Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

Dennyky

joo pjoumatika, to je zábavička. A taky ji můžeš využít na cvičení, zvlášť když jsou dvě. Uděláte si tam krokování – zpočátku ji povedeš pamlskem a budeš chtít, aby všema nohama postupně pochopitelně, ne že tam skočí právě jako blecha – vstoupila dovnitř a prošla tu pjoumatiku. Naučí se vnímat zadní nohy. Pak dáš ty dvě za sebou a projde je obě.

Denny

PetraK
        TVL tohle je zkouška mojí trpělivosti spíš :-DDD
        Si teda taky vemu kokína pro sebe 😀

PetraK

Dennyky
          Si teda taky vemu kokína pro sebe
          dijéta to vidíííí!
          😀
          hele zkus zapojit ten klikr, uč jí pouštění, využij to, že je trochu pauza od lítání jen tak a musíš jí vymyslet jinou zábavu. Když už, tak ať to k něčemu je.

Maya

medvedi test, hehe, jak se chodi porad schovávat za panicku 😀
            ale jako zajimavy ze tam si to udelaj klidne na placku u panelaku 😀

Denny

Když já myslím, že to s tím klikrem neumím dobře načasovat

cernej caj

Denny
                Jo ja vim, me taky stve uz 9 mesiu problemy s natazenou zadeli, to proste nexhapu co na ni kuze 9 mesicu boleta aclovek vydrzi tyden, dva mesic… ale pak proste uz je to fakt k vzteku a cloveka to zere…

A nerikal dr ze kdyz se to nwbude lepsit ze vytahnou vodu?

Petrs01
                Takze neco jako mozkove hry pro psi kdyz panicek nemuze moc chodit:D

PetraK

Maya
                  to maj lapiny jako test pracovní nějakej?

klidne na placku u panelaku
                  no a Dennyky má hnedle nápad, co cvičit, taky na plácku u paneláku 😀 😀 ta má výhodu, že tam má místo betonu přírodu 😀

PetraK

Dennyky
                    Když já myslím, že to s tím klikrem neumím dobře načasovat

co se kurnik furt fšicí tý krabičky bojíte? Tetkon shodou okolností mi to stejný psala Sokol.
                    No tak si to vyzkoušej na Francézkovi – zahrajte si o víkendu hru. Ty mu vymyslíš nějakej úkol, třeba že se má dotknout vázy v rohu a on to musí tak dlouho zkoušet, až ho to klikání k tomu dovede. Tedy jakmile trefí směr – klikneš, jakmile se podívá tím správným směrem – klikneš. prostě ho tím klikáním musíš dovést k cíli. A místo buřta bude dostávat napít píva 😀

Denny

PetraK
                      Ale Denyky nemá medvěda a ano, Koněf se taky skovává za mě.
                      tam má místo betonu přírodu
                      MÁ OBAVY ŽE dlouho příroda nebude.
                      Starostovi jsem psala kvůli lísce. To si zas nějaká … z bytovky
                      stěžovvala, že přes tu lísku nevidí!!!! Pinda páč furt hulí a čumí z vokna.
                      On se mi omlouval, že jí měli jen zkrátit a oni jí pořežou?!
                      Že to asi špatně pochopili, ale že se tam vysadí něco na co budou lítat včely a já na to no ono je to dst blízko bytovky, důchodci tam seděj na lavičkách
                      běhají tam děti, je to dobrý nápad ty včely?
                      Navíc když něco cítěj tak hurá do vokna, že….
                      Byla to ta líska u parkoviště, MĚLA dobré oříšky, lítali tam ořešáci, honily se veverky, děti sbíraly oříšky.
                      Už mě to jako fakt tohle sere sere sere
                      Takže když mě bude srát soused taky ho hned sejmou???

Denny

PetraK
                        kmile se podívá tím správným směrem – klikneš. pr
                        tvl jooo a nechá mě odvézt do pakárny 😀

ČAJDO
                        já tam žádnou tekutinu nemám. Možná se tam něco pohlo, tím jak to úplně nedrží…neví ani on, proto říkal, když to nebude lepší tak artroskopii a mrkne
                        dovnitř.

PetraK

Dennyky
                          Už mě to jako fakt tohle sere sere sere
                          to chápu a velmi. ale! A to voni netušej – líska by měla obrazit, je to šikovná cérka, tak je možný, že jestli ji nevykopou – a to se jim chtít nebude tak ona pustí proutky nahoru, jen to s těma oříškam bude chvíli trvat. Tak to jen , aby Dennyky nebyla tolikatě smuténka

tvl jooo a nechá mě odvézt do pakárny ?

prtky, zavzpomíná na svý dětctví, kdy hrával samá voda, samá voda, přihořívá. hoooři!

