOČILA JSEM PO PSOVI,HNED JSEM SE OMLOUVALA,NIC SE NESTALO,S PANÍ SE BAVÍME DÁL,ALE TAHLE SI PSA VŮBEC NEVŠÍMALA,ON CHODIL OD HOSTA K HOSTU….HNUS,LIDEM TO NEVADILO MĚ JEDINÉ JO,PROSTĚ MÁM JORKA,ČIVAVU,NĚCO CO NEMÁ ANI 2 KILA,TAK MŮŽE VŠECKO,KDYBY TAM CHODIL NA VOLNO PITBUL…

MirkaD

nno nic,daly jsme si pizzu aperol,a jinak to bylo fajn-konečně jinde než v práci,z psama…no,dojela jsem dom,doma ta večerní vycházka,mimochodem,s Žerykem jsem si na poli dala pak na delším vodítku revírky,zrovna šly po polnačce s borderkou,a on cvičil,nevšímal si jich nic,jen Dafi s Martinem čekala a šrěkala…
                                      no a dnes,volno,tak snídaně,nádobí a na dlouhou vycházkui ze psama-k lípě,pak k Uhřicím polnačkou mezi polama,pak doleva,další již druhý kopeček,první k lípě,
                                      no tak jsem si lehla,že tolik kopců za jednu vycházku ne,Žeryk vedle mě začal válet sudy,si myslel,že taky válelím sudy….
                                      pak zmizl i s Dafi a s Martinem za obzor…
                                      já se za nimi doplazila ke křížku na lavku,daly jsme si jabko s jabloně u cesty a kopec číslo 3 k lesíku ku od lípy,v lesíku jsem si omylem sedla na Dafi na pařez,jsem nečekala,že si tam sedne rychlej než já….
                                      no,pak teda Žeryk lítal s klackem,flákl Dfi po hlavě….šli jsme k lípě a šuoky hupky dolů a dom…
                                      nikde nikdo jen lesáci tam kácí strommy jak o život,teplo vichr
                                      a SMSKY z práce-jestli bych zítra místo ranní,nešla na odpo,že bych musela ráno házet zeleninu-přijde ji hodně-zelenina je težká-bedny s banány,brambory,cibule…
                                      tak,jo,no další tel,jestl bych nešla v pátek,že tak holka co sem za ni šla v pondělí odpo,tak včera a dnes v páci a je jí hůř tak to hce vyležet.a má mít od zítra do po volno,když za ni pudu v pátek….
                                      se picnu…doma veselo,až mi s toho smutno byxlo….

MirkaD

PetraK- hodnou Taliprtku závidím a přeju,
                                        játra budeme mít dnes k obědu na cibulce,psi je budou mít bez cibulky…
                                        děkuji za návod co ze štěkacím psem,ještě napiš co s ní měl dělat Martin jak tam z pole štěkala na tu borderku,když sem cvičila s Žerykemco měl dělat on!jako,že když su kus od něj,tak nemůžu dolítnout,říct dej ju sem,a vzít su ju a dělat s ní něco já,když su daleko…

Maya

PetraK
                                          prej reakce tech psu na skutecnyho medvěda jsou stejny
                                          asi tim ze ta atrapa je ze skutecny kuze a v lese toho medvěda ten pes taky obvykle nevidi, ale jen cejti
                                          no HO u nas tak jako trochu castecnej, ne jak na jare, kazdejch par dnu budu muset do kanclu taky
                                          vipnej meil od Hr, ze klicovi zamestnanci se nesmí s nikym potkat, akorát není receno, kdo je ten klicovej zamestnanec 😀
                                          no s tim Lokinem u nas je to ze jednou za dva mesice se mezi kerikama zničehonic vynori někdo se psem a Loki vyjede, jako Ne, korekce vodítkem, to samo udelam taky, ale do budoucna to nemá zadnej ucinek
                                          bysme potrebovali, aby na nas zpoza keriku vyskakoval někdo kazdej den 😀
                                          jinak to nedela, ale obecne u nej je trochu ta socializace na psy nic moc, protože furt potkavame ty 3 stejny 😀

MirkaD

Denny-tu nás krom kácení lesů,se jinak stromy dost vysazují,pokácí se teda starý nemocný dole u rybníčku směrem k ohradám a vysadí se nový,pak se přidají lavky a lempl Miruš může na lavkovou vycházku:D,

Černjčaj-no naši výlet přesunuly na příští týden,že má ted dost pršet,prosím tě,dají se zjistit nějak výlety kolem řek,rybníků?
                                            kždej furt ty kopce,hory i rodiče a já ty kopce fakt nerada…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.