Maya

klikr je super věc, ale když se clovek splete, nebo spis opozdi, tak to stoji za to 😀 ja si takhle u Dorina blbe odklikla sezeni a u Lokina flusani věci, jako nic moc, ale na jiny věci to fugnuje super a navíc pes jak je natesenej jen ten klikr vidi
                            PetraK
                            to nejni test jako bodovaci test, ale test jako testovani psi povahy, jak se pes zachova v lese, az ucejti nebo uvidi medvěda, aby když jdes na vycházku se psem do lesa vedela, ze mas medvěda za zadkem 😀
                            jakoze takhle holcina, az se v lese pes za ni zacne schovvat, bude vedet, ze ma zdrhat 😀
                            ve Finsku tak testujou všechny psy jejich majitele o to mají zajem, prej je o to zajem velkej, no ani se nedivim, oni holt jsou na rozdil od nas zvykli s téma medvedama zit

PetraK

Maya
                              takhle u Dorina blbe odklikla sezeni a u Lokina flusani věci, jako nic moc, ale na jiny věci

tak zase ale napravit se to dá.

pes jak je natesenej jen ten klikr vidi
                              a některej pes si navíc k tomu těšení myslí, že to ta krabička, co cvaká, tak ta dává taky dobrůtky… 😀 😀 a marně se to pak z ní snaží vymámit 😀 . Jmenovat asi nemusim, že ne? 😀

to nejni test jako bodovaci test, ale test jako testovani psi povahy,
                              jo jo to jsem pochopila, že jako testujou povahu – myslela jsem teda, že do chovu, ale ono to má jiný pozadí. což je ale výborný, to dobře vymysleli.
                              Jak si dovedu představit to, že tu s námi žijou vlci, u medvěda mi to jde těžko, to bych se kuwa bála.

PetraK

tak teď mi trochu hnuli žlučí!! Ne trochu, ale docela dost.

Měli jsme na léto zazálohovaný pobyt – s majiteli penzionu jsme se dohodli, že to vzhledem k situaci přehodíme na podzim. Teď se situace krapet zhoršila a protože jsme z Prahé a Tali se dala do hárání, napsala jsem slušný email, abychom se domluvili, jestli jim nevadí že jsme z Prahé a že nám fena hárá, tak jestli to neposunout. A odpověď byla tak nepříjemná, že to mě teda zvedlo ze židle. Za dobrotu na žebrotu, měla jsem jim tam přívézt kovídka a čubu co hárá a byli by asi spokojenější. Tvl tak tam fakt už nikdy. To radši pod stan.

Maya

PetraK
                                  tak oni tam mají i vlky a jako psi reagujou ruzne, takze pokud to clovek fakt nevi, jak reaguje, tak by to v lese jen tak nepoznal, hledala jsem jestli není nejakej test pizlou ale nic jsem nenasla, krome lovu s pizlou a orlama ci cim 😀

Maya

PetraK
                                    vono uz ty hotely a hodposdy maj asi nervy v kyblu, se jim na jednu stranu ani nedivim, ale slusny by mohli bejt
                                    ale tipuju, ze jste byly stopadesaty, kdo jim to zrusil a proste uz to neustali

PetraK

Maya

tak jako on nebyl neslušnej, ale prostě protivnej, já to právě ani rušit nechtěla – já mu jen psala, že jsme z Prahé, jak to vidí a plus to, že začla hárat fena – nechtěla jsem zatím rušit nic, kdyby nechtěli oni, jen jsem se chtěla domluvit na řešení. No nic, prostě je to jeho volba. Zkrátka tam už si to nikdy vybírat nebudu.

Zajímalo by mě, nakolik jsou tyhle testy vypovídající – vzhledem k tomu, že to je atrapa a pes nejni zase často takovej debil, aby nerozlišil, pak taky proto, že to je ve městě, pohybuje se to na kolečkách, jinak to smrdí….

Pižla lovící s vorlem, to byla určitě Dennyky 😀

cernej caj

PetraK
                                        tak to je blby s ubytkem, ale aspon vis, komu nechces davat penize

denny
                                        to si delas pr ze omylem misto prorerazi pokaceli, minule omylem neodborne zmrzacili…

par fotek z vandru pred trema tydnama…

Flákáníčko kolem Labe, září 2020

zpracovavam to postupne od nejmensich soust, novohradky a slovenskej raj budou jeste trochu asi casove narocny… ale prisla mi vcera objednana jogamatka a usila sem ji slusivej obal, jenze mi ujel stroj uprostred dulezityho svu takze uprostred roury na jogamatku mam zuzeni prumeru a kara se tam vzdy zasekne 😀 😀

MirkaD

já se vytočila ted večer do zelena-jdem ze psama,vylezem z brány,Martin Žeryka,já tu svou šedou malou chorobu
                                          a MALÝ DĚCKO VEDE ZE ZÁTOČINY PSA STŘEDNÍ VELIKOSTI ČERNÝHO KRÁTKOSRSTÝHO KŘÍŽENCE-RŮŽOVÝ KŠÍRY,VODÍTKO,MATKA V P…DĚCKO DOTÁHLY PSEM K žERYKOVI,PES VLÍTL PO žERYKOVI JÁ ZAŘVALA FUJ,DOLÍTLA MÁTI,ODTÁHLA PSA,JEDNU FLÁKLA MU A PAK ZBILA DĚCKO,ŽE MU ŘEKLA,ŽE JU PES POTAHÁ-KRÁVA JEDNA NEBESKÁ……

Maya

PetraK
                                            Tak jsou to skutecni vycpani medvedi a vlci takze tipuju ze to tim zviretem smrdi a je to tam fakt dost oblibeny, takze myslim ze nejakou vypovidaci hodnotu to mit bude, jinak to k nicemz neni, tak by na to ti lidi nechodili
                                            Cernejcaj
                                            Nemuzes to vyparat a usit znova?
                                            Neter sije na tom detskym stroji furt a sije to fakt pekne
                                            Denny
                                            Me pripada ze to jsme jako nechteli to nekdo jinej je standardni odpovrd stezovatelum 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.